eitaa logo
آشپزی خاص
103.4هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: کره نرم 🧈۱۱۵ گرم شکر قهوه ای🍚 ۱۶۰ گرم شکر سفید🍚 ۴ قاشق غذاخوری تخم مرغ 🥚۲ عدد وانیل 🌸۱/۴ قاشق چ آرد قنادی🥡 ۳۲۰ گرم بیکینگ پودر 🥄۱ قاشق چ جوش شیرین ۱/۲ قاشق چ نمک🧂 ۱/۲ قاشق چ شکلات نسوز، تلخ یا شیرین به میزان دلخواه🍫 دما🔥 فر های برقی و توستر و سولاردم ۱۶۰ درجه حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه فر گازی ۱۸۰ درجه حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه اگه هردو المنت باهم روشن میشه باهم روشن کنید اگر نه دو‌دقیقه اخر بالا رو‌ بزنید چانه های ۵۰ گرمی نکات: +شکر قهوه ای برای رنگ کوکی بهتره استفاده بشه اما اگه ندارین شکر سفید رو جایگزین کنید، نصف قاشق چای خوری هم پودر کاکائو بزنید +مقدار آرد ممکنه یکم کم یا زیاد بشه تا خمیر مثل فیلم بشه +بهتره قبل اینکه چانه بگیرید یه نیم ساعتی بزارید مواد تو یخچال سرد بشه پخت بیش از حد پاعث‌میشه کوکی خشک بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍫 😋 ▫️شیر= ۳ لیوان ▫️نشاسته ذرت= ۲ ق غ ▫️آرد= ۱ ق غ ▫️شکر= ۴ ق غ ▫️کاکائو(ترجیحا هلندی)= ۲ ق غ ▫️خامه صبحانه= ۲ ق غ ▫️بیسکوئیت پتی بور= نصف بسته 🔸آرد و شکر و نشاسته و کاکائو را مخلوط میکنیم و شیر سرد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود (اگر یکدست نشد از صافی رد کنید) مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد بعد خامه را اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود من برای اینکه پودینگ دو رنگ باشه مواد رو دو قسمت کردم و به یک قسمت چند تکه شکلات شیری اضافه کردم تا با دمای پودینگ آب بشه و رنگش تیره بشه (اگه میخواید پودینگ تیره تر از این باشه شکلات تلخ اضافه کنید من شکلات تلخ دوست ندارم) ته لیوان یک لایه بیسکوییت پودر شده بریزید ( توی عکس خیلی مشخص نیست) و روی اون پودینگ تیره و بعد پودینگ روشن و به همین ترتیب ادامه بدین و در آخر روی پودینگ هم بیسکوئیت پودر شده بریزید و تزیین کنید و داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره و خنک بشه و بعد نوش جان کنید ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ کیلو به هر اندازه که دوست داشتین برش بزنید خورد کنید(پوستش رو میتونید بگیرید) داخل قابلمه بریزید بهتره قابلمه اتون مسی باشه تا رنگ مرباتون قرمز تر شه. با ۳ لیوان آب بزارید ۳۰ دقیقه بجوشه دونه های به رو داخل یه توری بریزید و ببندید و داخل قابلمه بریزید (باعث لعاب مربا میشه) ۱ کیلو شکر اضافه کنید برای عطر و طعم بیشتر مربا اگر دوست داشتین میتونید هل و دارچین هم اضافه کنید حتما دمکنی بزارید و با حرارت خیلی ملایم ۵-۶ ساعت اجازه بدید مرباتون بپزه بهتره بعد از ۳ ساعت اجازه بدید مربا با دمکنی یه شب تا صبح بمونه و بعد دوباره صبح ۲ ساعت دیگه زیرش رو روشن کنید ۱۵ دقیقه آخر پخت ۱ ق چ آبلیمو اضافه کنید (تا شکرک نزنه) غلظتش باید به این حد برسه چون وقتی سرد میشه غلیظ تر هم میشه اینم از مربای خنک شده که غلظتش عالی شده(حتما داخل شیشه که میریزید آب مربا روی میوه به رو بگیره ) اگر نکات رو رعایت کنید مطمئن باشین مربای خوش