468.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آسانترین روش مرغسوخاری☺😍😋
با چند قلم مواد مختصر یه مرغسوخاری ترررد و خوشمزه درست کن که خونواده لذتشو ببرن☺👌
🐔1 بسته سینه مرغ
🐣1 عدد تخم مرغ
🐄1 لیوان شیر
🌾1 پیمانه آرد
🧅ادویه جات دلخواه مثل پودر سیر ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، آویشن و پودر پیاز و نمک
🥣پودر پانکو یا آرد سوخاری برای پوشش
مرغ ها را بشویید و خشک کنید و به دلخواه خرد کنید.
تخم مرغ و شیر و آرد و ادویه ها را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه می کنیم
اگر وقت داشتید 2 ساعت در یخچال می گذاریم
سپس با پانکو می پوشانیم
و دو طرف را در روغن داغ سرخ می کنیم ،
و داغ سرو می کنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون بربری خونگی
مواد لازم
۵۰۰ گرم آرد نان ( نه آرد کیک)
یک پاکت یا ۸ گرم پودر خمیر مایه
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
دو قاشق ماست.
۵ گرم شکر که برای پودر خمیر مایه هست.
۱۰ گرم نمک.
۱۵ گرم کره یا روغن خوب.
۲۸۰ سی سی آب گرم که دست را نسوزانه.
مخلوط کنید. خوب ورز بدید. بزارید مثل نون معمولی دوبرابر بشه.
سپس پف را بخوابانید و چهار قسمت کنید و به شکل خمیر که در ویدیو میبینید بکنید.
دوباره روش را بپوشانید و بزارید یکم پف کنه.
برای رومال روی بربری. یک قاشق ارد با کمی آب روی اجاق برای چند دقیقه گرم کنید تا مایه خودش را بگیره. وقتی سرد میشه. مایه باید مثل ویدیو بشه.
برای زیر نون، سبوس یا آرد سبوسدار
درجه فر دویست سانتیگراد خوبه.
برای طرز پخت ویدیو را دنبال کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذاهای تکراری رو بزار کنار ، برای نهار یه ساندویچ مرغ و سبزیجات درست کن
مرغ رو با پیاز نمک فلفل زردچوبه کمی آب و یدونه هویج بزار بپزه ..
ریش ریش کن
نمک ،فلفل، پودر سیر، کمی سبزی معطر خشک و سبزیجات رو اضافه کن
برای سس :
خردل حریره ی سیر و مایونز بزن، و آب مرغ
حالا مواد رو مخلوط کن بزار لای باگت..
چیپس خلالی هم بزار و کیفشو ببر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موجور_قالبی😍😋
2 عدد کدو سبز
1 عددهویج
2 عدد تخم مرغ
پیازچه تازه
نمک
فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز
2 قاشق غذاخوری آرد
مواد میانی:
پنیر کاشار یا هر پنیر دیگه ای که کش بیاد
کدو سبز و هویج را پوست بگیریدو رنده ریز کنید ، آب اضافی آن را گرفته و دور بریزیدتخم مرغ ، پیازچه ، ادویه ، نمک و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنیدکاغذ روغنی را در یک ظرف کوچکی که میخواهید در فر قرار بدهید گذاشته وآن را کمی با روغن زیتون چرب کنید .نیمی از مواد موجوررا پهن کنید داخل قالب و پنیر کاشار را روی آن قرار دهید و مابقی مواد موجور را روی آن ریخته و کامل روی پنیر را بپوشانید. روی مواد را با کمی روغن زیتون چرب کنید و آن را در فر که با 170 درجه گرم شده قرار دهید.و تا هنگامی که زیر و رو کامل سرخ شود بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
24.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نودل به همراه مرغ و سبزیجات
.
مرحله اول بُرش خلالی هست که باید به صورت خلالی نازک انجام بشه.
یک عدد پیاز
یک عدد فلفلدلمه
نصف سینه مرغ
.
حدود ۱۰ عدد گوجه گیلاسی (به صورت دایرهای)
کلم بروکلی
.
روی گاز با حرارت زیاد پیاز و فلفلدلمه رو سرخ کنید.
۵ دقیقه بعد مرغ رو اضافه کنید، به همراه فلفلسیاه و نمک
خوب مخلوط کنید.
نودل رو به همراه ادویه خودش توی آبجوش بریزید (فقط ۳ دقیقه)
تو این ۳ دقیقه، گوجهها و بروکلی رو به سس پیاز و فلفلدلمه اضافه کنید، یک قاشق غذاخوری سویا سس.
مخلوط کنید، و وقتی ۳ دقیقه تموم شد، نودل، جوانه ماش و یکم از آبجوش نودل رو اضاف کنید، مخلوط کنید و تمام.
به این سرعت یه نودل خیلی خوشمزه، ساده و خوش عطر رو داریم. حتمن امتحانش کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشترودل گوشت
با اون خمیر همه کاره که بهتون یاد دادم میتونید دو تا از این اشترودل درست کنید، یا یدونه اشترودل و یدونه پیتزای سیر و استیک که اونم آموزش دادم.😍
.
مواد داخلش میتونه همه چی باشه، بنا به ذائقه خودتون.
