eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گریل پنیری😋😍 این دستور غذایی رو از دست ندین چون فوق العاده خوشمزه ست ،در ضمن میتونید مرحله آخر (رنده کردن پنیر و حذف کنید ) . مواد لازم سینه مرغ ۴ عدد نمک ۱ قاشق مربا خوری پاپریکا ۱ قاشق مربا خوری زیره ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه ۱ قاشق چ خ آویشن ۱ قاشق چ خ روغن زیتون ۵ قاشق غ خ پنیر لبنه یاخامه ای ۸۰ گرم ریحون ۱ دسته مواد سالاد گوجه ۴ عدد پیاز ۱ عدد ریحون ۱ دسته سرکه بالزامیک ۲ قاشق روغن زیتون ۲ قاشق غ خ پنیر پارمزان در صورت نیاز (۲ قاشق غ خ ) . . . نیازی نیست سینه مرغ استراحت بدین برای مزه دار شدن، تابه رو هم بزارید داغ بشه بعد استفاده کنید ،در آخر هم اگر دوست داشتین روش یه کم پنیر پارمزان رنده کنید ۵ دقیقه بزارید داخل فر ❤️ 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدوسبز ۵ عدد گوجه فرنگی یک عدد برنج نیم پز ۳ قاشق غذاخوری سرپر سبزی معطردوقاشق غذاخوری گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم پیاز یک عدد نمک وادویه به میزان لازم سیب زمینی ۲ عدد رب گوجه یک قاشق غذاخوری مواد میانی دلمه همه روباهم سرخ کرده (پیاز،گوشت،سبزی معطر،نمک وادویه،برنج نیم پز، کدو) حالاکدوها روشسته بعدباچنگال مطابق کلیپ به صورت راه راه روی کدوهارو طرح میدیم وهرکدوروبه سه قسمت تقسیم میکنیم داخل کدوها رو خالی میکنیم کدوها روباموادمیانی پرمیکنیم ویک تکه گوجه روی کدوهاگزاشته حالا کف تابه رویک لایه سیب زمینی میچینیم بعدکدوها روروش میزاریم بعدرب گوجه روبامقداری آب ونمک وادویه باهم مخلوط کرده داخل تابه میریزیم ودرب تابه روگزاشته میزاریم تا دلمه ها پخته بشن 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 4 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری کره نرم 1 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 2 فنجان آرد 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر فلفل کاپیا فلفل سبز کنسرو سوسیس ذرت کنسرو شده (این مواد برای دو عدد خمیر پیتزا کافیه) 🥣طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ،ماست و کره رو خوب هم برنید ، آرد و نمک ،بیکینگ پودر و آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر سفت نشود ، نیم ساعت استراحت میدهیم،سپس خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و آنرا روی تابه ای که چرب کرده ایم با دست باز میکنیم سوسیس و سس را روی خمیر میریزیم و سس را روی خمیر پخش کنید و بعد مواد دیگر را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت کم بپزد. می توانید پیتزا خود را با ادویه و سبزیجات مورد نظرتان طعم دار کنید نکته:می توانید خمیر را در فریزر نگه دارید. نوع آردها متفاوت است پیمانه دوم رو کم کم اضافه کنید تا جایی ک خمیری لطیف و نرم داشته باشید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی پیاز فوق العاده خوشگل و خوشرنگم هست و میتونین کنار انواع غذا و توی سالاد هم ازش استفاره کنین "ترشی پیاز" پیاز بنفش 3 عدد سیر پوست کنده 2 تا 4 حبه نمک کریستالی اگر نبود همون نمک ساده 1 قاشق چایخوری جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری اگر نبود به راحتی به جاش 1 قاشق چایخوری آب لیموترش تازه بریزین سرکه سفید به میزانی که دو سوم حجم شیشه پر شه آب جوشیده یک سوم باقیمانده حجم شیشه و یا حتی کمتر از آب پر شه میتونین کلا از سرکه استفاده کنین و آب رو حذف کنین ولی میزان سرکه حتما باید بیشتر از آب