6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•زیتون پرورده شمالی🫒😍😋
مواد لازم:
-زیتون بدون هسته ۱ کیلو
-گردو تازه ۳۰۰ گرم
-سبزی های محلی چوچاق و گشنیز هرکدام یک مشت
( جایگزین نعنا و جعفری)
میتونید سبزی خشک هم استفاده کنید
-روغن زیتون ۲ قاشق
-رب انار ترش سه قاشق
-آب انار ترش غلیظ (دلخواه)۵ قاشق
-گلپر ۱ قاشق چایخوری
-دو حبه سیر به صورت دلخواه
بهتره یک ساعت داخل یخچال بمونه🥰
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک یزدی🧁😍😋
شمام جزء اون دسته ای هستین که هنوزم خوردنِ کیک یزدی براتون خاطراتِ بچگیتونو زنده میکنه؟
برایِ درست کردنش، اینارو میخوایم:
-تخم مرغ دمایِ محیط ۳ عدد
-پودر هل ۱ ق چ
-شکر ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
-ماست ساده(بدونِ آب) ۱۱۰ گرم
-گلاب ۴۰ گرم
-روغن مایع ۱۷۵ گرم
-آرد سفید ۳۰۰ گرم
-بیکینگ پودر ۱ ق س
دمایِ فر گازی ۲۰۰ درجه به مدتِ تقریبی ۲۵ دقیقه. و دمای فر برقی ۱۸۰ درجه.
فرتون از قبل حتما حسابی داغ باشه...
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_دورنگ_گردویی😍😋
ارد….۳پیمانه
تخم مرغ….۴ عدد
شکر….۱ پیمانه و نیم
روغن…..۱پیمانه
شیر…..۱پیمانه
بکین پودر…..۲ قاشق چای خوری
دارچین…..۱قاشق چای خوری
پودر کاکائو…..۲قاشق غذاخوری
وانیل
تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید.تا حجمش دو برابر بشه.بعد روغن و شیر رو ریخته هر کدام را یک دقیقه بزنید.بکین پودر و دارچین به ارد اضافه کنید.حتما سه بار الک کنید.به مواد اضافه کنید.
قالب با روغن جدا کنده چرب کنید.داخلش گردو بریزد.نصف مواد کیک داخل قالب بریزد.بعد پودر کاکائو را به مابقی کیک اضافه کنید.روی مابقی کیک بریزد.مانند کلیپ روش به خلال دندون مخلوط کنید.مجدد گردو بریزد.داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم این کنافه خوشمزه رو باهم درست کنیم
یه دسر خوشمزه و در عین حال فوری😍😋
رشته کادایف ترجیحا تر ۱۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
زعفران دم شده به مقدار لازم
پودر هل نصف ق چ خ
سرشیر یا پنیر موزارلا به مقدار لازم
_
مواد لازم شربت:
آب یک لیوان
شکر یک لیوان
زعفران به مقدار لازم
گلاب یک ق غ خ
پودر هل (اختیاری) به مقدار لازم
___
رشته های کادایف با پنجاه گرم کره ذوب شده و زعفران و پودر هل مخلوط میکنیم و اگر رشته ها بلند بودن با قیچی خرد میکنیم.کف تابه رو با کره نرم شده مثل فیلم چرب میکنیم و نصف مواد ته ظرف فشرده کرده و بعد وسط مواد پنیر موزارلا بدون نمک یا سرشیر گذاشته پودر پسته میریزیم و مجدد رشته های کادایف میریزم و خوب فشرده میکنیم روی حرارت ملایم ترجیحا با شعله پخش کن میذاریم ، یک طرفش که خوب سرخ شد برش میگردونیم و طرف دیگه رو کمی حرارت میدیم.و در آخر شهد آماده شده رو روی کنافه میریزیم.و نوش جان
(برای درست کردن شهد آب و شکر و زعفران و هل باهم مخلوط و روی حرارت قرار میدیم تا به قوام بیاد سرد شد میریزیم رو کنافه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش خلال😍😋
مواد لازم:
اول ۲ تا پیاز🧅 رو سرخ کنید، بعد گوشت قرمز 🥩رو توی ابعاد مکعبی ریز بُرش بدید و اضافه کنید.