رنگ‌و لعابی خواهید داشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳😋😍 🍊لوکوم پرتقال: اب پرتقال بدون پوره یک پیمانه شکر یک پیمانه پودر نشاسته ذرت یک سوم پیمانه کره نصف قاشق چایخوری یک قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال یک پینج جوهر لیمو(اندازه ای که بین دو انگشت جا میگیرد) 🥝لوکوم کیوی اب کیوی بدون دانه و رقیق شده یک پیمانه(با کمی اب رقیق کنید) شکر یک پیمانه پودر نشاسته ذرت یک سوم پیمانه کره نصف قاشق چایخوری یک پینج جوهر لیمو(اندازه ای که بین دو انگشت جا میگیرد) 🍋لوکوم لیمویی اب لیمو بدون پوره نصف پیمانه اب نصف پیمانه شکر یک پیمانه پودر نشاسته ذرت نصف پیمانه کره نصف قاشق چایخوری رنده پوست لیمو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈اولین و مهم ترین کار مزه دار کردن مرغه که خیلی رو‌طعم نهایی تاثیر داره ،با هرچیزی که عشقتون میکشه و طعمشو دوس دارین میتونین مزه دار کنین من از پیاز و نمک ، فلفل،زعفران،اب لیمو استفاده کردم که عالی بود 👈بهتره مرغ زیر ۱ کیلو یا نهایتا یک کیلویی باشه و ترجیحا با پوست, بعد مزه دار شدن بهتره یه شب تا صبح یا حداقل ۳ ساعت تو یخچال استراحت کنه 👈بعد باید توی روغن شناور و زیاد با حرارت نسبتا بالا هر رو طرفشو سرخ کنید تا طلایی بشه 👈بعد حرارت رو‌کم‌ کنید مقداری کره و اب یا زعفران دم کرده اضافه کنید تا خالص روغن نباشه که موقع سرخ کردن خشک نشه چون بعد اضافه کردن مقداری آب و کره به روغن مانع سرخ شدن مرغ میشه و باعث میشه بپزه و مغز پخت بشه 👈حالا با حرارت کم و با درب بسته یا دم‌کنی بزارید هر طرف مرغ حدودا ۳۰ دقیقه دیگه بپزه و تمااام 👈برای سس مخلوط رب انار، پودر گردو، شکر و کمی اب رو با هم مخلوط کنید تا نسبتا رقیق و ملس بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
36.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 شیرینی بدون فر و سه سوته آوردم😍 که هرچی از خوشمزگی و راحتی اش بگم کم گفتم شکلات سفید. ۳۰۰ گرم، شیرعسلی. ۳۰۰ گرم، پودر بیسکویت. ۱۱۵ گرم، پودر پسته. ۲۵ والی ۵۰ گرم ( می تونید مقدار کمتر بریزید و کمی رنگ سبز اضافه کنید )، پودر گردو. ۱ ق غ، پودر فندق. ۱ ق غ، زعفران غلیظ دم کرده ۱ ق غ. ( پودر بیسکویت. ۲ ق غ )، پودر بادام. ۱ ق غ، به جز پودر پسته بقیه مغز ها اختیاری می باشد، پودر نارگیل ۴۰ گرم اگر عجله داشتید قالب ها را درون فریزر به مدت نیم ساعت قرار دهید مدت ماندگاری این شیرینی یک ماه در یخچال و دو ماه در فریزر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ عدد تخم مرغ نصف لیوان شکر نصف ق چ وانیل چند دقیقه هم بزنید یک سوم لیوان آب یا شیر(هم دمای محیط) یک سوم لیوان روغن مایع چند ثانیه ترکیب کنید ۱ لیوان آرد و با نصف ق غ بکینگ پودر و ۱ ق غ پودر کاکائو روی مواد الک کنید و مخلوط کنید لیوان های نشکن رو چرب کنید و تا نصفه از مواد بریزید. داخل قابلمه ای که آب رو جوش آوردین و پایه گذاشتین بچینید درش رو با دمکنی ببندید تا ۳۵ دقیقه بپزه (حرارت باید متوسط باشه ) ببا خلال دندون چک کنید اگر به خلال نچسبید یعنی حاضره بزارید خنک خنک شه بعد از لیوان در بیارین روش رو هم با شکلات تخته ای ذوب شده تزیین