eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماکارونی فرمی نصف بسته تخم مرغ ۲ تا۳ عدد سیب زمینی نگینی شده یک عددمتوسط فلفل دلمه ۲ قاشق غذاخوری پنیرپیتزا به دلخواه ۳ قاشق غذاخوری سوسیس یک عدد قارچ ۶ عدد نمک وادویه به میزان لازم موادمیانی رومطابق کلیپ درست میکنیم ماکارونی روبایک مقدار نمک میریزیم داخل آب جوش حدودا ۸ دقیقه بعدآبکش کرده میزاریم یک مقدارسردبشه بهش دوقاشق روغن میزنیم بعدنمک وادویه وتخم مرغها رواضافه کرده داخل تابه یکمقدارروغن ریخته یک قسمت از موادکوکو رو میریزیم بعدموادمیانی رو ریخته روشویکمی پنیرپیتزامیزنیم ودوباره مابقی کوکو رو میریزیم ودم کنی میزاریم اجازه میدیم تایکطرف آن کامل پخته بشه بعدبرمیگردونیم وطرف دیگه رومیزاریم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خمیر هزارلا : ۱ بسته خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم پودر قند : به مقدار لازم پودر پسته : به مقدار لازم خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید . خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید . خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید . کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه . خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید . روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد . در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 دو سه تا ران مرغ سه ق غ ماست دو ق غ آبلیمو یک ق غ کره به دمای محیط رسیده یک ق غ ادویه تندوری یک ق غ پودر تخم گشنیز یک ق غ پول بیبر یک ق م فلفل سیاه یک ق چ پودر لبو یک ق چ نمک عزیزای دلم اگه ادویه تندوری ندارین با این ترکیبات میتونین تو خونه درست کنید ‌ادویه تندوری پودر پاپریکاسه ق غ،زردچوبه یک ق غ،(پودر سیر،پودر جوز هندی،فلفل قرمز آسیاب شده،زنجبیل سابیده شده،تخم گشنیز آسیاب شده،زیره آسیاب شده)همشون یک ق چ و میخک آسیاب شده نصف ق چ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک غذای آسون که هم به صورت داغ و هم سرد سرو میشه بادمجان دلمه ای، پیازداغ ٢ ق س، پنیر فتا (خامه ای) ٢ق غ، پنیر پیتزا ۴ ق غ، تخم مرغ ٢ عدد، آرد سوخاری، نمک، فلفل، پاپریکا، روغن 🔴بادمجان‌ها رو به صورت حلقه ای برش میدیم (حدود ٢سانت)در محلول آب، نمک میزاریم یا تنها نمک میپاشیم و بعد از یک ساعت میشوریم و بادمجان ها رو خشک میکنیم.برای اینکه بادمجان ها کمتر روغن جذب کنن، اول بدون روغن گریل میکنیم و بعد در تابه ای که کمی روغن ریختیم،سرخ میکنیم.(بادمجان نباید زیاد سرخ و له بشه) حالا با چاقو حلقه بادمجان رو از وسط تا نیمه برش میدیم و از مواد (پیازداغ، پنیر فتا، پنیر پیتزا) داخلش میریزیم و کمی دو لایه بادمجان رو بهم فشار میدیم. تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل مخلوط میکنیم. به آرد سوخاری کمی پاپریکا میزنیم.حلقه بادمجان رو ابتدا در تخم مرغ بعد در آرد سوخاری میزنیم (میشه اینکار رو دو بار انجام داد) و در روغن سرخ میکنیم. حدود ٢دقیقه برای طلایی شدن هر طرف بادمجان کافیه. 🍆میتونین مواد میانی رو تغییر بدین. