eitaa logo
آشپزی خاص
95.7هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
گل کلم ۱ کیلو هویج نیم کیلو خیار نیم کیلو لوبیا سبز نیم کیلو سیر ۲ تا ۳ بوته فلفل سبز تند چند عدد سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزی ترشی (من از ترخون ، مرزه ،نعناع ،گشنیز و جعفری استفاده کردم ) به میزان لازم ادویه ترشی به میزان لازم ( این ادویه رو از مامانم گرفتم که از عطاری خریده ) ( اما مخلوطی از سیاه دانه ،پودر تخم گشنیز ، گلپر ، فلفل سیاه ،فلفل قرمز ، رازیانه ،پودر زیره سبز ،جوز هندی ، دارچین هستش ) گل کلم رو تکه تکه کردم و خوب شستم . خیار رو شستم و حلقه حلقه کردم . هویج رو شستم و حلقه ای کردم . لوبیا سبز رو هم شستم و خرد کردم . سبزی ها رو پاک کردم و شستم و گذاشتم خشک بشه حسابی و بعد خرد کردم . حتما حتما خشک بشن و الا اگه خیس بمونه ترشی کپک می زنه . سیر رو هم پاک کردم . یه کوچولو هویج و لوبیا سبز رو جزیی آب بهشون جدا جدا اضافه کردم و پختم . می تونین این کار رو نکنین فقط به خاطر اینه که خیلی توی ترشی خام نباشه این هم کاملا سلیقه ای . حتما هم بعد از پخت آبش خالی بشه و بمونه خشک بشه . هویج و لوبیا سبز و خیار و گل کلم رو با هم قاطی و نمک و ادویه ترشی ریختم . توی ظرفم (ظرف هم تمیز و خشک باشه )لایه لایه یه مقدار از این مواد ریختم و کمی سبزی خرد شده و چند حبه سیر و چند تا فلفل سبز . تا اینکه ظرف پر بشه . مقداری سرکه سفید ریختم و یه مقداری هم آب جوشیده خنک . اگه سرکه تون خونگی و تند هستش نصف سرکه و نصف آب جوشیده خنک ریخته بشه بهتره و گر نه میشه کلا سرکه ریخت . درش رو خوب چفت کردم و گذاشتم جای خنک تا برسه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه بندری: مواد لازم برای ترشی بندری: بادمجان قلمی ۵ عدد تمرهندی ۲ بسته سرکه یک و نیم پیمانه سیب زمینی ترشی ۵ عدد سیر ۲ بوته پیاز ریز ۱۵ تا ۲۰ عدد هویج ۴ عدد کرفس ۵ شاخه گشنیز ۵۰۰ گرم ترخون و نعنای خشک ۳ قاشق غذاخوری فلفل تند خشک شده ۵ عدد گلپر ۳ قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه ترشی مخلوط بندری: ابتدا گشنیز را پاک کنید و بشویید سپس داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود. گشنیز را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا به خوبی خشک شود سپس خرد کنید. بادمجان‌ها را یکی در میان پوست بگیرید و به اندازه‌ی دلخواه خرد کنید بعد از شستن روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شود. سیب زمینی ترشی، سیر و پیاز را بعد از پوست گرفتن بشویید، سپس آن‌ها را به شکل دلخواه خرد کرده و روی یک پارچه پهن کنید تا آب آن گرفته شود. برگ‌های جوان کرفس را هم به همراه گشنیز خرد کنید. ساقه‌ی آن را به شکل نگینی جداگانه خرد کنید. در این میان که سبزیجات در حال خشک شدن هستند تمرهندی را با مقداری آب جوشانده و از صافی عبور دهید سپس به همراه بادمجان خرد شده و سرکه داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بادمجان‌ها بپزند. در حدی که کمی نرم شود کافی است، بادمجان‌ها را زیاد نپزید، چون له می‌شود. در این هنگام باقی سبزیجات خرد شده، سبزی