eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلزونی😍😋 دستور تهیه : من چون این مرغ رو روی هویج پلو استفاده کردم به صورت تک تک پیچیدم و با خلال دندان فیکس کردم و در بین پخت و قبل از طلایی شدن خلال دندان رو در آوردم(اگه زیاد طلایی بشه خلال دندان سخت تر در میاد) شما میتونید مرغهای حلزونی رو سر سیخ چوبی بزنید سرخ کنید(بسته به نوع غذا) سینه مرغ را برش نواری بزنید و ابتدا زعفران ساییده ،مقداری نمک،یکی دو قاشق آبلیمو اضافه و مخلوط کنید و در پایان پیاز را اضافه و روی ظرف را بپوشانید و حداقل 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملا مزه دار بشه. بعد تک تک به صورت حلزونی فرم بدید و بنا به نوع غذاتون در سیخ چوبی بزنید یا با خلال دندان فیکس کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و با حرارت ملایم دو طرف مرغ حلزونی رو سرخ کنید تا طلایی و مغز پخت بشه. و با غذا سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(پیتزا کُردی)😍😋 توی خمیر کلانه در فصل بهار از گیاه کوهی پیچک و در سایر فصول از پیازچه استفاده میشه و روی ساج میپزن و با روغن حیوانی چرب میکنن و با دوغ صرف میشه مواد لازم برای چهار عدد کلانه : آرد گندم : ۲۰۰ آب ولرم : ۱۲۰ گرم نمک : نصف قاشق چای خوری مایه خمیر خشک : یک قاشق چای خوری سر خالی پیازچه : ۵۰۰ گرم‌ روغن حیوانی : میزان لازم اب رو کم کم اضافه کنید به آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه ، سفت هم نباشه خمیر ۱۰ دقیقه ورز بخوره ، ۱۵ دقیقه استراحت کنه خمیر بدست امده به چهار قسمت مساوری تبدیل بشه برای چهار عدد کلانه موقع پهن کردن خمیر باید به قدری خمیر پهش و نازک بشه که مثل شیشه اونطرفش مشخص باشه ، هر چه خمیر نازک تری داشته باشید کلانه خوشمزه تری دارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 
❌❌خبر فوری این روزها❌❌ 🤩✅ناباروری درمان شد✅🤩 دیگه نگران نباشید درمان قطعی و تضمینی کشف شد🥰 🌪️طوفان درمان ناباروری پیدا شد 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 💣حسرت پدر مادر شدن تموم شد🥺 ⚡غصه اینکه بچه نداریو نخور دیگه 🙏 💣 روش کاملا تضمینی زیر نظر سازمان غذا و دارو✌🏻 👶با نتیجه دهی 💯 تضمینی و قطعی💥 لینک کانال: https://eitaa.com/joinchat/2033975658C11b91e7253
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکوی کرمدار توت‌فرنگی😍😋 برای آماده کردنش حدود نیم ساعت وقت لازمه و بعدش یکی از خوشمزه‌ترین و درعین حال شیک‌ترین دسر روبروتونه کافیه خمیر کیک اسفنجی رو آماده کنید و طبق مراحل توی فیلم پیش برید.🍰 قبلا آموزش کیک اسفنجی بدون نیاز به جدا کردن زرده و سفیده تخم‌مرغ رو براتون گذاشتم که خیلی هم سریع آماده میشه. من با کرم پنیری و توت فرنگی پر کردم🍓🧀 ولی میتونید با خامه فرم گرفته🧁 یا کرم شکلاتی 🍫و هرمیوه دلخواه🍒🍑🫐 جایگزین کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. نکته: حتما بعد از اینکه دایره‌ها رو روی کاغذ کشیدید کاغذ رو پشت و رو کنید که جوهر وارد خمیر نشه. اگه فر ندارید میتونید روی گاز به‌شکل پنکیک آماده و با کرم پرش کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکوی کرمدار توت‌فرنگی😍😋 برای آماده کردنش حدود نیم ساعت وقت لازمه و بعدش یکی از خوشمزه‌ترین و درعین حال شیک‌ترین دسر روبروتونه کافیه خمیر کیک اسفنجی رو آماده کنید و طبق مراحل توی فیلم پیش برید.