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت سبیزمینی😋😍 مواد لازم🔻 - سیب زمینی 14 عدد (کوچک) - پنیر پارمسان 150 گرم - فیله مرغ 500 گرم - پیاز 2 عدد - خامه صبحانه2 قاشق غذاخوری - فلفل1 عدد - نمک ، فلفل ، ادویه جات مورد نیاز - پنیر موزارلا 150 گرم طرز تهیه🔻 سیب زمینی ها رو برش های نازک بزنید ، سپس آنها را روی کاغذ روغنی بذارین و نمک ، فلفل و پارمسان رنده شده بریزید و برای مدت زمان 25 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدین. پیاز را در روغن سرخ کنید ، قارچ خرد شده و سینه مرغ ، نمک ، فلفل ، ادویه های مورد علاقه رو اضافه کنید. و سرخ کنید. همچنین می توانید 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه اضافه کنید سپس در صورت دلخواه فلفل دلمه رو بریزید و چند دقیقه دیگر سرخ کنید.. مواد رو روی سیب زمینی ها بریزید و پنیر موزارلا ریخته و با استفاده از کاغذ روغنی رول کنین و برای 10 دقیقه دیگر در فر با دمای 180 درجه قرار بدین😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ خونگی😋 مواد لازم🔻 سینه مرغ چرخ شده ۱ کیلو نان تست خرد و ریز شده ۸ عدد نمک ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ سیر له شده ۱ ق چ زنجبیل له شده ۱ ق چ سس سویا ۱ ق غ سس گوجه فرنگی تند به دلخواه روغن ‌ وقتی مواد رو توی سینی چرب شده پهن کردید و روش روغن زدید، بذارید داخل فریزر تا خودشو یکم بگیره و بشه برش زد. ‌ مواد سوخاری برای روش🔻 تخم مرغ ۲ عدد + شیر یک چهارم پیمانه + کمی نمک و فلفل سیاه آرد پودر سوخاری ‌ بعد از غلتاندن ناگت ها داخل آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری، به مدت نیم ساعت بذارین داخل فریزر و بعد توی روغن داغ سرخشون کنید. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد یه لیوان سرخالی بکینگ پودر یه سوم قاشق چایخوری تخم مرغ درشت دو عدد شکر دو قاشق غذاخوری عسل یه قاشق(به جاش شربت بار میتونید بزنید) آب ولرم سه چهار قاشق وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ✅اول تخم مرغ و با شکر مخلوط کنید (با چنگال و یا با همزن دستی) بعد عسل و وانیل رو اضافه کنید و کامل هم بزنید و بعد آب رو اضافه کنید و بعد هم زدن مخلوط آرد و بگینگ پودر رو‌کم کم اضافه کنید(آرد حتما چند بار الک شده باشه) مایع پنکیک رو با ملاقه ی کوچیک بریزید وسط تابه ی داغ(نچسب باشه) نیازی به چرب کردن و روغن هم نیست بعد دو سه دقیقه که حباب زد برگردونید تا طرف دیگه ش هم سرخ بشه و تمااااام🥰🥰💪🙌 میتونید شکلات صبحانه و یا نوتلا رو وسط پنکیکها بریزید و میل کنید😊😋😋 با مربا کره ی بادوم زمینی عسل و …هم میتونید میل کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔶هدف از اموزش این دستور خمیر عالی وبسیار سبک این کیکه که با دستورهای دیگه متفاوته وشما با خوردن این کیک اصلا احساس سنگینی نمی کنید مواد لازم .....پیمانه میتونه لیوان دسته دار فرانسوی باشه آرد شیرینی پزی.... دوپیمانه ونیم شیر....ولرم یک پیمانه آب....ولرم نصف پیمانه روغن مایع....نصف پیمانه شکر ..دوقاشق غذاخوری خمیرمایه فوری....یک قاشق سوپخوری نمک... نصف قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ....یک عدد زرده تخم مرغ ...یک عددجهت رومال بیکینگ پودر...یک قاشق مرباخوری سرکه سفید...یک قاشق سوپخوری پنیرپیتزا ...به مقدار لازم موادمیانی ...