eitaa logo
آشپزی خاص
103.4هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مطمئنم همه خوششون میاد امتحانش کنید😍 مواد لازم: سیب زمینی آبپز ۱ عدد نصف سینه مرغ ریش ریش شده ۲ غدد تخم مرغ نمک صورتی آرد سوخاری ۲ ق غ ادویه شوید خشک ۲ ق غ طرز تهیه: ۱ عدد سیب زمینی آبپز و سرد شده رو رنده کنید بهش نصف سینه مرغ ریش ریش شده ۲ عدد تخم مرغ ارد سوخاری نمک صورتی ادویه شوید خشک اضافه و خوب یکدست کنید از مواد تو دست شکل بدید و داخل روغن داغ دو‌طرفش رو سرخ کنید اینم از یه کتلت لذیذ 😋 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نخود نیم کیلو پیاز یک عدد کوچک سیر دو حبه بیکینگ پودر یک چهارم ق چ ادویه کاری فلفل نمک نخود رو از شب قبل خیس میکنیم بعد همراه پیاز و سیر چرخ میکنیم. میتونید مثل من از غذاساز استفاده کنید. بیکینگ پودر و نمک و فلفل و ادویه کاری هم اضافه کرده بعد یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه. بعد مواد را داخل قالب فلافل ریخته و در روغن شناور سرخ میکنیم اگه قالب هم نداشتین میتونین با دست توپک های یک اندازه درست کنید و سرخ کنید. با این مقدار مواد حدودا چهل تا پنجاه تا فلافل دارید میتونید موادش رو اماده کنید (البته بدون بیکینگ پودر ) و داخل فریزر نگهدارید و هر وقت خواستید بعد از یخ زدایی و افزودن بیکینگ پودر سرخ کنید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نخود نیم کیلو پیاز یک عدد کوچک سیر دو حبه بیکینگ پودر یک چهارم ق چ ادویه کاری فلفل نمک نخود رو از شب قبل خیس میکنیم بعد همراه پیاز و سیر چرخ میکنیم. میتونید مثل من از غذاساز استفاده کنید. بیکینگ پودر و نمک و فلفل و ادویه کاری هم اضافه کرده بعد یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه. بعد مواد را داخل قالب فلافل ریخته و در روغن شناور سرخ میکنیم اگه قالب هم نداشتین میتونین با دست توپک های یک اندازه درست کنید و سرخ کنید. با این مقدار مواد حدودا چهل تا پنجاه تا فلافل دارید میتونید موادش رو اماده کنید (البته بدون بیکینگ پودر ) و داخل فریزر نگهدارید و هر وقت خواستید بعد از یخ زدایی و افزودن بیکینگ پودر سرخ کنید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا فنجونی😍😋 اینبار فنجونی و بدون فر درست یه مافین پیتزایی فنجونی خوشمزه و راحت و عالی و بدون دردسر 🥰 برای بدون فر از یه قابلمه استفاده کنید کفش پایه یا همین چدن های گاز بزارید و درش دمکنی و ده دقیقه قبل گرم کنید. مافین پیتزا دو عدد تخم مرغ آرد یک پیمانه ماست نصف پیمانه بکینگ پودر یک ق م روغن مایع یک‌سوم پیمانه نمک فلفل آویشن و ادویه دلخواه مواد داخلش هم میشه گوشتی باشه هم مقداری کالباس نگینی و فلفل دلمه ای وذرت مقداری هم پنیر پیتزا برای روش مافین تخم مرغ و کمی بزنید از لختگی دربیاد ادویه ها اضافه و بعد ماست روغن اضافه و ترکیب کنید دراخر آرد و بکینگ پودر رو الک کنید روش وبا همزن دستی یکدست کنید حالا مواد دلخواه اضافه کامل که مخلوط شد فنجون های مورد نظر رو چرب کنید و تا نیمه از مواد پر کنید روش کمی پنیر پیتزا و به دلخواه گوجه یا زیتون گذاشته و بچینید تو یه ظرف یا سینی من از پیرکس استفاده کردم و روی پایه گذاشته و نیم ساعت اجازه بدید بپزه بعد چک کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یکی از پر طرفدارترین کوکو‌ها! کوکوی سیب‌زمینی هست. هم ساده هم خوشمزه. کامل کننده سفره. هم میتونید با نون به صورت ساندویچ و هم با برنج میل کنید مایه کوکو: ۲ عدد سیب‌زمینی خام رو رنده کنید ۳ حبه سیر خُرد شده