eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🥟 😋 مواد لازم تخم مرغ ۱ دونه ماست پرچرب ۱/۲ پیمانه آرد تا جاییکه بدست نچسبه بکینگ پودر ۱/۲ ق م گلاب ۱/۴ پیمانه روغن جامد آب شده و به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه روغن و ماست و تخم مرغ و بکینگ پودر و گلاب و مخلوط کرده بعد آرد و کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد مواد داخل قطاب پودر گردو پودر قند دارچین یا هل کمی گلاب که از حالت پودری در بیاد اندازه یه گردو از خمیر برداشته توش کمی مواد گردویی گذاشته و میپیچیم تو روغن سرخ میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد برای 5 نفر پیاز 2 عدد روغن و نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم سبزی خرد شده (تره-ترخان-شوید-ریحان) نیم کیلو برنج (یا 1 کیلو) 6 پیمانه کلم خرد شده 1 کیلو گوشت چرخ کرده 300 گرم روغن و ادویه به مقدار لازم پیاز 1 عدد آرد نخودچی 4 ق غ برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس می کنیم، کلم ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ می کنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم. سبزی را شسته و خوب خرد می کنیم برنج را با نصف ق م زردچوبه می جوشانیم، آبکش می کنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می کنیم. پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. آرد نخودچی، نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. و آنها را به صورت کوفته ریزه در می آوریم و سرخ می کنیم. پیاز را هم خرد و سرخ می کنیم. کوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بکشد. وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می کشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با عطر و طعمی غیر قابل وصف 👌 آرد قنادی 200 گرم (1.5 پیمانه ریختم) شكر 140 گرم (دو سوم پیمانه ریختم) كره 50 گرم خامه صبحانه 75 گرم روغن مايع 90 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه ریختم) آب دو سوم پیمانه زعفران دم کرده 3 ق غ گلاب 1/4 پیمانه هل 1/4 ق چ در تابه‌اي روغن مايع و كره را ريخته و روي حرارت قرار مي‌دهيم، كمي كه با هم مخلوط شدند خامه را افزوده و مخلوط مي‌كنيم. آرد را در كاسه‌اي الك كرده، سپس به يك‌ باره همراه پودر هل به مواد تابه اضافه و سريع مخلوط مي‌كنيم. بهتر اين كه با پشت قاشق چوبي به مخلوط كردن ادامه دهيم تا گلوله‌هاي آرد كاملا باز شوند، سپس حرارت را ملايم كرده و به همزدن ادامه مي‌دهيم تا آرد در مخلوط خامه، روغن و كره سرخ شود (حدود یک ربع تفت دادم). وقتي بوي آرد سرخ شده بلند شد و كمي رنگ آن برگشت از رو حرارت برمیداریم شهد حلوا را کم کم همراه با زعفران اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعدم گهواره میکنیم. طرز تهيه شربت يا شهد: شكر و آب و گلاب را روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود در حد حل شدن کافیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب کوبیده: گوشت سه بارچرخ کرده.....یک کیلو نمک......یک ق غذاخوری پیاز رنده شده که ابش کاملا گرفته شده .....دوعدد بزرگ فلفل سیاه.....