#شکلات_کوکو_استار 🍫 😋
▫️۱ فنجان چایخوری شیر (منظور فنجان های چایخوری کمرباریک ترکیه ای که معادل یک استکان است.)
▫️۲ بسته کرم شانتی ( در لوازم قنادی ها موجود است،میتونید خودتون هم درست کنید خیلی راحته)
▫️۲۴۰ گرم پودر نارگیل
▫️سه بسته ۸۰ گرمی شکلات شیری یا شکلات تلخ (در این دستور ۲ بسته شیری و یک بسته تلخ استفاده شده)
🔸شیر و کرم شانتی را با همزن خوب هم بزنید تا قوام دار شود سپس پودر نارگیل را اضافه کنید ابتدا با قاشق مخلوط کنید و سپس با دست خوب مخلوط کنید. (اگر کمی به دستتان میچسبد که نرمال است، میتوانید یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل به موادتان اضافه کنید.)
سپس همانطور که در ویدیو میبینید از موادتان برداشته و شکل دهید و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
با روش بنماری شکلاتها را آب کنید. مواد پودر نارگیلی را که یخ زده به شکلات آغشته کنید و در سینی که کاغذ روغنی پهن کرده اید بگذارید. و در نهایت روی آنها با قاشق چایخوری کمی از شکلات بریزید و خط ایجاد کنید و آنها را در یخچال فریزر در ظرف مناسب نگهداری کرده و هر وقت دوست داشتید از یخچال خارج کرده و نوش جان کنید.
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_خوراک_مرغ_بخار_پز
مواد لازم
گوشت مرغ : نیم کیلو رب گوجه : یک قاشق غذاخوری پیاز ریز: 4 عدد
سیر یا پودر سیر: دو حبه
فلفل سیز: یک عدد (اختیاری)
فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک
روغن یا کره: یک قاشق
طرز تهیه
ابتدا مرغ رو تیکه کنید. رب رو با یک قاشق روغن، نمک، ادویه و زردچوبه تفت بدید و روی مرغ بریزید.
مرغ ها رو توی شیشه بندازید و روش رو با پیاز، فلفل، سیر یا پودر سیر، فلفل دلمه ای پر کنید. در انتها یک قاشق روغن و نصف استکان آب بریزید و در شیشه رو محکم ببندید.
یک قابلمه حاضر کنید و تا نصفه آب بریزید. شیشه در بسته رو توی قابلمه و بعد روی شعله کم اجاق گاز بذارید. این غذا به 2ساعت زمان نیاز داره تا بپزه.
با جوشش آب توی قابلمه، مواد داخل شیشه بخارپز میشن. طعم مواد حفظ میشه و غذا فوق العاده خوشمزه میشه. با گوشت قرمز و گوشت بلدرچین هم میتونید همین روش رو اجرا کنید.
نوش جان 💝
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب جنگلی
* مرغ متوسط
* حلب روغن
* سیخ مخصوص
برای مزه دار کردن مرغ
* پیاز کوچیک ۱ ک
* سیر ۵-۴ حبه
* گوجه ۲ عدد
* فلفل سبز ۳-۴ عدد
* میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود ۲ ق غ
* زعفرون دم کرده ۱/۲ پ
* روغن مایع ۱ پ
* فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام ۱/۲ ق غ
* نمک بمقدار لازم (حدود ۲ ق غ)
نصف پیازها رو کامل بندازید و خورد نکنید که برای داخل شکم مرغ از همین مواد استفادن بشه داخل قابلمه ابتدا کمی آب بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عجب حلوای شده ببین چه راحته حلوای هویج🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕
۱-هویج پوست گرفته شده ۳۵۰ گرم
۲-شیر ۱ پ
۳-شکر ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم بسته به ذائقه
۴-هل ۶ عدد یا عرق هل ۳ ق.غ
۵-زعفران دم شده ۲ ق.غ
۶-کره ۵۰ گرم
۷-روغن مایع ۳ ق.غ
۸-آب ۱/۲+۱ پ
۹-آرد ۱۰۰ گرم
۱۰-گلاب ۱٫۴ پ
نکات
۱-حلوا اگه شوک دمایی ببینه انسجام خودشو از دست میده، زمان سرو حتما ظرف سرو کمی گرم باشه
۲-تو مرحله ای که شهد و اضافه میکنید دقت کنید بافت حلوا باید کمی ابکی باشه تا به مرور جا بیفته
درواقع اگه مقدار مایعات کم باشه بافت حلوا لطیف نمیشه
۳- درست کردن حلوا کار ساده ای نیست ولی با تمرین و تکرار و قلق گیری میتونید حرفهای بشید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد سیب زمینی گردویی
مقدار مواد برای ظرف پیرکس بزرگ است
مواد لازم برای لایه اول:
1.5 کیلو سیب زمینی(مقدار مواد را میتوانید کم و زیاد کنید)
نصف بسته شوید(حدود 15 ساقه)
نصف استکان روغن زیتون(استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
نمک ، فلفل سیاه
سیب زمینی آب پز شده را له کنید.شوید خرد شده ، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید و کف ظرف بریزید و صاف کنید.
