✅ خوشمزه ترین کتلت دنیا😋
✍ مواد لازم :
ریحان و مرزه خشک شده یک قاشق غذاخوری پودر شده
روغن کنجد: برای سرخ_کردن
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
پیاز: 2 عدد
پودرسوخاری: 2 قاشق غذاخوری
سیب_زمینی: 4 عدد متوسط
🍜طرز تهیه کتلت رژیمی خوشمزه با سبزیجات:
تو این دستور طرز تهیه کتلت سعی شده استفاده از مواد کلسترول دار را به حداقل برسونه
برای سرخ کردن کتلت نیز از روغن کنجد استفاده می کنیم. روغن کنجد ضمن داشتن خواص فراوان، روغن سالم و مناسبی برای همه می باشد
برای شروع ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید. در ادامه این سیب زمینی های پوست گرفته شده را رنده کنید پیاز را نیز رنده کنید و به سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید
توجه داشته باشید که برای تهیه کتلت عمل مخلوط کردن بسیار مهم است. چون در این فرآیند مواد یک دست می شود و بافت منظم پیدا می کند. در مرحله بعدی طرز تهیه کتلت رژیمی نوبت به نمک، فلفل و ادویه می رسد. بعد از اضافه کردن ادویه جات، مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا ادویه های اضافه شده جذب پیاز و سیب زمینی شوند
حالا ازسبزی های معطر مانند ریحان و مرزه خشک در کتلت استفاده کنید. طعم فوق العاده این سبزی های معطر در کتلت رژیمی معجزه می کند. در ادامه پودر سوخاری را به سایر مواد اضافه کنید.
همه مواد را با هم مخلوط کنید و مخلوط را به درستی ورز دهید.
تو تابه ای مناسب روغن کنجد بریزید بعد از داغ شدن روغن یکه اسکوپ از موادو بردارید و تو تابه به اندازه دلخواه پهن کنید اجازه بدهید تا سرخ شوند
کتلت شما در این مرحله آماده خوردن می شود. این کتلت ها را می توان مانندفلافل با سایر مخلفات از جمله کاهو،خیار شور،گوجه وسس نوش جان کرد.
#کتلت
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ شیربرنج 😋
✍موادلازم:
برنج دوپیمانه
شیر دولیتر
ترجیحا شیر پرچرب
گلاب یک پیمانه
پورهل یک قاشق مرباخوری
🍜طرزتهیه:
ابتدابرنج ایرانی وبمدت یک تادوساعت خیس میکنیم (برای هرپیمانه برنج چارپیمانه اب میریزیم)میزاریم روی حرارت تاخوب له بشه(اگرابش تموم شد وهنوز برنج له نشده میتونید دوباره اب جوشیده اضافه کنید)وقتی برنج له شد یک لیوان شیر به برنج اضافه کرده تابرنج مزه اب نده.حالا یک قاشق مرباخوری پودرهل اضافه میشه
بعدازروی حرارت برداشته وباگوشتکوب میکوبیم تاله بشه.
حالا دولیتر شیروداغ میکنیموبرنج کوبیده رو اروم به شیرداغ اضافه کردوخوب هم میزنیم تاگوله گوله نشه .کنار اجاق بایستید وشعله وزیادکرده ودایم هم بزنید تاته نگیره(تقریبانیم ساعت)
دقایق اخر یک پیمانه گلاب اضافه میکنیم وسپس ازروی حرارت برداشته ودرظرفهای موردنظرمیکشیم.
#شیر_برنج
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ ژله گل محمدی 😋
✍ مواد لازم:
ژله انار یک بسته
ژله آلوئه ورا دو بسته
بستنی وانیلی یک عدد
🍜 طرز تهیه:
اول ژله انار رو با یک لیوان و نصفی آبجوش حل کردم و گذاشتم خنک شد و بهش دوقاشق شیر اضافه کردم که خوشرنگتر بشه.بعد لیوانهارو کج داخل کاسه گذاشتم و اندازه چند قاشق داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره.بعد ژله آلوئه ورا رو هم درست کردم و بهش بستنی اضافه کردم و اونم که خنک شد روی ژله قبلی به صورت کج روش ریختم تا ۴لایه به همین صورت.بعد ژله آلوئه ورا رو به صورت ساده درست کردم و نصفشو ریختم داخل جام به صورت صاف بعد که نیم بند شد چندتا گل محمدی داخلش گذاشتم و بقیه ژله رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره بعد با چنگال هم زدم تا حباب ایجاد بشه.
#ژله_گل_محمدی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ جغور بغور 😋
جیگر سفید رو خورد کنید بشوید و با پیاز و زرد چوبه آب بزارید تقریبا 2ساعت بپزه .
و بعد سرخش کنید و ادویه ( پاپریکا, فلفل سیاه, گرد لیمو, نمک) با یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب سرخش کنید.
در ماهیتابه ای جدا سیب زمینی های مربع خورد شده رو با ادویه های مورد نظر سرخ کنید و بعد در آخر به جیگر های سرخ شده اضافه کنید.
نکته ؛ اگر از جیگر سیاه هم مایل بودید استفاده کنید نیاز به آبپر کردن نیست فقط سرخش کنید...
#جغور_بغور
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ باسلوق میوه ای 🍥
✍مواد لازم:
نصف لیوان نشاسته
یک و نیم لیوان آب
دو قاشق گلاب
یک بسته ژله .
🍜طرز تهیه:
نصف لیوان نشاسته رو با یک و نیم لیوان آب با نصف لیوان شکر و یه بسته ژله و دو قاشق گلاب روی گاز میزاریم تا حل بشه.مرتب هم میزنیم بعد که خودشو گرفت تو ظرفی که چرب کردیم میزاریم و دو ساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بعد قالب میزنیم.
.
#باسلوق_میوه_ای
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_مشکوفی_زبرا
موادلازم:
شیر ۲پیمانه
نشاسته ۴قاشق
شکر نصف لیوان
پودرکاکائو یک قاشق چای خوری
وانیل کمی
ژلاتین ۲قاشق غذاخوری
✍طرزتهیه:
ابتدا نشاسته را با کمی آبسرد حل می کنیم بعد شیر را اضافه میکنیم و روی حرارت مرتب هم می زنیم تا گلوله نشه وقتی نشاسته در حال سفت شدن شد شکر را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میدیم ودر آخرهم ژلاتین بن ماری شده و وانیل را اضافه میکنیم و روی شعله بر میداریم حالا مایع را نصف می کنیم و به نصفش پودر کاکائوی حل شده اضافه میکنیم برای راه راه شدنش اینجوری باید عمل کنیم که توی ظرف مورد نظرابتدا یک قاشق مایع سفید میریزیم و درست در مرکزش یک قاشق مایع قهوه ای تا اینکه موادمون تموم بشه یا ظرف دیگه پر بشه و در یخچال گذاشته شود 😍
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