🍰 قبلا آموزش کیک اسفنجی بدون نیاز به جدا کردن زرده و سفیده تخم‌مرغ رو براتون گذاشتم که خیلی هم سریع آماده میشه. من با کرم پنیری و توت فرنگی پر کردم🍓🧀 ولی میتونید با خامه فرم گرفته🧁 یا کرم شکلاتی 🍫و هرمیوه دلخواه🍒🍑🫐 جایگزین کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. نکته: حتما بعد از اینکه دایره‌ها رو روی کاغذ کشیدید کاغذ رو پشت و رو کنید که جوهر وارد خمیر نشه. اگه فر ندارید میتونید روی گاز به‌شکل پنکیک آماده و با کرم پرش کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ تنوری😍😋 مواد لازم: مواد داخلی سلیقه ای ژامبون 🥓 ذرت 🌽 قارچ 🍄 فلفل دلمه رنگی 🫑 فلفل سیاه و آویشن 🌶🌿🍃 آب💧 ۱۳۰گرم خمیرمایه🥄 ۵گرم نمک🧂 ۱۰گرم شکر🍚 ۱۰گرم روغن🥃۵۰گرم آرد🥡 ۲۵۰گرم .تخم مرغ و کنجد🥚 برای رومال خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ عجیب اما واقعی 👆 ⛔️ متولد شدن نوزاد ۸۰ ساله انسان در هند ! ⛔️ نوزادی که در زمان تولد هشتاد سال دارد ! ✅ جهت دیدن کلیپ کلیت کنید 👇 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/239534111C3f709894ba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹دیگه پودر سیر بازاری 😍😋 🌹 مدل دیگه برای خشک کردن سیر👇 کف سینی نایلون فریزر پهن کنید و سیر خورد شده یا رنده شده روی نایلون پهن کنید، هر چه نازک‌تر پهن کنید زودتر میشه، دو روز توی آفتاب بزارید خیلی خوشرنگ خشک میشه و چند روز هم توی دمای محیط خونه بمونه تا رطوبتش کامل جمع بشه. 🌹همه ی سیرهای خشک رو یه باره آسیاب نکنید این طوری عطرش بهتر میمونه. 🌹از پودر سیر به عنوان چاشنی میشه توی غذاهای مختلف استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹دیگه پودر سیر بازاری 😍😋 🌹 مدل دیگه برای خشک کردن سیر👇 کف سینی نایلون فریزر پهن کنید و سیر خورد شده یا رنده شده روی نایلون پهن کنید، هر چه نازک‌تر پهن کنید زودتر میشه، دو روز توی آفتاب بزارید خیلی خوشرنگ خشک میشه و چند روز هم توی دمای محیط خونه بمونه تا رطوبتش کامل جمع بشه. 🌹همه ی سیرهای خشک رو یه باره آسیاب نکنید این طوری عطرش بهتر میمونه. 🌹از پودر سیر به عنوان چاشنی میشه توی غذاهای مختلف استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجان 3 عدد سیب زمینی 3 عدد پیاز 1 عدد گوجه 5 عدد سیر 1 حبه فلفل دلمه گوشت چرخ کرده کم‌چربی زردچوبه فلفل سیاه نمک فلفل قرمز گشنیز خرد شده یک مشت ابتدا بادمجان ها رو پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش بزنید سپس داخل آب و نمک بزارید تا تلخیش گرفته بشه و بعد داخل روغن سرخ کنید حالا به ترتیب سیب زمینی حلقه شده ،فلفل دلمه حلقه شده و دو عدد گوجه های حلقه شده رو به همراه کمی نمک سرخ کنید.داخل تابه پیاز نگینی رو تفت بدید تا سبک بشه حالا سیر رنده شده رو اضافه کرده و یه تفت کوچیک‌ بدید و بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و یه تفت کوچیک بدید حالا نمک ،فلفل سیاه ،زردچوبه و فلفل قرمز رو اضافه کرده و تفت دهید حالا پوره گوجه و گشنیز خرد شدخ رو اضافه کنید و هم بزنید اجازه بدید با گوشت پخته بشه داخل تابه یک لایه سیب زمینی سرخ شده ،یک لایه بادمجان سرخ شده و مواد گوشتی روش فلفل دلمه و دوباره یک لایه سیب زمینی ،یک لایه بادمجان و یک لایه گوجه قرار بدید درشو بزارید و اجازه بدید با حرارت کم‌ نیم ساعت بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•تاکو + سس سالسا😋😍 ~💚مواد اولیه برای ۴-۵ تا تاکو: ۲ عدد گوجه فرنگی کوچک ۱ عدد فلفل دلمه رنگی ۱ عدد پیاز ۲-۳ حبه سیر ۱ عدد فلفل هالوپینیو (خیلی تنده) ۱ عدد سینه مرغ ادویه: نمک،فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا دودی، زیره، تخم گشنیز ۲ ق غ روغن زیتون یه دسته کوچک گشنیز نصف آب یک لیموترش ۱ ق غ روغن زیتون ۴-۵ تا نون تاکو (ویدئو آموزشش هست توی پیج، همون نون تورتیا ولی کوچکتر) ۳-۴ پر کاهو . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجون کوچک و قلمی حدود سه کیلو سرکه ی قرمز نمک و فلفل سیاه و زردچوبه سبزی معطر(ترخون و مرزه و کمی نعناع) سیر ریز شده دویست گرم اول بادمجون ها رو بشوریم و کلاهک اونا رو با چاقو مرتب کنید و یه چاک کوچیک به بدن بادمجون بدیدبعد میریزیم داخل قابلمه و دو لیوان آب میریزیم و میذاریم حدود یک ربع بجوشه(زیاد روی شعله قرار ندید و گرنه بادمجون ها له میشن)بعضی‌ها بادمجون رو با سرکه میپزن من دوست ندارم چون احساس میکنم خیلی تند و تیز میشه حالا بادمجون ها رو میذاریم روی یه دستمال تمیز تا آب اضافیش گرفته بشه بعد در کاسه ای جدا سبزی های معطر خرد شده و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و سیر های ریز شده(میتونید رنده کنید)مخلوط کنید. داخل شکم بادمجون ها رو با مواد پر کنید و بذارید داخل شیشه.حالا سرکه ی قرمز و کمی نمک رو با هم مخلوط کنید و روی بادمجون ها بریزید. (کاملا سرکه باید روی بادمجون ها رو بگیره) درب اونو میبندیم وجای خنک قرار میدیم بعد از دو تا سه هفته‌ آمادس درست کنید ونوش جونتون کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کیک یخچالی بیسکوئیت ساقه طلایی ۱عدد کره ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای نصف بسته خامه صبحانه ۱عدد ژلاتین ۲ق غ شکلات صبحانه ۲قاشق برای لایه دوم شکلات صبحانه ۱قاشق پر شیر کاکائو نصف لیوان ژلاتین ۱ق غ طرز تهیه : بیسکوئیت پودر کنین وبا کره ذوب شده مخلوط کنین وبریزین تو قالب پنیر خامه ای وخامه رو به همراه ژلاتین وشکلات صبحانه با همزن بزنین وروی بیسکوئیت ها بریزین برای لایه دوم شکلات صبحانه رو به همراه شیر کاکائو ‌ژلاتین بنماری شده قاطی کنین وبریزین روی چیز کیک 🙂 وبه مدت ۲ساعت بزارین تو بخچال ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ارد نان فانتزی ۲ پ ۲۶۰ گ شیر ۱۲۰ گ نصف پ کره ۳۰ گ ۲ ق غ شکر ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایه ۱ ق چ نمک نصف ق چ پنیر خامه ای ۱ عدد سبزی به دلخواه گردو خرد شده ارد والک کنید بعد به ترتیب که در فیلم دیدید مواد خشک بعد مایعات رو ترکیب کنید خمیرباید نرم ولطیف وکمی چسبناک باشه تا نون مثل فیلم نرم ولطیف بشه پس ارد زیاد نزنید با دست چرب ورز بدین بعد ۱ ساعت استراحت اولیه خمیر پف خمیر وبگیرید وروی سطح کار باز کنید به ضخامت نیم سانت ویک لایه پنیر وبعد سبزی وگردو بریزید وبا وردنه فیکس کنید برش های یک سانتی بزنید ورول کنید داخل کپسول کاغذی بزارید و۱ ساعت استراحت نهایی تا دوبرابر بشن داخل فر ظرف اب جوش بزارید طبقه وسط بمدت ۳۰ دقیقه تا روی نانها رنگ بگیرن بپزید دمای فر گازی ۱۹۰ فر برقی ۱۸۰ توستر ومایکرو ۱۶۰ یا ۱۷۰ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 دو عدد موز ۱۸۰ گرم بیسکویت (یا به مقدار لازم ) ۱۰۰ گرم شکر (تقریبا نصف لیوان) ۱۰ گرم وانیل شکری (یه ق چ خ ) ۷۰ گرم پودینگ ( تقریبا نصف لیوان ) ا لیتر شیر (تقریبا ۴ لیوان ) اول قالب مورد نظر تون رو خوب چرب کنید و موز رو حلقه کنید بچینید توش