معطر خشک شده و ادویه‌ها را مخلوط کنید و به قابلمه بادمجان‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد و طعم‌ها با هم ترکیب شوند. ترشی را به همان حالت رها کنید تا سرد شود سپس در یک یا چند شیشه تمیز و خشک بریزید و در آن‌ها را ببندید و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک اسفناج اسفناج ها بعد تمیز کردن وشستن خرد میکنیم با کمی آب در حد نصف لیوان آب کمی می‌پزیم نیاز به آب زیاد نیست چون اسفناج در حین پخت آب میندازه . تایم پختش هم کوتاه بیست دقیقه تا نیم ساعت میپزه . بعد یک عدد پیاز خرد کنید در روغن تفت بدید میتونید دو حبه سیر خرد کنید اضافه کنید و تفت بدید بعد نمک ، فلفل ،ادویه و شنبلیله خشک اضافه کنید نعنا خشک میشه ولی من ترجیحا شنبلیله خشک استفاده میکنم هم می‌زنیم بعد اسفناج که پخت و داخل آبکش آبش جداشده اضافه میکنیم هم می‌زنیم یکم تفت میدهیم بعد هم دو قاشق غذاخوری لپه پخته شده اضافه میکنیم زیاد نباشه خیلی کم وهم می‌زنیم در صورت دلخواه قارچ هم سرخ کنید اضافه کنید و تماممم به همین راحتی آماده میشه با نون بخورید ولذتش ببرید بنظرم من که از چلو کباب خوشمزه تر 😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه دنبه خوب بهتره از قصابی بخواین دنبه تازه بره نر بهتون بده که بوش کمتره و با این روشی که بهتون میگم تا حدود خیلی زیادی بوی دنبه از بین میره و یه بوی مطبوع و خوشایندی میده🥰 ‌ ‌ دنبه رو چرخ کنین روش آب سرد و نمک بریزین هر دو سه ساعت یکبار آبشو عوض کنین به همینصورت ۲۴ ساعت تو یخچال باشه و هر سه ساعت یکبار عوض کنین آخر سر بریزین تو آبکش و بعد بریزین تو قابلمه یک لیوان آب بریزین و نصف لیوان سرکه و رو حرارت خیلی کم بذارین ذوب بشه و آبش کشیده بشه و به روغن بیفته حالا یه دونه سیب درختی و یه کم نون سنگک و یه دونه پیاز بزرگ خرد کنین و کمی ماست بریزین بذارین کامل سرخ بشه و جزغاله بشه من چند تا دونه هُل هم کوبیدم و با کمی زردچوبه اضافه کردم و بعد از نیم ساعت از روی حرارت برداشتم بعد از اینکه از داغی افتاد صاف کنین و بریزین تو شیشه و توی یخچال نگهداری کنین ‌ همه مون میدونیم که دنبه بوی خاصی داره و کسانی که حساسن متوجه این بو میشن ولی با این روش بوی خوشایند و مطبوعی داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روغن دنبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این میزان مواد برای حدود ۶ تا ۸ عدد ساندویچ کافیه: سینه مرغ خرد شده ۵۰۰گرم نمک ۱ق م(قاشقی که داخل کلیپ میبینید) فلفل سیاه ۱/۲ ق م پاپریکا ۱ق م پیاز ۱عدد درشت زعفران دم کرده به مقدار دلخواه (به جای زعفران می تونید زردچوبه بزنید) فلفل دلمه ای ۱عدد درشت ذرت ۱ کاسه ماست خوری قارچ ۱۰ عدد پنیر پیتزا مقداری(اختیاری هست) سینه مرغ را بصورت نواری وباریک برش بزنید سپس با مقدار کافی ازنمک،فلفل سیاه،پاپریکا،مقداری زعفران دم کرده و پیاز خلالی شده مزه دار کنید، حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید، دراین فاصله سس خیار شور را آماده کنید که ترکیبی از: سس مایونز+سس خردل+خیار شور نگینی خردشده و جعفری ساطوری شده هست سس مایونز ۳ ق غ پر سس خردل ۱ق غ پر خیار شور نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم (۶_۵ عدد بزرگ) جعفری ساطوری شده یک کاسه ماست خوری پس از مزه دار شدن،مرغها را درون تابه ای بریزید(۲ ق غ روغن داخل تابه بریزید ) وبا حرارت ملاااایم اجازه دهید تا مرغها کم کم پخته شوند واب ان جمع گردد( با حرارت ملایم رو به کم زمان بدین تا مرغ با آب پیاز ومواد مزه دار، پخته وطعم دار شود) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم: 🔹آرد سفید قنادی الک شده 350 گرم 🔹کره ی نرم 120 گرم 🔹پودر شکر 140 گرم (3/4 پیمانه) 🔹وانیل 1/2 ق چ 🔹تخم مرغ 1 عدد 🔹زرده ی تخم مرغ 2 عدد ♨️طرز تهیه کره و پودر شکر (یا قند) رو خوووووب مخلوط کنید تا کرمی بشه زرده های تخم مرغ و تخم مرغ و وانیل رو اضافه و کاملا مخلوط کنید نکته: از هر نوع اسانس یا رنده پوست پرتقال یا لیمو یا زعفران در این مرحله میتونید اضافه و استفاده کنید... آرد رو هم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی درست بشه. حواستون باشه ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی خراب میشه خمیر رو که آماده کردید داخل کیسه فریزر 24 ساعت در یخچال استراحت بدین بعد از این زمان از یخچال خارج کنید استوانه های کوچک درست کنید و با دست اونو یکم قوس بدین روی هر کدوم از کوکی ها با چنگال یک شیار درست کنید ویا بین دوکیسه فریزر باز کرده وبا کاترهای مختلف و دلخواه قالب بزنید فر رو روی 180 درجه روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ بندازید میتونید به شکل گرد ساده فرم داده و با چنگال روش فشار بدین یا داخل کنجد یا خرده شکلات یا شکلات چیپسی یا گردو ... بغلطونید ودر فر بذارید. بعد همه رو با کمی فاصله داخل سینی بچینید ودر فر به مدت 5 تا 10 دقیقه یا زمانی که زیر کوکی طلایی بشه قرار بدین بیشتر بمونه خشک وبیسکویتی میشه البته زمان پخت به فر شما بستگی خواهد داشت بعد از پخت از سینی خارج و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید بسیار خوشمزه و لطیف هستند. راستی داخل خمیر میتونید شکلات چیپسی بریزید. یا از آرد کم کرده و به جاش پودر کاکائو بریزید خلاصه دستتون بازه وبستگی به سلیقه وذائقه تون داره پیشنهاد میکنم برای پذیرایی از مهمونهای عیدتون درست کنید حتی می تونید خیلی کوچیک درست کنید به اصطلاح انگشتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با چیپس مواد لازم: 2 عدد سینه مرغ (1 ‌کیلو) 1 پاکت خامه صبحانه 1 عدد پیاز 1 پاکت چیپس(با مارک lays ترکیه پاکت قرمز بهتر میشود) شوید نمک ادویه جات (آویشن ، فلفل قرمز پرک شده ، فلفل سیاه ، نعناع) (اگه چیپس با ادویه جات گرفتید نیاز به ادویه ی زیاد نیست) پنیر پیتزا طرز تهیه: مرغ ها را نگینی خرد کنید پیاز را نگینی خرد کنید(و یا رنده کنید) با شوید و ادویه جات مخلوط کنید2/3(دو سوم پاکت) چیپس را هم اضافه کنید خامه را بریزید هم بزنید و داخل ظرفت بریزید روی مواد بقیه چیپس و پنیر را بریزید و داخل فر 180درجه تا زمانیکه پنیر ها آب شوند بپزید مرغ خیلی راحت میپزد حدود 40_30 دقیقه کافی است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