کاملا دلخواهه فقط ابکی وچرب نباشه طرز تهیه..... شیرولرم واب ولرم وروغن و شکرونمک وخمیرمایه وسفیده تخم مرغ را مخلوط کنید تا کمی شکر حل بشه بعد ارد را که قبلا یکبار الک شده یکجااضافه کرده وبیکینگ پودروسرکه را وبمدت پنج دقیقه با لیسک مخلوط کنید خمیر چسبندگی داره اصلا ارد اضافه بهش نزنید چون بافت کیکتون سفت می شه بعد روی خمیر رابپوشانید و نیم ساعت استراحت داده سپس خمیر را دوقسمت کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سلام یه پیش غذای فوق العاده و عالی 😀😉 که خوشمزه و دوست داشتنی هست . بچه ها هم که حتی کدو نمی خورند می تونید به این شکل بهشون بدید ☺️ کدو سبز ۲ عدد سیر ۲ حبه ماست ۴ ، ۵ ق غ نمک و فلفل سیاه و شوید خشک یا نعنا خشک به میزان لازم کدو سبز رو پوست گرفتم و خرد کردم . با مقدار کمی آب گذاشتم بپزه ، طوری که آبی نمونه . بعد از پخت و خنک شدن کامل له کردم . سیر هم رنده کردم و بهش اضافه کردم . ماست که چکیده هم باشه که چه بهتر یا ماست خامه ای هم می تونید بریزید ، اضافه کردم ، نمک و فلفل سیاه و شوید خشک هم ریختم و ترکیب کردم . داخل ظرف سرو ریختم و به دلخواه تزیین کردم . یکی دو ساعتی هم یخچال بمونه که مزه ها خوب تلفیق بشه و بعد آماده سرو هست . 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مرغ: نیم کیلو ( ترجیحا سینه) ماست: ۴ قاشق غذاخوری خامه: ۲ ق غ سس چیلی: ۱ ق غ (اختیاری) آبلیمو: ۳ ق غ (همه مواد بالا رو‌ خوب با هم میکس کنید ‌و به مرغ اضافه کنید) کره: ۱ ق غ (آب شده) پیاز رنده شده (ریز): ۱ دونه متوسط گشنیز خورد شده: ۲ ق غ فلفل سیاه: ۱ ق چ پودر سیر: یک و ۱/۲ ق چ زردچوبه: ۱ ق چ همه مواد رو خوب مخلوط کنید ‌ویزای ۳ ساعت تو یخچال بزارید بزارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔴مواد لازم: ا لیوان آب ۱ ق غ و نیم نشاسته ذرت یک سوم لیوان سرکه قرمز یا سفید نصف لیوان رب ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه پودر پابریکا ، پودر سیر پودر گوجه(قابل حذف) من از هرکدوم نصف ق چ ریختم شما میتونید کم و زیادش کنید تا با ذائقه خودتون سازگار بشه غلظت سس هم به خودتون بستگی داره هرچقدر بیشتر بمونه رو گاز سفت تر میسه البته حواستون باشه بعد از سرد شدن یه مقدار سفت تر هم میشه❌این سس تا چند ماه تو یخچال ماندگاری داره ولی پیشنهاد میکنم هر دفعه نهایتا ۲ برابر این مواد درست کنید تا تازه بمونه. ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب خونگی😋😍 مواد لازم🔻 گوجه فرنگی قرمز و گوشتی13 کیلو یک جعبه نمک دو قاشق غذاخوری یکی دو قاشق روغن مایع طرز تهیه🔻 ⁦❤️⁩مرحله اول:خرد کردن گوجه ها ⁦❤️⁩مرحله دوم:پوره کردن با چرخ گوشت یا غذاساز بیرونم آب گوجه رو میگیرن ⁦❤️⁩مرحله سوم :صاف کردن ⁦❤️⁩مرحله چهارم :گذاشتن روی گاز و جوشوندن تا وقتی که تمام آب گوجه تبخیر بشه به همین سادگی به همین خوشمزگی. نمک هم اخرای پخت اضافه میکنیم منظور از خوش نمک بودن یعنی یکمی بیشتر از نمکی که داخل غذا میریزیم توی رب میریزیم برای جلوگیری از کپک زدن هم حتما شیشه رو استریل و خشک کنید روشن روغن مایع بریزید این روش مدرن رب گوجه بود یه روش سنتی هم هست که دو سه روز گوجه خرد شده رو میذارم تو آفتاب و بعد چنگ میزند گوجه رو بعد صاف میکنن اون روشم خوبه برا کسایی که چرخ گوشت یا غذاساز ندارن. من یک روز تو محیط گذاشتم بعد صاف کردم ولی میشه همون موقع هم صاف کرد و جوشوند. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی😍😋 • . این کیک شکلاتی ساده و آسون با کرم وسطش بسیار خوشمزه و لطیفه و با یه لیوان چای خیلی می‌چسبه 😍 تو تابه هم میشه درست کنید مواد لازم تخم مرغ ٣ عدد شکر یک پیمانه شیر یک پیمانه آرد دو پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه یا چهار ق غ بکینگ پودر دو ق م روغن مایع نصف پیمانه وانیل یک چهارم ق چ برای کرمش صدو پنجاه گرم پنیر خامه ای وانیل یک چهارم ق چ تخم مرغ یک عدد نشاسته ذرت دو ق غ پودر قند هم دو ق غ مواد پنیری در ظرفی همه باهم ترکیب و باهمزن دستی بزنید تا یکدست بشه تخم مرغ و شکر و وانیل پنج دقیقه با همزن بزنید بعد شیر رو روغن مخلوط و بعد آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده یکدست که شد بریزید در ظرف مورد نظر که چرب کردید حالا کرم مورد نظر رو با قاشق به دلخواه روی کیک قرار بدید و در فر ١٨٠ درجه به مدت چهل دقیقه بپزید (با خلال چک کنید) حالا آماده اس نوش جان 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر مجلسی😍😋 کاسه شکلاتی واسه مهمونی وچشن تولد شیک و مجلسی😍 کاسه شکلاتی از هر قالبی میتونید استفاده کنید رویی سیلیکونی ویا پلاستیکی قالب رو پر از اب کنید قاشق چایخوری ویا چوب بستنی بزارید وبزارید داخل فریزیر تا یخ بزنه شکلات تخته ای رو به روش بن ماری اب کرده کنار بزارید تا ولرم بشه یخ رو داخل شکلات گذاشتم چند ثانیه بمونه به ارومی بلند کرده چند لحظه صبر کنید تا خوب خودشو بگیره سپس،به ارومی از یخ جدا کنید. داخل کاسه های شکلاتی از دسر کاراملی بريزيد ویا دسر مورد علاقه خودتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍔🥗
33.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
که هر چی از خوشمزگی و نرمی این کیک بگم ، بازم کم گفتم😍😋 آرد الک شده ۲ لیوان، بکینگ پودر ۲ ق . چ، تخم مرغ ۴ عدد، شکر ۱ لیوان سر خالی، روغن مایع نصف لیوان، توت سفید ۱ لیوان سرخالی (۳/۴ لیوان)، شیر ۱/۴ لیوان، وانیل نوک ق . چ 📌وسط کار یادتون باشه که فر رو روشن کنین چون قبل از گذاشتن قالب داخل فر ، فر باید گرم باشه 📌شکلات سفید رو همراه ۲ قاشق روغن بنماری کنین یا مثل من تو ماکروفر آب کنین 📌دمای فر ۱۸۰ و مدت زمان ۴۰ الی ۴۵ درجه 📌مدت زمانی که نوشتم حدودیه چون فر ها با هم فرق دارن واسه همین ، میتونین یه خلال دندون داخل کیک فرو ببرین ، اگر مایع بهش نچسبید ، کیک آماده ست 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍚🍚😍😋 این ورژن مامان جان منه با یه عالمه فلفل سیاه😋 ندیدم که توی رسپی های دیگه نخود فرنگی بریزن شما هم اگه دوست ندارید میتونید حذفش کنید ولی با نخود فرنگی عااالی میشه 👌و اینکه هم میتونید گوشت قلقلی بریزید هم سینه مرغ ولی با قلقلی یه چیز دیگست. پیاز نگینی متوسط ٢ عدد برنج ١ پیمانه پلوپز ١٠٠ گرک عدس خیس خورده ١/٢ پیمانه پلوپز ٨٠ گرم نخود فرنگی ١۵٠ گرم اسفناج خرد شده ٠/۵ کیلو کره ٢۵ گرم آب مرغ ١/۵ پیمانه آب ٧ پیمانه مواد قلقلی: گوشت چرخکرده ٢٠٠ گرم پیاز رنده شده آب گرفته ١ عدد کوچک نمک و فلفل و زردچوبه 