باشه پیاز هارو پوست بکنین ، پیاز ها و سیر حتما باید کاملا خشک باشند حتی یک قطره آب هم روشون نباشه شیشه و در ترشی رو از قبل با آب داغ استریل کنین و بزارین کاملا خشک و عاری از رطوبت باشه پیاز رو به دلخواه برش بدین و با سیر داخل شیشه قرار داده در آخر نمک و جوهر لیمو و یا آب لیمو ترش ریخته آب و سرکه اضافه کنین درب شیشه رو ببندین تکونش بدین که مواد باهم حل شن بعد میتونین کمی آب ترشی رو بچشین و اگر دوست داشتین بهش دونه فلفل یاه و یا نمک بیشتر اضافه کنین در آخر که مزه هارو چک کردین درب شیشه رو محکم بسته و شیشه را به صورت سر و ته داخل یخچال و یا در جای خشک و خنک قرار بدین بعد از چند روز که ترشی خوب رنگ پس داد حاضره برای این ترشی میتونین از سبزیجات معطر دلخواه استفاده کنین ولی به خاطر شرایط کرونا که سبزی خریدن و شستن مکافاته و نمیشه به راحتی چیزی رو خشک کرد و مصرف کرد بهتره ساده تهیه بفرمایید که مطمئن تر باشه نکته: پیاز بنفش بعد از چندروز رنگ پس میده و ترشیتون خوش رنگ میشه اما اگر خواستین رنگ بیشتری داشته باشه موقع تهیه ترشی مقداری از اب ساده کم کنین و به جاش چند قاشق غذاخوری آب لبو بدون شکر بهش اضافه کنین و بقیه مراحل مثل قبل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای دو لیتر شیر یک قاشق ماست سفت کافیه اگه میخواید یه ماست سفت وخوش طعم وسالم داشته باشید باید حتما از شیر محلی استفاده کنید من از شیر گاو استفاده کردم شیر گوسفند وگاومیش ماستش محشره👌 آگه شیر محلی هم گیرتون نیومد از شیر پرچرب استفاده کنید شیر رو از صافی رد کنید وتو یه قابلمه بزارید بجوشه حدود نیم ساعت بجوشه کافیه شعله زیاد نباشه چون ته میگیره وبعدا ماستش بو میده نمیدونم فارسی چی بهش میگن ما میگیم (بو کز )بعد از جوشیدن بزارید سرد شه ماست رو میتونید تو هر قابلمه روی ،سطل پلاستیکی یا سفالی درست کنید .حدود یک ساعت شاید بیشتر طول میکشه سرد شه انگشت اشاره یا انگشت کوچکه رو تو شیر فرو ببرید حتما با انگشت امتحان شه سه چهار ثانیه انگشت تو شیر باشه آگه تحمل کردید وداغ نبود وقتشه که ماست مایه توش بریزید ازماستی که واسه مایه استفاده میکنید ترش نباشه سفت وشیرین باشه(من از ماست خونگی استفاده کردم ) وحتما به دمای محیط رسیده باشه آگه ترش باشه ماست هم ترش میشه چند قاشق از شیر بردارید وماست رو باهاش رقیق کنید وبریزید تو شیر وبا قاشق از زیز مخلوط کنید سرشو بزارید ویه پارچه روش بندازید توجه داشته باشید کافیه تو دمای آشپزخانه باشه آگه شیر زیاد گرم باشه ماستش آب میاندازه وروش ترک میخوره آگه سرد هم باشه ماست شل وکش داره موقعی که ببنده ماست بوی شیر میده آگه میخواید ماستتون سفت باشه باید دماش مناسب باشه جاش زیاد گرم ونه زیاد سرد باشه آگه روشو پوشوندی تا هشت ساعت تکون ندی آگه میخواید ماستتون ترش مزه باشه ده ساعت بپوشونید بعد از طی این چند ساعت به ارومی بردارید وبزارید یخچال تا یک روز دست نزنید آگه زود استفاده کنید زیاد آب میندازه هر ماستی بعد از استفاده آب میاندازه این طبیعیه بعد از اینکه ماست رو گذاشتی یخچال و خنک شد یک پارچه تمیز نخی روش بزارید تا آب اضافی ماست رو به خود جذب کنه بعد از یکی دوروزه پارچه رو بردارید واز ماست استفاده کنید با دماسنج چهل تا چهل وپنج درجه باشه(دمای شیر ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 ق چ نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 ق غ سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 ق چ سس تند(دلخواه ) و سویا سس همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گردنه حیران اردبیل ‌ مواد لازم : نخود 1/3 پیمانه برنج نیم دانه معطر ایرانی 1/2 پیمانه سبزی خرد شده شامل گشنیز، تره، شوید 300 گرم دوغ 3 لیتر ماست 2 ملاقه سیر 1 بوته نمک و فلفل سفید ‌ ‌ ‌ طرز تهیه : نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنرا عوض کنید. سپس نخود را با آب و یک قاشق شکر بپزید تا کاملا نرم و پخته شود. برنج را برای دو تا سه ساعت خیس کنید. یک بوته سیر را خرد یا رنده یا چرخ کنید. ماست را در قابلمه بریزید و چند ملاقه از دوغ را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ماست یکدست شود، سپس بقیه دوغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مایع یکدست شود. برنج را آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانیکه دوغ به نقطه جوش برسد. حدود 20 تا 30 دقیقه طول میکشد تا دوغ به جوش آید و در تمام این مدت باید بی وقفه هم بزنید تا دوغ بریده نشود و طعم و ظاهر بدی به آش ندهد. زمانیکه دوغ به جوش آمد و برنج کاملا شکفته شده بود، سیر خام را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مدام هم بزنید تا سیر بپزد. سبزی خرد شده را اضافه کنید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا سبزی نیز بپزد. در آخر نخود پخته را به همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید و آش را به صورت داغ سرو کنید. برای سرو میتوانید از کمی نعناء داغ و سیرداغ استفاده کنید. پ.ن: در برخی مناطق به آش دوغ، گوشت قلقلی اضافه میکنند، میتوانید 200 تا 300 گرم گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده آب گرفته مخلوط کنید و بعد از پخت سیر به آش اضافه کنید و زمان بدهید تا گوشت پخته شود، زمانیکه گوشت ها بپزند به سطح آش می آیند و میتوانید بقیه مراحل را ادامه دهید. پ.ن: عطر و مزه این آش به سیر است میتوانید مقدار سیر را بیشتر کنید. پ.ن: میتوانید برنج را با دو لیوان آب روی شعله زیاد قرار دهید تا برنج بپزد و شکفته شود سپس برنج را به دوغی که به نقطه جوش رسیده اضافه کنید. پ.ن: برای جلوگیری از بریدن دوغ، یک تخم مرغ و یک قاشق آرد به دوغ اضافه و مخلوط میکنند، من از این روش استفاده نکردم، ماست و هم زدن مداوم از بریدن دوغ جلوگیری میکند و نیازی به استفاده از تخم مرغ نیست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از خوشمزه ترین نوع باقلوا باقلوای شوبیت هست 😍عزیزان ترکیه به جای نشاسته ذرت و آرد گندم، سمولینا میریزین به این دلیل تعدادی زیادی از عزیزان از جمله خودم سمولینا گیرمون نمیاد از ترکیب نشاسته ذرت وارد سفید شیرینی پزی استفاده میکنیم مواد لازم یوفکا مخصوص باقلوا یک بسته شیر یک لیوان ونیم نشاسته ذرت یک قاشق ونیم (غذا خوری) ارد سفید شیرینی پزی یک قاشق غذاخوری شکر یک ونیم قاشق غذاخوری هل یک دوم قاشق چایخوری گلاب یک قاشق غذاخوری دارچین یک دوم قاشق چایخوری گردوی یا پسته خرد شده نصف لیوان کره صد گرم روغن مایع پنجاه گرم همه مواد به جز گردو باد هم مخلوط کرده وخوب میزنیم تا یکدست بشه میزاریم رو گاز با حرارت ملایم تا پودینگ غلیظ ویکدستی بدست بیاد گردو یا پسته میریزیم یکی دو دقیقه بعد گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم سرد بشه درشو بزارید که رویه نبنده عزیزان حتما از یوفکای مخصوص باقلوا استفاده کنید عکس یوفکا پیج دوم میزارم یک بسته صد گرمی کره رو آب کرده پنجاه گرم روغن مایع مخلوط کرده وهرلایه از یوفکا رو با برس از مخلوط کره وروغن مایع میمالیم به ده الی