مواد لازم برای مخلوط ماستی:
بادمجان کبابی شده (حدود 3 عدد)
فلفل قرمز کبابی شده( فلفل ترکیه ای،4 عدد بزرگ)
1 کاسه ذرت
1 کاسه ماست(ماست معمولی یا چکیده)
2 حبه سیر
نمک
پوست بادمجان و فلفل کبابی شده را جدا کنید و خرد کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کرده روی سالاد سیب زمینی بریزید و صاف کنید.
مواد لازم برای مخلوط گردویی:
1 لیوان گردو
1 قاشق غذاخوری کره
4_3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری نعناع خشک
1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
روغن را گرم کنید. 2_1دقیقه هم بزنید نعناع و فلفل و گردو را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید.روی سالاد بریزید و به دلخواه خودتان تزیین کنید.میتوانید کره استفاده نکنید.گردو نباشه هم میشه فقط فلفل و نعناع و روغن بریزید اما با گردو طعم دیگری دارد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بلال_کبابی
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا😍😋
به یک عدد پیاز نگینی و تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
ادویه ها (یک ق چ نمک، نصف ق چ پودر سیر ،نصف ق چ پودر آویشن، نصف ق چ فلفل سیاه، نصف ق چ پاپریکا و یک قاشق چایخوری ادویه لازانیا)
نصف پیمانه قارچ و مقداری فلفل دلمه رنگی بریزید.
وقتی خوب تفت خوردند، یک ق غ رب رو اضافه کنید.
یکبسته لازانیارو خرد و یکم زیر روش کنید تا مواد روی ماکارانی ها هم باشه.
تا روی لازانیا آب جوش بریزید و بذارید بپزه و آبش جمع بشه.
در آخر یک پیمانه پنیر پیتزا و مقداری اویشن بریزید و اجازه بدید پنیر آب بشه.
طعمش بی نظیره حتما امتحان کنید🤍#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مسما😍😍
مرغ: ۱.۴ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۱ عدد
آلوبخارا: ۱۷ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ها را رنده می کنیم.مرغ ها را با آبلیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار می کنیم و با درب پوشیده دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.دو طرف مرغ ها را بعد مزه دار شدن داخل روغن فراوان سرخ می کنیم.مرغ ها را برداشته و روغن اضافه را از تابه برمی داریم.پیاز ها را داخل روغن تفت می دهیم و پس از سبک شدن پیازها، به ترتیب هویج ریزکرده، آلوبخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم، مرغ های سرخ شده را به همراه زعفران دمکرده و دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده و درب تابه را قرار داده و حدود یک ساعت و نیم غذا را می پزیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_بادمجان
مواد لازم:
گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده
۳ عدد بادمجان
۱ عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر رنده شده
ادویه و نمک
پنیر چدار
مواد لازم برای سس:
۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده
روغن
نمک
یک حبه سیر رنده شده
جند برگ ریحان برای تزئین
روش تهیه:
بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید
گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید.
روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید.
گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید.
کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید.
برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ کرانچی 😍😍
سینه مرغ ۳ عدد
پنیر پارمسان ۶۰ گرم
خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت)
سس سالسا مهرام
پنیر پیتزا ۱ پیاله
نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ
پاپریکا نصف ق چ
زردچوبه
تخم مرغ ۲ عدد
چطوری درستش کنیم؟!🤔
1️⃣سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو
2️⃣۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن
3️⃣تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن
4️⃣مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر
5️⃣فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه
6️⃣بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه
7️⃣با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه ماهیتابهای
.
مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد:
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
فیله مرغ: ۶ تکه
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق جایخوری
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
.
