eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۷ تا سیبزمینی متوسط ۱ ق غ روغن زیتون ۱ ق چ نمک ۱ ق چ فلفل ۱ پیمانه پنیر خامه ای فلفل سبز تند ۶ عدد خورد شده پنیر چدار نصف پیمانه پنیر موزارلا نصف پیمانه خامه سه چهارم پیمانه نمک ۱ ق چ فلفل ۱ ق چ گوشت ۱۲ تیکه پنیر چدار ورقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خمیر هزارلا : ۱ بسته خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم پودر قند : به مقدار لازم پودر پسته : به مقدار لازم خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید . خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید . خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید . کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه . خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید . روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد . در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ماکارونی 😍😋 کیه که عاشق سالاد ماکارونی نباشه🤤❤️ نصف بسته ماکارونی فرمی(من از مخلوط سبزیجات استفاده کردم) سس مایونز یا هزارجزیره به دلخواه(میتونین ماست و سس خردل و هر نوع سس که دوست داشتین استفاده کنین) خیارشور سه تا هویج خام ریز رنده شده دوتا(میتونین بپزین و درشت تر خرد کنین ولی خام عالیه) ژامبون هشت ورق(میتونین کالباس یا مرغ پخته ریش ریش شده استفاده کنین) نخود فرنگی و ذرت و زیتون هم اختیاریه ولی خیلیی خوشمزه میشه شوید خشک یا تازه سیب زمینی آب پز هم من نمیزنم چون سنگین میشه نمک و فلفل سیاه و آویشن هم حتتتما بزنین نکته:وقتی ماکارونی رو آبکش کردین نذارین آبش کاملا کشیده بشه،وقتی مرطوبه سس رو جذب نمیکنه و سالادتون خمیری نمیشه سس رو که اضافه کردین ماکارونی بذارین تو یخچال مزه دار بشه و تو این فاصله موادشو آماده کنین(خیلی خوشمزه تر میشه) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه بسته ماکارونی فرمی ۲۰۰گرم سینه مرغ پخته تخم مرغ ۳عدد نصف لیوان شیر نصف لیوان آب سودا یا گازدار ۱سوم لیوان روغن مایع پنیرپیتزا به میزان لازم پیاز فلفل و نمک وزردچوبه سینه ی مرغ رو ریش ریش کنین پیازو با کمی روغن وزردچوبه تفت بدین مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنین وکمی تفت بدین نمک وفلفل هم بزنین.ماکارونی فرمی شکل دلخواهتون رو بپزین وابکش کنین.تخم مرغ ،آب سودا،روغن وشیرو داخل ظرفی گودباچنگال هم بزنین ماکارونی رو بهش اضافه کنین ونمک وفلفل بزنین ومخلوط کنین نصف مواد ماکارونی رو داخل قابلمه تفلون بریزین وروش مرغ ریش ریش شده رو بریزین وصاف کنین.روی مرغ پنیر پیتزا بریزین هرچه بیشتر خوشمزه تر من پنیرم همین اندازه بود ریختم شما بیشتر بریزین‌.بقیه ی مواد ماکارونی رو بریزین وصاف کنین .در قابلمه رو بزارین وشعله رو کم کنین تا یه طرفش سرخ بشه (من با شعله کم ۴۵دقیقه زمان دادم) بعد برگردونین وطرف دیگش رو هم بزارین سرخ بشه وبا سس کچاپ ونوشابه سرو کنین آبسودا همون آب گازدار هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کنار هر غذایی ،این سوپ خوشمزه و مقوی رو از دست نده،بهترین انتخاب برای روزهای سرد👌 1 پیاز، 1 عدد هویج، 1 عدد کدو سبز، 1 فنجان اسفناج، 3 فنجان ماست، 2 قاشق آرد، 1 عدد تخم مرغ، نیم لیتر آب روی سوپ رب ۱ قاشق، گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم، نمک فلفل، زردچوبه سبزی ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در کمی روغن تفت می دهیم و در آخر اسفناج را اضافه می کنیم و نیم لیتر آب اضافه می کنیم و 5 دقیقه تفت می دهیم. سپس مخلوط تخم مرغ و آرد و ماست را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم و با توجه به میزان غلظت می توانید آب اضافه کنید. در آخر مواد سس رو سرخ کرده و روی سوپ بریزین و میل کنین. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم کارامل تخم مرغ ۵ عدد کامل شکر نصف پیمانه وانیل ۱ ق چ خامه ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم شیر ۱ لیوان مواد سس کارامل شکر ۸۰ گرم+۳۰ گرم اب سرد آب جوش ۴۰ گرم نکات ۱- برای اینکه یه قالب ۳۰ سانتی با ارتفاع ۱۲ سانت پر بشه اندازه مواد و دوبرابر کنید ۲- از کاسه یا قالب ۱ نفره هم میشه استفاده کرد ۳- برای سس کارامل مراقب باشید شکر نسوزه ۴-شکر و با ملاقه هم نزنید، ظرف و جابجا کنید ۵- اگه قالب کوچکتر استفاده کردین زمان پخت هم کوتاه‌تر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید) پیاز ۱ عدد آرد سفید ۱ ق غ فلفل دلمه ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۱ ق غ پونه یا نعنا خشک ۱ ق م چاشنی های آلس پایس من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم . توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم. فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم. گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند . و بعد آماده است. پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و اویه ای نمی باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌 سینه مرغ از نصف کمی بیشتر سیب زمینی خام دوعدد پیاز دوعدد سیر سه حبه تخم مرغ یک عدد آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم سینه مرغ رو چرغ کنید سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب گرم 2 لیوان معادل 400 میلی لیتر نمک 1 ق چ خ شکر 1 ق غ خ ارد 4.5 لیوان معادل 505 گرم 1 بسته مخمر فوری طرز تهیه: ابتدا ارد نمک شکر و مخمر فوری را باهم مخلوط می کنیم. سپس اب را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر جمع بشه و بدست نچسبه اب را اضافه می کنیم. وقتی خمیر کامل جمع شد روی ظرف را سلفون و پارچه کشیده و در جای گرم 1 ساعت استراحت میدیم تا حجم خمیر 2 برابر بشه. بعد به ارومی پف خمیر را گرفته و خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید و گرد کنید و روی کاغذ روغنی هر قسمت را قرار داده و یکم با دست باز کنید.(خیلی نباید پهن کنید خمیر رو) و وسط خمیر را یه دایره کوچک برش بدین با درب نوشابه مثلا. مجددا روی خمیر پارچه انداخته و 15-20 دقیقه بهش استراحت مجدد میدیم تا دوباره خمیر پف کنه. بعد از استراحت دوم خمیرها را داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا مغز خمیر هم پخته بشه و بعد روی دستمال اشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی جذب کاغذ بشه. این نان یا دونات را میتونین با کره مربا پنیر نوتلا و ... به عناون صبحانه و عصرانه نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. شبتون شیرین عزیزای دلم امشب یه شیرینی مقوی و خوشمزه مخصوص فصل سرما براتون آوردم... پایه ی اصلی این شیرین ارده هست که از خواصش همه اطلاع دارین خاصیت اصلی انواع ارده، انرژی زا بودن آنهاست و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می شوند😍 خب بریم سراغ دستور شیرینی اَرده ارده 1 پیمانه روغن مایع 1 پیمانه پودر قند 1 پیمانه زرده تخم مرغ 1 عدد بیکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری وانیل یا دارچین در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری آرد سفید حدود 3/5 تا 4 پیمانه ولی اندازه آرد تقریبی است به حدی که مواد خمیر به دست نچسبد آرد اضافه میکنیم ولی بافت خمیر نرمه و نباید بیش از حد آرد بزنین حالا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنین تا خوب گرم شه پودر قند، روغن ، زرده ، بیکینگ پودر و ارده را با هم مخلوط میکنیم با همزن دستی حسابی میزنیم وقتی مخلوط شد کم کم آرد را اضافه میکنیم و خوب خمیر را ورز میدهیم تا حدی آرد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه در عین حال بافت نرمی داشته باشه حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشه و برای 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید سپس خمیر را خارج کرده کف سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم گلوله های کوچک درست میکنیم و روی سینی میچینیم کمی با