کنید (شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید ( ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک شکلاتی خامه ای😋‌😍😋 ~🧡خمیر کیک‌: - تخم مرغ - 7 عدد - شکر -1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر) - آرد 1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر) - کاکائو - 3 قاشق غذاخوری - دارچین - 0.5 قاشق چایخوری - بیکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری - روغن نباتی - 3 قاشق غذاخوری - شیر 3 قاشق غذاخوری ~💛خامه: - شکر - 1.5 قاشق غذاخوری - آرد - 4 قاشق غذاخوری - شیر سرد - 650 میلی لیتر - کره در دمای اتاق - 250 گرم - وانیل- 2 گرم ~💚گاناش شکلاتی: - کاکائو - 3 قاشق غذاخوری - شکر - 3/4 لیوان - خامه با هر مقدار چربی - 3 قاشق غذاخور - کره یا روغن نباتی - 50 گرم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 • اسفناج ۱ کیلو • پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم • پنیر فتا ۵۰ گرم • پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم • نمک و فلفل سیاه • پول بیبر ۱ قاشق چای خوری • کره ۱۰ گرم • جعفری ۲ قاشق چای خوری • روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری • سیر ۱ حبه ویدیو رو ببینید و قدم به قدم با من این عصرونه لذیذ و سالم رو درست کنین. کل زمان پخت رول کاپو ۲۰ دقیقه‌اس و باید فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنین و بعد از ۱۰ دقیقه، روغن و جعفری رو به رول بزنین و دوباره به فر برگردونین. راستی اگه پول بیبر نداشتین می‌تونین به جاش از پاپریکا استفاده کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بادمجان ۲ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه فلفل دلمه ای نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ بادمجان رو پوست گرفتم و خرد کردم . روشون کمی نمک پاشیدم و جلوی آفتاب قرار دادم یا برای گرفتن تلخی می تونید نیم ساعت داخل آب و نمک بزارید . با دستمال تمیز رطوبت بادمجان رو گرفتم و داخل تابه با کمی روعن سرخ کردم . برای کمتر روغن استفاده کردن من در تابه رو میزارم . بعد از پخت بادمجان ها رو له و ساطوری کردم . یه پیاز خرد شده رو کمی تفت دادم ، سیررنده شده و فلفل دلمه ای خرد شده رو ریختم و کمی تفت دادم ، گوجه ها رو رنده کردم و اضافه کردم و رب گوجه ریختم و تفت دادم . بادمجان رو اضافه کردم ، نمک و فلفل و زردچوبه ریختم . در تابه رو گذاشتم ۱۵ الی ۳۰ دقیقه بمونه تا جا بیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👩‍🍳مواد لازم کره 125 گرم 65 گرم شکر 1 عدد زرده تخم مرغ 1 قاشق چایخوری وانیل 175 گرم آرد + 25 گرم پودر بادام 25 گرم آرد برنج (من نشاسته ذرت استفاده کردم) 1 قاشق غذاخوری شیر خشک 👩‍🍳فیلینگ و مواد رویی 200 گرم دبل چاکلت 100 گرم بادام خرد شده / من از بادام هندی بوداده خرد شده استفاده می کنم کره و پودر قند رو با همزن بزن تا یکدست بشه. زرده تخم مرغ رو اضافه کن، کمی هم بزن تا یکدست بشه. مخلوط آرد رو کم کم اضافه کن و با لیسک هم بزن از خمیر 10 گرم بردار و بهش شکل بده و داخل سینی فر بزار، با دمای 160-170 به مدت 25-30 دقیقه