eitaa logo
آشپزی خاص
88.2هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پاستا قارچ و پنیر😍😍 مواد لازم: 300 گرم پاستا 100 گرم چرخ کرده 10 عدد قارچ 1 عدد پیاز 3 حبه سیر 2 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2 لیوان نخود فرنگی 200 میلی لیتر خامه 100 میلی لیتر شیر (یا در مجموع 300 میلی لیتر شیر (1.5 لیوان) 1 قاشق مرباخوری نشاسته) 2 قاشق غذاخوری پارمسان آویشن، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک طبق ذائقه پنیر پیتزا رنده شده طرز تهیه: پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید،روغن را در یک تابه گرم کنید،پیاز و سیر خرد شده را 1 دقیقه تفت دهید، سپس گوشت چرخ شده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند بعد قارچ ها را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید بعد رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده، نمک و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید وقتی گوجه ها نرم شدن مخلوط خامه و شیر را روی آن بریزید،و اجازه دهید 3-4 دقیقه روی حرارت کم بپزد بعد پارمسان و نخود فرنگی را اضافه کنید، سپس ماکارونی آبکش شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید،سپس پاستا را کف ظرف مناسب پخت بریزید و روی آن پنیر بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا پنیر آب شود،نوش جان 🧡 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 برای همبرگر از گوشت چرخکرده گوساله استفاده کنید...استفاده از گوشت گوسفند یا مخلوط گوساله و گوسفند باعث میشه طعم برگر شبیه کباب بشه گوشت گوساله به ازای هر هشتصد گرم گوشت خالص باید با دویست گرم چربی گوشت چرخ بشه...من معمولا از قسمت مغزران گوساله استفاده میکنم... ولی میتونید از ترکیب ششصد گرم راسته یا مغزران گوساله به همراه چهارصد گرم قلوه گاه گوساله هم استفاده کنید. به گوشت برگر نباید زیاد پیاز بزنید استفاده زیاد از پیاز باعث میشه برگر بیشتر طعم کباب به خودش بگیره برای هر یک کیلو گوشت یک عدد پیاز کوچک رنده و ابگرفته شده کافیه برای هر یک کیلو گوشت بین دو تا سه حبه سیر ریز رنده شده یا له شده اضافه کنید...طعم سیر به هیچ عنوان در گوشت مشخص نیست ولی در نهایت برگرتون رو خیییلی زیاد خوش طعم میکنه برای این میزان دو قاشق سر صاف آرد سوخاری ساده (پودر نان خشک) بدون ادویه استفاده میکنیم اضافه کردن سس خردل خالص(من از مارک آمریکن گاردِن استفاده میکنم) و سس باربیکیو مارک HP،طعم بینظیری به برگر میده دقت کنید از سس های خردل ایرانی که معمولا با مایونز مخلوط هستن استفاده نکنید به جای سس باربیکیو میتونید کچاپ استفاده کنید استفاده از خردل و سس باربیکیو سلیقه ای و قابل حذفه ولی توصیه میکنم حتما استفاده کنید مرحله خیلی مهم قسمت مخلوط کردن گوشت با بقیه مواد هست به هیییییچ وجه زیاد ورز ندید نباید دونه های چربی داخل گوشت با حرارت دستتون آب بشه و بافت گوشت نباید له بشه وگرنه برگر مثل کباب کوبیده میشه...پس دقت کنید فقط و فقط در حد مخلوط شدن مواد رو ورز میدید اندازه برگر به سایز نان و سلیقه شما بستگی داره از 100 تا 150 گرم میتونه تغییر کنه از هر قالب با سایز دلخواه یا دستگاه برگر زن میتونید استفاده کنید بعد از اینکه برگرها رو قالب زدید حداقل 2 ساعت در یخچال بذارید یا اگه عجله دارید میتونید 30 تا 45 دقیقه در فریز قرار بدید(در این مرحله میتونید برگرها رو فریز کنید و در مواقع لازم اونها رو سرخ کنید) سپس برگر ها رو از یخچال دربیارید و بلافاصله سرخ یا گریل کنید اگر گریل میکنید کافیه تابه