eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍مرغ با سس مخصوص😋 مواد لازم : ران مرغ ۵ الی ۸ تکه سیب زمینی ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم روغن زیتون یک فنجان سیر رنده شده ۲ حبه رب ۲ قاشق غذاخوری ماست یا مایونز یک قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری پودر کاری نصف قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری پودر زیره یک قاشق چایخوری پاپریکا دو قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم . در ابتدا در یک کاسه بزرگ روغن زیتون ، سیر ، رب ، ماست و تمام ادویه ها را مخلوط کنید و مرغ ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کند و مزه دار شود .ظرف مخصوص فر را با کاغد روغنی بپوشانید و مرغ ها و سیب زمینی های خرد شده در قطعات بزرگ را در ظرف فر قرار داده و سطح آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر قرار داده تا بپزد . نوش جان 😋😍 پ.ن : لازم است سیب زمینی ها در قطعات بزرگ خرد شود تا زمان پخت آن با مرغ یکی شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک تابستانی ارد 300 گرم تخم مرغ 3 عدد بزرگ کره هم دمای محیط 60 گرم روغن نیمه جامد 60 گرم شکر 160 گرم ماست 130 گرم شربت اناناس 30 گرم ب پ 2 ق چ وانیل کمی میوه های تابستانی به میزان لازم ابتدا کره و روغن و شکر رو باهمزن میزنیم تا یکدست و کرمی بشه بعد یکی یکی تخم مرغارو اضافه کرده و 30 ثانیه هم میزنیم بعد وانیل و ماست و شربت اناناس رو اضافه کرده و باهمزن.میزنیم بعد ارد و ب پ رو الک کرده در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک.مخلوط میکنیم و در قالب پای سیب کپسول میذاریم و 2/3 از قالب رو مواد میریزیم و از میوهای تابستانی بصورت اسلایس روی مواد میذاریم بعد فر از قبل گرم شده 180 درجه مدت 30 دقیقه و بعد از اینکه لز فر دراوردیم روش شربت اناناس میمالیم و روش پودر پسته میریزیم اگه روش طلایی نشده بود چند دقیقه حرارت بالای فر رو روشن میکنیم تا طلایی بشه از دستورای تن ارا هست خیلی عالیه پیشنهاد میکنم درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور پاکورا ساده هست که بسیار خوش طعمه...لایه بیرونی ترد و داخل اون بافتی نرم و کاملا پوک داره👌😍 آرد نخود 1 لیوان آرد نخود را از عطاریها تهیه کنید. آرد سفید نصف لیوان خمیر مایه فوری 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری آب ولرم نصف لیوان مقداری آب ولرم اضافه جهت رقیق کردن مواد پیازچه(پیاز) ساطوری+گشنیز ساطوری+جعفری ساطوری حدود یک کاسه ماست خوری نمک،فلفل قرمز،زردچوبه،پودر تخم گشنیز،پودر زیره سبز به میزان لازم . ابتدا در ظرفی خمیر مایه فوری+شکر و آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند. آرد نخود+آرد سفید را در کاسه ای بریزید. خمیر مایه عمل آمده را اضافه و مخلوط کنید. در این مرحله مواد کمی سفت است بنابراین کم کم آب ولرم اضافه و هم بزنید تا غلظت مواد مثل ماست شود. اگر مواد سفت بود کمی آب ولرم اضافه کنید و اگر شل بود کم کم آرد سفید اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد. سبزیهای ساطوری و ادویه ها را هم اضافه و مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم مواد خمیری دو برابر شود. سپس هر بار مقداری از مواد را به کمک قاشق در روغن داغ شناور بریزید و کمی صبر کنید یک طرف پاکوره ها که کمی پف کرد برگردانید تا سمت دیگر هم پف کرده و خوب طلایی شوند. در پایان پاکوره های طلایی شده را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. میتوانید به مواد خمیری قبل از استراحت سوسیس نگینی سرخ شده یا مرغ پخته و نگینی و یا سیب زمینی آبپز نگینی اضافه و بعد از استراحت خمیر در روغن سرخ کنید. روغن داغ و حرارت ملایم باشه تا کاملا مغز پخت شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه ها بافت کیک خیییلی نرم وپنبه ایه وبا کرم وسطش عالیه اگر کیک را خوب تهیه کنید کمی از تی تاپهای بیرون نداره دستور کرم میانی هم کلیپ اخر گذاشتم مواد لازم برای کیک قالب سایز ۲۰ در ۳۰ تخم مرغ درشت ۳ عدد آرد سفید قنادی ۱پیمانه ( ۱۵۰گرم) بیکینگ پودر ۱ق چ شکر ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم) روغن مایع ۱/۴پیمانه(۶۰گرم) اب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم) عسل یا شربت بار ۱ق غ(برای تیره تر شدن رنگ کیک،که با آب ولرم مخلوطش کنید) وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ق