eitaa logo
آشپزی خاص
88.5هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.5هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
# فینگر فود مواد لازم: سیب زمینی متوسط ۳ عدد پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم جعفری خرد شده ۲ قاشق ادویه (نمک فلفل پودر سیر) ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تازه و جان يک پياز را خلال كنين، خوب طلايى سرخ كنين، كمى زردچوبه و نمک و بعد اسفناجهاى خرد شده را هم اضافه میكنيم و اجازه میديم سرخ شه! دقت كنين اجازه اش مهم هست وگرنه ممكنه رودر بايستى بكنند و سرخ نشن! بعدش هم چند تا تخم مرغ روش میشكنين. من روش را دوست دارم كه پنير سفيد (فتا) بريزم. حقيقتش از اين كيت هاى پيتزا داشتم، خمير را پهن كردم، روش ماست ماليدم، كنجد و تخم كتون و كدو پاشيدم و يكربع توى فر در حرارت دويست و بيست پختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌اگر میخواید که نون کیفیت لازم را داشته باشه وبه همین لطافت وزیبایی باشه حتما باترازو کار کنید واستراحتهای خمیر را درسه مرحله رعایت کنید کلا طبق دستور عمل کنید کم وزیاد وجایگزین نکنید این مدل نونهای پوک وخوشمزه باید طبق دستور عمل بشه مواد لازم ...... آردقنادی....300گرم یا دولیوان شکر قهوه ای.....50گرم بهتره جایگزین نشه با شکر سفید نمک....دونیم گرم یا دوقاشق چایخوری کوچک تخم مرغ ....یک عدد متوسط شیرولرم ....150میلی لیتر یا دوسوم لیوان نسکافه....10گرم یا دوقاشق کاملا پر کره ..هم دمای محیط 30گرم خمیرمایه فوری...3گرم یا نصف قاشق غذاخوری طرزتهیه.....شیرولرم ونسکافه را مخلوط کنید بعد ارد را بهتره یکبار از قبل الک کنید با شکر قهوه ای ونمک مخلوط کرده تاشکر گلوله نباشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلات 120 گرم شیر عسلی 380 گرم پودر کاکائو 45 گرم الک شده خامه 500 گرم نمک یک پنس خامه رو 20 دقیقه تو فریزر میذاریم تا کمی یخ بزنه و در آورده و با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره و پودر کاکاءو رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. شکلات رو بن ماری ذوب کرده و از روی حرارت برداشته هم زده تا یکدست شود و شیر عسلی و نمک رو داخلش ریخته و هم زده و مخلوط رو داخل خامه میریزیم و هم میزنیم و توی ظرف مورد نظر ریخته و روکش کشیده و یک شب در فریز قرار میدهیم.بعد در میاریم و با اسکوپ در ظرف میکشیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مراحل کار این پای فوق العاده خوشمزه وبی نظیر رو ببینید 🙏🌺 سلام به روی ماهتتون وقتتون بخیر 👈بافت این پای کیک بسیار نرم،پوک و اسفنجی،است و به لحاظ،طعم ومزه عالییییه همه پسند و خوشمزست دردهان آب میشود .پیشنها د میکنم در اولین فرصت درستش،کنید برای این ایام و پذیرایی و سفارش،گرفتن و..... عالیییییه 👈حتمابعداز پخت برای رطوبت بیشتر و خوشمزگی ولذیذ تر بودنش،از شربت بار رقیق یا عسل رقیق شده با کمی آب استفاده کنید طعم باقلوایی خییییلی خوبی به پای میدهد ولذت خوردنش رو چندین برابر میکند ☘️ 👈ترکیب خرما وگردو، کیک نرم ، شربت بار و نارگیل یک ترکیب بهشتیه 🌹 موادلازم : 👈احتیاج به یازده قالب پای به قطر ۹ سانت و ارتفاع سه سانت دلرید ۱_ آرد قنادی ۳۰۰ گرم ۲_بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری سرصاف ۳_تخم مرغ کامل با احتساب پوست ۲۴۰گرم یا ۲۵۰ گرم (به دمای محیط رسیده ) ۴_عسل یک قاشق غذاخوری ۵_کره به دمای محیط رسیده ۱۲۰گرم (۱۰دقیقه یا ۱۵دقیقه از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد ) ۶_شکردانه ریز ۱۰۰گرم ۷_وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری ۸_شیر ۹۰ گرم ( ولرم یا به دمای محیط رسیده ) موادمیانی :👇👇👇👇 ۱_خرما دشتستان ( بهم چسبیده و بدون شهد ) و بدون هسته نیاز نیست پوست خرما گرفته شود . ۲۴ عدد ۲_کره ۲۰گرم ۳_ گردو نگینی درشت خرد شده ۵۰ گرم ۴_کرم فیل شیری یا وانیلی ،مقداری (از لوازم قنادیها تهیه شود ) برای هر پای بصورت چشمی یک قاشق چ خوری یا مرباخوری در نظر بگیرید . کرم فیل قابل حذف است . طرزتهیه 👇👇👇 در تابه کوچک کره را بریزید و روی حرارت بذارید تا گرم شود وسپس حرارت را خاموش کنید خرما را اضافه کنید خرمارا با دست چنگ بزنید تا خرما کاملا له و نرم شود و سپس گردو را اضافه کنید . موادمیانی آمادست . موادرویه :👇👇👇 ۱_عسل رقیق شده با کمی آب یا شربت بار مقداری ۲_پود ر نارگیل و پودر پسته مقداری 👈👈دمای فر ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه (فر را از نیم ساعت قبل در همین دما گرم کنید ) سایز،قالب پای،👇👇 قالب،پای تکنفره به قطر ۹ سانت وبه ارتفاع سه سانت 👈این مقدار مواد وبا این سایز قالب یازده عدد پای،میدهد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم👇🏻 آب ۳۵۰ گرم روغن مایه ۶۰ گرم آرد سفید ۱۳۰ گرم بکینگ پودر ۳ گرم تخم مرغ ۴ الی ۵ عدد(کم کم اضافه شود) وانیل نوک ق چ عسل ۱ ق چ خامه قنادی نیم‌کیلو طرز تهیه: ابتدا روغن مایع و آب و عسل رو روی حرارت بذارید تا کاملا به جوش بیاد، سپس ارد و بکینگ پودر را یک باره اضافه کنید، و وقتی جمع شد بمدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم رو به کم مدام زیر و رو کنید تا رطوبت خمیر گرفته بشه. سپس از روی حرارت بردارید و بذارید ولرم بشه(از داغی بیوفته).حالا تخم مرغ ها رو کم‌کم اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا به غلظت ویدیو برسه. در نهایت روی کاغذ روغنی، کاغذ نسوز یا سیلپد پایپ کنید.فر رو از نیم ساعت قبل روشن کنید تا کاملا دااغ داغ بشه و به دمای ۲۰۰ برسه.سینی فر رو بذارید داخل فر و بمدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بپزید تا کاملا پف کنه، بعد از ۱۵ دقیقه دما رو به ۱۷۰ کاهش بدید و بمدت ۱۵ دقیقه دیگر هم بذارید با ۱۷۰ بپزه تا پفشو حفظ کنه. بعد ازون فر رو خاموش کنید، در فر رو نیم باز بذارید و اجازه بدید کمی خنک بشه و بعد از ۵ دقیقه سینی رو از فر دربیارید(این کارو میکنیم که محض احتیاط یه موقع پف نون خامه ایاتون نخوابه). بعد از خنک شدن با خامه فرم گرفته پر کنید و با شکلات تزیین کنید. نوش‌ جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