eitaa logo
آشپزی خاص
96.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 نخود نیم کیلو پیاز یک عدد کوچک سیر دو حبه بیکینگ پودر یک چهارم ق چ ادویه کاری فلفل نمک نخود رو از شب قبل خیس میکنیم بعد همراه پیاز و سیر چرخ میکنیم. میتونید مثل من از غذاساز استفاده کنید. بیکینگ پودر و نمک و فلفل و ادویه کاری هم اضافه کرده بعد یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه. بعد مواد را داخل قالب فلافل ریخته و در روغن شناور سرخ میکنیم اگه قالب هم نداشتین میتونین با دست توپک های یک اندازه درست کنید و سرخ کنید. با این مقدار مواد حدودا چهل تا پنجاه تا فلافل دارید میتونید موادش رو اماده کنید (البته بدون بیکینگ پودر ) و داخل فریزر نگهدارید و هر وقت خواستید بعد از یخ زدایی و افزودن بیکینگ پودر سرخ کنید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام. (با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کوبیده مرغ اصلا وانمیره و از سیخ نمیریزه😍نرم و آبدار موادلازم 🌱ترکیب سینه و ران مرغ(وزن بدون استخوان). ۴۰۰گرم 🌱دنبه گوسفندی. ۱۰۰گرم 🌱پیاز رنده و آب گرفته. ۶۰ گرم 🌱جعفری خرد شده. ۲ ق غ 🌱فلفل دلمه سبز و قرمز. ۱/۴ عدد از هر کدوم 🌱زعفران دم شده غلیظ. یک ق غ 🌱نمک. ۲ ق چ 🌱فلفل سیاه. ۱ ق چ 🌱پودر پیاز و پاپریکا. از هر کدوم نصف ق غ 🌸اگه خواستید به سیخ بکشید حتما سیخ تمیز عاری از چربی باشه و خیس نباشه 🌸برای کباب مواد باید خنک باشن تا از سیخ جدا نشن 🌸اگه زیاد روی حرارت باشه کباب خشک میشه 🌸رومال کره و زعفران ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی با سس تارتار😍😋 مواد لازم: ۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم ۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم ۳-دلستر ساده ۱ لیوان ۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ ۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ ۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم سس: ۱-سس مایونز ۱ پ ۲-خیار شور ۲ عدد ۳-ترخون خشک ۱ ق.چ ۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ ۵-نمک و فلفل به میزان لازم نکات: ۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت. ۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه. ۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناگت ميگو 😍😋 مواد لازم ميگو🦐۵۰۰گرم گشنيز 🍀يك ليوان پياز 🧅يك عدد سير🧄 چهار حبه پنير پيتزا 🧀يه ليوان فلفل سبز و قرمز 🌶 سه عدد نمك 🧂به ميزان لازم فلفل قرمز🌶 به ميزان لازم كه بستگي به خودتون داره آرد سوخاري🍘 دو قاشق غذا خوري زرد چوبه به ميزان لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 3 عدد بادمجان 250 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز ½ نمک قاشق چایخوری ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکا 2 قاشق غذاخوری نان سوخاری 2 عدد سیب زمینی 6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی 4 عدد فلفل سبز 470 میلی لیتر آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید خوب ورز بدید بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در بیاورید.همراه با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرفه هم بزارید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان اگردک یا اگرده 4 پیمانه آرد 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری مخمر 1 قاشق غذاخوری شکر 1.5 فنجان آب نصف لیوان شیر (زردچوبه ،زعفرون، دلخواه) این مواد و باهم مخلوط کرده تا خمیری شکل بشه (یابا دست یا با دستگاه) اگه بادست درست میکنین با کف دست ✋ خوب ورز بدین یا میتونین به خمیر ضربه بزنین تاخمیر نرمی بدست بیاد خمیر جمع کنین وداخل ظرفی بزارین و روشو بپوشونین و بزارین تا حجم خمیر 2برابربشه بعد حدود 45دقیقه حجم خمیر 2برابر میشه با دستتون پف خمیر بگیرین از خمیر چونه های کوچیک دربیارین و روی چونه ها رو نایلون بکشین حالا چونه ها رو دونه دونه باز کنین وقتی روغن داغ شد نون هایی که نازک باز کردین دونه دونه توی روغن بندازین و اجازه بدین یک طرف نون سرخ بشه و بعد برگردونین تا طرف دیگم سرخ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان اگردک یا اگرده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 پودر ژلاتین...۲قاشق غذاخوری اب (برای حل کردن ژلاتین)...۱/۳ پیمانه نشاسته...۱پیمانه اب(برای حل کردن نشاسته)......۱پیمانه شکر.....۱ پیمانه و نیم تا ۲ پیمانه اب(برای حل کردن شکر)...۲پیمانه گلاب...۱/۲ پیمانه گلوکز...۴قاشق غذاخوری وانیل...نوک چاقو روغن...۱/۴ پیمانه پودر نارگیل،گردو ابتدا اب با ژلاتین مخلوط کنید.کنار بزارید .نشاسته با یک پیمانه اب مخلوط کنید.هم بزنیدتا تمام ذرات نشاسته حل بشه.(حتما نشاسته تازه باشه اب با شکر مخلوط کنید.روی حرارت بزارید تا شکر اب بشه.بعد نشاسته حل شده از صافی رد کنید به شکر اضافه کنید.(پخت باسلوق حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم زمان می بره.در حین پخت حتما باید هم بخورد)وقتی نشاسته غلیظ شد،ژلاتین اضافه کنید.مدام هم بزنید بعد گلوکز اضافه کنید.تا کامل غلیظ بشه.یه ربع آخر پخت گلاب ،وانیل و روغن اضافه کنید.اینقدر روی حرارت بماند تا سفت بشه و از ظرف جدا بشه.داخل یه ظرف نارگیل بریزد با هر وسیله ای که دارید. حفره ایجاد کنید.یه تکه گردو بزارید،بعد باسلوق از حرارت افتاده روش بریزد.مجدد نارگیل بریزد.باسلوق ها ۲ ساعت در یخچال بماند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