🔴پیاز نگینی رو تو کره تفت میدیم و بعد ادویه میریزیم و بعد بقیه مواد رو اضافه میکنیم میزاریم جوش بیاد(میتونید پیاز رو در کره تفت ندید و ساده درست کنید) همه مواد قلقلی رو خوب با هم مخلوط میکنیم و قلقلی ها رو توی کمی روغن تفت میدیم و وقتی آش جوش اومد بهش اضافه میکنیم و میزاریم نیم ساعت جا بیفته برای قلقلی آب پیاز رنده رو بگیرید و داخل خود سوپ بریزید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ⭐️350 گرم گوشت سینه مرغ خرد شده ⭐️1 عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده ⭐️2 حبه سیر ⭐️2 شاخه پیازچه ⭐️1 عدد سیب زمینی آب پز کوچک ⭐️1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری، 1 قاشق غذاخوری. روغن، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز 🔺️مواد لازم برای غلتاندن تخم مرغ 2 عدد پودر پانکو و آرد همه مواد را داخل خرد کن ریخته و کاملا میکسرکنید حالا 10 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس قطعات کوچک گرفته می شود. دستتان را کمی چرب کنید و به شکل حلقه در آورید. بشقاب را کمی چرب کرده و داخل بشقاب بچینید.سپس به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید.از فریز بیرون بیاورید و ابتدا در آرد و سپس تخم مرغ و بعد پودر پانکو بغلتانیدبه مدت 10 دقیقه کنار بگذارید(یعنی یخ زدایی) آن را در روغن داغ سرخ کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر یک و یک دوم پیمانه خامه نصف پیمانه شکر 2 ق غ پودر قهوه اسپرسو نصف ق چ (یا پودر کاکائو) شکلات نیمه تلخ 70 درصد 225 گرم کف شیر برا تزیین شیر و خامه و شکر و پودر قهوه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا زمانی که حبابهای ریزی دور ظرف پدیدار شود اما اجازه ندهید بجوشد از روی حرارت برداشته و شکلات را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط ذوب شود سپس مجددا روی حرارت ملایم گذاشته تا شکلات کاملا ذوب شود. در فنجان ریخته و با خامه تزیین کنید و سرو کنید.هر چقدر شکلات استفاده شده مرغوب تر باشد هات چاکلت شما خوش طعم تر خواهد شد.شیر داغ رو داخل فرنچ(لیوان دمنوش)ریختم با سری لیوان مثل همزن زدم تا کف کرد میتونید با هم زنم بزنیدمیتونید بجای نسکافه کاکائو بریزید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 حتما درستش کن که عالیه راحت سریع وخوشمزه س فقط کافیه کف ظرف دلخواه یک لایه نان تست بچینی روش کمی سس سفید بزنی وپنیر پیتزا بریزی و یک لایه مواد میانی روی مواد میانی هم کمی پنیر پیتزا ودوباره یک لایه نان تست در آخر هم سس سفید وپنیر می فرستین داخل فر تا پنیر آب بشه ومزه ها به خورد هم بره ونوش جاان....... خیلی نرم وخوشمزه میشه😋 سس سفید: ۱ق غ آرد را کمی تفت بدین بوی خامیش گرفته بشه ۲۰ گرم کره یا روغن مایع بهش اضافه کنید وسپس بک لیوان شیر مدام هم میزنی تا به غلظت برسه اگر گوله آردی داشت از صافی رد کن نمک فلفل وآویشن هم فراموش نشه😉 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک😍😋 • . با یه قوطی رب هم حتی بدون نیاز به قالب میشه همچین کیک خفنی با قدو بالای رعنا پخت🤩 ساده و آسون مینی کیک عالی بپز حتی میتونی کیک های اسفنجی هم توش بپزی 🤤 مواد لازم تخم مرغ یک عدد شکر یک سوم پیمانه