8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_ماکارونی😍😋
یه بسته ماکارونی فرمی
۲۰۰گرم سینه مرغ پخته
تخم مرغ ۳عدد
نصف لیوان شیر
نصف لیوان آب سودا یا گازدار
۱سوم لیوان روغن مایع
پنیرپیتزا به میزان لازم
پیاز
فلفل و نمک وزردچوبه
سینه ی مرغ رو ریش ریش کنین پیازو با کمی روغن وزردچوبه تفت بدین مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنین وکمی تفت بدین نمک وفلفل هم بزنین.ماکارونی فرمی شکل دلخواهتون رو بپزین وابکش کنین.تخم مرغ ،آب سودا،روغن وشیرو داخل ظرفی گودباچنگال هم بزنین ماکارونی رو بهش اضافه کنین ونمک وفلفل بزنین ومخلوط کنین نصف مواد ماکارونی رو داخل قابلمه تفلون بریزین وروش مرغ ریش ریش شده رو بریزین وصاف کنین.روی مرغ پنیر پیتزا بریزین هرچه بیشتر خوشمزه تر من پنیرم همین اندازه بود ریختم شما بیشتر بریزین.بقیه ی مواد ماکارونی رو بریزین وصاف کنین .در قابلمه رو بزارین وشعله رو کم کنین تا یه طرفش سرخ بشه (من با شعله کم ۴۵دقیقه زمان دادم) بعد برگردونین وطرف دیگش رو هم بزارین سرخ بشه وبا سس کچاپ ونوشابه سرو کنین آبسودا همون آب گازدار هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده 😍😋
کنار هر غذایی ،این سوپ خوشمزه و مقوی رو از دست نده،بهترین انتخاب برای روزهای سرد👌
#سوپ_سبزیجات
1 پیاز، 1 عدد هویج، 1 عدد کدو سبز، 1 فنجان اسفناج، 3 فنجان ماست، 2 قاشق آرد، 1 عدد تخم مرغ، نیم لیتر آب
#سس روی سوپ
رب ۱ قاشق، گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم، نمک فلفل، زردچوبه
سبزی ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در کمی روغن تفت می دهیم و در آخر اسفناج را اضافه می کنیم و نیم لیتر آب اضافه می کنیم و 5 دقیقه تفت می دهیم.
سپس مخلوط تخم مرغ و آرد و ماست را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم و با توجه به میزان غلظت می توانید آب اضافه کنید.
در آخر مواد سس رو سرخ کرده و روی سوپ بریزین و میل کنین.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم کارامل
تخم مرغ ۵ عدد کامل
شکر نصف پیمانه
وانیل ۱ ق چ
خامه ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
شیر ۱ لیوان
مواد سس کارامل
شکر ۸۰ گرم+۳۰ گرم اب سرد
آب جوش ۴۰ گرم
نکات
۱- برای اینکه یه قالب ۳۰ سانتی با ارتفاع ۱۲ سانت پر بشه اندازه مواد و دوبرابر کنید
۲- از کاسه یا قالب ۱ نفره هم میشه استفاده کرد
۳- برای سس کارامل مراقب باشید شکر نسوزه
۴-شکر و با ملاقه هم نزنید، ظرف و جابجا کنید
۵- اگه قالب کوچکتر استفاده کردین زمان پخت هم کوتاهتر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_ترکیه_ای
برای ۳ نفر
تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید)
پیاز ۱ عدد
آرد سفید ۱ ق غ
فلفل دلمه ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پونه یا نعنا خشک ۱ ق م
چاشنی های آلس پایس
من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم .
توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم. فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم. گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند .
و بعد آماده است.
پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و اویه ای نمی باشد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_مرغ
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌
سینه مرغ از نصف کمی بیشتر
سیب زمینی خام دوعدد
پیاز دوعدد
سیر سه حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق
سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید
نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم
سینه مرغ رو چرغ کنید
سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید
همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه
بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره
به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_بدون_روغن
مواد لازم:
آب گرم 2 لیوان معادل 400 میلی لیتر
نمک 1 ق چ خ
شکر 1 ق غ خ
ارد 4.5 لیوان معادل 505 گرم
1 بسته مخمر فوری
طرز تهیه:
ابتدا ارد نمک شکر و مخمر فوری را باهم مخلوط می کنیم. سپس اب را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر جمع بشه و بدست نچسبه اب را اضافه می کنیم. وقتی خمیر کامل جمع شد روی ظرف را سلفون و پارچه کشیده و در جای گرم 1 ساعت استراحت میدیم تا حجم خمیر 2 برابر بشه. بعد به ارومی پف خمیر را گرفته و خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید و گرد کنید و روی کاغذ روغنی هر قسمت را قرار داده و یکم با دست باز کنید.(خیلی نباید پهن کنید خمیر رو) و وسط خمیر را یه دایره کوچک برش بدین با درب نوشابه مثلا. مجددا روی خمیر پارچه انداخته و 15-20 دقیقه بهش استراحت مجدد میدیم تا دوباره خمیر پف کنه. بعد از استراحت دوم خمیرها را داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا مغز خمیر هم پخته بشه و بعد روی دستمال اشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی جذب کاغذ بشه. این نان یا دونات را میتونین با کره مربا پنیر نوتلا و ... به عناون صبحانه و عصرانه نوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
شبتون شیرین عزیزای دلم
امشب یه شیرینی مقوی و خوشمزه مخصوص فصل سرما براتون آوردم...
پایه ی اصلی این شیرین ارده هست که از خواصش همه اطلاع دارین
خاصیت اصلی انواع ارده، انرژی زا بودن آنهاست و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می شوند😍
خب بریم سراغ دستور
شیرینی اَرده
ارده 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
بیکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری
وانیل یا دارچین در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری
آرد سفید حدود 3/5 تا 4 پیمانه ولی اندازه آرد تقریبی است
به حدی که مواد خمیر به دست نچسبد آرد اضافه میکنیم ولی بافت خمیر نرمه و نباید بیش از حد آرد بزنین
حالا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنین تا خوب گرم شه
پودر قند، روغن ، زرده ، بیکینگ پودر و ارده را با هم مخلوط میکنیم با همزن دستی حسابی میزنیم
وقتی مخلوط شد کم کم آرد را اضافه میکنیم و خوب خمیر را ورز میدهیم
تا حدی آرد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه در عین حال بافت نرمی داشته باشه
حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشه و برای 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید
سپس خمیر را خارج کرده
کف سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم
گلوله های کوچک درست میکنیم و روی سینی میچینیم کمی با پشت قاشق فشار میدیم تا یکم پهن شه
روشو هرجور دوست داشتین میتونین شکل بدین
میزاریمش تو فر برای 15 تا 20 دقیقه
نکته : تایم موندن شیرینیها تو فر تقریبی است چون حرارت همه فر ها باهم تنظیم نیست
نکته: استفاده از وانیل یا دارچین اجباری نیست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