.
من ۱۵۰ گرم گوشت چرخکرده استفاده کردم(برای یدونه اشترودل)
هفت هشت تا قارچ
پیاز، فلفل دلمه، یه قاشق رب، دو ورق پنیر گودا و ادویه
.
با دمای ۱۸۰ درجه حدودا نیمساعت گذاشتم داخل فر،
.
شعله بالا رو روشن نکردم، روی اشترودل با همون گرمای داخل فر خودش رنگ گرفت و این یکی از نشونه هایی هست که غذا آماده شده و پخته.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_گل_کلم 😍😋
یدونه پیاز نگینی رو توی ۱ ق غ خ روغن تفت میدیم، پیازا مقداری که سبک و شیشه ای شد بهش فلفل سیاه، زردچوبه پاپریکا و ۱ عدد چوب دارچین اضافه میکنیم و یه مقداری تفت که خورد بهش ۲ ق غ خ رب گوجه (میدونید که من همیشه از ترکیب رب گوجه و رب فلفل استفاده میکنم هم خوش طعم تر میکنه هم خوشرنگتر) و به اندازه ۲ مشت پر نعنا، شوید و جعفری تازه خورد شده به موادمون اضافه کرده و تفت میدیم سپس ۴۰۰ گرم گوشت خورشتی اضافه کرده و در حد سرخ شدن تفت میدیم در آخر بهش ۴لیوان آب جوش اضافه کرده و میذاریم به مدت تقریبا ۱/۵ الی ۲ ساعت به خوبی تا زمانی که گوشتها پخت بپزه که بعد از پخت گوشتا بهش به میزان کافی نمک اضافه میکنیم.
حالا تو یه تابه مقداری گل کلم رو برش زده و توی ۱ ق غ خ روغن تفت میدیم تا زمانی که گل کلما کبابی شد. حالا به خورشتمون ۱/۲ پیمانه غوره و گل کلمهای سرخ شده رو اضافه در آخر هم زعفران دم شده اضافه و میذاریم ۲۰ دقیقه خوب بپزه تا خورشت کاملا جا بیفته و به روغن بیفته. میتونین برای روی این خورشت از سیبزمینی سرخ کرده و یا بادمجون سرخ کرده هم استفاده کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کشک_بادمجون😍😋
بادمجون حدود نیم کلو
پیاز خلالی دو عدد درشت
سیر یک قاشق سرخالی رنده شده
گردو نیم کوب یه مشت (میزانش دست خودتونه)
نمک، فلفل، زردچوبه
نعنا یه قاشق غذاخوری
کشک سه تا چهار قاشق غذاخوری پر
✔️روش سرخ کردن بادمجون به خودتون بستگی داره میتونین برای جذب کمتر روغن بهش سفیده تخم مرغ یا ماست بزنین
✔️حتما بزارید بادمجونا، گردو و سیرداغ پیاز داغ یه چهل و پنج دقیقه ای با هم بپزن نعنا رو که ریختین یک دقیقه بعد خاموش کنین روغنی که انداخته روغن کردو هست قشنگا
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ذرت_مکزیکی😍😋
ذرت: ۲ عدد
کره: ۱ ق غ
نمک: کمی
لیمو بزرگ : ۱/۲ لیمو
قارچ: ۲ پیمانه
پنیر: ۱ پیمانه
مایونز: ۲ ق غ
فلفل سیاه: ۱/۲ ق چ
فلفل قرمز: ۱ ق چ
آویشن: ۱/۵ ق چ
+ قارچ رو به همراه کره و نمک با حرارت بالا تفت بدید
+حرارت کم کنید
+ لیمو رو اضافه کنید و کمی تفت بدید
+ ذرت پخته شده یا بخارپز شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا گرم بشه
+پنیر پیتزا و مایونز اضافه کنید و مخلوط کنید
+ ادویه هارو بزنید و مخلوط کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_برگردان_موز😍😋
یک لیوان شیر
یک و نیم لیوان آرد
یک چهارم لیوان روغن
دو سوم لیوان شکر
یک ق م بیکینگ پودر
یک ق غ پودر کاکائو
یک ق چ وانیل
یک ق غ سرکه ( به هیچ وجه روی مزه ی کیک تاثیر نداره)
سه عدد موز
یک ق غ شکر
یک ق غ کره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_ترکیه_ای 🥙 😋😍
▫️6 عدد سیب زمینی متوسط
▫️۱ ق غ آرد
▫️۱ ق غ آرد ذرت
▫️۱ ق غ نشاسته ذرت
▫️۱ عدد زرده تخم مرغ
▫️نمک
▫️فلفل سیاه
▫️کمی روغن مایع
▫️جعفری خورد شده
🔸سیب زمینی ها را اب پز کرده بگذارید خنک شود، بعد انها را له کرده و با تمامی مواد مخلوط کنید. سپس در اندازه و شکل دلخواه در اورده و سرخ کنید. میتونین مواد رو داخل فریزر نگه دارید که بعدا استفاده کنید. قبل از سرخ کردن از داغ شدن روغن مطمئن باشید. میتونین از فر هم برای سرخ کردن کمک بگیرید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