eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید. سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه. ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید. به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید. مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید. اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید ••••●❥JOiN👇🏾 💕 🍡کانال دوم دسر ودیزاین👇 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم من اومدم با یه آموزش ساده و خوشمزه و البته کم هزینه😋😍 مواد لازم:👇🏻 فیله مرغ 4عدد پیاز 2عدد سیر 5حبه پاپریکا(یک ق چ خ) نمک و فلفل (به مقدارلازم) پودرسیر(نصف ق چ خ) پنیرپیتزا(به مقدارلازم) آردسوخاری(به مقدارلازم) یک عدد تخم مرغ اول فیله های مرغ رو چرخ میکنیم بعد پیاز و سیر رنده شده رو بهش اضافه میکنیم به اضافه ی ادویه های لازم،خوب ورز میدیم،بعد به مدت یکساعت میره توی یخچال بعد از یک ساعت مطابق فیلم داخل مواد پنیر میذاریم و بهش شکل میدیم،روشو تخم مرغ و آردسوخاری میزنیم و بعدمیره داخل روغن و وقتی کامل طلایی شد آماده سرو هست. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید ┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سالاد بسیار خوشمزه وطعم بی نظیری داره میتوانید به سلیقه خودتون مواد رو کم وزیاد کنید ومقادیر ماست وسس مایونز به نسبت مساوی باشه ماست حتما سفت وشیرین باشه عزیزان کشمش تو این سالاد ذایقه ای هستش بریزید خوشمزه تره چون کلم طبع سردی داره وکشمش هم طبع گرم مکمل هم مبشن اگه کشمش دوست ندارید یک قاشق شکر تو سس بریزید مقدار کلم پیچ سفید بیشتر از بقیه مواد باشه کلم پیچ سفید نواری برش زده یک کاسه پر کلم قرمز نصف کاسه هویج کبریتی برش زده یا با رنده درشت رنده کنید یک پیاله کشمش نصف پیاله دو قاشق گشنیز خرد شده چند ساقه پیازچه سس مایونز وماست سفت جمعا ۴ پر قاشق البته اگه به تنهایی از سس مایونز استفاده کنید قطعا وخوشمزه تره😉 سرکه سفید دو قاشق آب لیمو سه قاشق نمک مقداری آب لیمو وسرکه ونمک به سس مایونز وماست اضافه وبزنید تا مخلوط ویکدست بشه همه مواد رو در کاسه ای میریزیم وبا دوقاشق خوب مخلوط کرده ومیزاریم یخچال به مدت یکساعت تا سس به خورد مواد بره سپس نوووش جان 😊 عزیزان تو این سالاد انار هم بریزید خیلی خوشمزه میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزیجات دلخواه را خرد کنید زیاد ریز خرد نکنید که اب می شه مرغ را می شه هم با پوست هم بدون پوست استفاده کرد از هر جای مرغ دوست دارید استفاده کنید سس اصل طعم این خوراک به سس است سه تا حبه سیر را رنده ریز کنید به همراه کمی زنجبیل تازه رنده شده ورنده پوست دولیمو واب دولیموی تازه و چهار قاشق سس کچاب و دوقاشق رب گوجه و زردچوبه وپودر زیره وپودر تخم گشنیز ونمک وادویه مرغ که عطاریها دارن ودوقاشق روغن زیتون یا مایع همه را خوب مخلوط کنید وروی سطح مرغ شکافهایی بدید ومقداری از سس را روی مرغ بمالید بعد بقیه سس را کاملا با سبزیجات مخلوط کتید وتوی ظرف نسوز بریزید اصلا احتیاج به اب نداره سبزیجات خودش اب می اندازه اگر دوست دارید میتونید نصف لیوان اب اضافه کنید که ابدار تر باشه و مرغ را روی سطح سبزیجات بچینید ولیمویی را که ابش را گرفته بودین واسه سس اطراف مرغ بذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 2ساعت شما چک کنید با چنگال چون دمای فرها فرق داره ودر اخر میتونید روی مرغ را گریل کنیددتا طلایی بشود