فلفل‌سیاه نمک گردو(اختیاری): ۵-۶ عدد شوید تازه (نصف لیوان) ۳ عدد تخم مرغ موارد رو خوب مخلوط کنید. و توی ماهیتابه با حرارت متوسط خوب اونهارو سرخ کنید. (هر طرف ۲-۳ دقیقه) اونهارو خارج کنید. گوجه گیلاسی بریزید، روغن زیتون، نمک، فلفل‌سیاه و لیمو تازه بزنید. حرارت رو کم کنید و خوب بکوبید. کوکوهارو بچینید، اگه دوست داشتید پنیر چدار بذارید و با همراه نون ساندویچ درست کنید و میل کنید. نوش جونتون 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمه سبزی😍😋 مواد لازم : قرمه شمالی نیم کیلو تره جعفری گشنیز اسفناج شنبلیله چوچاق خالواش پیازبنفش ۱ عدد گوشت گوسفندی با قلم ۲۵۰ گرم لوبیا قرمز ۵ مشت رب گوجه نصف ق غ ادویه ها زردچوبه فلفل سیاه نمک چاشنی آبغوره یا آب نارنج . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سروته لوبیا رو جدا کرده و خرد کنید بعضی از عزیزان ریز خرد من معمولا کمی درشت خرد میکنم سلیقه ایه مرغ تکه شده ۳۰۰ گرم من از سینه مرغ استفاده کرده از ران مرغ هم میتونید استفاده کنید لوبیا خرد شده ۲۰۰ گرم برنج چهار پیمانه پیاز یک عدد درشت گوجه فرنگی چهار عدد پوره شده رب خانگی دو قاشق سر پر رب کارخانه سه قاشق نمک و فلفل سیاه و قرمزو زردچوبه و دارچین و روغن بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید ندارید که هیچی برنج رو بشورید و خیس کنید لوبیا رو با یک استکان آب بزارید رو گاز تا بپزه اما کامل نه شعله کم باشه پیاز رو خلالی خرد کرده و با روغن تفت بدید پیاز که سبک و شیشه ای که شد تکه های مرغ رو اضافه کرده ادویه ها رو بریزید درشو بزارید با شعله کم بپزه سرخ که شدن پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و باز درشو بزارید تا گوجه فرنگی خوب سرخ بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیر بغلت از بس سیاهه و بو میده شوهرت پیشت نمیشینه؟! 😷 جرات نداری هیجا لباس بندی بپوشی ابروت میره از بس سیاهه🙋🏻‍♀🤮 اینجا یه ماسک خونگی براتون گذاشتیم که تو ۵ دقیقه بو و سیاهی زیر بغل رو از بین ببرین🤩👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/26279948Cff8257eac2 بیا اینجا دیگه از مام های سرطان زا استفاده نکن😍👆 این ماسکشو خودم استفاده کردم عالیه👇🏻🧘🏻‍♀ http://eitaa.com/joinchat/26279948Cff8257eac2
کیک قاشقی تخم مرغ 1 عدد آرد 1 پیمانه شکر 1/2 پیمانه ماست 1/2 پیمانه گلاب 1 قاشق غذاخوری (دلخواه) پودر هل یا وانیل 1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری تخم مرغ، شکر، پودر وانیل یا هل رو با همزن دستی، سه تا چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه. ماست و گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید. یه سمتش که کمی سرخ شد، برگردونید. کلا بهتره که موقع سرخ شدن، چند بار زیر و رو کنید تا دوطرفش یکدست رنگ بگیره. حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بذارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: 500 گرم گوشت چرخ‌کرده 3 پيمانه برنج 1 عدد پياز درشت 3 ق‌س آرد نخودچي 100 گرم کشمش 1ق‌س رب‌انار 1 ق‌س شيره انگور 100 گرم مغزگردو نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم ✍طرزتهیه: برنج را شسته و مقداري آب روي آن بريزيد و با کمي نمک خيس کنيد. گوشت چرخ‌کرده را در کاسه‌اي با ادويه‌ها (نمک، فلفل و زردچوبه) و آرد نخودچي مخلوط کنيد. مايه گوشت آماده شده را خوب با دست ورز دهيد تا کشدار و چسبنده شود. حالا شروع کنيد آنها را به شکل کوفته قلقلي‌هاي کوچک درآوريد. همه مايه گوشت را