دوازده برگ که رسید برش مربعی میزنیم ومقداری از پودینگ میریزیم ودولایه رو به هم مچسپانیم ومیزاریم تو سینی روش دیگه ده لایه از خمیر یوفکا داخل سینی گذاشته پودینگ میریزیم ودوباره ده لایه دیگه یوفکا رو پودینگ میزاریم برش میزنیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد درجه تا روی باقلوا طلای بشه وقتی باقلوا از داغی افتاده شربت ولرم روش میریزیم ومیزاریم ناخنک خنک بشه وبا چای نوش جان بفرمایید شربت شکر دولیوان آب یک ونیم لیوان گلاب یک چهارم لیوان زعفران دم کرده مقداری اب لیمو ترش یک قاشق شکر و آب ولیمو ترش رو میزاریم رو گاز تا چند جوش بزنه سپس گلاب وزعفران اضافه کرده حدود ده دقیقه با شعله کم جوش ریز بزنه قوام که اومد گاز رو خاموش کنید وبزارید ولرم بشه این شربت لازم نیست مثل شربت بامیه وزولبیا زیاد غلیظ بشه در ضمن رقیق هم باشه موقعی که بریزد رو باقلوا خمیر میشه مثل شهد مربا باشه کافیه اگه دیدید زیر باقلوا برشته شده ولی روش هنوز طلای نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید(شعله بالا) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی لطیفه تخم مرغ 3عدد اردسفید1/2 لیوان یا75گرم نشاسته ذرت 2ق غ یا 25 گرم پودرقند یا شکر ۱/۲لیوان یا 85گرم بیکینگ پودر1/4ق چ وانیل کمی پودرتارتار1/4ق چ برای پایداری وثبات کف حاصل ازبهم زدن سفیده تخم مرغ وهمچنین دادن پف بیشتر به ان به کارمی رود،اگر داشتین بزنید نداشتین کمی آبلیمو جایگزین کنید من هیچ کدوم رانمیریزم😛 طرزتهیه: سفیده وزرده تخم مرغ_تخم مرغها بهتره سرد باشن_ راازهم جدا کنید،سفیده را درابتدا با دور تند همزن زده تا کف کند به محض کف کردن نصف میزان از پودرقند یا شکر دستور وپودرتارتار اگر داشتین را اضافه کنید وباهمزن برقی به حدی بزنید که کاملا فرم بگیرد وبابرگرداندن ظرف ازان نریزد، داخل یخچال بگذارید،،،زرده تخم مرغ رادرون ظرفی دیگربا کمی وانیل وبقیه پودرقند یا شکر به حدی بزنید که سفیدرنگ وکشدارشودوحجم ان دوبرابر_خیلی خوب بزنید که شیرینی بوی تخم مرغ هم ندهد اردسفید،نشاسته ذرت وبیکینگ پودرراباهم مخلوط وسه بارالک کنید. اگر نشاسته ذرت نداشتین به جای اون ارد بزنید من این سری ۱۵ گرم نشاسته زدم سفیده فرم گرفته رابه زرده اضافه کنید وبالیسک خیلی کم دورانی هم بزنید،سپس اردرادرسه مرحله به موادبیفزاییدوارام ودورانی ودریک جهت موادرافقط درحدیکدست شدن هم بزنید،زیاد هم بزنید مایه شل میشه پف سفیده گرفته میشه و درنهایت شیرینیتون داخل فر خیلی پهن، موادرادرون قیف بدون ماسوره بریزید ودرسینی کاغذروغنی انداخته بصورت دایره دایره وباکمی فاصله بزنید برامدگی روی شیرینیها رابادست خیس صاف کنیدوسپس روی هرکدام ازانها کمی پودرقندبپاشید پودر قند هرچه بیشتر بپاشید هم باعث ترک بیشتر روی شیرینی میشه وهم باعث تردشدن رویه ان پس اگر میخوایین روی شیرینی ترک کمتری داشته باشه پودرقند کم بزنید اون برجستگی روی شیرینی راهم با دست خیس صاف کنید تا حالت نیم دایره تری بگیره وسینی رادرفرازقبل گرم۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قراردهید، اگراحیانا حرارت فربالاست زیرشیرینها سینی فررابگذارید یا حرارت راکمترکنید، بعدازپخته وسردشدن بین شیرینها خامه فرم گرفته بزنید وباپودرپسته تزیین کنید، نکته مهم این شیرینی خوب فرم دادن سفیده وهم زدن زرده وهمچنین یکدست کردن مواد به آرامی است،حرارت فرهم مهمه😙 بزارید زیر وروی شیرینی کمی طلایی بشه،بعد ازخامه زدن بینش نرمه ورویه اون حالت تردی وخوشمزگی خاصی داره، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
