eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
15.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 نودل سه بسته فلفل دلمه یک عدد متوسط پیازیک عددمتوسط گوجه فرنگی ۳ عدد نمک وادویه میزان لازم پنیرپیتزا درصورت دلخواه ۳ قاشق غذاخوری گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم آب دولیوان ابتداپیازروتفت میدیم بهش گوشت چرخ شده وادویه اضافه کرده گوشت که تفت خوردبهش گوجه ریزشده رواضافه میکنیم زمان میدیم تاگوجه پخته بشه بعد فلفل دلمه ونهایتا دولیوان آب رومیریزیم یکمقدارکه موادباهم پخته شده نودل رواضافه کرده نودلهاروزیروروکرده تاازهم بازبشن درب تابه رومیزاریم وده دقیقه بهش زمان میدیم دراخرپنیرپیتزاریخته پنیرهاکه آب شدنودل خوشمزه ماآمادست 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 کنجد یک ونیم لیوان بادام زمینی یاگردو نگینی نصف لیوان پودر نارگیل یک سوم لیوان شیره انگور سه قاشق غذاخوری عسل دو قاشق غذاخوری ارده دو قاشق غذاخوری پودر پسته و خلال بادام برای تزیین طرز تهیه👇 ابتدا داخل تابه کنجد را میریزیم و با شعله کم ۵ دقیقه تفت میدهیم، لازم نیست کنجد تغییر رنگ بده، بعدبادام و پودر نارگیل را اضافه میکنیم چنددقیقه همه روباهم بومیدیم شعله را خاموش میکنیم، بعد ارده عسل و شیره را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا حالت خمیری و چسبنده پیدا کنه داخل ظرف موردنظر نایلون پهن میکنیم و مواد را میریزیم و صاف میکنیم و با ته لیوان یابادست فشرده میکنیم و روی آن را با خلال بادام وپسته تزیین میکنیم میزاریم یخچال تایکمی خودشوبگیره من یک ساعت گزاشتم بعد از نایلون جدا کرده داخل ظرف گذاشته و با چاقو به اندازه دلخواه برش میدهیم. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۱-گوشت ۴۰۰ گرم ۲-برنج آبکش ۱ پ ۳-سبزی کوفته ۱ پ ۴-پیاز ۱ عدد ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ سس کوفته ۱-پیاز ۱ عدد ۲-روغن ۲ ق.غ ۳-نعنا خشک ۱ ق.غ ۴-برنج آبکش ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-سیر ۲ حبه ۷-آب ۳ پ ۸-کشک ۲۳۰ گرم ۹-گردو ۴ عدد نکته: اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره. برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ بی نقص ترین شله زرد رو اینجوری بپز😍🤌🏻 برنج نیم دانه هاشمی ۵۰۰گرم شکر (دو برابر مقدار برنج) یک کیلو گرم آب ۴-۵لیتر زعفران غلیظ نصف استکان کره ۵۰گرم خلال بادام به میزان‌لازم گلاب یک لیوان‌ برنج رو از شب قبل خوب بشورید و با چهار لیتر آب خیس بدید بعد با همون آب بذارید روی حرارت ملایم بذارید تا بپزه به هیچ وجه موقع پخت بهش آب اضافه نکنید چون شله زرد آب میندازه وقتی برنج له شد و شکوفه زد و شل شد بهش شکر رو‌اضافه کنید (حرارت باید ملایم باشه تا جا بیوفته ) بعد از حل شدن شکر ،بادام و گلاب رو مخلوط کنید و به شله زرد اضافه کنید ،حالا زعفران هم بریزید و خوب هم بزنید برای جا افتادن شله زرد یه قالب کره رو در آخر بهش اضافه کنید و دم کنی بذارید تا بیست دقیقه دم بکشه و بعد نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ابتدا ۳۰۰ گرم آرد، ۲قاشق چایخوری بکینگ پودر، ⅛ قاشق چایخوری نمک رو با الک مخلوط کنید.