eitaa logo
آشپزی خاص
94.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#کیک_شکلاتی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: دو پيمانه برنج سینه مرغ پخته شده يك عدد تخم مرغ دو قاشق روغن سه قاشق غذاخوري ماست دو قاشق خامه نمك زعفران زرشک،خلال بادام و پسته به مقدار دلخواه ابتدا برنج را ابكشي كرده( برنج یکم باید زنده باشه) در ظرفي تخم مرغ را كاملا همزده تا كف كند بعد با ماست و خامه مخلوط ميكنيم مخلوط ماست و خامه و تخم مرغ را كامل همزده تا يكدست شود سپس روغن نمك زعفران را اضافه كرده با برنج مخلوط ميكنيم و در قالب موردنظر نيمي از مواد را ريخته مواد مياني ته چين كه شامل مرغ پخته خورد شده زرشك خلال بادام خلال پسته است ميريزيم سپس بقيه مواد را اضافه ميكنيم بمدت نيم ساعت دم ميكنيم.. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ته_چین_مرغ_قالبی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
😍😍 پودر بادام ۳۰۰ گرم شکر ۱/۵ پ آب ۳/۴ پ پودر زعفران ۲ گرم پودر قند ۳۰ گرم شکر و آب را میذاریم بجوشه تا حدی غلیظ بشه که وقتی لای دو تا انگشت لمس میکنیم کشدار بشه بعد میذاریم خنک بشه و با همزن میزنیم تا سفید و کشدار بشه حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ ق آب دم کردیم رو بهش اضافه میکنیم و یکم با همزن‌مخلوط میکنیم و بعد مواد رو با پودر بادام و پودر قند مخلوط میکنیم‌ و خمیر رو داخل قالب ها میریزیم و میذاریم فریزر تا خودشو بگیره بعد از قالب در میاریم اگه خمیرتون شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنین. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#لوز_زعفرانی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ترفند_آشپزى 🌀مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید کاملا گرفته و فقط پیاز رنده شده به گوشت اضافه شود. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم نصف سينه مرغ، فلفل دلمه اي قرمز ١ عدد پياز بنفش١ عدد متوسط جعفري و نعنا خرد شده يك چهارم ليوان مواد مرینت مرغ ( رب انار ملس ۱ ق غ ، رب انار ترش ۱ ق غ ، ارده ۱ ق غ ، سس کچاپ ۱ ق غ ، رب گوجه فرنگی ۱ ق غ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه، پودر سیر ، پودر تخم گشنیز ، رب آلوچه ۱ ق غ و تفاله غوره ۲ ق غ اول سینه مرغ رو به اندازه های یکسان کات کنید و داخل موادی ک گفته شد بریزید و اجازه بدید یک ساعت مرینیت بشه ، بعد فلفل دلمه ای و پیاز را طبق کلیپ برش بزنید ، سیخهای چوبی و یکساعت بذاریدتو یه ظرف آب یا چرب کنید ( باعث میشه نسوزه حتی اگر تو فر بزارید)  شروع کنید ب سیخ کردن و بعد داخل ماهی تابه گریل و چرب کنید و جوجه ها رو بچنید و اجازه بدید تا دو طرفش کاملا بپزه، طعم بینظیر این جوجه رو حتما تست کنید بعد از پخت ، جعفری ساتوری شده و نعنا خرد شده روی جوجه ها بپاشید و سرو کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ابتدا کره رو توی دمای محیط میذاریم تا نرم بشه . (ذوب نکنید بهیچ وجه) بعد مقداری داخل کیسه فریزر میریزیم و با دست یا با وردنه صافش میکنیم به ضخامت نیم سانت. در پلاستیک رو بسمت زیر تا میکنیم.بعد با چاقوی بزرگ یا خط کش روش فشار میدیم تا به 9 یا 12 تا تیکه مساوی تقسیم بشه و جای خط چاقو روش بمونه.بعد همون حالتی داخل فریزر نگهداری میکنیم به مدت چند ماه می مونه. و سفت سفت میشه. و موقع استفاده به راحتی از روی خط ها جدا میشه و تیکه میشه. داخل بشقاب میذاریم و یک ربع بمونه تا از حالت سفتی دربیاد و قابل خوردن بشه فوروارد فراموش نشه👌 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نگهداری_کره_محلی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
💢شير _ دو پيمانه شكر نصف پيمانه پودر ژلاتين _ دو ق غ آب سرد _ نصف پيمانه خامه ى صبحانه _ سه چهارم پيمانه موز درشت _ دو عدد رنگ خوراكى زرد_______ در صورت تمايل وانيل يا اسانس موز _پودر ژلاتين را روى آب سرد پاشيده و بعد از شكفته شدن ژلاتين ، بصورت بن مارى حل كنيد. 💢شير و شكر را روى حرارت قرار دهيد و هم بزنيد وقتى شكر كاملا حل شد از روى حرارت برداشته و صبر كنيدتا خنك شود . _ خامه ى صبحانه ، وانيل يا اسانس و چند قطره رنگ ( در صورت تمايل) ژلاتين حل شده و موز نگينى شده يا پوره شده را به شير اضافه كنيد و در قالب مورد نظر ريخته و براى ٥-٦ ساعت در يخچال قرار دهيد لايه ى وسط ژله ى موز و موزهاى كاتر خورده هست من با نصف دستور و يك بسته ژله ى موز اين دسرها رو درست كردم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کرم_موز #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