فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یه مدل #کیک_یخچالی خوشمزه و آسون در ۱۰ دقیقه🤩
مواد لازم:
تی تاپ یا کیک ساده
شیر یک و نیم پیمانه
پودر کرم کارامل ۲ بسته
خامه ۱۷۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۲۰ تکه
پودر نسکافه ۱ ق غ
پودر کاکائو برای روش به میزان لازم
طرز تهیه:
ظرفتون بهتره مثل کلیپ کوچک باشه و اگه ظرف بزرگ خواستین بردارین میتونین مقدار مواد رو دوبرابر کنین.
تی تاپ ها رو از وسط نصف کرده و داخل ظرفتون بچینین. شیر و کارامل رو روی حرارت باهم مخلوط کنید. خامه،مخلوط شیر و کارامل داغ، بیسکوییت و پودر نسکافه رو توی مخلوط کن بریزین تا یکدست شه.یا اگه مخلوط کن نداشتین میتونین بیسکوییت رو به صورت دستی کاملا له کنید و همه ی مواد رو با هم مخلوط کنین.
بعد روی کیک بریزین، در آخر روش پودر کاکائو بپاشین و برای ۲ ساعت بذارین داخل یخچال و بعد سرو کنید.
🔸میتونین از شب قبل درست کنید تا مواد کامل به خورد هم بره.
نوش جان ☺️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_برنجی با آرد نخود (آبگوشتی)
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
برنج سه پیمانه پلوپزی
آرد نخود آبگوشتی ۱/۵ پیمانه پلوپزی
سبزی کوفته خرد شده ۲ پیمانه پلوپزی
تخم مرغ یک عدد
پیاز متوسط یک عدد
نمک زردچوبه فلفل آویشن و...
نکات مهم؛
*برنج خام را دست کم سه ساعت خیس کرده و سپس با دست آنرا خرد کنید.
*آب پیاز را بعد از رنده کردن بگیرید.
همه مواد اولیه را با هم کاملا ورز می دهیم سپس به اندازه نارنگی برداشته و گرد میکنیم.
در قابلمه مناسبی کمی پیاز داغ آماده میکنیم و سپس آب اضافه کرده و بعد از به نقطه جوش رسیدن آب ، کوفته ها را داخل آن میاندازیم .
به آب کوفته رب و نمک و فلفل و زردچوبه نیز اضافه میکنیم.
مقدار آب باید تا جایی باشد که روی کوفته ها را بپوشاند.
با حرارت ملایم میگذاریم تا کوفته ها بپزد و جا بیفتد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ویژه
س لااااام دوستای گلم من اومدم با یک مرغ ویژه
۳ عدد سینه مرغ
۱۰۰ گرم کره
۳ ورق ژامبون
یک بسته پنیر گودا
دو عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
یک کاسه آرد سفید
یک کاسه آرد سوخاری
ابتدا سینه ی مرغ رو از وسط برش میزنیم و میکوبیم تا پهن و نازک شه سپس نمک و فلفل و کره میزنیم و ژامبون و پنیر گذاشته و میبندیم و داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و نمک و آرد سوخاری میزنیم و از دوطرف با شعله کم سرخ میکنیم
ممنون از توجهتون🌈💖
🎀#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر شکلاتی ایتالیایی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف 😍😍
#دسر_بودینو
با خوبان معاشرت كن تا از آنان باشى و از بدان دورى كن تا از آنان نباشى. امام علی (ع)
شیر ۲ لیوان
شکر ۷۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
شکلات تلخ ۵۰ گرم
شکلات شیری ۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (حدود ۲.۵ ق غ)
پودر کاکائو ۱ ق غ
پودر قهوه فوری ، نسکافه ، کافی میکس ۲ ق غ
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
کافی میکس رو با ۱/۴ لیوان آب جوش حل کردم و کنار گذاشتم . روی ۱/۴ لیوان آب سرد ، پودر ژلاتین ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد کنار گذاشتم .
در ظرف دیگر زرده تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ،دور گیری کردم و وانیل هم ریختم و یک کم زدم و کنار گذاشتم .
در ظرفی شیر رو ریختم ، شکلات تخته ای تلخ ، شکلات شیری ، پودر کاکائو الک شده ،کافی میکس حل شده ،ژلاتین حل شده رو اضافه کردم . روی حرارت ملایم گذاشتم و هم زدم ،ترکیب زرده و شکررو کم کم اضافه کردم و روی حرارت مدام حدود ۵ الی ده دقیقه هم زدم تا بپزه .
در آخر خامه رو با مقداری از مواد دسر ترکیب کردم و بعد کلش رو به مواد دسر اضافه کردم و مخلوط کردم و حرارت رو خاموش کردم .
