توپک تیرامیسو
مواد لازم:
1.5 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر (یعنی سه ردیف از پاکت)
1 قاشق مربا خوری قهوه فوری
از 1 استکان کمی کمتر آب گرم (استکان کمر باریک ترک ، 1 استکان 100 گرم آب)
200 گرم پنیر لبنه (یا پنیر ماسکارپونه)
2 قاشق سوپ خوری پودر قند
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کنید. قهوه را داخل آب حل کنید و به بیسکوییت ها اضافه کنید و هم بزنید و داخل یخچال بذارید. پنیر لبنه ، وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به مخلوط بیسکوییتی اضافه کنید. اگر در این مرحله قوام مواد آبکی بود میتوانید کمی بیسکوییت پودر شده اضافه کنید. سپس از مواد تیکه هایی بردارید و گرد کنید و در پودر کاکائو بغلتانید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک حلوا
#کیک_حلوا
برای درست کردن کیک حلوا یه کیک به عنوان پایه لازم دارید و یه حلوای خوشمزه. جفتش کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره.
من کیک هل و گلاب و حلوای زعفرانی رو انتخاب کردم خیلی با هم متناسب هستن در پست قبل طرز تهیه شونو گذاشتم.
بهتره کیک رو روز قبل یا حداقل چند ساعت قبل درست کنید، بزارید توی قالب خنک بشه. سلفون بکشید و بزارید تو یخچال.
کیک رو از یخچال دربیارید، کاغذ روغنیشو جدا کنید و روشو با شهد مرطوب کنید(من دو سه قاشق از شهد حلوا رو نگه داشتم و استفاده کردم)
حلوا رو تا گرمه روی کیک پهن کنید و صافش کنید. بعد از اینکه خنک شد سلفون بکشید و چند ساعت یا بهتره یک شب تا صبح تو یخچال بمونه و بعد با کاتر دلخواه برش بدید یا بوسیله چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید.
موقع خارج کردن کیک از کاتر دقت کنید حلوا آسیب نبینه و ظاهرش خراب نشه.
به دلخواه کیک حلوا رو تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورش_فسنجان😍😋
مغز گردو آسیاب شده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
رب انار ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
آلو خورشی ۱۰ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده رو با کمی روغن تفت میدیم بعد گردو رو اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن زردچوبه ، رب گوجه فرنگی ، رب انار و اضافه و تفت میدیم آب اضافه و میزاریم بجوشه وقتی خوب رنگ عوض کرد و جا افتاد کوفته ریزه هارو که از ترکیب گوشت چرخکرده با نمک و فلفل و زعفرون و پیاز رنده شده و آب گرفتست خوب ورز میدیم و کوفته ریزه ها رو آماده میکنیم تو روغن سرخ میکنیم و به خورش اضافه میکنیم حالا آلو خورشتی که از قبل خیس کردیم و نمک وفلفل و اضافه و میزاریم بپزه و جابیوفته به همین راحتی خورش خوشمزمون آمادست
نکته؛ گردو خیلی خوب چرخ یا آسیاب بشه که در این صورته که خورش حسابی به روغن میوفته میتونید از مرغ یا گوشت تیکه ای هم استفاده کنید که در این صورت جدا پخته بشه و به خورش اضافه بشه ، ترشی و شیرینی یا حتی ملس بودن خورش بسته به ذائقه شماست
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبزی_پلو_دامغان😍😋
ترکیبی از عصاره گوشت، بادمجون، گوجه، ادویههای خوشطعم
مواد لازم:
۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی(ترجیحا دنده)
۲ عدد پیاز بزرگ
ادویه: گرد غوره، گرد لیمو، کمی زیره، پودر زعفران ونمک
۲ پیمانه برنج
سبزی پلویی
بادمجان سرخ شده
گوجه سرخ شده
سیب زمینی(اصل این غذا با کدوحلوایی هست)
دو تا سه ساعت با حرارت خیلی خیلی کم دم بکشه، سعی کنید از شعله پخش کن استفاده کنید. خیالتون راحت گوشت کاملاااا میپزه -اگر از دنده استفاده نکردین، تکه های کوشت نازک باشه. حتما زمان طولانی گوشت بیات بشه. یک تا دوروز عالیه برنج باید دون تر برداشته بشه تا شفته نشه
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕
لقمه ماهیتابهای😍😋
مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد:
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
فیله مرغ: ۶ تکه
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق جایخوری
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
.