بپز. *هر فر دمای خودشُ داره و زمان پخت متفاوته* بعد بزار خنک بشه. شکلات رو به روش بنماری ذوب کن. کوکی ها رو داخل شکلات ذوب شده بزن و بردار و داخل پودر بادام / بادام هندی خرد شده بزن و تزیین کن. صبر کن تا شکلات خودش رو بگیره، بعد سروش کن یا داخل ظرف شیشه ای بریز و محکم درشو ببند تا خشک نشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۶ طعم کیک با یک دستور🤩 مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ لیوان وانیل ۱/۲ ق چ آرد ۲ لیوان بیکینگ پودر ۱ ق غ روغن ۱/۲ لیوان شیر ۱ لیوان کیک هویج : هویج رنده شده + گردو + دارچین کیک نسکافه : نسکافه ۱ ق چ + بادام خرد شده ۱ ق چ کیک موزی : موز له شده + شکلات چیپسی کیک سیب : سیب خرد شده + پودر دارچین ۱/۲ ق چ کیک شکلات : پودر کاکائو + گیلاس + شکلات چیپسی کیک زعفرانی : زغران دم کرده + گلاب ۱ ق غ + پسته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرونه خوشمزه 😍 یک عدد تخم مرغ رو کمی هم بزنید یک لیوان شیر ولرم یک لیوان آب ولرم یک قاشق غذاخوری شکر نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری یک قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید ۴.۵ لیوان آرد رو اضافه و مخلوط کنید روشو بپوشونید ۳۰ دقیقه استراحت کنه خمیر رو کمی هم بزنید تا پف اضافه اش خارج شه سبزیجات خرد شده رو یکی یکی اضافه کنید یک عدد پیاز نصف فلفل دلمه قرمز ۲ عدد فلفل‌ کبابی یک دسته جعفری یک عدد سیب زمینی رنده شده مخلوط کنید و داخل قیف بریزید داخل روغن به وسیله قیچی پایپ کنید وقتی سرخ شد از روغن خارج کنید عطر این توپک ها واقعا عالیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش دیگه تند تند الویه درست میکنی!✌🏼 ۱ عدد سینه مرغ درشت، ۱ عدد پیاز، ۲ حبه سیر کوچک و‌ برگ‌بو، زردچوبه و‌ فلفل سیاه و‌نمک، ۱ عدد هویج بزرگ، ۲ عدد سیب‌زمینی بزرگ، ۱ پیمانه نخودسبز ۲ عدد تخم‌مرغ، ۱ پیمانه خیارشور، ۱ پیمانه مایونز، ۱ ق م سس خردل، ۲ ق غ ماست یونانی یا ۱ ق غ خامه، کمی آب لیموترش، ۴ شاخه پیازچه کوچک، ۱ دسته جعفری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل کتلت اقتصادی ✅طرز تهیه ابتدا سویا رو نیم ساعت با آب ولرم خیس کردم آبکش کردم با آب و نمک و زردچوبه نیم ساعت گذاشتم پخت بعد آبکش کردم آبشو کاملا گرفتم تو غذا ساز ریختم میتونین چرخ کنین پیاز سیب زمینی رنده کردم آبشو گرفتم به همراه سیر رنده شده پودر سوخاری و ادویه ها میکس کردم تخم مرغ اضافه کردم باهم ترکیب کردم مواد کتلت آمادست میتونین تو روغن داغ سرخش کنین ✅برای نوع دوم یه بسته سنگدان شسته و چرخ کردم به مواد قبلی اضافه کردم ✅سنگدان سرشار از پروتیین با کیفیت و کلی خاصیت داره کتلت خوشمزه هم میکنه ✅نکته ها میتونین مواد نصف کنین به ازای هر یه لیوان سویا یه تخم مرع یه سیب زمینی درشت یه پیاز یه حبه سیر و یه قاشق پودر سوخاری ✅روغن ابتدای کار به اندازه بزیزین اگه کم باشه کتلت روغن جذب میکنه اگه بعدا روغن اضافه کنین روغن سرد جذب کتلت میشه میتونین سویارو بعداز پختن با چرخ گوشت چرخ کنین ویا با گوشت کوب برقی له کنین بعد مواد باهم ترکیب کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: آرد🥡 : ۲۰۰ گرم زردآلو: ۴،۵ عدد تخم مرغ🥚 : ۲ عدد کره 🧈: ۱۵۰ گرم شکر 🍚: ۱۶۰ گرم پودر بادام: ۲ قاشق غذاخوری وانیل 🌸: ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر 🥄: ۱ قاشق مرباخوری پرک بادام: به مقدار لازم خمیر پای شبیه کره نرم شده اس نه خیلی سفته و نه مثل خمیر کیک روون👌🏻 آردو بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنید. سایز قالب پای قطر ۲۰ سانتیمتر ،هر چقد قطر قالب بیشتر باشه لایه خمیر پای شما نازک تر میشه، هر چقدر قالب بزرگتر باشه پای شما نازک و ترد تر میشه👌🏻 زمان پخت پای زردآلو: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه داخل فر بزارید. برای اینکه مطمئن شدید که پخته یک خلال دندون داخل اون فرو کنید، اگه چیزی به آن نچسبید میتونید از فر بیرون بیارین.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد گوشت کوبیده رو پوره کنید و بهش تخم مرغ اضافه کنید و ورز بدین و بعد از مواد شامی به اندازه دلخواه برداشته و در دست گرد میکنیم و در روغن داغ سرخ کنید( اگه دیدین داره وا میره یکم بهش آرد نخودچی یا سوخاری اضافه کنید) بهتره که روغن در تابه زیاد نباشه که شامی ها شناور بشن اول یک عدد از شامی را در روغن سرخ کنید اگر وا رفت یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا باز بشه بعد با دست اطراف شامی را سفیده بمالید و در روغن سرخش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔷مواد لازم 🔹یک پیمانه نخود فرنگی 🔹یک عدد هویج 🔹یک عدد سیب زمینی 🔹یک عدد سینه مرغ خرد شده 🔹یک عدد پیاز خرد شده 🔹دو قاشق رب گوجه فرنگی 🔹نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و پونه کوهی 🔹اب به مقدار لازم ♨️طرز تهیه تمام مواد رو خرد میکنیم و اول تکه های مرغ رادر روغن تفت میدیم و پیاز رو بهش اضافه میکنیم پیاز که سبک شد رب گوجه روهم اضافه میکنیم تفت میدیم رنگ باز کنه بعد هویج و سیب زمینی و نخودفرنگی و ادویه ها و نمک رو اضافه میکنیم و بعد اب میریزیم درحدی که روی مواد رو بگیره درش رو میزاریم تا مواد پخته بشه و جا بیافته میتونید با نون یا برنج سرو کنید. ┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری 😍😍😋 خیلی سریع این لذیذ کم هزینه رو درست کن که همه عاشقش میشن سه عدد سیب زمینی رو خلالی کنین داخل تابه نصف فنجان روغن بریزین و داغ که شد سیب زمینی ها رو بریزین و بزارین کمی پخته بشه و زیر و رو کنین سه عدد تخم مرغ رو با یک دوم فنجان شیر هم بزنین فلفل دلمه سبز و قرمز نگینی شده از هر کدوم یک قاشق غذاخوری و دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری آرد کمی نمک یک قاشق چایخوری بکینگ پودر باهم کاملا یکدست کنین مواد رو، روی سیب زمینی ها بریزین و درشو ببندین وقتی تخم مرغ ها پخته شد برگردونین و سمت دیگه هم ده دقیقه بپزه کمی پنیر پیتزا بریزین و اجازه بدین آب بشه بعد هم برش بزنید و نوش جان کنید ┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موزائیکی😍😋 • یه مدل کیک با مواد ساده بدون فر و همزن واقعا درست کردن داره🤩🤩 پانصد گرم شکلات کاکائویی رو بن ماری کنین یک لایه داخل قالب بریزین تکون بدین تا همه جای قالب رو بپوشونه داخل یخچال