تفت پیاز: ۳ دقیقه
تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق
تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه
رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید.
در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره.
قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس.
این خوراک بب نون باگت هم عالیه.
امیدوارم که لذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه کامل شیرینی نسکافه ای 👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خوشمزه نرم و شکلاتی روچطور درست کنیم اونم بدون فر 😁
بزنم بریم🏃🏃♀️
#براونی بدون فر
مواد لازم:
75 گرم شکلات تلخ
مارگارین یا کره 100 گرم
کره را آب کنید و شکلات را اضافه و هم بزنید تا شکلات آب شود.
4 عدد تخم مرغ
شکر ریز 150 گرم
100 گرم آرد قنادی
25 گرم پودر کاکائو
1/4 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری وانیل
1/4 قاشق چایخوری نمک
تاپینگ برای تزیین:
شکلات آب شده ، شکلات چیپسی
طرزتهیه:
ابتدا تخم مرغها و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا خوب پفکی و کرمرنگ شود. (حدو 6تا7 دقیقه ).
آرد الک شده، بیکینگ پودر و نمک را اضافه و مخلوط کنید سپس ترکیب شکلات و کره را اضافه و هم بزنید.
مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. ق
قالب 18*18را کاغذروغنی بندازید و یک قسمت از مواد را در قالب بریزید و قالب را در قابلمه ای که آب جوش ریخته شده و از یک سینی که در تصویر می بینید استفاده شده قرار دهید و در قابلمه رو ببندید و 15 دقیقه زمان دهید تا کیک بپزید بعد در قابلمه را برداشته و سطح آنرا کاملأ با ترافل شکلاتی بپوشانید و مابقی مایه کیک را بریزید و سطح آنرا صاف کنید و 30 دقیقه دیگر زمان دهید تا کیک پخته شود.
بعد پخت کیک را از قالب خارج و کاغذروغنی را جدا کنید و با گاناش و شکلات چیپسی تزئین کنید.نوش جان
🎀#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خوشمزه نرم و شکلاتی روچطور درست کنیم اونم بدون فر 😁
بزنم بریم🏃🏃♀️
#براونی بدون فر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فينگرفود_مخصوص
.
فينگرفود مرغ با طعم بادوم درختي واقعا دلچسب و خوشمزست، شما ميتونيد از نان تست هم استفاده كنيد❤️
.
به نظر شما از چه موادي ميشه داخل نان استفاده كرد؟ 😄
.
مواد لازم ( ٥ نفر)
مرغ پخته ٥٠٠ گرم
خيار شور ١٥٠ گرم
شويد خرد شده ٢ قاشق غ خ
نمك نصف قاشق چ خ
فلفل سياه نصف قاشق چ خ
سفيده تخم مرغ پخته ٤ عدد
سس مايونز ٤ قاشق غ خ
ليمو تازه ١ عدد
بادوم درختي ٢ قاشق غ خ
نان باگت ٥ عدد
گوجه گيلاسي و زيتون به مقدار لازم
مرغ به همراه سير و پياز و نمك و فلفل بزاريد بپزه و ريش ريش كنيد تا سرد بشه، تمام مواد رو با هم مخلوط كنيد، روش و سلفون بكشيد و بزاريد ١٠ دقيقه داخل يخچال، داخل نان باگت و كامل خالي كنيد مواد رو قسمت اولش بريزيد،و محكم بپيچيد، حالا داخل سلفون بزاريد و دوباره محكم بپيچيد و ١ ساعت بزاريد داخل يخچال و بعد برش بزنيد، و روش رو تزيين كنيد، نوش جانتون ❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالزون_سرخ_شده_ایتالیایی (پیتزا پیراشکی)
🔷مواد لازم
🔹1 و 1/3 فنجان آب ولرمگ
🔹1 و 1/2 مخمر خشک.
🔹3 فنجان آرد.
🔹1/4 فنجان پنیر پارمسان.
🔹1قاشق چایخوری نمک.
🔹2 قاشق چایخوری شکر.
🔹1قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
🔹2 قاشق غذاخوری روغن
1قاشق غذاخوری کف ظرف خمیر بریزید سپس خمیر را داخل آن بگذارید پارچه روی آن بیاندازید و اجازه دهید یک ساعت خمیر استراحت کند.
🔹1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی.
🔹3 قاشق غذاخوری پنیر رنده شده .