قالب من پلاستیکی هست ، جزیی با روغن مایع چرب کردم و مواد دسر رو ریختم و در یخچال حداقل ۶ الی ۷ ساعتی موند و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . دورش رو با خامه گرفته تزیین کردم . ماسوره شکوفه شماره ۱۳۲ هست ،روی شکوفه ها شکلات چیپسی قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_شیرمال
مواد لازم:
آرد گندم تقریبا 5لیوان
شیر 1 لیوان
شکر 1/2 لیوان
کشمش و گردو 1/2 لیوان(اختیاری)
تخم مرغ 1 عدد .
پودر خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
کره یا روغن100 گرم
نمک مقداری
طرز تهیه:
خمیر مایه را با مقدار کمی آب گرم ( داغ نباشد ) و نصف قاشق شکر مخلوط کنید و 5 تا ۱۰دقیقه کنار بگذارید. درون کاسه ای تخم مرغ ، کره یا روغن آب شده ، شیرولرم ، شکر ، خمیر مایه اماده و مقدار بسیار کمی نمک ( نوک قاشق ) مخلوط کنید سپس آرد را قاشق قاشق اضافه نمائید تا خمیر لطیفی بدست بیاید و در آخر نیز کشمش را اضافه کنید. خمیر را پس از آماده شدن مقداری ورز دهید تا ، خمیرنرمی بدست آورید. خمیر را پس از اینکه کمی ورز دادید به مدت یک تا دوساعت استراحت دهید(تا دوبرابر شدن حجم خمیر) ، پس از این مدت زمان خمیر را به دلخواه شکل دهیدو داخل سینی یا قالب مورد نظرقراردهید و دوباره 20دقیقه استراحت دهید.بعداز استراحت دوم رومال بزنید( برای رومال مقداری شیر و 1 زرده تخم مرغ کمی زعفران را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرها بزنید) ، سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده به مدت 15تا 20 دقیقه قرار دهید ، در پایان میتوانید گریل بالا را 2 دقیقه روشن کنید تا روی نان ها طلایی بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🔥رفع تيرگي نواحی حساس🔥
💫داشتن پوستي شیشه ای ✨
آرزوی هر زنیه😍💯
🟣درمان لک های پوستی
🟣 جوانسازی دست وپا
🟣روشن کننده کشاله ران
🟣از بین برنده تیرگی دورچشم
https://eitaa.com/joinchat/3437822564C8e74e44fe8
زیبایی وخاص بودن اینجاس 👆🥰
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شکلات کنجد و نارگیل خوشمزه😍😋
صد گرم کنجد رو تفت بدین صد گرم نارگیل رو هم کمی تفت بدی هر کدام دو قاشق بزارین کنار و بقیه رو با غذاساز کمی پودر کنین
نصد گرم بیسکوییت رو هم پودر و به مواد اضافه کنین 10 قاشق غذاخوری شیر عسلی بریزین و مواد رو منسجم کنین
مثل فیلم حالت بدین
250 گرم شکلات سفید رو به ماری کنین و شکلات ها رو داخلش بغلطونین و روی کاغذ بزارین
داخل یخچال بزارین
وقتی خودش رو گرفت دو طرفش رو با چاقو مرتب کنین و سر و تهش رو داخل شکلات سفید بزنین و داخل نارگیل و کنجد تفت داده بزنین شکلات سفید رو داخل قیف بریزین و روی شکلات ها رو باهاش تزیین کنین
داخل کپسول کاغذی بزارین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_گوشت😍😋
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید.
سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه.
ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید.
به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید.
مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید.
اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_میان_تهی 🍹🍹 یه گزینه ی جذاب واسه مهمونیا👌👌😍😍🍹🍸🍷
🌾دو رنگ ژله رو انتخاب کنید و هر کدوم رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید و روی بخار کتری بنماری کنید تا شفاف بشه و همه ی ذراتش حل بشه.بذارید سرد بشه. حالا یک سوم از گیلاسها رو از یک رنگ ژله بریزید و بذارید یخچال؛ وقتی نیم بند شد در بیارین میوه ی مورد نظرتون روش بذارید و چند قاشق دیگه از ژله بریزید و دوباره بذارید یخچال (این کار برای اینه که میوه ثابت بمونه)وقتی ژله کامل بست از یخچال در بیارین و به اندازه ی یک سوم از رنگ دیگه ی ژله رو بریزید روی ظرف سلفون بکشید و خوب محکم کنید و ظرف رو به حالت وارونه توی یخچال بذارید تا ببنده در انتها سلفون رو جدا کنید و سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