گوشت قرمز: ۸۰ تا ۱۰۰ گرم برای هر نفر.
ادویههای زیر رو بزنید:
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر🧄: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه🌶🧂
زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه🥫: ۱/۵ قاشق غذاخوری
.
خوب سرخ کنید و آبجوش بریزید تا روی حرارت متوسط، ۹۰ دقیقه بپزه.
بعد از ۹۰ دقیقه، خلال بادوم رو با کمی روغن🥃 و زعفرون💛 و لیمو عمانی🍋، سه دقیقه تفت بدید و به خورشت اضافه کنید تا یک ساعت دیگه بپزه.
بعد از ۱ ساعت، زرشک سیاه (۲ قاشق غذاخوری برای هر نفر) رو اضافه کنید تا ۱۵ دقیقه دیگه بپزه.
خورشت خلال آمادهس.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مسما_بادمجان 😍😋
بادمجان به تعداد
پياز دو عدد خورد نگيني
سير سه حبه خورد شده
گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گرم
سيبزميني دو عدد خورد شده
رب گوجه سه ق غ خ
نعنا خشك
پودرپاپريكا نمك
فلفل سياه
جعفري ساتورى
اب دو ليوان
گوجه به تعداد
ابتدا بادمجان را راه راه پوست گرفته كمي نمك زده بعد شسته در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه به مدت بيست دقيقه گذاشته پياز را كمي تفت داده تا سبك شود بعد سير و گوشت را اضافه كرده كمي سرخ كرده تا گوشت باز شود بعد سيبزميني را اضافه ميكنيم در اخر رب و ادويه جات و دو قاشق از رب را اضافه كرده و تفت داده خامي رب كه گرفته شد جعفري را همراه يك ليوان اب به مواد اضافه كرده و در ظرف راگذاشته تا مواد كمي پخته شود بادمجان ها را از فر دراورده وسط ان را برش زده كمي فشار داده بعد با مواد پر كرده روي ان را به دلخواه گوجه چيده يك قاشق رب را با يك ليوان اب مخلوط كرده و كنار بادمجان ها ريخته مجدد در فر به مدت بيست تا سي دقيقه گذاشته
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_ماستی😍😋
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_نخودچی😍😋
مواد لازم:
آرد نخود مرغوب ۵۰۰ گرم
آرد گندم ۳ قغ (از آرد نخود ۳ ق برداشته این ۳ ق را جایگزین میکنیم)
پودر قند ۱۷۵ گرم
روغن جامد ۱۷۵ گرم
هل ۱ قچ
طرز تهیه:
آرد نخودچی، آرد گندم، هل و پودر قند را باهم مخلوط میکنیم، روغن آبکرده را اضافه میکنیم، و با دست ورز میدهیم، میتوانید خمیر را از چرخ رد کنید، سپس بین دولایه نایلون خمر را باز میکنیم، قالب میزنیم و داخل سینی فر میچینیم، به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر ۱۵۰ درجه میگذاریم...
وقتی شیرینی رو از فر خارج کردید تا کامل سرد نشده بهش دست نزنید...