گریل رو کمی چرب کنید و بعد از اینکه کاملا داغ شد برگرها رو سرخ کنید دقت کنید بیشتر از دو تا برگر همزمان سرخ نکنید چون تابه سرد میشه و گوشت برگر آب میندازه و برگرتون خشک در میاد. مخلفات ساندویچ به سلیقه شماست 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 گردوی چرخ شده ۳۰۰گرم ۱عدد سینه ی مرغ کامل پیاز بزرگ رنده شده رب انار ۳قاشق شکر ۳قاشق (درصورت دلخواه) نمک،فلفل ۲۵گرم کره برا تفت دادن مرغ آب سرد بامقدارخیلی کمی روغن پیاز و تفت میدیم بعد گردو رو اضافه وبه خوبی تفت میدیم تفت دادن گردو باعث خوشمزگی خورش میشه رب انار نمو وفلفل قرمز وشکر رو میریزم آب رو هم میریزیم روش واجازه میدیم جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم ومیزاریم تا گردوها بپزن وروغنشونو پس بِدن .حدوداً 1تا1ونیم ساعت زمان میبره تو این فاصله سینه ی مرغ رو خرد کرده وبا کره تفت میدیم کمی آب میندازه میزاریم باهمون آب بپزه وبعد سرخ میکنیم تکه های مرغ سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم و2تا 3ساعتی میزاریم تاخورشت جابیوفته.خورش من بخاطر فلفل قرمزی که میزنم رنگش یه کم قرمزه نکته ها🔹️ رب انارمن چون ترش بود شکر زدم اگه رب انارتون ملس هست نیازی به شکر نیست. برا بیشتر روغن پس دادن خورشت یه ربع آخر میتونین بهش چندتا تکه یخ بندازین من اینکار رو نکردم چون گردوهام به اندازه ی کافی روغن پس داده بودن . فسنجون رو با مرغابی ویا مرغ محلی هم درست میکنن که دراینصورت همون اول داخل خورشت باید ریخت چون گوشت اینا دیرپزن دوست داشتین یه قاشق رب گوجه فرنگی هم به همراه رب انار به فسنجون بزنین ،تاثیری تو طعمش نداره 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 3 پیمانه مخلوط شیریا اب و ماست یک پیمانه شکر یک پیمانه وسه چهارم پیمانه بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری اسانس دلخواه یک دوم قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عدد روغن مایع یک پیمانه شهد ۲ قاشق غذاخوری ابتدا شکر وتخم مرغ ها را حدود 10 دقیقه بزنید تا حجم آن زیاد شود ورنگ آن کاملاً روشن تقریباً شبیه خامه شود از نطر بافت شیر را کمی داغ کنید وبعد ماست را اضافه کنید کمی صبر کنید کمی بافت آن علیظ شود بعد به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید خوب مخلوط کنید وبه مواد اضافه کنید وبا دور کند مخلوط کنید همزمان روغن مایع را اضافه کنید به همراه اسانس من پرتقال زدم فر را از قبل روی درچه 230 گرم کنید مواد توی قالب ریخته در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شود این کیک چاک زدن هم ندارد شهد را به مخلوط ماست و شیر اضافه کنید برای قسمت شکلاتی دو روش میشه انجام داد آگه مثل من تنبل هستید مواد را دوقسمت کنید وبه یک قسمت آن دو قاشق پودر کاکائو را که در یک چهارم پیمانه روغن مایع و 1 قاشق سرکه وکمی جوش یا یک دوم قاشق چایخوری مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید وبه شکل زیرا توی قالب بریزید ولی روش دوم دو عدد تخم مرغ رو با 2 پیمانه شکر یک پیمانه مخلوط شیر و ماست و 1 قاشق سرکه ویک پیمانه روغن مایع مخلوط کنید وخوب با مفتول دستی مخلوط کنید بعد دو پیمانه آرد را با 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کنید به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃 ✍🏻مواد لازم 🔘تخم مرغ ۱۵عدد 🔘شکر۱۵۰۰گرم 🔘روغن مایع ۱کیلو 🔘پکن پودر ۱۲۰گرم 🔘شیره ۴۰۰گرم 🔘آردتقرییا ۳۹۰۰گرم 🔘آب ۶۰۰گرم 🔘ماست ۱کیلو 🔘کشمش۵۰۰گرم ♨️درجه فر ۲۳۰تا ۲۵۰♨️ 🔻طرز تهیه شکر و تخم مرغ را به خوبی پوک کنید تا