دوتا بادمجون رونگینی خرد کنید و سرخ کنید یک پیاز بزرگ (۴تا۶ قاشق غذاخوری ) رو رنده و سرخ کنید یک پیمانه ذرت پخته بدون آب رو با بادمجونها و پیاز داغ، ۸ حبه سیر له شده، ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن، ۲ قاشق چایخوری گشنیز یا جعفری خشک و نمک و فلفل مخلوط کنید و بعد سه تا تخم مرغ ،یک سوم پیمانه شیر و ۱۰ قاشق غذاخوری روغن زیتون بهش اضافه ،خوب مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست بشه داخل قالب های مافین یا رکین یا ظرف های تکنفره مناسب فر رو چرب کنید مواد رو بریزید داخلشون به طوری که ۳سانت از سر هر ظرف خالی بمونه روش پنیر پیتزا بریزید بذارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم نمک و فلفل سیاه پیاز رنده شده ‌خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری سر پر خلال بادوم ۲ قاشق غذا خوری سر پر کشمش ۲ قاشق غذا خوری شکر ۱ قاشق غذا خوری هویج ۲ عدد زرشک ۲ قاشق غذا خوری برنج ۳ پیمانه روغن ۲ قاشق غذا خوری این خورش یا مواد رو به همراه انواع پلو میتونید سرو کنید ،عدس پلو یا رشته پلو ،امیدوارم درست کنید و لذت ببرین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خمیر هزارلا : ۱ بسته خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم پودر قند : به مقدار لازم پودر پسته : به مقدار لازم خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید . خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید . خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید . کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه . خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید . روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد . در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍😋 بورک باید اينجورى ترد و خوشمزه باشه و خيلى راحت اماده بشه👌🏻😋👌🏻 خمير هزار لا ١بسته اسفناج ٢٠٠ گرم پنير خامه اى ٢٠٠ گرم روغن زيتون ٢ ،٣ قاشق غداخورى گردو به مقدار دلخواه زرده تخم مرغ( براى رومال كردن) كنجد براى تزئين ❌فر ١٨٠ درجه به مدت ٣٥_ ٤٥ دقيقه(بسته به نوع فر زمان فرق ميكنه حواستون باشه نسوزه) ❌خمير هزار لارو بعد از نيم ساعت كه از فريزر دراوردين حتما خيلى خوب با وردنه باز كنين ❌ كيفيت و تازگى خمير هزار لا خيلى مهمه ❌اگه ديدين خميرتون موقع وردنه كشيدن پاره شد يا به شكل دلخواهتون باز نشد ميتونين خميرو جمع كنين يه ورز خيلى كوچيك بدين بعد خودتون بازش كنين همه ى مراحل در ويديو مشخص هست☺️ 🍔🥗
18.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 یک و نیم لیوان آلبالو بدون هسته رو داخل قابلمه‌ای بریزین، ۴ قاشق غذاخوری شکر و یک سوم لیوان آب اضافه کنید و بذارین روی حرارت ملایم گاز تا نیم ساعت بپزه و قوام بیاد⁣⁣ مرغ رو با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه‌دار کنید و بعد داخل تابه سرخ کنید؛ وقتی طرف اول سرخ شد از زعفران دم کرده روی مرغ‌ها بریزین و بذارین طرف دیگرش هم سرخ شه⁣⁣ حالا تو همون تابه که مرغا سرخ شدن، ۲ تا پیاز خلالی رو به خوبی تفت و سرخ کنید و بعد هم مرغ‌ها رو بچینید، از آلبالو قوام اومده بریزین، چوب دارچین و ۱ لیوان آب جوش هم بریزید و بذارین ۱ ساعت با حرارت خیییییلی کم بپزه و مرغ مغزپخت بشه، سس غلیظ بشه⁣⁣ اواسط پخت ۱ ق غ رب آلبالو، ۱ ق غ رب نارنج محلی و ۱ ق غ کره محلی بریزید که محشر بشه با کته زعفرونی نوش جان کنید، ⁣⁣ به دلخواه شکر رو کم‌تر یا زیاد‌تر کنید با توجه به ذائقه‌تون
