فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#حلوای_شیر
این حلوا بافت خیلی نرم ولطیفی داره 👌فوقالعاده خوشمزه 😉
این حلوا چون شیر داره حتما تو یخچال نگهداری بشه
چند نکته وقتی آرد رو تفت میدید شعله رو درجه کم بزارید حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تفت بدید(بدون روغن)ولی دست برندارید مدام هم بزنید تغییر رنگ نباید بده با آرد سنگک هم میشه ولی با آرد سفید خوش رنگتره
شیر رو که میزارید رو گاز به حدی گرم بشه شکر توش حل بشه جوش نیاد وقتی شیر میریزید تو آرد باید ولرم باشه انگشت بزارید توش فقط گرما حس کنید.
مقدار آب خوری آردها با هم فرق داره شاید کمی بیشتر یا کمی کمتر شیر لازم باشه تو چند مرحله شیر رو اضافه کنید حتما از آرد شیرینی پزی(آرد سفید قنادی )استفاده کنید (آرد گندم)
لطفا کپی نکنید.پیجای که میان کپی میکنن حق الناس رو جدی بگیرید
مواد لازم فرقی نداره چه لیوانی اندازه شما باشه اندازه من لیوان دسته دار فرانسه
ارد یک لیوان الک شده
شیر سه لیوان فرقی نداره پرچرب یا کم چرب
شکر یک لیوان تا یک ونیم لیوان دوست دارید خیلی شیرین باشه یک ونیم لیوان بریزید کم شیرین دوست دارید یک لیوان بریزید
گلاب نصف لیوان
روغن نصف لیوان ی ذره بیشتر
زعفران به مقدار لازم .
شیر ،گلاب، شکر،زعفران رو مخلوط وبزارید رو شعله گاز تا شکر حل بشه گاز رو خاموش کنید وبزارید کنار
آرد رو با شعله کم حدود ۱۵ تا بیست دقیقه تفت بدید .
سپس دوباره الک کنید.
دوباره بزارید رو شعله ملایم وروغن اضافه کنید وحدود ۲الی ۳ دقیقه بزنید وسپس شیر ولرم رو در سه الی چهار مرحله اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا یکدست بشه وقتی یکدست شد دوالی سه قاشق دیگه روغن مایع میریزیم (برای براقی حلوا)حدود ۱۰الی ۱۵دقیقه طول میکشه تا حلوا داخل قابلمه جمع بشه وقتی جمع شد کافیه گاز رو خاموش کنید وبریزید تو ظرف سرو وبه دلخواه تزیین کنید 😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پای_پاستا
گوشت چرخ
روغن زعفرانی
پنیرپیتزا ۲ ل
۲ عدد پیاز خلالی شده
نصف لیوان ذرت
ادویه پاپریکا،نمک،فلفل،آویشن،پودرسیر،ادویه کاری
دلمه ۲ ق
رب گوجه ۲ق غ
پاستای آجدار بزرگ
طرز تهیه :
اول از همه روغن زعفرانی رو داخل تابه ریخته و پیاز رو باش کمی تفت میدیم(این روغن به شدت خوش عطره. بخاطر همین من اصلا زردچوبه به پیازا نزدم،هنگام پخت بوی زعفران حسابی پر میکنه آشپزخونه رو) تا یکم سبک بشه،بعد گوشت رو اضافه میکنیم و تفت میدیم،ادویه هارو میریزیم و تفت میدیم،ذرت و فلفل دلمه رو پشتش اضافه میکنیم،و بعدش رب گوجه فرنگی،حسابی تفت میدیم و با شعله کم در تابه رو میزاریم.
میریم سراخ پاستاها ، پاستاهای آجدار بزرگ رو ۱۰ دقیقه میجوشونیم و بعد آبکش میکنیم،داخل قالب کمربندی رو حسابی با روغن زعفرانی چرب میکنیم تا پاستاهای خوشرنگی بعد از پخت داشته باشیم و پاستاهارو بصورت ایستاده میچینیم داخلش،مواد گوشتیمون رو داخل حفره های پاستا میریزیم و در آخر پنیر پیتزارو روش میریزیم،میزاریم داخل فر ۲۰۰ درجه ۲۰ دقیقه
داخل سولاردم هم ۲۰۰ درجه ۱۶ دقیقه
فقط نکته مهم که جفتشون رو قبلا ۱۰ دقیقه با درجه ۱۸۰ گرم کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_مخلوط
گل کلم ۱ کیلو
هویج نیم کیلو
خیار نیم کیلو
لوبیا سبز نیم کیلو
سیر ۲ تا ۳ بوته
فلفل سبز تند چند عدد
سرکه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سبزی ترشی (من از ترخون ، مرزه ،نعناع ،گشنیز و جعفری استفاده کردم ) به میزان لازم
ادویه ترشی به میزان لازم ( این ادویه رو از مامانم گرفتم که از عطاری خریده ) ( اما مخلوطی از سیاه دانه ،پودر تخم گشنیز ، گلپر ، فلفل سیاه ،فلفل قرمز ، رازیانه ،پودر زیره سبز ،جوز هندی ، دارچین هستش )
گل کلم رو تکه تکه کردم و خوب شستم . خیار رو شستم و حلقه حلقه کردم . هویج رو شستم و حلقه ای کردم . لوبیا سبز رو هم شستم و خرد کردم .
سبزی ها رو پاک کردم و شستم و گذاشتم خشک بشه حسابی و بعد خرد کردم . حتما حتما خشک بشن و الا اگه خیس بمونه ترشی کپک می زنه .
سیر رو هم پاک کردم .