ورومال زعفران وروغن کنید جهت خوشرنگ شدن روی گاز هم میشه پخت فقط روش طلایی نمیشه ┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وارونه 🍰🍰 یه دسر ایده آل واسه دور همی🍌🥧 مواد لازم برای خمیر: 2 عدد تخم مرغ 400 گرم شکر 400 گرم آرد 1 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ 200 میلی لیتر آب 100 میلی لیتر روغن برای شهد: 100 گرم شکر 100 میلی لیتر آب موز دارچین تخم مرغ ، روغن ، آب ، شکر را درون مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. آرد را به تدریج ، پودر بیکینگ اضافه کرده و با مخلوط کردن خوب هم بزنید. شهد را با پختن شکر در آب آماده کنید. یک لیوان را در وسط ماهیتابه قرار دهید و داخل آن شهد ، موز ، دارچین و خمیر را بریزید. و در فر به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. دسرمون آماده ‌س 🤗 نووووش جان🥰 🍔🍟...🍭...🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا سنتی زعفرانی😍😋 فرمول کلی برای همه ی حلوا ها همین اندازه هایی هست که نوشتم ، از هر پیمانه یا لیوانی که برای آرد سفید استفاده میکنید از همون باید برای باقی مواد باید استفاده کنید _ مواد لازم: آرد یک لیوان(من از ارد نان فانتزی استفاده کردم) شکر ۱ لیوان آب نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان گلاب نصف لیوان (میتونید از مقدار گلاب کم کنید و به همون اندازه به اب اضافه کنید زعفران غلیظ ۳ق غذاخوری اول شکر و آب زعفران و گلاب رو روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید،شکرکه کاملا حل شد از حرارت بردارید نباید بجوشه حالا آرد رو با روغن در تابه بریزید و حدود یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید باید رنگش از نخودی تیره بشه (🛑 زمانش بستگی به مقدار مواد و حرارت زیرش داره). ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس پرتقالی فندقی لیوان استفاده شده 200 میلی=چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر (میتوانید مقدار شیر را کم کنید و به جای آن آب پرتقال بریزید) 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 1 لیوان پر آرد(مقدار آرد کم نیست ، قوام مایه کیک غلیظ نمیشود) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 4_3 قاشق غذاخوری فندق خرد شده پوست رنده شده 1 عدد پرتقال(میشه حذف کرد) برای سس: نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر نصف لیوان شکر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 🍡کانال دسر ودیزاین👇 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه_جنوبی .😍😋 سيب زميني متوسط سه عدد پياز يك عدد بزرگ جعفري،تره خورشده يك فنجان نمك،فلفل قرمز،زردچوبه پياز رو نگيني خورد كنيد وتفت بدين،زردچوبه وفلفل قرمز رو اضافه كنيد، سيب زميني رو بپزيد وقتي خنك شد بكوبيد، به تابه اضافه كنيد،نمك برنيد،تره وجعفري خورد شده رو اضافه كنيد وهمه مواد رو تفت بدين... نون لواش رو مستطيلي برش بزنيد سه دفعه به شكل مثلثي تا بزنيد،ادوسانت بالاتر از نون رو برش بزنيد وقسمتي رو كه لاي بسته نون هست رو اريب برش بزنيد،مواد رو داخل لايه ي مياني بريزيد،و قسمتي رو كه برش زديد داخل لايه اول نون تا كنيد،واز همون قسمت ، داخل روغن بندازيدوبا حرارت متوسط رو به كم سرخ كنيد وروي دستمال آشپزخونه بزاريد تا روغن اضافيش گرفته بشه ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 😍مواد گوشت: گوشت گوسفندی: ۹۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و نمک‌: به مقدار لازم برنج: ۵ پیمانه چغندر: ۱ کیلوگرم پیاز: ۱ عدد رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه پلویی، شکر و نمک‌ به مقدار لازم پیازها را داخل روغن کمی تفت می دهیم، گوشت را اضافه و تفت داده، پس از تغییر رنگ گوشت، ادویه ها را اضافه و هم می زنیم، سه لیوان آب اضافه کرده و گوشت را حدود دو ساعت می پزیم، پس از پخت گوشت رب انار و نمک را ریخته و مخلوط می کنیم تا گوشت به روغن بیافته پیازها را خلالی داخل روغن می ریزیم،چغندرها را اضافه و تفت می دهیم و با سه چهارم لیوان آب می پزیم، نمک و شکر و ادویه ها و رب انار را اضافه و مخلوط می کنیم و صبر می کنیم آب چغندرها گرفته برنج را داخل آب جوش ریخته روی ته دیگ به ترتیب نصف برنج، چغندرها و گوشت پخته و مابقی برنج را می ریزیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم ┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 به ازای ۵۰۰ گرم ورق لازانیا: سس اصلی: روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد قارچ: ۴۰۰ گره زیتون: ۴ قاشق غداخوری رب گوجه: ۲ قاشق غداخوری نمک: ۲ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری به فاصله هر ۷ دقیقه به ترتیب پیاز، هویج، فلفل دلمه، قارچ و زیتون رو بزنید و بعد از زیتون سریع ادویه و رب‌گوجه، تمامه کار. سس انسجام: کره: ۲۰ گرم آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری شیر: ۱ لیوان پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم بعد از درست کردن همه موارد اونهارو مثل فیلم به صورت لایه‌لایه بچینید و بره تو فر واسه خودش. حدود ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه. اگه نمیخواید سس انسجام رو بزنید، ورق‌های لازانیارو بپزید. ┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 
ببین چی آوردم براتون😍😍😍 لباس زیرهای خوشگل و زیبا👙👙 وخاص باقیمت مناسبتر و ارزانتر از همه جا🎺🎺 لباس زیر یکی از مهمترین انتخابهای یه خانوم که باید با دقت انتخاب بشن😊😊 بیا کانال تا طرحهای مختلف دلبرانه ها رو ببین😍🌸مطمئنم عاشقشون میشی😉 لینک کانال👇👇 https://eitaa.com/lebasezirmira
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وای ازاین خوشمزه تر مگه داریم😍😋 موادلازم برای کباب هویج: گوشت چرخ کرده 250گرم سیب زمینی یک عدد رنده درشت هویج یک عدد رنده درشت ساقه پیازچه خوردشده نمک وفلفل وزردچوبه البته سبزی معطرمیتونید یاتلخون یاریحون خشک شده کمی استفاده کنید پنیرپیتزایاپنیرپارمسان میتونید استفاده کنیدهردوطعمش عالی میشه پیازیه عدد ریزخوردکنید وکمی تفت دهیدبعد دوقاشق رب بزنید وکمی آب اضافه کنیدتامثل سس شود هنگامی که کباب هویج سرخ شد بررویشان میریزیم ودرفر به مدت ۲۰دقیقه میگذاریم. دوستای خوبم وقتی سس میریزید وداخل فرمیزارید کاملا پخته میشه وخیلی خوشمزه میشه. نکته: کسانی که فرندارن میتونن داخل ماهیتابه بزارن بپزه.☺ ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا میتبال با سس انار . .حدود سیصد گرم گوشت چرخکرده _ یه دونه پیاز متوسط رنده شده و اب گرفته _ نمک و فلفل و زردچوبه و سماق _ ارد سوخاری دو ق سوپخوری _ گردو در صورت تمایل دو ق غذاخوری _ رب انار یک ق غذاخوری سرپر ( البته میتونی بیشتر بریزین بستگی به غلظت و ترشی رب انار داره باید بچشید 😋) _دونه انار حدود سه چهارم لیوان . . ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده که آبش رو گرفتیم و نمک و فلفل و سماق و ارد سوخاری خوب ورز میدیم . باید خیلی خوب ورز بدین که وا نره. بعد یه ربع داخل یخچال گذاشتم . و قلقلی های کوچیک درست کردم . توی تابه کمی روغن میریزیم و قلقلی ها رو تفت میدیم . بعد قلقلی رو از توی تابه دربیارین و رب انار و دونه انار و اگر دوس داشتین گردو خرد شده یا آسیاب شده هم میتونید بریزین . یه تفت کوچیک که دادین دو تا لیوان اب بهش اصافه کنید یه قل که زد گوشت قلقلی ها رو بهشون اضافه کنید و با حرارت کم اجازه بدین تا بپزه و غلیظ بشه . بچشید در انتها اگر شیرین دوس داشتین کمی شکر بریزین 🌸 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوجه ----> یک عدد هویج ----> ۲ عدد پیاز ----> ۱ عدد فلفل دلمه‌ای ----> ۱ عدد گشنیز ----> ۱ پیمانه فلفل شمشیری قرمز ----> ۱ عدد فلفل شمشیری سبز ----> ۱ عدد زنجبیل ----> ۲ بند انگشت سیر ----> ۳-۴ حبه چوب دارچین ----> ۱ عدد برگ بو ----> ۲ عدد آب مرغ ----> ۱ لیتر (یا چند تیکه مرغ و ۱ لیتر آب) روغن ----> ۱ پیمانه آرد قنادی یا نشاسته ذرت ----> ۱ پیمانه نمک ----> ۱ ق غ خ فلفل قرمز / پاپریکا ----> ۱ ق غ خ پودر تخم گشنیز ----> ۱ ق غ خ فلفل سیاه ----> ۱ ق غ خ زردچوبه ----> ۱ ق غ خ گراماسالا ----> ۱ ق غ خ پودر زیره ----> ۱ ق غ خ ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه آموزش خوشمزه داریم من خودم عاشق طعمش شدم🥰 براى مزه دار كردن حتما نياز نيس بال و كتف باشه همون مرغ درسته هم ميشه بدون فر ؛ جوجه ها رو در تابه بچينيد درش رو ٢٠ دقيقه بزارين تا مغز پخت بشه و بعد در رازبرداشته و با حرارت زياد سرخ تا ابش تبخير بشه و هر دو طرفش سرخ بشه ✅ اما بهتره تو تابه گريل قشنگ كبابى كنيد👌🏻 انگار رو كباب پز دارين ميپزين مواد لازم براى ٢٠ تا تكه ۱ عدد پیاز بزرگ ۱ حبه سیر (بیشتر هم میتونید) جعفری و پیازچه خرد شده باهم ۲ ق غ خ سس گوجه ۲ ق غ خ لیمو ترش (ابلیمو هم میشه) نمک به میزان لازم ادویه ها؛ فلفل سیاه، سماق، پول بیبر از هر کدام ۱ ق چ خ . طرز تهیه :👇🏻 جوجه ها را به مواد جز پیلز اغشته و ۲ ساعت استراحت (هر چه استراحت کنه بیشتر ) و بعد کف ظرف مناسب پیاز را چیده (بدون پیاز هم میشه) و جوجه ها را بچینید و در فر که یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۱ ساعت تا مغز پخت و سرخ بشه ✅ فر گازی اول حرارت پایین و بعد پخت ۵ دقیقه گریل بالا روشن تا روش طلایی شده دقت داشته باشین دمای فر متفاوت پس بهتره از ۴۰ دقیقه چک کنید تا نسوزه. ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کره 100 گرم روغن جامد 80 گرم پودر قند 90 گرم زرده تخم مرغ دو عدد وانیل کمی آرد نخودچی 60 گرم آرد سفید شیرینی پزی 260 گرم حدودی شکلات آبکرده و بریلو . کره به دمای محیط رسیده و روغن جامد رو پودر قند رو با همزن تا جایی هم میزنیم که سبک بشه زرده و وانیل رو میریزیم و هم میزنیم آرد نخودچی رو یکباره میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه آرد سفید رو کم کم میریزیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد و دیگه به دست نچسبه از خمیر اندازه کوچکتر از گردو برمیداریم تو دست گرد میکنیم و با یه وسیله ای وسط شیرینی رو حفره ایجاد میکنیم و با فاصله تو سینی میچینیم در فر با درجه 180 به مدت 15 دقیقه میپزیم بعد از سرد شدن از سینی جدا میکنیم و با شکلات آبکرده تزیین میکنیم شکلات که سفت شد داخل حفره بریلو میریزیم ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری😍😋 • همیشه که نباید تکراری درست کرد بادمجانُ این مدلی که بهتون میگم درست کنید فوق العاده ست😋🤩 ۴ عدد بادمجانُ بدون اینکه سرش جدا بشه، پوست بگیرید بادمجان ها رو برش بزنید، برش گردونید و از طرف دیگه هم برش بزنید به ۳ لیتر آب، ۲ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه بادمجان ها رو ۱۵ دقیقه داخل آب نمک بذارید، روش هم یک جسم سنگین بذارید تا بالا نیاد بادمجان ها رو خشک کنید ۳ عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت اضافه کنید و ترکیب کنید بادمجان ها را به تخم مرغ آغشته کنید، داخل پودر سوخاری بزنید تو روغن داغ سرخشون کنید با سس ماست و جعفری هم تزئین کنید ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخ شده بدون چربی: ۸۰۰ گرم پیاز کوچک: ۲ عدد سیب زمینی متوسط: ۱ عدد تخم مرغ : ۸-۶ عدد نمک ، فلفل : به مقدار لازم مواد میانی: سس مایونز سیر پخته شده: ۳-۲ حبه خیارشور یا ترشی تمام مواد به جز تخم مرغ را با هم ترکیب کنید. و مخلوط گوشت را به شش قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را روی سطح صاف و به قطر ۲۶ سانتیمتر یا قطر ظرفتان پهن کنید و یک طرف آن را آغشته به تخم مرغ همزده کرده و در تابه سرخ کنید سپس طرف دیگر را نیز سرخ کنید.میان برگر سرخ شده را با سیر و سس مایونز، خیار شور یا ترشی پر کنید می توانید با قارچ تازه و گوجه فرنگی یا قارچ سرخ شده را نیز به مواد میانی اضافه نمایید. 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مواد (برای 3 کیک) مواد لازم: آب + شیر - 600 گرم، مخمر - 10 گرم، شکر - 1 قاشق غذاخوری، نمک - 1/2 قاشق غذاخوری، آرد ~ 1 کیلوگرم روغن نباتی - 30 گرم برای پر کردن: سیب زمینی آب پز - 1 کیلوگرم پنیر چدار، از Suluguni استفاده شد - 500 گرم، کره - 50 گرم شیر و آب گرم را به یک کاسه اضافه کنید، مخمر، شکر و نمک اضافه کنید، به آرامی آرد را ریخته و خمیر ورز بدید. روغن را بریزید و آن را در خمیر مخلوط کنید. کاسه را بپوشانید و خمیر را برای یک ساعت استراحت دهید. سیب زمینی های آبپز را باکره و پنیر پوره کنید.(سه قسمت بشه) فر را با دمای 290 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کیک را بر روی یک کاغذ روغنی قرار داده و برای 10-15 دقیقه در فر قرار می دهیم. به محض اینکه کیک به آرامی گرم شود، آن را از اجاق بریزید و با کره روغن آن را چرب کنی 🍂🍁 🍂🍁 🕊❤️🕊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 ۳ ق.غ ماست، ۱/۵ لیوان آب ولرم، ۱۰ گرم خمیرمایه ی فوری، 1ق.م شکر، ۵ الی ۶ لیوان آرد 🔴تمام مواد رو با هم مخلوط کنید ورز بدید روش رو بپوشانید ۲ ساعت تا عمل بیاد به خمیر شکل بدید ( مثل ویدئو ) روش آرد بپاشید با چاقو روش خط بندازید ۳۰ دقیقه اجازه بدید داخل سینی استراحت کنه در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه اجازه بدید بپزه . ✔ مواد تانتونی : 1 کیلو سینه ی مرغ، روغن آفتابگردون، پودر فلفل قرمز، نمک 🔴 مرغ رو خرد کنید داخل روغن کم تفت بدید ادویه و نمک رو اضافه کنید کمی آب اضافه کنید تا بپزه از روی شعله بردارید نانها رو از وسط برش بدید داخل روغن مرغ فرو کنید سپس از مواد مرغ داخلش بریزید میتونید پیاز خرد شده به همراه سماق و جعفری خرد شده هم داخلش بزارید 🍂🍁 🍂🍁 🕊❤️🕊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 😍مواد گوشت: گوشت گوسفندی: ۹۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و نمک‌: به مقدار