غ درابتدا آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید، زرده وسفیده تخم مرغها را جدا کنید(تخم مرغها سرد باشند بهتره) سفیده را با دور تند همزن بزنید به محض کف کردن نصف میزان شکر دستور یعنی ۱/۴پیمانه را به سفیده کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا جایی که سفیده کاملا فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزید سفیده ها را در یخچال بگذارید زرده ها ،وانیل ومابقی شکر یعنی ۱/۴ شکر باقیمانده را حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس اب ولرم وروغن مایع را اضافه کنید وخیلی کم مخلوط کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(زیاد هم نزنید چون مایه حباب میفته) زرده را به سفیده فرم گرفته اضافه کنید ودر حد کمی هم بزنید ( سفیده کاملا یکدست نشه) درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک یکدست کنید مایه کیک را خیلی هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه ۲ق غ از مایه کیک را جدا کنید وبا ۱ق غ پودر کاکائو خوب مخلوط کنید ودرون قیف یکبار مصرف بریزید، کیک را درون قالب کاغذ روغنی انداخته بریزید با حوصله در همه قسمتها یکدست کنید وبا مایه کاکایویی طرح بکشین، در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۲۰_۱۵دقیقه بپزید پس از پخت وسرد شدن برش بزنید و بین هر دولایه کیک مواد میانی بگذارید، 🛑می تونید کیک را کاکائویی درست کنید وخطوط روشن بندازید کرم میانی: شکر ۲/۳پیمانه خامه صبحانه ۱ق غ پر شیر گرم ۱/۴ پیمانه کره ۲۰ گرم پودر کاکائو ۱ق غ دلخواه خامه وشیر گرم را خوب مخلوط کنید طوری که گوله ای نداشته باشد ،بزارید روی بخار آب که گرم بمونه شکر را روی حرارت ملایم ذوب کنید به محض ذوب شدن شیر وخامه گرم را اضافه کنید سریع هم بزنید تا مایه باز شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر قند.....۶۰ گرم کره....۱۰۰گرم زرده تخم مرغ.....۱عدد زنجبیل.....۱قاشق غذاخوری وانیل ارد.....۱۶۰ گرم طرز تهیه: کره بزارید به دمای محیط برسه.با پودرقند با همزن برنید.تا سبک بشه.وانیل و زرده را اضافه کنید.بزنید تا کرم رنگ بشه.حتما زرده که به دور کاسه می پاشد با لیستک جمع کنید.زنجبیل اضافه کنید در انتها ارد را بریزد.ارد حتما الک کنید و در دو مرحله اضافه کنید.ممکن هست که خمیر چسبناک باشه.اگر خیلی چسبناک بود ارد یکی دو قاشق اضافه کنید.ارد زیاد باعث سفتی شیرینی می‌شود.خمیر داخل کیسه بزارید.نیم ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر بین دو کیسه باز کنید.خمیر قالب دلخواه بزنید.حتما داخل سینی کاغذ روغنی بندازید.بعد از قالب زدن بادام داخل سفیده تخم مرغ بزنید و روی شیرینی بزارید.با درجه ۱۷۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.بزارید شیرینی خنک بشه روشو عسل رقیق شده بزنید.و کمی پودر پسته بریزد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی در این شب پاییزی ⭐️ زندگی دوستانم را سبز⭐️ تـنـور دل شــان را گــرم ⭐️ فانوس دل شـان را روشـن⭐️ لحظه هایشان را بدون غم⭐️ و چـرخ روزگــار را بـه ⭐️ کـامشان بچـرخـان ⭐️ شبتون خـوش ⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم👇 تخم مرغ: ۳عدد شکر:۱۵۰گرم(سه چهارم لیوان ماست:۳ق.غ بکینگ پودر: ۲ق.چ عسل:۲ق.غ گلاب: یک چهارم لیوان پودر هل:نصف ق.چ(اسانس هل یا عرق هل ۱۰قطره) آرد: ۲۷۰گرم(۲لیوان سرپر روغن: ۱لیوان تخم مرغو با شکر حدود ده دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا وقتی که رنگش روشن بشه و حجمش دوبرابر بشه. ماست رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا بکینگ پودر عمل کنه و حجم ماست زیاد بشه و پفکی بشه. حالا روغن مایع رو همراه گلاب و عسل به مایمون اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم. اسانس هل و ماست رو اضافه میکنیم و بعد از اینکه مخلوط کردیم آردو رو مایمون الک میکنیم و با کمک لیسک موادو باهم مخلوط میکنیم. وقتی مایمون کاملا یکدست شد داخل قیف میریزیم تا راحت تر توی کپسولامونو پر کنیم. داخل قالب مافین کپسول میذاریم و با مایه کیکمون داخلشونو با کمک قیف یا با قاشق پر میکنیم طوریکه نیم سانت از سر کپسولا خالی بمونه در آخرم روشو کنجد میریزیم. دستگاهمونو رو حالت کانوکشن میذاریم و با دمای ۱۹۰ درجه از یکربع قبل گرم میکنیم. قالبو داخلش میذاریم و بعد از بیست دقیقه کیکای خوشمزمون آماده میشن😍 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