نصف ق چایخوری همه مواد روباهم ترکیب کرده وحداقل بیست دقیقه ورز میدیم طوریکه گوشت ظرف گرد شه وبه ظرف نچسبه بعد داخل یخچال میذاریم تا مواد طعمشون به خورد هم بره وگوشت خودشو بگیره که نریزه این زمان حداقل باید یکساعت باشه وهرچه زمان استراحت گوشت بیشتر باشه بهتر نکته:چربی کوبیده حتما باید دنبه باشه نکته:اب پیاز بایدکاملا گرفته شه نکته:چنانچه نگران ریختن گوشت از سیخ هستید دوق ارد گندم با مواد تر کیب وورز بدید نکته:موقع پخت کباب باید سریع سیخ روبچرخونید که گوشت از یک طرف جمع نشه وازسیخ بریزه نکته:مناسب ترین ترکیب گوشت براکوبیده گوشت گوساله وگوسفند باهم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ پیاز، 1 عدد تره‌فرنگی، 1 شاخه پیازچه، 1 شاخه زردچوبه، 1 پنس فلفل، 1 پنس کدو سبز، 1 عدد رب، 2-1 ق.غ تخم‌مرغ، 4-5 عدد ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر پیتزا . ✅مواد لازم خمیر پیتزا آرد سفید ۵۰۰گرم آب ۲۵۰گرم روغن مایع یا زیتون ۴۰گرم شکر ۵ گرم نمک ۸ گرم بکینگ پودر ۳گرم مخمر ۳ گرم ابتدا کل مواد خشک رو با هم ترکیب میکنیم آب رو در چند مرحله اضافه میکنیم وقتی خمیر منسجم شد حدودن ۴ یا پنج دقیقه زمان میبره روغن رو در چند مرحله اضافه میکنیم اگه دستگاه دارید ۶ دقیقه کافیه ورز بدین اگه مثل من نداشتین تمام مراحل رو با دست انجام بدین فقط اینکه زمان ورز دادن با دست بیشتره روی خمیرها رو با چنگال سوراخ بزنید تا پف زیاد نکنه و بعد روش رو سس بزنید و پنیر پیتزا و بعد مخلفات پیتزا هر چی دوست دارید بریزید و دوباره پنیر و بعد اماده فر .حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه نسبت به دمای فرتون زمان می بره .باید قبلا لم فرتون دستتون باشه تا نسوزه. روش رو هم گریل یک دقیقه یا کمتر تا طلایی بشه بزنید‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی خانگی کره بادام زمینی کره بادام یا کره بادام زمینی چهار قاشق پر روغن نارگیل نصف پیمانه و اسانس وانیل رو مخلوط کنید و نصف پیمانه پودر بادام یا بادام زمینی و کمی نمک به مخلوط اضافه کنید . نصف پیمانه چیپس شکلات را اضافه کنید و داخل قالب های بستنی بریزید و فریز کنید . برای روکش شکلاتی یک پیمانه چیپس شکلات یا شکلات خرد شده دو قاشق روغن نارگیل یک قاشق کره رو داخل مایکروویو یا حرارت غیر مستقیم اب کنید و بستنی اماده رو داخل شکلات فرو ببرید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# کرانچی_سیبزمینی🥔😋 1 کیلو سیب زمینی 2 عدد. زرده تخم مرغ نصف قاشق چای خوری جوز هندی نمک و فلفل برای طعم دادن 100 گرم پنیر پارمسان. جعفری خورد شده برای سرخ کردن؛ 2 عدد تخم مرغ؛ پودر سوخاری سیب زمینی ها را آبپز کنید ، پوست گرفته ومیکس کنید. تخم مرغ ، نمک ، فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کنید.از مواد بردارید و با دست شکل بدین و داخل تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید😍😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری😍😋 لقمه ی بقچه ای خدشمزه و آسونه و طرفداراش زیاده 🥰 مواد میانی رو میتونید به سلیقه ی خودتون با مرغ یا هرچیزی که دوست دارید درست کنید من از مواد گوشتی استفاده کردم یه پیاز و نگینی و بعد سرخ کردم گدشت چرخکرده رو با نمک فلفل زردچوبه پودر سیر پاپریکا تفت دادم قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وخوب تفت دادم یک قرب گوجه زدم رنگش باز شد کمی آویشن و بعد خاموش کردم نون های لواش رو نواری برش زدم و دو تیکه رو به صورت بعلاوه روی هم