🔹1 قاشق غذاخوری ریحان .
🔹نمک به اندازه دلخواه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هیچ بهونه ای پذیرفته نیست، چراکه این کیک چند لایه و معرکه نه فر میخواد ،نه همزن😋
#کیک چندلایه
توی ظرف
سه عدد تخم مرغ،
یک پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
هم بزنین تا یکدست شه
¾ پیمانه روغن و یک پیمانه شیر بریزین و مخلوط کنید
دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو، روی مواد الک و حسابی یکدست کنید
مواد رو به دو قسمت تقسیم کنین ،
به قسمت اول یک قاشق غذاخوری آرد
به قسمت دوم یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
اضافه و خوب هم بزنید
کفِ هر دو درِ یه تابهی دو طرفه کاغذ بزارین و با روغن چربشون کنین
مواد رو با قاشق مثل فیلم ،
شطرنجی شکل،توی تابه بریزین و روی لایه اول هم به همین صورت ولی برعکس لایه اول
در آخر، با سیخ چوبی طرح بدین
واشر تابه رو در بیارین
در تابه رو ببندین و نیم ساعت روی شعله پخش کن بزارین
بعد از نیم ساعت با سیخ تست کنین
اگه بهش نچسبید،آماده س
کیک رو از تابه جدا کنین و برش بزنین
بافت نرشو ببین،از طعم بینظیرش که دیگه نگم برات
نوش جان😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کیک کافی شاپی محشر
این کیک رو می تونید در انواع مراسم ها درست کنید 😍☺️
کیک بونتی یا بانتی (bounty) ترکیب شکلات و نارگیل 😋😋😍😍
یه کیک نرم و لطیف با عطر و طعم بی نظیر که حسابی عاشقش میشی 🤗🤗
#کیک_بونتی
ملایمت و مهربانی کلید کامیابی است . امام علی (ع)
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شیر ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
روغن مایع ۴۰ گرم (حدود ۵ تا ۶ ق غ)
آرد سفید ۱۰۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
پودر کاکائو ۲۵ گرم (حدود ۲.۵ ق غ)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
فیلینگ
شیر ۲۵۰ گرم (۱ لیوان)
کره ۱۲۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شیر عسلی ۱۳۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
پودر نارگیل چرب ۲۵۰ گرم (حدود ۲.۵ لیوان)
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . سفیده (خنک باشه ) با همزن با دور تند تا جایی زدم که فرم بگیره . زرده رو با شکر با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ، دور گیری کردم و وانیل ریختم . روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم . شیر رو ریختم در حد ترکیب شدن زدم .
آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم . به مواد زرده کم کم از سفیده و مواد آردی ریختم و دورانی مخلوط کردم .
قالب من به قطر ۲۰ سانت هست ،کفش کاغذ روغنی انداختم و مایه کیک رو ریختم . در فر از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه ) حدود ۴۰ دقیقه قرار دادم . پخت رو با خلال دندون چک کنید .
کمی که از دما افتاد از قالب بیرون آوردم ،روی توری گذاشتم که کامل خنک بشه .از ارتفاع به ۳ قسمت تقسیم کردم .
⬅️برای فیلینگ این کیک : شیر ، شکر ،کره ، شیر عسلی رو در ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . جوش اومد ؛ پودر نارگیل اضافه کردم، حدود ۳ ، ۴ دقیقه روی حرارت جوش خورد و از حرارت برداشتم . گذاشتم از دما کمی بیفته ، نه خیلی گرم باشه و نه خیلی سرد . موادم رو به دو قسمت تقسیم کردم .
از رینگ کمک گرفتم ، اگر رینگ ندارید داخل همون قالبتون سلفون بندازید. یک لایه کیک رو قرار دادم ، با کمی شیر مرطوب کردم. مواد فیلینگ رو ریختم و یکدست کردم . لایه بعدی کیک رو گذاشتم، مرطوب کردم و مواد فیلینگ رو ریختم و یکدست کردم ،لایه سوم کیک رو گذاشتم و مرطوب کردم . حداقل ۴ تا ۵ ساعتی یخچال گذاشتم . بعد از رینگ جدا کردم .
⬅️برای رویه: ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا آب بشه و ۱ ق غ روغن ریختم .از دما افتاد روی کیک ریختم . برای تزیین کمی پودر نارگیل دورش ریختم و از کمپوت گیلاس روش چیدم .#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