و بیسکویت ها رو بچینید رو موزها بعد شکر و وانیل و پودینگ و شیر رو بریزید تو قابلمه و بگذارید رو گاز مرتب هم بزنید تا قوام بیاد بعد بریزید رو بیسکویت ها و روش سلفون بکشید و بگذارید یخچال تا دو ساعت بمونه بعد برگردونید تو ظرف سرو و روش رو با عسل یا کارامل یا هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید و نوش جان کنید خیلی راحت و خوشمزه 💜 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم مرغ ۱ عدد پیاز ۲ عدد کشمش مقداری آلو مقداری گردو مقداری زعفران نمک.فلفل.پودر سیر مرغ رو با زعفران.نمک.فلفل. پودر سیر مزه دار کنید و اجازه بدید استراحت کنه پیاز رو تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید تفت که خورد گردو.الو و کشمش رو اضافه کنید داخل شکم مرغ رو پر کنید بخیه بزنید و داخل قابلمه ای که تا نیمه نمک هست بذارید ۳ ساعت اجازه بدید که مرغ بپزه در آخر هم رومال زعفران و کره بزنید توجه کنید که این مرغ اصلا شور نیست فقط نکته ای که باید رعایت کنین اینه که مرغ رو خیلی خوب خشک کنین که آب پس نده و در نمک حل نشه که مرغتون شور بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجون ۱ کیلو، پیاز ۳ عدد متوسط، سیر ۶ حبه، گردو آسیاب شده ۲ ق غ سرپر، کشک ۵ ق غ، نعنا خشک، ادویه نمک و زردچوبه، زعفرون ۲ ق غ برای درست کردن کشک زعفرانی 🔴آب و نمک درست میکنیم باید شور باشه تا تلخی بادمجون رو بگیره. بادمجونا رو تو محلول آب و نمک میذاریم. پیازها رو خلالی خرد میکنیم و سیر رو ریز ساطوری میکنیم. 👈 آب رو میذاریم جوش بیاد و بهش نمک و زردچوبه اضافه میکنیم؛ نصف پیازها رو داخلش میریزیم و ۳-۲ دقیقه بعد آبکش و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجونا رو آبکشی کنیم آبش که رفت تو روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. داخل تابه ای بقیه پیازها رو با زردچوبه تفت میدیم تغییر رنگ که داد سیر رو اضافه و تفت میدیم. گردوی آسیاب شده رو اضافه و تفت میدیم و حرارت رو خاموش میکنیم. کشک رو با 1 لیوان آب سرد حل میکنیم بادمجونا رو اضافه و با چنگال یا گوشتکوب له می کنیم. داخل یه تابه روغن رو داغ کنید بعد حرارت رو خاموش و نعنا خشک رو اضافه کنید. نعنا داغ و ترکیب سیر و پیاز رو به بادمجونا اضافه و مخلوط میکنیم. با نعنا داغ، پیاز داغ، کشک سفید و کشک زعفرونی تزئین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه 1 عدد مرغ پخته، قارچ اسلایس شده ۱۰ عدد، پیاز خلالی ۱ عدد، جعفری خرد شده ۲۵۰ گرم، فلفل دلمه سبز یا رنگی ۱ عدد نگینی شده، گوجه گیلاسی برای تزئین، سیب زمینی پخته شده ۲ عدد، هویج پخته شده ۲ عدد، سس سفید، 1عدد تخم مرغ پخته برای تزیین روی سالاد، رینگ یا قالب کمربندی برای سالاد 🔴 مرغ را با اب ونمک بپزین و بعد ریش ریش ریش کرده و کنار بزارین. سیب زمینی و هویج اب پز کنید و داغ داغ رنده و کنار بزارین. قارچ رو گریل کرده و نمک و ابلیمو زده بزارین سرد بشه پیاز را نمک سرکه شکر زده و یک ربع داخل مواد خوابانده و بعد ابکش کرده. تمام مواد را به سس سفید اغشته کرده طبق روال فیلم جلو رفته و رو رینگی که داخل ظرف مورد نظر گذاشتین لایه لایه روهم گذاشته در اخر با جعفری تخم مرغ و هویج رنده شده تزیین و ۲۴ ساعت در یخچال تا قالب ببنده و بعد به ارامی از قالب جدا کنید. ✅این سالاد رو به عنوان عصرونه ساندویچی کرده و میل کنید 😍👌🏻 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🌈من پنیر لبنه