لازم برنج: ۵ پیمانه چغندر: ۱ کیلوگرم پیاز: ۱ عدد رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه پلویی، شکر و نمک‌ به مقدار لازم پیازها را داخل روغن کمی تفت می دهیم، گوشت را اضافه و تفت داده، پس از تغییر رنگ گوشت، ادویه ها را اضافه و هم می زنیم، سه لیوان آب اضافه کرده و گوشت را حدود دو ساعت می پزیم، پس از پخت گوشت رب انار و نمک را ریخته و مخلوط می کنیم تا گوشت به روغن بیافته پیازها را خلالی داخل روغن می ریزیم،چغندرها را اضافه و تفت می دهیم و با سه چهارم لیوان آب می پزیم، نمک و شکر و ادویه ها و رب انار را اضافه و مخلوط می کنیم و صبر می کنیم آب چغندرها گرفته برنج را داخل آب جوش ریخته روی ته دیگ به ترتیب نصف برنج، چغندرها و گوشت پخته و مابقی برنج را می ریزیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم ┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان در ماهیتابه مواد لازم برای خمیر: آرد - 450 گرم آب ولرم-280 میلی لیتر خمیر مایه - 1 قاشق چایخوری شکر -1/2 قاشق چایخوری نمک-1 قاشق چایخوری روغن برای خمیر - 3 قاشق غذاخوری مواد را طبق ویدیو مخلوط کنید و ۵ دقیقه ورز دهید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در جای گرم قرار دهید. بعد از بالا آمدن خمیر ، خمیر را ورز داده و به یک قابلمه یا دیگ منتقل کنید (دیگ را با روغن چرب کنید) اجازه دهید تا خمیر دوباره ور بیابد. درب قابلمه را بگذارید بهتر است یک حوله هم زیر درب بگذارید قرار تا تبخیر ایجاد نشود( مثل دم کنی)و با حرارت ملایم هر دو طرف را به مدت 15-20 دقیقه بپزید امیدوارم که لذت برده باشید 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از ليوان فرانسوی دسته دار یه کم سرخالی استفاده کنید. مواد لازم:👇 کره 150گرم نرم شده در دمای محیط 2 و نیم لیوان(300 گرم) آرد پودرقند 150گرم 2عدد زرده تخم مرغ 1قاشق غذاخوری آب 1قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 1بسته وانیل5گرمی ترک(1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی ) 2قاشق چایخوری دارچین (اختیاری) 1 استکان فندق خردشده( کمی کمتر از نصف لیوان فرانسوی دسته دار) نصف استکان پسته کشمش میتونید شکلات چیپسی و یاگردو هم استفاده کنید. طرزتهیه:👇 کره و پودر قند ۱ قاشق آب خنک را در یک ظرف بریزیدبا دست ویا همزن مخلوط کنید ، 1 ليوان آرد و وانیل وبیکینگ پودر را اضافه کنید مخلوط کنیدمابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد سپس‌ فندق خرد شده پسته کشمش و به دلخواه دارچین را اضافه کنید و مخلوط کنید و طبق ویدئو خمیر را درسلفون بپیچید و شکل بديد و بزارید در یخچال تا سفت شود(حدود نیم تا 1 ساعت )بعد خمیر را از سلفون جدا کنید و به شکل منظم برش بزنیدبچینید در سینی فر که کاغذروغنی انداخته شده و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه تا پخته شود(کمی تغییر رنگ بده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم📝 شکر پنج ق غ کره ۲۵گرم نشاسته ذرت ۳ ق غ نشاسته گل ۱ ق غ شیر ۲ لیوان گلاب ۱ ق غ پودرفندق هم اگه دوست داشتین ✍️طرزتهیه: همه موادروکم کم مخلوط میکنیم تا گوله نشه.بعد هم میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا جوش بیادو کم کم غلیظ بشه این پودینگ خیلی غلیظ نمیشه کمی شل هست. شکلات هایی که توش گذاشتم نشون میده چقدر سفته حدودشش ساعت میزاریم درون یخچال. نوش جون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