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 یه کاسه ابگوشتی سرخالی لپه با ابجوش یک ساعت خیس بدید ترفند گرفتن نفخ حبوبات قبلا پست کردم حتما ببینید دویست گرم گوشت گوساله یا گوسفندی فرقی نداره چرخکرده هم میشه میتونید مقدار گوشت کمتر هم بکنید با یک عدد پیاز و چوب دارچین بزارید تا کاملا بپزه وقتی پخت ادویه و آب نارنج زدم و ریش ریش کردم از اون طرف هم لپه خیس داده رو با دوتا سیب زمینی تو یه قابلمه دیگه جداگانه پختم نکته خیلی مهم اینه که لپه باید کامل ابش کشیده بشه گوشت هم همینطور اصلا نباید آب داشته باشن چون شامی وا میره همه زحماتتون هدر میده حواستون باشه بعد مواد با هرچی که دارید میکس کنید و یدونه تخم مرغ بزنید به این مقدار مواد تخم مرغ هم نباید زیاد بزنید ادویه هم دوس داشتین بزنید من دیگه نزدم چون گوشت ادویه داشت فقط یه کوچولو نمک زدم بعد هم به اندازه دلخواه داخل روغن داغ سرخش کنید و نوش جونتون کنید
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا😍😋 اگه از اون خانواده های عشق پیتزایین، دیگه از رستوران سفارش ندین خودت سالم و لذیذش رو آماده کن🤩 یک عدد پیاز رو با روغن تفت بدین یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده یک عدد هویج خرد شده اضافه و کمی تفت بدین ۲۰۰ گرم قارچ خرد شده بریزین یک قاشق آبلیمو اضافه کنین تا سیاه نشه نصف پیمانه ذرت آبپز شده نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن اضافه کنین یک عدد سینه مرغ آبپز و‌ ریش ریش شده دو قاشق سس کچاپ اضافه و مخلوط کنین کف قالب رو کمی چرب و آرد پاشی کنین خمیر جادویی که آماده کردین رو کف قالب باز کنین با چنگال سوراخ کنین تا خیلی پف نکنه کمی سس بزنین مقداری پنیر پیتزا مواد آماده شده دوباره پنیر پیتزا در آخر کمی آب اسپری کنین یا یه کاسه آبجوش داخل فر بذارین تا پنیر خشک نشه با دمای ۲۰۰ درجه، ۲۵ دقیقه زمان بدین دو دقیقه آخر هم گریل رو روشن کنین پیتزا رو برش بزنین به به، هیشکی نمیتونه دست رد به این پیتزاها بزنه نوش جان😍😍
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم مرغ ۳ عدد شیر ۲/۳ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان نشاسته گل ۱/۲ لیوان آرد سفید ۱ لیوان وانیل ۱/۲ ق.چ 🔴نشاسته، شیر و گلاب رو مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا باز بشه تو یه ظرف دیگه 3 تا تخم مرغ با وانیل میزنیم و به ترکیب قبلی اضافه میکنیم، آردو روی مایع الک و خوب هم میزنیم میزاریم نیم ساعت تو محیط استراحت کنه بعد از صافی رد می کنیم. داخل یه قابلمه کوچیک و گود تا نصفه روغن میریزیم و قالب مخصوص رو داخلش میزاریم تا با حرارت نسبتا بالا داغ بشه قالب رو درمیاریم و سریع روغن اضافیش رو دستمال میگیریم و داخل مایع می‌بریم طوری که مایع با بالای قالب فاصله داشته باشه و در روغن داغ میزاریم تا طلائی بشه شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخونه به صورت تک تک میچینیم تا روغن اضافه اش گرفته بشه بعد از خنک شدن روشُ پودر قند و در صورت تمایل پودر هل بریزید ⭕️قالب به کف قابلمه برخورد نکنه ⭕️موقع سرخ کردن بعد از کمی ضربه کوچک شیرینی از قالب جدا میشه ⭕️بعد اینکه چند تا از شیرینی ها رو آماده کردین، مواد مایع رو هم بزنید تا ته نشین نشه