eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب دورنگ برای مهمونی مواد مورد نیاز: ۲۰۰ گرم گوشت گوساله ی چرخ شده ۲۰۰ گرم مرغ چرخ شده دو عدد پیاز متوسط رنده و آب گرفته شده دو ق غ زعفران دمکرده ادویه ها شامل(نمک،فلفل سیاه،سماق) گوشت گوساله رو همراه پیاز رنده و آبگرفته شد،نمک و سماق ورز بدید و کنار بزارید به مرغ چرخ شده که بهتره ترکیبی از ران و سینه باشه پیاز رنده و حتما آب گرفته نمک و فلفل سیاه و یک ق غ زعفران دمکرده اضافه کرده و مخلوط کنید روی سطح کار نایلون پهن کنید و یک ق غ از مواد رو به صورت یکی درمیان قرار بدید و یک لایه نایلون روش بکشید و با دستتون کاملا صاف کنید یه سیخ چوبی رو روی کباب قرار بدید جوری که از اول تا آخر کباب سیخ چوبی باشه یک لایه رو روی سیخ چوبی برگردونید و با کمک دستتون کاملا صاف کنید زمانی که به شکل دلخواهتون رسید یک ساعت داخل فریزر بزارید تا بافت کباب ها منسجم شه بعد داخل تابه سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم شکر یک و نیم لیوان تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱/۴ ق چ دارچین ۱ تا ۲ ق چ (بستگی به ذائقه تون داره) روغن ۲/۳ لیوان آرد ۲ لیوان بکینگ‌پودر ۲ ق چ هویج رنده شده یک و نیم‌لیوان(من همیشه به دونه سیب کوچیک‌هم میریزم خیلی خوشمزه میشه البته دلخواهه) گردو‌نگینی شده مقداری (دلخواه) تخم مرغ، شکر، وانیل و دارچین رو‌ با دور تند حسابی هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه. یادتون نره بین کار چند بار کاسه رو‌ دورگیری کنید تا بعداً کیک‌بوی زهم‌ نگیره. روغن رو‌ اضافه کنید و در حد مخلوطشدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو الک‌کنید و به آرومی مواد رو‌ دورانی هم‌ بزنید تا یکدست بشه. هویج و سیب رو که با رنده متوسط رنده کردید اضافه کنید و باز هم به آرومی هم بزنید. در نهایت گردو‌ نگینی شده رو‌ هم اضافه کنید و مواد رو تو قالب بریزید. قالب رو با اَرده یا روغن جدا کننده چرب کنید من اینبار کنی هم کنجد کف قالب ریختم هم باعث میشه کیکتون خوشکل بشه هم خیلی راحت از قالب دربیاد. تو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود یکساعت تا ۴۵ دقیقه طول میکشه بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥳🥳🥳🥳🥳 برای تقریبا 14 عدد خمیر: کره سرد ۷۵ گرم شکر 65 گرم 2 عدد زرده تخم مرغ 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل آرد 150 گرم 2 عدد سفیده تخم مرغ حدود 100 گرم فندق خرد شده نوتلا 1. همه چیز را برای خمیر خوب ورز دهید، در سلفون بپیچید و 30-60 دقیقه خنک کنید. 2. دوباره خمیر را ورز دهید و به شکل توپ های هم اندازه در آورید. 3. گلوله ها را ابتدا در سفیده تخم مرغ و سپس در فندق خرد شده بغلتانید. 4. با پشت قاشق چوبی یک حفره درست کنید. 5. در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. 6. پس از سرد شدن، حفره را با نوتلا پر کنید. 7. نوتلا رو کمی گرم کنید تا کمی مایع شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج برشته😍😋 این خوشمزه ترین مدل هویجی خواهد شد که خوردین🥕 اين مدل انقدر خوب میشه كه نميتونم بهتون بگم😋 هویج دو یا سه عدد بسته به اندازه ظرفتون🥕🥕 سير يك یا دو حبه🧄 روغن زيتون 🫒 نمك و فلفل سياه، زیره🧂 پنير پارمزان زیاد😂🧀 هویج ها رو نصف کنید و از وسط مجدد به دو قسمت تقسیم کنید😅 بعدبا روغن زیتون و ادویه ها و پنیر.