eitaa logo
آشپزی خاص
94.4هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
41.4هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا کره رو توی دمای محیط میذاریم تا نرم بشه . (ذوب نکنید بهیچ وجه) بعد مقداری داخل کیسه فریزر میریزیم و با دست یا با وردنه صافش میکنیم به ضخامت نیم سانت. در پلاستیک رو بسمت زیر تا میکنیم.بعد با چاقوی بزرگ یا خط کش روش فشار میدیم تا به 9 یا 12 تا تیکه مساوی تقسیم بشه و جای خط چاقو روش بمونه.بعد همون حالتی داخل فریزر نگهداری میکنیم به مدت چند ماه می مونه. و سفت سفت میشه. و موقع استفاده به راحتی از روی خط ها جدا میشه و تیکه میشه. داخل بشقاب میذاریم و یک ربع بمونه تا از حالت سفتی دربیاد و قابل خوردن بشه فوروارد فراموش نشه👌 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نگهداری_کره_محلی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
💢شير _ دو پيمانه شكر نصف پيمانه پودر ژلاتين _ دو ق غ آب سرد _ نصف پيمانه خامه ى صبحانه _ سه چهارم پيمانه موز درشت _ دو عدد رنگ خوراكى زرد_______ در صورت تمايل وانيل يا اسانس موز _پودر ژلاتين را روى آب سرد پاشيده و بعد از شكفته شدن ژلاتين ، بصورت بن مارى حل كنيد. 💢شير و شكر را روى حرارت قرار دهيد و هم بزنيد وقتى شكر كاملا حل شد از روى حرارت برداشته و صبر كنيدتا خنك شود . _ خامه ى صبحانه ، وانيل يا اسانس و چند قطره رنگ ( در صورت تمايل) ژلاتين حل شده و موز نگينى شده يا پوره شده را به شير اضافه كنيد و در قالب مورد نظر ريخته و براى ٥-٦ ساعت در يخچال قرار دهيد لايه ى وسط ژله ى موز و موزهاى كاتر خورده هست من با نصف دستور و يك بسته ژله ى موز اين دسرها رو درست كردم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کرم_موز #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
😋 ♨️مواد لازم ▪️تخم مرغ ۲ عدد ▪️آرد ۸ ق غ ▪️روغن ۸ ق غ ▪️شکر ۶ ق غ ▪️آب پرتغال ۶ ق غ ▪️بکینگ پودر ۱ ق چ ▪️رنده پوست پرتغال ۱ ق م ✍طرز تهیه 🔸تخم مرغ ها رو با شکر بمدت ۱۰ دقیقه با همزن برقی مخلوط کرده و بعد رنده پوست پرتغال و آب پرتغال و روغن رو اضافه کرده و از این به بعد با لیسک بقیه مواد رو مخلوط میکنیم. وقتی مواد خوب مخلوط شدند آرد رو با بکینگ پودر الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم و داخل قالب ریخته و داخل فر گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه و با درجه حرارت ۱۸۰ می گزاریم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کاپ_کیک_پرتقالی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
👌دستورات مهم پزشکی ❤️چیزهایی که خوردنشون باهم خطرناکه : ❶ ماهی ودوغ که هر دو خیلی سرد هستن و امکان بیماری ام اس وجود داره ❷ نوشابه گازدار با آدامس نعناع=مرگ ❸ خربزه و عسل ❹ هندوانه بعد از غذا ❺ انجیر با میوه های اسیدی مثل پرتقال... ❻ کله پاچه با انگور ❼ پنیر با بادام ❽ انار با حلیم ❾ نان با یخ ❿ گیلاس با آب ⓫ گوجه با ماست ⓬ کشک با سرکه (در آش رشته) ⓭ بعد از هیچ میوه ای نباید آب خورد. ⓮ بعد از هیچ میوه ای نباید چای خورد ⓯ آب بعد از غذا مخصوصا آش و آبگوشت و کوکو و این جور چیزا چون باعث ترش کردن معده میشه) ⓰ تخم مرغ با تن ماهی چون باعث بیماری برص میشه ⓱ ماست و ماهی کاملا خطرناک بوده چون دوغذای خیلی سرد هست و امکان بیماری ام اس وجود داره ⓲ خرمالو با موادی که آهن دارند مثل اسفناج و...(باعث ایجاد سنگ میشه) انتشار دهید دیگران آگاه شوند ... 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آرد یک لیوان کره آب شده ۱۰ ق س پودر قند یا شکر ۳/۴پیمانه وانیل مقداری زرده تخم مرغ یک عدد شیر ۲ ق س پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه کنجد به مقدار لازم کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود بعد وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس شیر. ارد و پودر کاکائو را اضافه کرده تا یک خمیر نرمی بدست آید سپس به مدت یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد به اندازه گردو برداشته در کنجد میغلطانیم بعد با انگشت وسط‌شیرینی را سوراخ کرده در فر ۱۶۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه میپزیم.بعد از خنک شدن وسط گودی را با شکلات اب شده پر میکنیم. این شیرینی خیلی زود خشک میشه و خیلی زود زیرش میسوزه پس حواستون باشه. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_کنجدی_انگشتی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#توپك_برفي_شكلاتي خامه صبحانه نصف ليوان پودر قند نصف ليوان پودر نارگيل 2 ليوان بيسكويت بميزان لازم شكلات تخته ايي بميزان لازم👌 پودر قند را با خامه قاطي كرده خوب هم ميزنيم بعد پودر نارگيل را اضافه كرده با دست مخلوط كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده و يك لايه از بيسكوييت كرمدار را برداشته و توپك را روي بيسكوييت قرار داده با دست خوب حالت داده شكلات تخته ايي ك بشكل بن ماري آب كرديم قسمت رويه توپك را توي شكلات ميزنيم بعد با پودر پسته تزيين ميكنيم. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نمک_رنگی میخوای مهمونات رو شگفت زده کنی نمکهای معمولی رو با استفاده از رنگ‌های خوراکی رنگین کن طرزتهیه : برای رنگ کردن نمک را داخل کاسه‌ای بریزید و چند قطره رنگ خوراکی روی نمک‌ها بچکانید و سریع آن‌ها را مخلوط کنید تا نمک‌ها رنگی شوند. سپس نمک رنگ شده را داخل سینی بریزید و پخش کنید و روی حرارت بسیار کم (مانند حرارت بخاری) چند لحظه هم بزنید تا نم نمک‌ها گرفته شود. آن‌ها را داخل نمکدان بریزید و بر سر سفره بیاورید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