تقریبا شکر حل بشه و رنگ تخم مرغ کرم رنگ ماست را اضافه کنید و دوباره تا یکدست شدن به هم زدن ادامه بدید تقریبا سه الی چهار دقیقه روغن مایع را اضافه کنید و دوباره به هم زدن مایه ادامه بدید تا یکدست بشه ارد و پکن را به مواد اضاف کنید کمی مخلوط کنید تا ارد همه جای مایه را به خودش بگیره نیازی به صاف شدن نیس چون مایه قاعدتا تا اضافه کردن اب و بار سفت هست کمی مخلوط کنید تا ارد قاطی بشه اب و بار را روی مایه بریزید و و مایه را تا وقتی که اب به خورد مایه نرفته مخلوط کنید با دور تند اینو انجام بدید ولی زمان زیاد نبره در حد یک دقیقه دقت کنید فقط در حد قاطی شدن و یکدست شدن وسواس نداشته باشید و بیشتر هم بزنید روی کاغذ روغنی قیف بزنید اگر میتونید بر گردونید روی کنجد یا شکر یا با دست بریزید ⬅️ که میشه کنجدی و شکری یا اینکه کشمش خیس خورده از قبل را همراه اب به مایه اضاف کنید تا بشه کشمشی نوش جان تک تکتون 🌹😂 🚦اردشو کمتر بذارن اگر نرم بود اضافه کنن من ابخور آردم کم بود اینو نوشتم 🚦اینا سه تاش با همین دستور زدم شکری ،،کنجدی و کشمشی مایش یکی هست کلوچه_شکری کلوچه_کنجدی کشمشی_نرم برای خانگی تقسیم بر 10 آرد 390 گ تخم مرغ 2 عدد شکر 150 گ ماست 100 گ آب 60 گ روغن مایع 100 گ بیکدینگ پودر12 گ شهد 40 گ کشمش 50 گ البته من به جای آب از شیر استفاده کردم برای نوع کشمشی 40 گ از میزان آرد کم کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور یه کلوچه یا شیرینی نرم وخوشمزه دیگه سپهسالاری ✔️اگه با مهری که شیارداره روی کلوچه ها رو طرح بندازین شکلشون خوشگلترم میشه من نداشتم ✔️این میزان مواد تعداد زیادی کلوچه بهتون میده میتونید نصف کنید روغن جامد ۱۳۵ گرم ( ترجیحاجامد، بهتره روغن صاف قنادی یا اصیل یا مخلوط باشه) من ۱۰۰ گرم روغن صاف قنادی ۵۰ داشتم که با ۳۵ گرم نیمه جامد لادن ترکیب کردم آرد برنج الک شده ۸۵ گرم(۲/۳ پیمانه سرخالی) آرد قنادی ۲۵۰ گرم (۱ و۲/۳ پیمانه) روغن مایع ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه) ماست سفت وشیرین ۱۵۰ گرم (۲/۳ پیمانه سرخالی) شکر ۱۳۵ گرم (۲/۳ پیمانه سرصاف) تخم مرغ متوسط ۲ عدد (زرده یکی برای رومال) شربت بار یا عسل ۱ق س پودررهل ۱ق چ وانیل ۱/۴ ق چ یا مقداری زنجبیل بکینگ پودر ۱ق چ نمک میوه یا جوش شیرین ۱/۴ ق چ پر 👈روغن جامد نرم +آرد برنج الک شده+آرد قنادی الک شده با قاشق مخلوط کنید وبا همزن برقی خیلی خوب بزنید تا پوک وسبک شود روغن مایع هم اضافه ودوباره خوب بزنید یه مخلوط پوک وپفکی بدست میاد بقیه مواد شامل : ماست، شکر،تخم مرغ، شربت بار،وانیل،پودرهل ،بکینگ پودر ونمک میوه را در حد مخلوط شدن شکر هم بزنید وطی دو مرحله به مخلوط آرد وروغن اضافه کنید به آرومی در حد مخلوط شدن هم بزنید تا یکدست بشه زیاد از حد هم نخوره وگرنه بریده میشه داخل قیف بریزید وبه اندازه دلخواه درون قالب کاغذ روغنی انداخته پایپ کنید اجازه بدین کمی خودشون را بگیرن با مهر آغشته به آرد طرح بندازین (خوب آردی کنید و آرد اضافه را بگیریدکه مهر نچسبه مهرم نزدید مهم نیست با قاشق کمی چرب روی اونها رو یه کم صاف ومرتب کنید) با مخلوط یک زرده تخم مرغ+کمی شیره به آرومی رومال کنید (طوری که پفشون گرفته نشه ) تزیین کنید با کنجد تخم خرفه یا... ودرون فری که از بیست دقیقه نیم ساعت قبل روی دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه داغ شده طبقه وسط به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدین فر باید داغ باشه تا شوک حرارتی ببینن وسریع پف کنند می تونید کمی هم گریل کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