تفت پیاز: ۳ دقیقه
تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق
تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه
رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید.
در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره.
قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس.
این خوراک با نون باگت هم عالیه.
امیدوارم که لذت ببرید.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_نسکافهای😍😋
شیر…..۲لیوان
شکر…..سه چهارم پیمانه
نشاسته ذرت…..۴ قاشق غذاخوری
نسکافه فوری…..۲قاشق غذاخوری
خامه……۲۰۰ گرم
شکلات
خلال بادام
طرز تهیه:
شیر و شکر و نشاسته و نسکافه فوری را داخل ظرف بریزد.با هم مخلوط کنید .سپس روی حرارت بزارید .مدام هم بزنید تا غلیظ بشه.بعد از روی حرارت بردارید و خامه را بهش اضافه کنید.وقتی یکدست شد داخل قالب می ریزم .حدود ۱۲ ساعت داخل فریزر بزارید تا کامل سفت بشه.
شکلات را به روش بن ماری اب کنید.بعد خلال بادام را بهش اضافه کنید.بستنی که سفت شد با شکلات پوشش بدید.داخل ظرف بزارید تا کاملا خودشو بگیره.
اگه قالب بستنی ندارید می تونید از لیوان یکبار مصرف استفاده کنید.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_خوشمزه😍😋
مواد لازم کیک:
3 عدد تخم مرغ
سه چهارم فنجان شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک چهارم فنجان روغن
نصف لیوان شیر
3 قاشق کاکائو
یک فنجان و یک چهارم فنجان آرد سفید
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
کیک را با دمای 180 بپزید
مواد کاستارد:
یک فنجان شکر
یک لیتر شیر
آرد نصف پیمانه
نشاسته 3 قاشق
یک قاشق چایخوری وانیل
(دو عدد زرده تخم مرغ، می توانید آنها را حذف کنید)
یک قاشق کره
سس کرم کارامل:
یک و نیم لیوان آب داغ
دو بسته کرم کارامل
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین شیک همینه😍🤌🏻 هم غلیظ و خوشمزه هم مقوی و ی پا معجونه واسه خودش😍🤩
🟡مواد لازم :
آجیل مخلوط(نصف پیمانه)
بستنی شکلاتی(۱/۵ پیمانه)
خامه صبحانه (۲ق غ)
شیر(۱/۳ پیمانه)
موز (۱عدد)
عسل(۱ق م)
🟡طرزتهیه :
آجیل هارو با آب گرم حدود ۱۵ دقیقه خیس کنید
موز حلقه حلقه داخل فریزر به مدت نیم ساعت قرار بدین تا تقریبا یخ ببنده ، بعد همه مواد ( اجیل ، موز ، بستنی ، شیر ، خامه ، عسل ) داخل مخلوط کن بریزین و کاملا میکس کنین
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس_مارینارا
نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها ، پاستا ، پیتزا و … است.
🔹️مواد لازم
گوجه فرنگی : ۸ عدد
آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
آویشن : ۱ قاشق غذاخوری
پیاز : ۲ عدد
سیر : ۴ حبه
جعفری تازه : ۱ قاشق غذاخوری
ریحان تازه : ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
👩🍳 طرز تهیه
۱- روغن زیتون ، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید، با حرارت ملایم اجازه دهید سس حدود ۴۰ دقیقه به آرامی بجوشد ( در این مدت چند بار سس را هم بزنید تا ته نگیرد).
۲- پس از این مدت زمان سس، آویشن، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود، مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
✔ نکته
۱- پیشنهاد میشود برای خوشرنگ تر شدن سس ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به سس اضافه کنید.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_خوشمزه_رستورانی
برای درست کردن این مرغ خوشمزه
مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه
ادامه کار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره مرغ را باهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