بذارین دوباره یک لایه بریزین تا ضخیم تر بشه مجدد داخل یخچال بذارین نصف پیمانه شکر یک چهارم پیمانه پودر کاکائو داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین یک پیمانه شیر اضافه کنین و روی حرارت بذارین کمی که داغ شد ۱۵۰گرم کره بریزین وقتی کره آب شد از روی حرارت بردارین و اجازه بدین سرد بشه ۵۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو کمی خرد کنین مواد سرد شده رو روش بریزین و هم بزنین داخل قالب سیلیکونی بریزین و صاف کنین در آخر مقداری شکلات آب شده روش بریزین و یکدست کنین دو ساعت داخل یخچال و نیم ساعت داخل فریزر بذارین به راحتی از قالب جدا کنین بافتش نرم و طعم عالی ای داره همین حالا دستبکار شید و از شاهکارتون لذت ببرین✨ ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم : خمیر پیتزا مواد گوشتی پیتزا برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش) شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه. پنیر پیتزا سس سفید یا قرمز گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده طرز تهیه : خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر(چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست(هر سایزی که دوس دارین)دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین،بزارین داخل فر فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای ۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰ ┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خلال بادام ۱/۳ پیمانه کره ۳۰گرم پیاز متوسط ۲عدد گوشت ۳۰۰گرم رب ۱قاشق غذاخوری آبغوره ۱قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم زعفران به میزان زیاد ۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود ┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم؛ سینه مرغ ۲ عدد ۴ ق غ روغن زیتون ۱ ق چ پودر فلفل قرمز ۱ ق چ پودر سیر یا ۲ حبه سیر ۱/۲ ق چ پودر کاری ۱/۲ ق چ فلفل سیاه نمک و زیره ۱/۲ فلفل قرمز سبز و زرد برا سس ماست: ۴ ق غ ماست ۲ ق غ سس مایونز ۱/۲ ق چ پودر سیر ۱ ق غ آبلیمو فلفل سیاه آویشن نمک آووکادو کوچک ۱ عدد ۱ حبه سیر رنده شده ۱ عدد گوجه فرنگی ۱ ق‌ غ گشنیز ۱ ق غ آبلیمو نمک و فلفل سینه مرغ رو به صورت نواری برش دهید در یک کاسه با روغن زیتون و ادویه ها مرینیت کنید روش بپوشونید نیم ساعت داخل یخچال بزارید همه مواد سس رو با هم مخلوط کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه ----> یک عدد هویج ----> ۲ عدد پیاز ----> ۱ عدد فلفل دلمه‌ای ----> ۱ عدد گشنیز ----> ۱ پیمانه فلفل شمشیری قرمز ----> ۱ عدد فلفل شمشیری سبز ----> ۱ عدد زنجبیل ----> ۲ بند انگشت سیر ----> ۳-۴ حبه چوب دارچین ----> ۱ عدد برگ بو ----> ۲ عدد آب مرغ ----> ۱ لیتر (یا چند تیکه مرغ و ۱ لیتر آب) روغن ----> ۱ پیمانه آرد قنادی یا نشاسته ذرت ----> ۱ پیمانه نمک ----> ۱ ق غ خ فلفل قرمز / پاپریکا ----> ۱ ق غ خ پودر تخم گشنیز ----> ۱ ق غ خ فلفل سیاه ----> ۱ ق غ خ زردچوبه ----> ۱ ق غ خ گراماسالا ----> ۱ ق غ خ پودر زیره ----> ۱ ق غ خ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