به همين صورت قلقلي کنيد. در ماهيتابه‌اي روغن ريخته و حرارت دهيد تا داغ شود، بعد کوفته قلقلي‌هاي ريز را که آماده کرده‌ايد، در روغن تفت دهيد. وقتي همه طرف کوفته‌ها سرخ شدند آنها را از روغن خارج کنيد و کناري بگذاريد. پياز را ريز خرد کنيد، در تابه‌اي با روغن سرخ کنيد تا طلايي شود. گردو را هم بعد از خرد کردن به پياز داغ اضافه کنيد و همراه با پياز داغ کمي تفت دهيد حالا کشمش را اضافه کرده و بعد از يک دقيقه آن را از روي حرارت برداريد. برنج را در قابلمه‌اي حاوي آب جوش ريخته و بجوشانيد. وقتي که برنج سبک شد و روي سطح آب آمد، آن را آبکش کنيد. قابلمه‌اي که مي‌خواهيد غذا را در آن درست کنيد آماده کرده و لايه‌لايه مواد آماده - يعني مخلوط کشمش و گردو و کوفته‌ها - را لابه‌لاي برنج بريزيد. رب انار را با کمي آب رقيق کرده و با شيره انگور مخلوط کنيد، بعد آن را روي برنج ريخته و آن را دم کنيد. مدت زمان دم کشيدن برنج حدود نيم ساعت است. البته يادتان نرود حرارت اجاق در حين دم کشيدن برنج بايد ملايم باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ کیک_خیس_شکلاتی مواد لازم: ✅شکر.۱لیوان ✅شیر.۱ لیوان ✅روغن نصف لیوان ✅آرد ۲/۵لیوان ✅تخم مرغ ۴ عدد ✅بگین پودر یک ق م سرپر ✅وانیل نصف قاشق چایخوری ✅پودر کاکائو 4 ق غ ✅نیسکوئیک. ۲ ق غ ✅ماست سفت ۳ ق غ طرز تهیه: 1. آرد، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم. 2. شکر، تخم مرغ وانیل رواضافه کرده مدت ۳ دقیقه باهمزن میزنیم تا کشدارشود وغلیظ بشه 3. سپس روغن رو اضافه کرده فقط یک دور میزنیم 4. بعد ماست رو شیر مخلوط کرده و به مواد اضافه کرده و با همزن هم میزنیم. 5. مخلوط آرد و بگینگ پودر وپودرکاکائو نیسکوئیک ۲ بارالک کرده رو کم کم اضافه میکنیم. 6. مواد رو در قالب مورد نظر ریخته و درون فر که از قبل به مدت ۱۵ دقیقه روشن بوده میزاریم. *مدت زمان لازم برای پخت کیک حدود 30-35 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی گراد است. *در 20 دقیقه ی اول نباید درب فر باز شود. 9. بعد که از فر درآوردیم از حالت داغی اولیه بیفته وبه آرامی کیک رو بُرِش میزنیم و بعد اون یک لیوان سسی رو که جدا درس کرده بودیم روی کیک میریزیم. کیکِ برش خورده سس رو به خودش جذب میکنه و طعم فوق العاده ای به خودش میگیره. بزارید کاملا سرد بشه و بعد میل کنید. طرزتهیه سس روی کیک مواد لازم یک لیوان شیر. یک لیوان شکر. ۲ ق غ پودرکاکائو ۲ ق غ نیسکوئیک. یک چهارم ق چ وانیل یک عدد زرده تخم مرغ روغن. نصف لیوان همه مواد رو خوب باهمزن بزنید تا کاملا صاف ویکدست بشه سپس ازروی کیک بریزید قالب من سایز ۳۰ بود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از پر طرفدارترین کوکو‌ها! کوکوی سیب‌زمینی هست. هم ساده هم خوشمزه. کامل کننده سفره. هم میتونید با نون به صورت ساندویچ و هم با برنج میل کنید مایه کوکو: ۲ عدد سیب‌زمینی خام رو رنده کنید ۳ حبه سیر خُرد شده فلفل‌سیاه نمک گردو(اختیاری): ۵-۶ عدد شوید تازه (نصف لیوان) ۳ عدد تخم مرغ موارد رو خوب مخلوط کنید. و توی ماهیتابه با حرارت متوسط خوب اونهارو سرخ کنید. (هر طرف ۲-۳ دقیقه) اونهارو خارج کنید. گوجه گیلاسی بریزید، روغن زیتون، نمک، فلفل‌سیاه و لیمو تازه بزنید. حرارت رو کم کنید و خوب بکوبید. کوکوهارو بچینید، اگه دوست داشتید پنیر چدار بذارید و با همراه نون ساندویچ درست کنید و میل کنید. نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک رافائلو👨🏼‍🍳 👈🏻مواد لازم 200 گرم پودر نارگیل 400 گرم شیر عسلی (دستور شیر عسلی با جزئیات در پایین 