گذاشتم کمی مواد در وسطش و روش کمی پنیر پیتزا در آخر لبه هارو روی هم تاکردم و بعد در کمی روغن سرخ کردم به همین راحتی نوش جونتون 🌺 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام محشر پنج دقیقه ای پنیر پیتزا پنیر چدار شیر هر کدام یک لیوان بکینگ پودر یک قاشق چایخوری نمک فلفل ادویه اندازه دوتا تخم مرغ جعفری نصف لیوان آرد تاجایی که مواد به دست نچسبه حدود دولیوان 🍭 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب با عطر گلاب و دارچین اونم با یه ظاهر شیک و دلبر 😍یه گزینه ی عالی تو همه ی مواقع می تونه باشه😍 سیب متوسط ۳ عدد که برش می زنیم و با کمی پودر قند یا شکر و گلاب روی حرارت ملایم می زاریم تا نرم بشه ( 4_5 دقیقه) بعد می زاریم خنک بشه آرد ۲ پیمانه، شکر یا پودر قند 1 پیمانه، بکینگ پودر ۲ ق چ، کره همدمای محیط ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۳ عدد، وانیل نصف ق چ، پودر دارچین 1ق م، سیب رنده شده 3/4 پیمانه،مقداری خلال پسته در صورت تمایل، عسل رقیق شده کمی برای رومال زدن سطح کیک بعد از پخت کامل دمای فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده مدت پخت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بعد از نیم ساعت با سیخ چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد کیک پخته است مواد همه همدمای محیط باشن قالب رو از قبل با کمی ارده چرب کنید بزارین یخچال یا با کمی روغن چرب کنید داخلش رو آرد پاشی کنید و آرد اضافی رو خارج کنید بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد به کمک دو تا بشقاب کیک رو برگردونین Join👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐الهی یهویی ⭐دل مهربونتون شاد بشه ⭐الهی یهویی ⭐گل لبخند روی لباتون بشکفه ⭐الهی یهویی ⭐کاراتون درست بشه ⭐الهی یهویی فردا ⭐بهترین روز زندگیتون بشه ⭐الهی یهویی بشه اون چیزی ⭐که دل مهربونتون می‌خواد ⭐الهی آرامش بشینه توی دلاتون ⭐الــهــی آمــیــــن🙏 ⭐شبتون آرام دوستان مهربان🌙 ‌ ‍‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ لَوَنگی اصلش واسه کدوم شهرِ؟🐔 یعنی من این غذا رو با هیچی عوض نمیکنم😋 📝چیزایی که میخوایم ۱ دونه جوجه یا‌مرغ نمک و فلفل سیاه زردچوبه ۲ تا پیاز درشت روغن ۱ مشت گردو ۱ لیوان اب ۳ قاشق رب ازگیل(نداشتین رب انار بزنید) ۲ قاشق رب آلوچه مرغ لونگی معمولا با گوجه و سیب زمینی سرخ شده میا میکنن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ژله آلبالو یا انار ۱ بسته ژله کیوی ۱ بسته پاناکوتا ۴ لیوان رنگ خوراکی سبز تیره طرز تهیه پاناکوتا: شیر ۴ لیوان شکر ۱۰ ق غ خ پودر ژلاتین ۴ ق غ خ سرپر آب سرد ۲/۴ لیوان خامه صبحانه ۲۰۰ گرم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماز روزه هاتون قبول باشه ‌ این کوفته رو تو ترکیه در پیکنیک ها روی تور میذارن و سپس روی منقل قرار میدن تا بپزه شمام به راحتی میتونید تو خونتون درست کنید و لذت ببرید ‌ ‌ مواد لازم: ‌ ۱عدد تخم‌مرغ ‌ ۲‌عدد پیاز ‌ ‌ ۳حبّه سیر ‌ مقدار مورد نیاز جعفری تازه ‌ ۶۰۰ گرم‌گوشت چرخ کرده ‌ ۳ قاشق غ آرد سوخاری و یا پودر نون ‌ ‌ ۱‌ ق مرباخوری نمک ‌ نصف ق چ جوش شیرین ‌ ‌ ‌ ۱ق چ پودر زیره ‌ ‌ ‌ ۱ق غ شیره انگور (اگر خواستین) ‌ ۱ق م رب ‌ ‌و پودر فلفل سیاه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ نفر تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل 🔴مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . 1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥯 😋😍 ▫️زرده تخم مرغ چهار عدد ▫️پودر شکر نصف لیوان(فرانسوی) ▫️پسته نیم کوب شده نصف لیوان ▫️وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری ▫️پودر پسته و یا هر چیزی دوست دارید برای تزیین مقداری ♦️دمای فر ۱۶۵ درجه مدت زمان ده دقیقه الی یک رب (یه کوچولو زیر شیرینیها طلایی شد پخته شده) ♦️به جای پسته میتونید از گردو استفاده کنید که میشه پفکی گردویی ♦️موقع همزدن زرده حتما حتما دور ظرف رو دورگیری کنید تا شیرینیهاتون بوی تخم مرغ نگیره بعد پخت ♦️شیرینها رو با فاصله توی سینی فر بریزید تا بهم نچسبن ♦️من قبل اینکه شیرینیها برن تو فر با زعفرون و پسته روشونو تزیین کردم ♦️یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل هم میتونید بریزید توی شیرینی اگر دوست داشتین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رشته پلو با گوشت قلقلی😋 این رشته پلو رو میتونید با گوشت چرخ کرده مثل مایع ماکارونی به همره خرما سرخ شده هم سرو کنید که همه جوره خوشمزه ست. مواد لازم (۵ نفر)🔻 برنج ایرانی ۳ پیمانه نمک ۱ قاشق غ خ (برای خیس کردن ) نمک ۱ قاشق غ خ (برای پختن ) سیب زمینی ۱ عدد رشته ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم پیاز ۲ عدد نمک ۲ قاشق چ خ فلفل سیاه ۱ قاشق چ خ زرد چوبه ۱ قاشق چ خ کشکش ۱ پیمانه زعفرون دم کرده ۴ قاشق غ خ . طرز تهیه🔻 برنج و ۳ بار بشورید با ۱ قاشق نمک ۳ ساعت استراحت بدین ،با روغن و نمک بپزید رشته رو اضافه کنید و‌بعد از ۵ دقیقه ابکش کنید ، حالا مواد گوشتی رو‌اماده کنید ،داخل روغن سرخ کنید و کشمش رو با کمی روغن تفت بدین ،در آخرم با برنج زعفرونی تزیین کنید و حالش و ببرید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتف مرغ کاراملی😋 مواد لازم🔻 کتف مرغ ۱۵عدد سس کچاپ یک قاشق غذاخوری سس تند یک قاشق غذاخوری عسل دوقاشق غذاخوری نمک ۱/۲قاشق مرباخوری آویشن ۱/۲ قاشق مرباخوری زنجبیل ۱/۲قاشق مرباخوری پاپریکا دودی ۱قاشق مرباخوری سیر ۱قاشق مرباخوری روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری طرز تهیه‌ی کتف مرغ کاراملی🔻 ۱_همه مواد را به جز روغن زیتون درون ظرف ریخته مخلوط میکنیم و به مدت چهار ساعت درون یخچال استراحت میدهیم. ۲_سپس کتف ها را درون ظرف پیرکس چیده و روی آن روغن زیتون بریزید. ۳_ظرف را درون فر قرار دهید،کتف ها را بچرخانید تا دو طرف آن سرخ شود. *حرارت را کم کنید به دلیل وجود عسل ممکن است بسوزد،مواظب باشید* *به هیچ عنوان شیرین نیس😉* *میتونید به جای کتف از بال و کتف مخلوط و یا فقط بال مرغ استفاده کنید* ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت ماهی😋 مواد لازم🔻 تن ماهی: ۱ عدد سیر: ۲ حبه فلفل دلمه: نصف یک عدد پیازچه: ۲ قاشق غذاخوری خورد شده شوید: ۲ قاشق غذاخوری خورد شده جعفری: ۲ قاشق غذاخوری خورد شده نمک و فلفل‌سیاه تخم مرغ: ۲ عدد خوب مخلوط کنید و بعد از قرار دادن تو ماهیتابه، ۲-۳ دقیقه هر طرف رو سرخ کنید. پلو سبز: به ازای ۱ لیوان برنج شسته شده:۱ لیوان آب نمک روغن سبزی‌ها همون سبزی‌های بالا، فقط از هر کدوم به اندازه نصف لیوان (خورد شده) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی موز و توت