پارمزان خوب ترکیب کنید👌🏼 برای ادویه میتونید از پاپریکا یا هر ادویه ای که دوست دارید استفاده کنید😁 در یک ظرف مناسب پنیر پارمزان بریزید و بعد هویج ها رو روشون قرار بدین🥕 در فر با دمای ۱۸۵ درجه که از قبل گرم کردین برای نیم ساعت هویج ها رو قرار بدین🔥 نکته طلایی حضور پارمزان کف ظرف هست که هویج و حسابی ترد میکنه و اینکه حواستون به هویجا باشه که ممکنه ۲۵ دقیقه ای هم اماده بشه☺️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱ عدد تخم مرغ، نصف ق چ وانیل، ۲ ق غ شکر، ۱ لیوان سرخالی ماست مخلوط کنید ۲ ق غ روغن مایع ترکیب کنید ۳ لیوان آرد سفید ، ۲ ق چ بکینگ پودر کم کم اضافه کنید و هم بزنید با دست خوب ورز بدید تا خمیر جمع بشه سطح کار آرد بپاشید با وردنه بازش کنید قطر خمیر باید این اندازه باشه با کاتر گرد یا کاسه بصورت ماه برش بزنید توی روغن داغ سرخ کنید، مدام اینرو اونرو کنید برای اینکه براق بشن روشون کمی مربا بزنید در آخر با هر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌺خواهی که در ☘پناه کرامات سرمدی 🌺ایمن شوی ز فتنه و ☘ایمن زِ هر بدی 🌺لبریز کن زِ عطر گل ☘نور سینه را 🌺با ذکر یک صلوات ☘بر نبی وآل نبی 🌺اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🍀مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌺وَعَجِّل‌فَرَجَهُــم
کلوچه‌ی خرمایی؛ بدون شکر! موادی که لازم داری: (برای ۱۰ عدد کلوچه) ۲ پیمانه آرد گندم (قنادی یا نانوایی)، ۲ قاشق غذاخوری زیره، ۴ قاشق غذاخوری کنجد، ۱/۲ پیمانه شیر گرم، ۱/۳ پیمانه روغن مایع، خیلی کم شکر، ۱ قاشق غذاخوری پودر مخمر فوری، ۱/۲ لیوان آب گرم، ۱/۲ قاشق مرباخوری بکینگ‌پودر، ۱ قاشق مرباخوری نمک، ۲۰ عدد خرمای بدون هسته، پودر هل و زرده‌ی تخم‌مرغ همزده. ✍🏽 1. آرد، بکینگ‌پودر، نمک، زیره و کنجد رو داخل ظرف بریز و هم بزن. . 2. پودر مخمر فوری رو داخل آب گرم با شکر مخلوط کن. . 3. داخل ظرف آرد، روغن مایع رو بریز و بعد از هم زدن، رو اضافه کن. دیگه وقتشه که خمیر رو با دست ورز بدی. . 4. بعد از ۱۰ دقیقه، مخمر رو به ترکیب آرد اضافه کن. حالا آروم آروم آرد بریز و دوباره ورز بده تا جایی که به دست نچسبه. . 5. روی ظرف خمیر رو با سلفون ببند و با پارچه بپوشون. بذار حدود ۲ ساعت در محیطی که سرد نیست استراحت کنه. . 6. بعد از مدت استراحت، خمیر رو کمی ورز بده، به چونه‌های حدوداً ۷۰ گرمی تقسیم کن و روی سطح آردی یا داخل دست فرم بده. . 7. خرماها رو با پودر هل و کنجد ترکیب کن و ماساژ بده. (اگه دستت رو مرطوب کنی دیگه بهش نمیچسبه) . 8. یکی از چونه‌های خمیر رو بردار، وسطش رو کمی گود کن و به اندازه‌ی نوک انگشت‌ها از ترکیب خرمایی داخلش بذار. حالا ببندش و گردش کن. در آخر برای پهن کردنش از ته لیوان یا قالب کمک بگیر. . 9. درون ظرف فر کاغذ روغنی بذار و کلوچه‌ها رو روش بچین. روی کلوچه‌ها رو با زرده‌ی تخم‌مرغ بپوشون. . 10. دیگه آماده‌ست و باید حدود ۵۰ دقیقه بره داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه. (حرارت هم زمان از بالا و پایین بدون فن) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش پخت شامی مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم پیاز خرد شده: ۱/۲ لیوان سیر: ۴ لوش تخم مرغ هم زده: ۲ عدد آرد سخاری: ۱ لیوان نمک: کمی فلفل: کمی پودر ریحان: ۱ قاشق پودر پونه: ۱ قاشق پودر جعفری: ۱ قاشق فلفل قرمز پنیر موزارلا آرد: ۲ لیوان تخم مرغ: ۴ عدد آرد سخاری: ۳ لیوان گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سخاری در آخر درون روغن سرخ می کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پیتزا موادلازم: خمیرجادویی برای زیر کیک سیب زمینی سرخ کرده بمیزان لازم موادماکارونی(گوشت چرخ کرده رو تفت بدید باپیازداغ ورب و ادویه مخلوطش کنید) فلفل دلمه ای بمیزان لازم پنیرپیتزا سوسیس وکالباس درصورت تمایل قارچ ۲۰۰ گرم طرز تهیه: ابتداروی تخته روآرد پاشی کنید وخمیر رو باوردنه باز کنید وطبق فیلم اونو روی قالب کمربندیتون که چرب کردید قراربدید. سپس طبق فیلم موادروبریزید تا بالای قالب ودرآخر روش پنیر پیتزا بریزید. برای پخت هم توی فر ۱۸۰ درجه بمدت نیم ساعت قرارش بدید تانونش بپزه ووقتی پخت روشو روسن کنید تاپنیرش گریل بشه😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم : گل پنیرک ۲ ق.