👇🏻) 50 گرم بادام 👈🏻طرز تهیه پودر نارگیل و شیر عسلی را در یک کاسه گود مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند تا پودر نارگیل جذب شیر عسلی شود، سپس تقریباً یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بردارید و در دست گرد کنید و در دست کمی باز کرده و وسط مخلوط یک عدد بادام بریزید و به شکل توپ در آورید. دوباره توپ را داخل آرد نارگیل بغلطانید و سرو کنید. نوش جان خوبی این توپک ها اینه که میتونید به مدت طولانی در فریزر نگه داری کنید و قبل از سرو کردن از فریزر خارج کنید ولی در حالت معمول توپک ها را در یخچال نگهداری کنید. ... شیر عسلی یکی از موادی است که در تهیه انواع دسرها، بستنی ها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر بخواهیم شیر عسلی را به صورت آماده از فروشگاه تهیه کنیم، باید هزینه زیادی بپردازیم. ولی در صورتی که آنرا در منزل درست کنیم، ارزون درمیاد و مطمئنه شیر عسلی 👈🏻مواد لازم شیر دو پیمانه (حتما محلی باشه) شکردو سوم پیمانه کره 20گرم مرحله اول ابتدا شیر را به همراه شکر داخل یک تابه نسوز بزرگ و جادار می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در شیر حل شود. نکته مهم در این مرحله این است که قبل از به جوش امدن شیر را باید مواد را هم بزنیم تا شکر به طور کامل حل شود. زمانی که شیر به نقطه جوش رسید و می خواست شروع به قل زدن کند، سریعا حرارت زیر تابه را تا حد ممکن کم می کنیم و هر چند دقیقه یک بار مواد داخل تابه را هم می زنیم تا ته نگیرد و به غلظت مورد نظر ما برسد. نکته مهم در مورد حرارت زیر تابه این است که حرارت باید در حدی باشد که شیر به هیچ وجه نجوشد، چون اگر شیر بجوشد شیر عسلی ته می گیرد. حدود ۴۰ دقیقه زمان نیاز است تا شیر علسی به غلظت مناسب برسد. در زمان اماده شدن شیر عسلی ممکن است اطراف تابه شکرک بزند، به هیچ شکرکهای اطراف تابه را داخل شیر علسی نریزید چون باعث شکرک زدن شیر علسی می شود. غلظت شیر عسلی باید به حدی برسد که روان نباشد در پایان کره را اضافه کرده و بلافاصله حرارت را خاموش میکنیم. رنگ شیرعسلی زرد کمرنگ است. سپس در یخچال میزاریم که بمدت دو هفته قابل نگهداری هست. دقت کنید پس از سرد شدن غلیظ تر میشود(بصورت آماده هم میتونید تهیه کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🎀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این توپک ها خیلی خوشمزه ان و مناسب عید و ارزون در میان اگر خودتون شیرعسلی آن را هم درست کنید من که خودم همیشه شیرعسلی ام را درست میکنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک رافائلو👨🏼‍🍳 👈🏻مواد لازم 200 گرم پودر نارگیل 400 گرم شیر عسلی (دستور شیر عسلی با جزئیات در پایین 👇🏻) 50 گرم بادام 👈🏻طرز تهیه پودر نارگیل و شیر عسلی را در یک کاسه گود مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند تا پودر نارگیل جذب شیر عسلی شود، سپس تقریباً یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بردارید و در دست گرد کنید و در دست کمی باز کرده و وسط مخلوط یک عدد بادام بریزید و به شکل توپ در آورید. دوباره توپ را داخل آرد نارگیل بغلطانید و سرو کنید. نوش جان خوبی این توپک ها اینه که میتونید به مدت طولانی در فریزر نگه داری کنید و قبل از سرو کردن از فریزر خارج کنید ولی در حالت معمول توپک ها را در یخچال نگهداری کنید. ... شیر عسلی یکی از موادی است که در تهیه انواع دسرها، بستنی ها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر بخواهیم شیر عسلی را به صورت آماده