قابل توجه عزیزان
من کلیپهای آموزشی عید رو با یک چهارم یا نصف مواد ذکر شده داخل دستورها درست کردم فقط برای آموزش شما عزیزان پس درمورد اینکه چرا کلیپها یه اندازه نوشتید دستور یه اندازه سوال نفرمایید لطفاً
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
آموزش یه مدل ژله ناز و دلبر 🥰😍😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅اگه میخواید مربای عالی داشته باشید از آلبالو درشت و پیوندی استفاده نکنید
✅با حرارت بالا بپزید که زمان پخت کم و رنگشون تیره نشه
✅حجم قابلمه تون حداقل سه برابر آلبالو باشه که موقع پخت سر نره
✅حداقل ۲۰و حداکثر ۳۰ دقیقه زمان پخت طول نکشه
✅تا جاییکه میتونید کف روش رو جمع کنید تا مربای شفافی داشته باشید
✅مربا رو همیشه تو حجم کم درست کنید حداکثر یک کیلو اگه میخواید بیشتر باشه طی چند مرحله درست کنید چون زمان پخت زیاد و رنگش تیره میشه
✅اگه میخواید شربتش رو بگیرید شکر بیشتر بریزید مثلا بع ازای یک کیلو آلبالو یک و نیم کیلو شکر بریزید بعد از ۱۵ دقیقه شربتش رو جدا کنید و کمی بیشتر زمان بدید تا برای مربا غلیظ بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از خرماهای مجلسی ، خوشمزه و شیک 😍 برای پذیرایی در مراسم ها فوق العاده است 😊.
#رولت_خرما
چیزى را بر زبان نیاورید که از ارزش شما بکاهد . امام حسین (ع)
خرما ۱.۵ کیلو
بیسکویت پتی بور ۲۵۰ گرم (حدود ۶۰ عدد)
پودر گردو ۱۲۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
پودر دارچین نصف تا ۱ ق غ
آرد سفید یا آرد نانوایی ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
آرد نخودچی ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
کره یا روغن جامد ۲۰۰ گرم (کمتر از ۱ لیوان)
روغن مایع ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
خرما رو هسته اش رو جدا کردم ، ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم خرما بدون هسته میشه .
من از خرمای کبکاب استفاده کردم ، داخل میکسر انداختم و پوره کردم .
بیسکویت رو هم پودر کردم.
⬅️هر نوع بیسکویت دل خواه که شیرینی نداشته باشه میشه.
در ظرف بزرگ ، خرمای له شده ، بیسکویت پودر شده ، پودر گردو ، پودر دارچین (یا زنجبیل) ، کره آب شده رو ریختم و با هم ترکیب کردم.
👈اگر خیلی سفت بود ، بهش گلاب و اگر شل بود، بیسکویت بریزید .
⬅️جای گردو از هر نوع مغزی دل خواه میشه
کیسه فریزر رو پهن کردم و با روغن چرب کردم ، مواد خرمایی رو بین دو تا کیسه فریزر باز کردم حدودا به قطر ۵ میلی ، من با این مقدار مواد ۳ تا از این مواد خرمایی به اندازه حدود ۳۵ در ۲۵ سانت باز کردم .
آرد نونوایی یا آرد سفید رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم ، این آرد رو حدود ۲۰ دقیقه تفت دادم . بعد آرد نخودچی رو الک کردم و بهش اضافه کردم و با هم تفت دادم و با این آرد هم حدود ۱۵ دقیقه تفت دادم .
⬅️می تونید آرد نخودچی رو حذف کنید و جاش از ابتدا آرد سفید یا آرد نونوایی بریزید . (اگر چه آرد نخودچی طعم و عطر خوبی بهش میده 😉😋)
آردها رو بعد از تفت دادن الک کردم .
کره (یا روغن جامد ) و روغن مایع رو در تابه ریختم
⬅️می تونید جای روغن مایع ،کره یا روغن جامد بریزید ، جای کره یا روغن جامد ، روغن مایع جایگزین نمیشه کرد ،چون روغن مایع انسجام بهش نمیده .
آرد رو اضافه کردم و یک کم تفت دادم ، میزان روغن تقریبی هست ، از گرمی بیفته ، روی مواد خرمایی ریختم و یکدست پخش کردم ، الان رول کنید مواد بیرون می ریزه ،حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یخچال گذاشتم ، زیاد یخچال نمونه که بشه رول کرد ، بعد از کیسه فریزر کمک گرفتم و رول کردم و در یخچال ۲ تا ۳ ساعت گذاشتم .
روش کمی کنجد ریختم (یا هر مغزی دل خواه) با چاقوی تیز برش دادم .
👈 برای من ۳ تا رول و حدود ۹۰ تا برش شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