غ برگ آلوئه ورا ۱ عدد ِلیمو ترش ۱ عدد یا ۴ ق.غ زنجبیل ۲ بند انگشت آب ۱ لیوان عسل ۱ ق.غ تا ۲ ق.غ گل پنیرک و با ۱ لیوان آب که خنک هست مخلوط کرده و بزارین ۱۰ دقیقه بمونه تا رنگ باز کنه .پوسته روی برگ آلوئه ورا را با چاقو ببرین . دقت کنید که لایه لاتکسی یا زرد روش و حتما بشویید تا به ژل شفافش برسین . داخل آب و سرکه بریزین و بعد که لایه و برداشتین آب کشی کنید ما نیاز به ۲ ق.غ آلوئه ورا داریم. که میریزیم داخل مخلوط کن و بعد بهش ۱ لیوان آب ، ۲ بند زنجبیل و ۳ تا ۴ ق.غ لیمو ترش و ۱ تا ۲ ق.غ عسل اضافه میکنیم و خوب میکسشون میکنیم بعدش از صافی رد میکنیم . داخل لیوان یخ میریزیم اول اب الوئه ورا و بعد روش از پنیرک . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم : سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم زنجبیل :۱ق غ سیر:۱ق غ فلفل قرمز:۲ق غ نمک:۱ ق چ ماست:۱۸۰ گرم ارد تفت داده:۲ ق غ پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم پودر جوز هندی:۱/۴ق چ پودر هل:۱/۲ق چ روغن:۲ ق غ طرز تهیه:در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان می‌دهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید .مزه فوق العاده ای پیدا می‌کنه این مقدار برای ۳الی۴نفر کافی می باشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ران مرغ : ۲ عدد پیاز متوسط : ۱ عدد گردو : ۱۵۰ گرم (۱۰عدد) رب انار : ۳ ق‌غ سرپر شکر : ۲ ق‌غ زعفران دم شده : ۴ ق‌غ ادویه : نمک ، فلفل ، زردچوبه مرغ هارو با نمک ، فلفل ، آبلیمو و زعفران دم شده مزه دار کردم و دو طرفشون رو داخل روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم داخل همون قابلمه پیاز رنده شده و همراه پودر گردو و زردچوبه تفت دادم وقتی خامی گردو از بین رفت رب انار رقیق شده و آبجوش ( تقریبا ۳ لیوان ) رو بهش اضافه کردم و مرغ ها رو بهش اضافه و حرارت رو کم کردم واجازه دادم خورشت کاملش جا بیوفته . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقا واستون یه شام دو سوته خیلیییی راحت و خوشمزه آوردم عالیییی ،یه بار تست کنید عاشقش میشید🤌🏻. ⁣ تو نیم ساعتم آماده اس، مواد اولیه اشم ارزون و تو دسترسه ، دیگه چی میخواید؟ ⁣ ⁣ مواد لازم : ⁣ ۱) سیب زمینی کوچیک ۲۰ عدد⁣ ۲) پیازچه ۱ دسته ی کوچیک⁣ ۳) جعفری ۱ دسته ی کوچیک⁣ ۴) سیر ۳،۴ حبه⁣ ۵) کره ۱ عدد⁣ ۶) ادویه ( نمک ،فلفل سیاه ، پودر سیر ، پول بیبر)⁣ ۷) پنیر پیتزا به اندازه ی دلخواه⁣ ⁣ طرز تهیه: ⁣ سیب زمینیارو پوست بکنید بذارید آبپز بشه ، خیلی نذارید بپزه که له بشه، داخل تابه ، کره بندازید و آب که شد سیر پوره شده رو بهش اضافه کنید ، عطر سیر که بلند شد ، ادویه هارو بریزید ، بعد سیب زمینیا رو اضافه کنید ، بعد هم پیازچه و جعفری خورد شده رو و خوب باهم همشون بزنید که کره و ادویه با سیب زمینیا ترکیب شه و در آخر هم روش پنیر پیتزا بریزید و در ظرف و بذارید تاپنیر پیتزا آب شه و نوش جون کنید😍🤌🏻 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این حلوا از هر حلوایی که فکر کنی راحت تر و کم قلق تره👌خیلیم خوشمزه و مقویه😉 طعمِ ترکیبِ نهاییش مثل سوهان میمونه ولی بافتش نرمه😋 خوبی این حلوا