از فروشگاه تهیه کنیم، باید هزینه زیادی بپردازیم. ولی در صورتی که آنرا در منزل درست کنیم، ارزون درمیاد و مطمئنه شیر عسلی 👈🏻مواد لازم شیر دو پیمانه (حتما محلی باشه) شکردو سوم پیمانه کره 20گرم مرحله اول ابتدا شیر را به همراه شکر داخل یک تابه نسوز بزرگ و جادار می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در شیر حل شود. نکته مهم در این مرحله این است که قبل از به جوش امدن شیر را باید مواد را هم بزنیم تا شکر به طور کامل حل شود. زمانی که شیر به نقطه جوش رسید و می خواست شروع به قل زدن کند، سریعا حرارت زیر تابه را تا حد ممکن کم می کنیم و هر چند دقیقه یک بار مواد داخل تابه را هم می زنیم تا ته نگیرد و به غلظت مورد نظر ما برسد. نکته مهم در مورد حرارت زیر تابه این است که حرارت باید در حدی باشد که شیر به هیچ وجه نجوشد، چون اگر شیر بجوشد شیر عسلی ته می گیرد. حدود ۴۰ دقیقه زمان نیاز است تا شیر علسی به غلظت مناسب برسد. در زمان اماده شدن شیر عسلی ممکن است اطراف تابه شکرک بزند، به هیچ شکرکهای اطراف تابه را داخل شیر علسی نریزید چون باعث شکرک زدن شیر علسی می شود. غلظت شیر عسلی باید به حدی برسد که روان نباشد در پایان کره را اضافه کرده و بلافاصله حرارت را خاموش میکنیم. رنگ شیرعسلی زرد کمرنگ است. سپس در یخچال میزاریم که بمدت دو هفته قابل نگهداری هست. دقت کنید پس از سرد شدن غلیظ تر میشود(بصورت آماده هم میتونید تهیه کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🎀
📌 کره نرم - 120 گرم 📌 تخم مرغ -3 عدد. 📌 شکر-150 گرم 📌 وانیل شکری-2 قاشق چایخوری 📌 شیر -75 میلی لیتر 📌 آرد -225 گرم 📌 پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری. 📌 کمی نمک ⠀ کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قلیه ماهی یا مرغ؟ وقتی داری برای دل خودت آشپزی می‌کنی چهارچوب ها رو رها کن😊 و نگم برات از طعمش😍😍😍 . و اما مقادیر برای چهارنفر 👇👇👇 بک عدد جوجه نهصد گرمی یک عدد پیاز یک بته سیر حبه شده سه عدد فلفل عنابی هشتصد گرم گشنیز و دویست گرم شنبلیله تازه یک قاشق غذاخوری آرد نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک صد و پنجاه گرم تمبر هندی آب جوش ششصد میلی لیتر ادویه (نمک، زردچوبه و کاری) به میزان لازم سه پیمانه برنج ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگر بادمجان دوست دارید قطعنا از این کتلت خوشتون میاد طعمی متفاوت 😋 طرز تهیه بادمجان را مثل فیلم برش بزنید با یه پیاز متوسط با پوست نصف کنید ودر فر داغ 200درجه بزارید بمدت یک ونیم تا دوساعت تا پخته بشه وروی بادمجون طلایی بشه میتونید هردو را روی گاز دودی کتید بعد گوشت بادمجان را جدا کنید وپوست پیاز را بگیرید وتوی غذا ساز خوب پوره کنید اگر غذا ساز ندارید با گوشت کوب خوب بکوبید نباید چیزی بصورت تکه ای بعد کوبیدن باقی بمونه کاملا پوره باشه بعد با دوقاشق جعفری ریز خرد شده وپوره یه حبه سیر و نصف لیوان پنیر پیتزا بیشتر هم می شه بریزید خوشمزه تر می شه با سه قاشق ارد سفید یا گندم فرقی نداره با یه تخم مرغ نمک وفلفل سیاه خوب مخلوط کنید ومثل کتلت توی روغن داغ سرخ کنید نکته قابل توجه........... این کتلت بخاطر وجود بادمجان بافتی نرم داره تا یکطرف اون که خوب سرخ شد بعد برگردونید واینکه واسه سرو حتما باید سرد بشه هم سفت تر می شه هم خوشمزه تر پس به نکته توجه بفرمایید نکته مهم ..... جعفری شما باید کاملا خشک باشه بعد ریز خردکنید واگر کتلت فرم نگرفت واستون کمی ارد اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