پشت قاشق فشار میدیم تا یکم پهن شه روشو هرجور دوست داشتین میتونین شکل بدین میزاریمش تو فر برای 15 تا 20 دقیقه نکته : تایم موندن شیرینیها تو فر تقریبی است چون حرارت همه فر ها باهم تنظیم نیست نکته: استفاده از وانیل یا دارچین اجباری نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پاستا روی گاز و شعله پخش کن هم میتوانید این را آماده کنید. چون احتیاج به مقدار گوشت زیادی داره می تونید از سویا ، چرخکرده ی مرغ و یا ترکیبی از سویا و گوشت استفاده کنید‌. مواد گوشتی سلیقه ای هست حتی میتونید قارچ و فلفل دلمه ی ریز خرد شده هم بریزید. پاستا لوله ای در همه ی فروشگاه ها با مارک ها و قیمت های متفاوت موجود میباشد. مقدار و نوع پنیر را میتوانید بنابر سلیقه تان تغییر دهید. قالب مناسب این غذا قالب کمربندی هست اما از قالب های دیگر هم میشه استفاده کرد. ادویه ها سلیقه ای میباشد من از ادویه ی ایتالیایی(مخصوص پیتزا و پاستا) هم استفاده کردم که در فروشگاه ها موجود است. من وقتی مواد گوشتی سرد شد در قیف یکبار مصرف ریختم و پاستا هارا پر کردم. .مواد لازم برای ۶ نفر: (مناسب قالب قطر ۲۵ سانت) رب گوجه ‌فرنگی ۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا رنده شده ۱ لیوان پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده ۱/۲ لیوان آویشن ۱ قاشق چای خوری سیر ۲ حبه پیاز ۲ عدد گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پاستا لوله ای ۴۰۰ گرم(یک بسته) طرز تهیه: ۱. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. ۲. سپس آویشن ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا مایه گوشت آماده شود. ۳. پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.(حدود ۱۱ دقیقه با کمی نمک بجوشانید) ۴. و پاستاها را به صورت عمودی داخل قالب و در کنار هم قرار دهید.(کف و دیواره های قالب را خوب چرب کنید) ۵‌. سپس گوشت چرخ کرده را در پاستاها بریزید.(با قاشق مربا خوری یا با قیف) ۶‌. پنیر پارمزان و پنیر پیتزا را مخلوط کنید و روی مایه گوشت را با پنیر بپوشانید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. ۷. پس از اینکه پنیر ذوب شد(۱۵ الی ۲۰ دقیقه) از فر خارج کنید و به صورت کیک سرو نمایید(میتوانید چند دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور پاکورا ساده هست که بسیار خوش طعمه...لایه بیرونی ترد و داخل اون بافتی نرم و کاملا پوک داره👌😍 😍😍😍👌👌👌👌 آرد نخود 1 لیوان آرد نخود را از عطاریها تهیه کنید. آرد سفید نصف لیوان خمیر مایه فوری 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری آب ولرم نصف لیوان مقداری آب ولرم اضافه جهت رقیق کردن مواد پیازچه(پیاز) ساطوری+گشنیز ساطوری+جعفری ساطوری حدود یک کاسه ماست خوری نمک،فلفل قرمز،زردچوبه،پودر تخم گشنیز،پودر زیره سبز به میزان لازم . ابتدا در ظرفی خمیر مایه فوری+شکر و آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند. آرد نخود+آرد سفید را در کاسه ای بریزید. خمیر مایه عمل آمده را اضافه و مخلوط کنید. در این مرحله مواد کمی سفت است بنابراین کم کم آب ولرم اضافه و هم بزنید تا غلظت مواد مثل ماست شود. اگر مواد سفت بود کمی آب ولرم اضافه کنید و اگر شل بود کم کم آرد سفید اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد. سبزیهای ساطوری و ادویه ها را هم اضافه و مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم مواد خمیری دو برابر شود. سپس هر بار مقداری از مواد را به کمک قاشق در روغن داغ شناور بریزید و کمی صبر کنید یک طرف پاکوره ها که کمی پف کرد برگردانید تا سمت دیگر هم پف کرده و خوب طلایی شوند. در پایان پاکوره های طلایی شده را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. میتوانید به مواد خمیری قبل از استراحت سوسیس نگینی سرخ شده یا مرغ پخته و نگینی و یا سیب زمینی آبپز نگینی اضافه و بعد از استراحت خمیر در روغن سرخ کنید. روغن داغ و حرارت ملایم باشه تا کاملا مغز پخت شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: گوشت چرخ کرده یک کیلو تخم مرغ دو عدد پودر دو برش نون باگت ادویه دلخواه.