یه کوچولو هویج و لوبیا سبز رو جزیی آب بهشون جدا جدا اضافه کردم و پختم . می تونین این کار رو نکنین فقط به خاطر اینه که خیلی توی ترشی خام نباشه این هم کاملا سلیقه ای .
حتما هم بعد از پخت آبش خالی بشه و بمونه خشک بشه .
هویج و لوبیا سبز و خیار و گل کلم رو با هم قاطی و نمک و ادویه ترشی ریختم .
توی ظرفم (ظرف هم تمیز و خشک باشه )لایه لایه یه مقدار از این مواد ریختم و کمی سبزی خرد شده و چند حبه سیر و چند تا فلفل سبز .
تا اینکه ظرف پر بشه . مقداری سرکه سفید ریختم و یه مقداری هم آب جوشیده خنک . اگه سرکه تون خونگی و تند هستش نصف سرکه و نصف آب جوشیده خنک ریخته بشه بهتره و گر نه میشه کلا سرکه ریخت .
درش رو خوب چفت کردم و گذاشتم جای خنک تا برسه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه #ترشی_مخلوط بندری:
مواد لازم برای ترشی بندری:
بادمجان قلمی ۵ عدد
تمرهندی ۲ بسته
سرکه یک و نیم پیمانه
سیب زمینی ترشی ۵ عدد
سیر ۲ بوته
پیاز ریز ۱۵ تا ۲۰ عدد
هویج ۴ عدد
کرفس ۵ شاخه
گشنیز ۵۰۰ گرم
ترخون و نعنای خشک ۳ قاشق غذاخوری
فلفل تند خشک شده ۵ عدد
گلپر ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه ترشی مخلوط بندری:
ابتدا گشنیز را پاک کنید و بشویید سپس داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود. گشنیز را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا به خوبی خشک شود سپس خرد کنید. بادمجانها را یکی در میان پوست بگیرید و به اندازهی دلخواه خرد کنید بعد از شستن روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شود. سیب زمینی ترشی، سیر و پیاز را بعد از پوست گرفتن بشویید، سپس آنها را به شکل دلخواه خرد کرده و روی یک پارچه پهن کنید تا آب آن گرفته شود. برگهای جوان کرفس را هم به همراه گشنیز خرد کنید. ساقهی آن را به شکل نگینی جداگانه خرد کنید.
در این میان که سبزیجات در حال خشک شدن هستند تمرهندی را با مقداری آب جوشانده و از صافی عبور دهید سپس به همراه بادمجان خرد شده و سرکه داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بادمجانها بپزند. در حدی که کمی نرم شود کافی است، بادمجانها را زیاد نپزید، چون له میشود.
در این هنگام باقی سبزیجات خرد شده، سبزی معطر خشک شده و ادویهها را مخلوط کنید و به قابلمه بادمجانها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد و طعمها با هم ترکیب شوند. ترشی را به همان حالت رها کنید تا سرد شود سپس در یک یا چند شیشه تمیز و خشک بریزید و در آنها را ببندید و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک اسفناج
اسفناج ها بعد تمیز کردن وشستن خرد میکنیم با کمی آب در حد نصف لیوان آب کمی میپزیم نیاز به آب زیاد نیست چون اسفناج در حین پخت آب میندازه . تایم پختش هم کوتاه بیست دقیقه تا نیم ساعت میپزه . بعد یک عدد پیاز خرد کنید در روغن تفت بدید میتونید دو حبه سیر خرد کنید اضافه کنید و تفت بدید بعد نمک ، فلفل ،ادویه و شنبلیله خشک اضافه کنید نعنا خشک میشه ولی من ترجیحا شنبلیله خشک استفاده میکنم هم میزنیم بعد اسفناج که پخت و داخل آبکش آبش جداشده اضافه میکنیم هم میزنیم یکم تفت میدهیم بعد هم دو قاشق غذاخوری لپه پخته شده اضافه میکنیم زیاد نباشه خیلی کم وهم میزنیم در صورت دلخواه قارچ هم سرخ کنید اضافه کنید و تماممم به همین راحتی آماده میشه با نون بخورید ولذتش ببرید بنظرم من که از چلو کباب خوشمزه تر 😋😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه دنبه خوب بهتره از قصابی بخواین دنبه تازه بره نر بهتون بده که بوش کمتره و با این روشی که بهتون میگم تا حدود خیلی زیادی بوی دنبه از بین میره و یه بوی مطبوع و خوشایندی میده🥰
#روغن_دنبه
دنبه رو چرخ کنین روش آب سرد و نمک بریزین هر دو سه ساعت یکبار
آبشو عوض کنین
به همینصورت ۲۴ ساعت تو یخچال باشه و هر سه ساعت یکبار عوض کنین
آخر سر بریزین تو آبکش و بعد بریزین تو قابلمه یک لیوان آب بریزین و نصف لیوان سرکه و رو حرارت خیلی کم بذارین ذوب بشه و آبش کشیده بشه و به روغن بیفته حالا یه دونه سیب درختی و یه کم نون سنگک و یه دونه پیاز بزرگ خرد کنین و کمی ماست بریزین بذارین کامل سرخ بشه و جزغاله بشه من چند تا دونه هُل هم کوبیدم و با کمی زردچوبه اضافه کردم و بعد از نیم ساعت از روی حرارت برداشتم بعد از اینکه از داغی افتاد صاف کنین و بریزین تو شیشه و توی یخچال نگهداری کنین
همه مون میدونیم که دنبه بوی خاصی داره و کسانی که حساسن متوجه این بو میشن ولی با این روش بوی خوشایند و مطبوعی داره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روغن دنبه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