زدم شما میتونین از ماسکار پونه هم استفاده کنید 🌈این چیز کیک ۱ عدد کمپوت ۵۰۰ گرمی میخواد 🌈از ۱۰۰ گرم آب آناناس داخل کمپوت برای ژلاتین استفاده کردم 🌈میتونی برای اینکه طعمش بیشتر آناناسی بشه از چند قطره اسانس آناناس استفاده کنی 🌈قالب ۲۴ یا رینگ ۲۴ مناسب این چیز کیک هست 🌈استراحت بیسکوئیت داخل فریز ۱۵ الی ۳۰ دقیقه 🌈استراحت نهایی برای بسته شدن ۲ الی ۳ ساعت بیسکوئیت خورد شده ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه، کره ۱۵۰ گرم یا ¾ پیمانه، ژلاتین ۱۵ گرم یا ۱ ق غ پر، آب آناناس برای ژلاتین ۱۰۰ گرم، پنیر لبنه ۳۰۰ گرم یا ¼۱ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه قنادی ۵۰۰ گرم یا ۲ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه فرم گرفته برای دکور چیز کیک ۳۰۰ گرم یا ۱¼ پیمانه، آناناس نصف شده ۸ تکه، آناناس خورد شده ۱۰ عدد، پودر نسکافه برای روی چیزکیک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویچ پلو😍😋 ✅نصف سینه ی مرغ ✅دو پیمانه برنج از قبل خیس شده ✅دو هویج متوسط ✅دو تا سه ق غ زرشک ✅۴ق غ زعفران دمکرده ✅یک پیاز متوسط ✅ادویه ها شامل(پولبیر،پودر سیر،فلفل سیاه؛زرچوبه از هر کدام یک ق چ و دارچین یک ق م ،نمک هم به میزان لازم) پیاز نگینی رو کمی تفت بدید مرغ های نواری رو اضافه کرده و سرخ کنید ادویه ها رو هم با مرغ تفت بدید بعد هویج و زرشک رو اضافه کرده در حد ۵ دقیقه تفت بدید در آخر هم زعفران دمکرده و پودر دارچین رو اضافه کنید و تفت بدید شعله رو خاموش کنید و مواد رو کنار بزارید.برنج رو آبکش کنید،کف قابلمه ته دیگ موردنظرتون رو قرار بدید من از کنجد و سیب زمینی ورقه ای استفاده کردم. یک لایه برنج ساده و یک لایه مواد گوشتی رو داخل قابلمه بریزید و این کار رو تا زمانی که مواد تموم شه ادامه بدید در آخر هم کمی زعفران دمکرده روی پلو بریزید و پلو رو دم بزارید .بعد از چهل و پنج دقیقه هویج پلوی اماده س . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 250 گرم سینه مرغ 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ادویه ها:نمک، فلفل، پاپریکا، ریحان 200 میلی لیتر پوره گوجه فرنگی 200 میلی لیتر خامه 1 لیتر آب 400 گرم اسپاگتی مقداری پنیر رنده شده ابتدا گوشت را با روغن تفت دهید،بعد رب،پیاز و ادویه ها را اضافه کنید آن را با هم تفت دهید، اسپاگتی خشک را اضافه کنید،سپس آب،خامه و پوره را اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم برای حدود 15-20 دقیقه ماکارونی پخته شود آخر کار مقداری پنیر پیتزا را روی مامارونی بپاشید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مطمعنم همه به ویژه بچه ها عاشقش میشن و کلی براشون مفید و پرخاصیته🤩 خرما ۳۰۰گرم مغزبادام زمینی ۱۵۰گرم کنجد به میزان لازم شکلات سفیدوکاکائویی به میزان لازم خرماروباآب داغ بیست دقیقه میزاریم تاخیس بخوره مغزبادام زمینی روروی حرارت تفت میدیم تابوی خامی آن گرفته بشه داخل خردکن میریزیم تاکاملاپودربشه هسته خرماروگرفته به بادام پودرشده اضافه میکنیم دوباره داخل خردکن چندپالس میزنیم تایک خمیرمنجسمی بمابده بعد یک مقدارازموادروبرداشته رول میکنیم بعدکنجدکف کارمیپاشیم وخرماهای رول شده روداخل کنجدمیغلطانیم بادم لیسک مطابق کلیپ وسط آن را حالت میدیم وداخل آن راباشکلات تخته ایی سفیدوکاکائویی پرمیکنیم بعدازنیم ساعت برش میزنیم وداخل کپسول کاغذی میزاریم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