نمک. پیاز سه عدد متوسط جعفری یک دسته کوچیک برنج یک ونصف لیوان . ✍طرز تهیه: نصف گوشت وبا یک پیاز وادویه سرخ میکنیم .برنج وبا کمی آب میپزیم ودر صافی می ریزیم تا آبش بره .مابقی گوشت رو که خام هست با دو عدد پیاز رنده شده مخلوط کرده .جعفری رو ریز میکنیم واضافه می کنیم وبعدگوشت سرخ شده وتخم مرغ و مابقی موادرو مخلوط میکنیم خوب ورز میدیم وبه شکل لوله ای تو دست شکل میدیم. تو این مرحله مقداری آرد وسه عدد تخم مرغ خام هم زده شده لازم داریم کوفته ها رو اول داخل آرد می غلتونیم بعد داخل تخم مرغ ودر روغن سرخ می کنیم . حرارت وکم میکنیم تا خوب مغز پخت بشه. نکته: البته این تقریبا یک جور کتلت میشه ولی خوب اسمش کوفته است ولی طعم خوبی داره و برای تنوع بد نیست. اگه دیدین کمی مواد شل هست پودر نون اضافه کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از اون پیش غذای های لذیذ و عالی ، من که میگم خودش یه غذای کامله 😊😋☺️ از هر مدل پاستا می تونید استفاده کنید من از فتوچینی استفاده کردم که این بار کمی متفاوت باشه 😃😜 دانايى، ريشه همه خوبى ‏ها و نادانى ريشه همه بدى ‏هاست. امام علی (ع) پاستا فتوچینی ۳۰۰ گرم سینه مرغ ۱ عدد خیارشور ۲ عدد نخود فرنگی نصف لیوان ذرت نصف لیوان هویج ۲ تا ۳ عدد سس مایونز ۲ تا ۳ ق غ ماست ۳ تا ۴ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم آب لیمو به میزان لازم می تونید از مرغ و یا کالباس در این سالاد استفاده کنید . من مرغ رو با یه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پختم و بعد از پخت ریش ریش کردم . پاستا رو در آب جوش همراه نمک ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بپزه و بعد آبکش کردم . هویج رو هم پختم و رنده کردم . توی یک ظرفی پاستا و مرغ ریش ریش شده ، هویج رنده شده ، ذرت ، نخودفرنگی رو با هم ترکیب کردم . برای سسش : سس مایونز و ماست و سس خردل و نمک و فلفل و آب لیمو رو با هم ترکیب کردم . سس رو به مواد سالاد اضافه کردم و مخلوط کردم .یک ساعتی هم که یخچال بمونه حسابی خوشمزه تره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مناسب برای 4 نفر . 🔷مواد لازم برای آماده کردن سبزیجات 🔹1 عدد پیاز قرمز خرد شده 🔹2 پیمانه گل کلم بروکلی 🔹1 عدد فلفل دلمه‌ای زرد خرد شده 🔹2 پیمانه هویج کوچک 🔹1 و نیم پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی 🔹3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 🔹نمک و فلفل به مقدار لازم 🔹8 تا 10 شاخه آویشن 🔹چند حبه سیر . 🔷مواد لازم برای آماده سازی مرغ 🔹4 تکه سینه مرغ 🔹روغن زیتون 🔹نمک و فلفل به مقدار لازم 🔹کمی فلفل پاپریکا 🔹4 شاخه آویشن 🔹4 حبه سیر . 🔷لوازم آشپزی مورد نیاز 🔹2 سینی فر 🔹فویل آلومینیومی . ♨️طرز تهیه 1. دمای فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد( 400 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. 2. پیاز، کلم بروکلی، فلفل دلمه‌ای، هویج و گوجه‌فرنگی گیلاسی را به طور مساوی روی سینی فر می‌چینیم. (مراقب باشید که سبزیجات روی هم نیفتند تا درست برشته شوند). 3. روغن زیتون، نمک و فلفل را به مقدار لازم روی سبزیجات می‌ریزیم. 4. چند شاخه آویشن و چند حبه سیر نصف شده را روی سبزیجات می‌گذاریم. 5. چند تکه فویل آلومینیومی (تقریبا در ابعاد 30x30 سانتی) جدا کرده و باز می‌کنیم. سپس، هر کدام از تکه‌های مرغ را وسط فویل‌ها می‌گذاریم. 6. هر دو سمت مرغ را به روغن زیتون، نمک، فلفل و پاپریکا آغشته می‌کنیم. (برای خوش طعم شدن مرغ) 7. چند شاخه آویشن و حبه سیر را روی هر کدام از تکه‌های مرغ می‌گذاریم. 8. کاغذ فویل را طوری تا می‌کنیم که به طور کاملا مرغ داخل آن قرار بگیرد. 9. هر 4 تکه سینه مرغ پیچیده شده به فویل را روی سینی فر می‌گذاریم. 10. هر دو سینی فر را به مدت 30 دقیقه در فر می‌پزیم. 11. خوراک مرغ و سبزیجات آماده است. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