eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سينه مرغ ١عدد پنير گودا به مقدار لازم ژامبون گوشت ٦ ورق پياز ١عدد سير ١عدد فلفل دلمه رنگي به مقدار لازم نصف ليمو ترش ٣ق غ كره اب شده نمكو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 😋😋😋😋😋😋😋 بهتره ك يه سينه مرغ كامل باشه(اما واسه من تكه شده بود) از وسط برشش بديد تا نازوك بشه سیر خرد شده پياز خلال شده كره اي شده و نمك و فلفل و زردچوبه و ابليمو رو اضافه كنيدو خوب مخلوط كنيد و بزاريد يخچال تا مزه دار بشه، سينه مرغو لايه كيسه فريزر بزاريد با بيف كوب اروم ميكوبيم تاجايي كه بافت قشنگ نرم بشه ولي از هم متلاشي نشه😜😜😜 يدونه نايلونو خوب باز ميكنيم مرغمو قشنگ روش پهن ميكنيم يك لايه ژامبون روي مرغ ميزاريم و روش پنير ميزاريم و هم چنين فلفل دلمه با كمك نايلون مرغو قشنگ رول ميكنيم و با كمك خلال دندون فيكس ميكنيم و توي پودر سوخاري ميغلتونيم و بعد تو روغن با حرارت كم سرخ ميكنيم و اجازه ميديم مرغم بپزه خيلييي خوشمزس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همیشه اندازه قالب هاتون رو داشته باشین با لیوان اب پر کنین بشمارین ببینین با چند لیوان اب پر میشه و براساس اون دسر و ژله درست کنین . برای ژله هم با اب کمتر درست کنین هم زودتر درست میشه و هم راحت تر از قالب بیرون میادش . هر بسته پودر ژله رو با یه لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . برای رنگ اول ژله قرمز رو با یه لیوان آب جوش حل کردم ، از این مقدار ، حدود یه ملاقه برداشتم ، اونی که زیاد هست رو بهش حدود یک چهارم لیوان آب سرد اضافه کردم و داخل قالبم ریختم و گذاشتم یخچال ببنده ،حالا ژله قرمز قسمت دوم رو که توی محیط کاملا سرد شده رو یا با شیر یا با بستنی (من اکثرا بستنی استفاده می کنم ، این بار شیر ریختم ) نصف استکان شیر که توی محیط بود رو اصافه کردم و مخلوط کردم . روی لایه اول ریختم . برای رنگ نارنجی هم به این صورتی که بالا توضیح دادم و لایه ها به همین شکل . نکته فقط حتما حتما باید وقتی ژله ها روتوی قالب می ریزین حتما خنک باشن اگه حتی ولرم هم باشه رنگها قاطی میشن و ژله خراب میشه. و حتنا هر لایه کمی از نیم بند سفت تر شد زله بعدی رو بریزین و الا لایه ها بعد از اینکه خواستین از قالب در بیارین از هم جدا میشه و به هم نمی چسبه . قالب من پلاستیکی بود اول یه کوچولو با ۲ قطره روغن مایع چرب کردم. و ژله رو توش ریختم و برای بیرون آوردن دور ژله رو با چاقو آزاد کردم ، دیس مرطوب روی قالب گذاشتم و برگردوندم . میتونین قالب رو هم چند ثانیه داخل آب ولرم بزارین تا راحت تر جدا بشه . من بعدش که از قالب بیرون اوردم روش ژله که قالب زدم هم برای تزیین چیدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
تخفــــیف ۱۰ درصـــــدی تا ۳۰ درصدی❌ .💥حراجی بزرگ پوشاک کودک فمیلی 💥 ســـــــــبد خریـــــــــد و اقساطی ✅ شروع قیمت ۷۹,۰۰۰ ارســــــــــــال_رایگان و فوری ✅ عضو کانال نشی از دستت رفته 👇😍 https://eitaa.com/joinchat/2665939160C90865a821c 👀
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 دستور پخت : واسه درست کردنش ابتدا نصف سینه مرغ🍗، حبه حبه کرده میذاریم کنار مرحله بعد یک عدد پیاز 🍈متوسط رنده کرده داخل تابه میریزیم ، بیست وپنج گرم کره🧀 همراه با یک قاشق غذاخوری روغن🍾 زیتون روی حرارت گاز با حرارت ملایم تفت میدیم وقتی پیاز سبک شد گوشت مرغ🍗 را اضافه کنید. دراین حین تا گوشت مرغ تفت بخوره وبرنگ سفید بشه. یک عدد گوجه فرنگی🍅 بزرگ رو رنده کرده همراه با یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🥫 نمک، زردچوبه یک قاشق چای خوری، فلفل سیاه، زعفران غلیظ🥃 دم کرده یک قاشق غذاخوری، آبلیمو 🍋یک قاشق غذاخوری،اضافه میکنیم به پیازوومرغ تفت داده شده، میتونید فلفل دلمه ای خورد شده نصف یک عدد اضافه کنید درتابه رو بزارید با حرارت کم مدت زمان نیم ساعت پخته بشه 🥗🍔🍗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله یلدایی 😍😍 برای لایه اول ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد درست کنید. تخم شربتی ها رو از قبل توی آب خوب بخیسانید. حالا تخم شربتی رو به ژله قرمز اضافه کنید و توی قالب ها بریزید. برای لایه دوم ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و به جای آب سرد توش یک بستنی وانیلی یا نصف لیوان شیر بریزید. لایه سوم رو هم به روش لایه دوم درست کنید. (به جای ژله