آرد دو سوم پیمانه شیر یک چهارم پیمانه روغن مایع یک چهارم پیمانه بکینگ پودر یک دوم ق م وانیل یک چهارم ق چ قوطی رب رو بشورید کفش کاغذ روغنی بزارید و همه جارو چرب وارد پاشی کنید در فر ١٨٠ درجه حدود چهل دقيقه تو فر دست‌ساز هم میتونید درست کنید تخم مرغ و وانیل و شکر و با همزن بزنید تا کشدار بشه بعد شیر و روغن اضافه و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده و بریزید تو قالب و بزارید بپزه به همین راحتی 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پیازیک عدد گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم نمک وادویه به میزان لازم پودرگل محمدی نصف قاشق چایخوری چوب دارچین یک تکه گلاب به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غذاخوری خلال بادام وپسته ازهرکدام ۲قاشق غذاخوری خلال پوست پرتقال ۲قاشق غذاخوری زعفران وزرشک به میزان لازم نکته: پوست نارنجی پرتقال روخلالی برش میدیم داخل آب جوش میریزیم وبعدازچندتاقل زدن داخل آبکش ریخته وبلافاصله داخل آب سردمیریزیم اینوارروتاسه با انجام میدیم تاتلخی پوست پرتقال گرفته بشه خلالها وزرشک رو یک ربع تانیم ساعت داخل گلاب میزاریم خلالهاروباکره تفت میدیم خلال پوست پرتقال وزرشک روبا شکرتفت داده 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک کیلو غوره حدود پانصد تا هشتصد گرم ابغوره میده به شرطی که غوره ها ابدار باشه بهتره غوره عسگری باشه بعد اینکه غوره هارو شستید خوب خشک شد با اسیاب یا گوشت کوب یا مخلوط کن خوب پوره کنید از الک و صافی رد کنید بعد پوره های اب گرفته شدرو تو سینی بریزد خوب که خشک شد اسیاب کنید و چاشنی سالاد و خورشتتون کنید عالی مخصوصا ابگوشت و قورمه سبزی بعد اون ابغوررو که از صافی رد شده بزارید رو اجاق بجوشه و کمی غلیظ بشه حتما کف روی ابغورتونو بگیرید که خوشرنگ تر بشه حدود بیست تا سی دقیقه بجوشه که رنگش یاقوتی بشه کافیه بعد که سرد شد بریزید داخل بطری یا ظرف مد نظرتون که کاملا خشکه و روشو کمی روغن زیتون بریزید که کپک نزنه ضمنا اگر برای چربی سوزی و فشار از ابغوره استفاده میکنید نمک نزنیدچون مضره و بعد گذشت زمان هم اگر نمک داشته باشخ سفیدک می نه میتونید تو یخچال نگهداری کنید یا اگر دوست دارید پر رنگ تر بشه در مقابل نور افتاب بزارید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1عدد تخم مرغ 1 استکان کمر باریک پودر شکر :80 گرم 250 گرم مارگارین 1 استکان کمر باریک نشاسته ذرت: 80 گرم 1 استکان کمر باریک روغن مایع:80 گرم 2 تا 3 پیمانه آرد 1 قاشق چایخوری سرکه 1قاشق مرباخوری وانیل شکری یا نوک قاشق چای خوری وانیل ساده 1 قاشق چایخوری پودر بیکینگ 1/2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو تخم مرغ و پودرشکر و واتبل رو باهم مخلوط کنید و بعد مارگارین رو اضافه کنید و خووب مخلوط کنید ،نشاسته ذرت و ارد و بکینگ پودر هم اضافه کرده و بعد روغن مایع و سرکه رو اضافه میکنیم و خووب مخلوط،میکنیم.در نهایت از خمیر برمیداریم و گرد میکنیم داخل سینی فر که کاغذروغنی انداختیم میچینیم و با سر بطری و پودر کاکائو تزیینش میکنیم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میزاریم بپزه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