فرنگی😋 مواد لازم🔻 توت فرنگی ۲۰۰گرم موز یک عدد بستنی ۱۵۰گرم شیر ۱/۲پیمانه یخ ۱/۲پیمانه شکر ۲ قاشق سوپخوری من از شکر استفاده نکردم طرز تهیه🔻 همه مواد را درون مخلوط کن بریزید و میکس کنید🙃به همین راحتی به همین خوشمزگی🤭 *میتونید توت فرنگی و موز را چند ساعت قبل درون فریزر بزارید تا کاملا یخ بزند در این صورت میتونید مقدار یخ را کم کرده یا کلا حذف کنید* ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی آلبالویی😋 مواد لازم🔻 آلبالو ۷۰۰گرم شکر ۱پیمانه ثعلب ۱قاشق مربا خوری آب ۱/۴پیمانه طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا آلبالوها را شسته و هسته آن را جدا کنید. ۲_شکر د ثعلب را به خوبی با هم مخلوط کنید. ۳_آلبالوها و آب را درون مخلوط کن بریزید و میکس کنید. ۴_همینطور که مخلوط کن روشن هست ،قاشق قاشق مخلوط شکر و ثعلب را اضافه کنید. *در این مرحله مایع بستنی کمی غلیظ میشود* ۵_مایه بستنی را درون ظرف فلزی که از یک ساعت قبل در فریزر قرار داده اید بریزید و درون فریزر قرار دهید. ۶_ظرف را هر نیم ساعت یکبار از فریزر خارج کرده و از اطراف که بستنی یخ زده است هم بزنید تا مواد مخلوط شود و دوباره درون فریزر قرار دهید این عمل را هفت،هشت بار تکرار کنید تا بستنی ببندد. ۷_سپس بستنی را درون ظرف در دار بریزید و به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر بگذارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کبه عربی😋‎ مواد لازم برای ۳نفر🔻 سیبزمینی ۲ عدد برنج ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده نمک و فلفل ادویه‌کاری جعفری تازه پیاز طرز تهیه🔻 سیب زمینی و برنج رو کامل می‌پزیم و توی غذا ساز میریزم تا با هم مخلوط و کمی له بشه ، مواد داخلش هم می‌تونه کمی سلیقه ای هم باشه ولی عموما از گوشت استفاده میشه ما به اون ادویه کاری جعفری خورد شده نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و با رب گوجه رنگش رو تغییر می‌دیم ، از مخلوط سیب زمیی و برنج بر میداریم و گوله گوله درست میکنیم مواد رو به شکلی که در ویدو دیدین وسطش قرار می‌دیم و می‌بندیم و این کبه ها رو توی روغن داغ میزاریم تا طلایی بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر فلفل دلمه‌ای😋 بعد از پر کردن فلفل دلمه‌ای ها با مواد، باید نیم‌ساعت تو فریزر بمونه تا سفت بشه تا قابلیت اینو داشته باشه که توی تخم‌مرغ و آرد سوخاری غلتونده بشه و سفت باشه. این ورقه‌های کوکینگ‌لاینر رو هم که احتمالا خیلی‌هاتون میشناسید و واقعا معرکه است. یه صفحه نچسب که می‌تونید حتی کف قابلمه هم بذارید و ته‌دیگ‌های عالی باهاش درست کنید. من شکل دایره‌ای‌ش رو برای کف قالب کیک هم میذارم. درباره ادویه تاکو هم بگم که ترکیبی از چند ادویه است که خیلی راحت‌ می تونید آماده کنید: پودر فلفل قرمز تند (چیلی) ، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز پرک، پودر آویشن، پودر پاپریکا و پودر زیره فلفل سیاه ساییده... من از هر کدوم ( غیر از زیره و پودر پیاز که کمتر میریزم) یک قاشق غذاخوری رو با هم‌مخلوط میکنم. ادویه تندی هست و می تونید نسبت فلفل‌ها رو ب ذائقه خودتون کم و زیاد کنید. دمای فر برای برشته شدن و آب شدن پنیرها بود فقط که من روی ۱۸۰ درجه و حدود بیست دقیقه گذاشتم توی فر بمونه تا خوش‌رنگ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