2 عدد تخم مرغ 1/2 پیمانه شکر 1/2 پیمانه شیر 1/2 پیمانه روغن 1 پیمانه آرد سفید قنادی 1قاشق چای خوری بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری وانیل 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو یک بسته قهوه فوری یا پودر نسکافه اول تخم مرغ و شکر رو باهمزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه.وانیل و شیر وروغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ،ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط میکنیم و ۳ بار الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. توجه کنید وقتی ارد رو اضافه میکنید دیگه خیلی هم نزنید چون کیکتون سفت میشه داخل قالب کاپ کیک رو کمی چرب کنید و از مواد کیکتون توی قالب بریزید حداکثر یک سوم قالب رو پر کنید اگه زیاد پر بشه مثل فیلم گنبدی میشه،داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید تا پخته بشه.تایمش ممکنه تو فرهای مختلف باهم فرق داشته باشه پس هروقت با خلال دندون چک کردید و مواد به خلال نچسبید یعنی پخته شده. بعد از پخت اجازه بدید تا کیک خنک بسه و از قالب جدا کنید، از وسط برش بدید داخل نسکافه یا قهوه فوری که اماده کردید بزنید فقط سرد باشه بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم مثل فیلم البته اینا همش سلیقه ایی هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ قهوه آرد الک شده قنادی ۱۸۰ گرم (۱پیمانه یا لیوان سر پر) پودر کاسترد ۱۵ گرم (۳ق س ) نشاسته ذرت ۱۰ گرم (۲ ق س) شیر خشک قنادی ۱۰ گرم (۱ق س) قابل حذف کره یا مارگارین گیاهی ۱۰۰ گرم پودر شکر ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه) زرده تخم مرغ ۱عدد وانیل ۱/۸ ق چ پودر قهوه ۱ق س (جایگزین پودر کاکائو یا نسکافه) شکلات چیپسی ۳ ق س . درابتدا آرد،پودر کاسترد،نشاسته ذرت،شیر خشک وپودر کاکائو یا قهوه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید کره نرم شده در دمای محیط +پودر شکر یا پودر قند را با همزن بزنید تا کرم رنگ وسبک شود سپس زرده تخم مرغ ووانیل را اضافه کنید ۲ دقیقه دیگر هم بزنید، مواد خشک را افزوده مخلوط کنید تا خمیر یکدستی جمع شود اگر خمیر چسبنده یا خیلی شل بود کم کم ارد اضافه کنید تا منسجمتر بشه در نهایت شکلات چیپسی را بریزید وخمیر را یکساعت دریخچال استراحت دهید کرم قهوه: خامه صبحانه ۲۰۰ گرم کره ۱۵ گرم نشاسته ذرت ۱ق س سر پر قهوه یا نسکافه ۲ق س اب داغ ۱ق س عسل یا شربت بار یا شکر ۲ق س قهوه ویا نسکافه را با ابجوش مخلوط ویکدست کنید وسپس همه مواد را باهم درون ظرفی بریزید وروی حرارت کم گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود ازروی حرارت برداشته اجازه دهید تا سرد شود(هر ازگاهی هم بزنید) خمیر را از یخچال خارج کنید بین دو نایلون به ضخامت سه میلی تا نیم سانت پهن کنید زیاد نازک نباشه ودرون قالبهای دلخواه شکل دهید خمیر را بیش از حد نازک نکنید بخصوص ته تارت را چون اگر خیلی نازک بشه موقع جدا کردن خرد میشه، حدود ۱۰ دقیقه درون فر ازقبل گرم ۱۷۵درجه بپزید از فر خارج کنید با کرم سرد شده پر کنید وده دقیقه دیگه داخل فر بگذارید تزیین کنید و وقتی کاملا سرد شد از قالب خارج کنید، می تونید تارتها را کامل بپزید بعد ازپخت وسرد شدن با کرم میانی پر وتزیین کنید البته کرم باید غلیظ تر بشه، داخل کرم هم میشه کمی شکلات تلخ اضافه کرد پودر کاسترد باشه بهتره نبود حذف کنید جایگزین ارد بزنید میزان ارد هم ممکنه کمتر بیشتر نیاز بشه تا جایی بریزید که