آلورا ژله سبز بریزید). نکته. برای اینکه تخم شربتی ها ته نشین نشن می تونید وقتی ژله قرمز یه خورده کم که خودشو گرفت و از اون حالت مایع اویه در اومد اونها رو بریزید و هم بزنید ‍‌ 🍗🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 30 دقیقه⌚️ 📃مواد اولیه : برای 30 نفر قارچ (بزرگ): 30 تا 35 عدد گوشت قرمز: (فیله نازک - خرد شده) 115 گرم فلفل قرمز: (فلفل شیرین خرد شده) 1/3 فنجان پیاز :(پیاز قرمز خرد شده) 1/4 فنجان نمک: 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری روغن کانولا: 2 قاشق چای خوری سیر (خرد شده): 1 قاشق چای خوری پنیر شیر بز :(خرد شده - یا پنیر فتا) 1/2 فنجان پنیر چدار: (رنده شده) 1/2 فنجان 🍥طرز تهیه: ساقه های قارچ را بگیرید و آن ها را ریز خرد کنید. کلاهک قارچ را کنار بگذارید. داخل یک قابلمه بزرگ، قارچ، گوشت، فلفل قرمز، پیاز، نمک و فلفل سیاه را با روغن تفت دهید تا اینکه سبزیجات نرم تر شوند. بعد سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید حال از روی حرارت بردارید و با پنیر ها مخلوط کنید. روی هر کدام از قارچ ها یک قاشق غذاخوری از مخلوط سبزیجات بریزید. سپس داخل سینی فویل شده قرار دهید و داخل فر با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 16 الی 20 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها نرم تر شوند. 🥗🍔🍗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
همیشه اندازه قالب هاتون رو داشته باشین با لیوان اب پر کنین بشمارین ببینین با چند لیوان اب پر میشه و براساس اون دسر و ژله درست کنین . برای ژله هم با اب کمتر درست کنین هم زودتر درست میشه و هم راحت تر از قالب بیرون میادش . هر بسته پودر ژله رو با یه لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . برای رنگ اول ژله قرمز رو با یه لیوان آب جوش حل کردم ، از این مقدار ، حدود یه ملاقه برداشتم ، اونی که زیاد هست رو بهش حدود یک چهارم لیوان آب سرد اضافه کردم و داخل قالبم ریختم و گذاشتم یخچال ببنده ،حالا ژله قرمز قسمت دوم رو که توی محیط کاملا سرد شده رو یا با شیر یا با بستنی (من اکثرا بستنی استفاده می کنم ، این بار شیر ریختم ) نصف استکان شیر که توی محیط بود رو اصافه کردم و مخلوط کردم . روی لایه اول ریختم . برای رنگ نارنجی هم به این صورتی که بالا توضیح دادم و لایه ها به همین شکل . نکته فقط حتما حتما باید وقتی ژله ها روتوی قالب می ریزین حتما خنک باشن اگه حتی ولرم هم باشه رنگها قاطی میشن و ژله خراب میشه. و حتنا هر لایه کمی از نیم بند سفت تر شد زله بعدی رو بریزین و الا لایه ها بعد از اینکه خواستین از قالب در بیارین از هم جدا میشه و به هم نمی چسبه . قالب من پلاستیکی بود اول یه کوچولو با ۲ قطره روغن مایع چرب کردم. و ژله رو توش ریختم و برای بیرون آوردن دور ژله رو با چاقو آزاد کردم ، دیس مرطوب روی قالب گذاشتم و برگردوندم . میتونین قالب رو هم چند ثانیه داخل آب ولرم بزارین تا راحت تر جدا بشه . من بعدش که از قالب بیرون اوردم روش ژله که قالب زدم هم برای تزیین چیدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم و طرز تهیه 90 گرم آرد 90 گرم کره 85 گرم شیر 5 عدد تخم مرغ 1.4 ق.چ نمک 1.2 ق.چ وانیل 2 ق.چ عسل 90 گرم شکر ابتدا کره را از یخچال خارج کنید، و بگذارید به دمای اتاق برسد، سپس زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنیددر یک کاسه، کره را با عسل و شیر مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا تکه ها کره در مخلوط نمانددر یک کاسه بزرگ، آرد را الک کنید و به آن 5 زرده تخم مرغ و نمک و وانیل را اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنیدسپس مخلوط کره و شیر و عسل را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنیدسفیده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی تا جایی بزنید که وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده ها نریزد و به کاسه چسبیده باشدسپس کم کم از مواد اولی که درست کردید، داخل سفیده زده شده بریزید و با همزن دستی مواد را با هم مخلوط کنیدمایه کیک آماده شده را در قالب بریزید و به مدت 50 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 150 درجه سانتی گراد قرار دهیدپس از پخت، حتما کیک را در یخچال قرار دهید تا سرد شود، و پس از آن برش بزنید و سرو کنیدنوش جان :) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