اینه که نسبت موادش راحته و آدم قاطی نمیکنه👌همه چیز به یک اندازه استفاده میشه😉 یک لیوان آرد، یک لیوان شکر، یک لیوان شیر، یک لیوان آب و یک لیوان روغن مایع🤌 . اصل دستورش بدون زعفرون و گلاب و هله... ولی وقتی اینارو اضافه کنید طعمش بهشتی میشه😍 آرد و شیر و روغن مخلوط میشه، میره روی حرارت و انقدر هم زده میشه تا قهوه ای مورد سلیقمون بشه و بعد شربتی که از آب و شکر و یکم زعفرون و گلاب تهیه شده اضافه میشه و تامام😍 پودر هل رو هم بهتره وقتی موادتون در حال سرخ شدنه اضافه کنید تا عطرش قشنگ در بیاد👌 . یه نکته خفن میخوام بگم👇 تا وقتی بوی خامی آرد وجود داره حرارت باید ملایم باشه... ولی بعدش دو حالت وجود داره: اگه با حرارت ملایم ادامه بدین حلواتون نرم و لطیف میشه ولی اگه حرارت رو زیادتر کنید اون موقع میشه یه چیزی مثل حلوا اوماج آذریها👌 . اوماج درست کردن خیلی سخته ها ولی اینجوری خیلی راحت همون شکلی میشه 😍 یعنی گلوله های ریز توش درست میشه که من بیشتر میپسندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 مواد لازم: -قارچ کوچیک ۳۰۰گرم -پیاز ۱ عدد -سیر ۲ حبه -فلفل سیاه و نمک و کمی فلفل قرمز -پیازچه و اگه نباشه جعفری ۱ قاشق -کره ۱ قاشق -روغن زیتون برای سس سیر : °خامه ترش ۲۰۰ گرم و اگه نباشه ماست چکیده ( ۲ قاشق) °سیر ۲ حبه °یه چیکه آب لیمو °فلفل سیاه و نمک °پیازچه یا جعفری ۱ قاشق . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 دو سه تا ران مرغ سه ق غ ماست دو ق غ آبلیمو یک ق غ کره به دمای محیط رسیده یک ق غ ادویه تندوری یک ق غ پودر تخم گشنیز یک ق غ پول بیبر یک ق م فلفل سیاه یک ق چ پودر لبو یک ق چ نمک عزیزای دلم اگه ادویه تندوری ندارین با این ترکیبات میتونین تو خونه درست کنید ‌ پودر پاپریکاسه ق غ،زردچوبه یک ق غ،(پودر سیر،پودر جوز هندی،فلفل قرمز آسیاب شده،زنجبیل سابیده شده،تخم گشنیز آسیاب شده،زیره آسیاب شده)همشون یک ق چ و میخک آسیاب شده نصف ق چ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1/2 بوته ی کاهو 4_5 عدد خیار شور 1_2 عدد سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده 5_6 عدد پیازچه یک مشت جعفری و نعنا تازه خرد شده(یا آروگولا) یک مشت ذرت کنسروی یا پخته شده مواد سس👇 5-6 قاشق غذاخوری ماست یونانی یا چکیده 3-4 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری سس خردل 1-2 حبه سیر رنده شده 1.5 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری ادویه کاری(کاملا اختیاری مطابق ویدیو در یک کاسه،کاهو خرده شده را با پیازچه،خیارشور،جعفری، نعنا و مرغ ریش ریش شده مخلوط کنید،همزمان در یک ظرف جداگانه تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده، روی مواد سالاد ریخته و هم بزنید،سپس سالاد رادر ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل با ذرت سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نان پنیری با سس توت فرنگی🍓😍😋 مواد لازم: 👈🏻برای خمیر؛ 4 لیوان آرد (400 گرم) 1 لیوان شیر ولرم (200 میلی لیتر یا معادل چهار پنجم‌لیوان فرانسوی دسته دار) 1 عدد تخم مرغ 65 گرم کره (در دمای اتاق) 10 گرم یا یک ق غ خمیر مایه خشک فوری 3 قاشق غذاخوری شکر (60 گرم) یک پاکت 5گرمی وانیل ترک یا کمی وانیل ایرانی کمی نمک 👈🏻برای سس توت فرنگی 200 گرم توت فرنگی ( فریزری یا تازه) 3 قاشق غذاخوری شکر آب نصف لیموترش 1 قاشق غذاخوری نشاسته یک چهارم لیوان آب 👈🏻برای فیلینگ 200 گرم پنیر لبنه 2 قاشق غذاخوری شکر یک پاکت 5گرمی وانیل ترک یا کمی وانیل ایرانی 👈🏻برای روی نان ها زرده تخم مرغ پودر شکر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