خمیر منسجم بشه ،ارد کم باشه ممکنه بعد ازپخت شیرینی خرد بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نخود 300 گرم. پیاز 1 عدد. یک عدد سیب زمینی متوسط. سیر3 حبه. فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری. ادویه مرغ و ماهی جلال آباد. تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل). نمک به میزان لازم. . حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد می‌کنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب می‌کنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط می‌کنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط می‌کنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده می‌کنیم و‌اون رو سرخ می‌کنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رو‌میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۲ تا ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد رب انار ملس ۲ ق غ (به میزان دلخواه) زعفران به میزان لازم گردو سابیده به میزان لازم پودر سیر به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم نمک به میزان لازم برای سس : ۱/۲ ق غ رب گوجه، ۱ ق غ رب انار ملس، ۱ ق غ پیاز سرخ شده، زعفران، دارچین، پودر پاپریکا. سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و همراه با رب انار و زعفران و روغن زیتون و گردو و پودر سیر و نمک با هم مخلوط کردم و در طرف رو قرار دادم و توی یخچال بهتره یه شب تا صبح یا ۳ تا ۴ ساعتی بمونه. بعد سیخ چوبی ها رو شستم. می تونید از سیخ فلزی هم استفاده کنید و بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم. داخل تابه یه کم آب و روغن ریختم و سیخ ها رو قرار دادم. در تابه رو هم گداشتم تا بپزه. برای سس: یه کم روغن ریختم و رب گوجه رو یه کم تفت دادم و بعد رب انار و پیاز سرخ شده و زعفران و دارچین و پاپریکا و یه کم آب ریختم . وقتی جوجه ها پختن مقداری از این سس رو جوجه ها ریختم و یا می تونید توی یه طرف جدا کنار غذاتون بزارید و موقع سرو استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 
🤱در حسرت نوازش فرزند🤱یه لحظه صبرکن...❌ ❌ قرار‌ نیست‌عید امسال تو‌حسرت بچه باشی🀄️ لوسیدُم تراپی روشی تازه کشف شده توسط محققین و دانشمندان ایرانی ⭕️ با موفقیت بالای ۹۰٪ مشکلات ناباروری زوجین درمان تمامی مشکلات ناباروری 🔸 🔹یائسگی‌زودرس 🔸 🔹تنبلی تخمدان 🔸واریکوسل 🔹ذخیره تخمدان ❌ مهلت درخواست و درمان و محدود 🔰عضو شو تا پاک نشده🔰 https://eitaa.com/joinchat/2729837176Ca18878c8cb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی ترش😍😋 شامی ترش بسی خوشمزه😋 گوشت چرخ کرده حدود ۴۰۰گرم پیاز رنده واب گرفته شده یک عدد بزرگ جعفری وگشنیز تازه ویاوخشک کمی ابغوره نصف استکان رب یک قاشق پر گوجه فرنگی سه عدد نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم همه مواد جز رب و آبغوره وروغن وگوجه باهم مخلوط کنید حدود ده دقیقه ورز بدید به اندازه نارنگی کوچک بردارید وبا دست شکل بدید و سرخ کنید یک عدد پیاز رو رنده درشت ویا ریز خرد وسرخ کنید رب وادویه هم باهاش تفت بدید پوره گوجه فرنگی رواضافه گرده ومیزاریم گوجه فرنگی کاملا سرخ بشه یک الی دو لیوان اب بریزد وبزارید سس به جوش بیاد شامی سرخ شده رو بزارید توش ،,آبغوره بریزید ودرشو بزاری تا سس غلیظ بشه ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی زدم به جای آبغوره ،آب نارنج بریزید 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