eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلانچ کردن نخودفرنگی بلانچ کردن باعث میشه که یه سری آنزیم‌هایی که داخل سبزیجات هست بر اثر شوک حرارتی از بین بره و طعم‌ و رنگ سبزیجات ثابت بمونه. حتی در مدت طولانی‌ . از نخودفرنگی برای ماکارونی ، استانبولی، انواع سالاد، الویه، لازانیا، تزیین مرغ و بقیه غذاها، نخود پلو و....استفاده کرد . چون حرارت زیادی نمی‌بینه پس مواد مغذیش از بین نمیره . نخودها رو میشوریم . آب رو ب همراه نمک‌ و کمی‌ آبلیمو میذارم جوش بیاد . نخودها رو داخل آب جوش ریخته و ب مدت ۱۰ دقیقه می‌ذاریم جوش بیاد . آبکشی می‌کنیم و بلافاصله داخل آب خیلی سردی ک داخلش یخ هست میریزیم‌. بعد از ۵ دقیقه آبکشی می‌کنیم . روی دستمال نمگیر پهن می‌کنیم و بسته‌بندی می‌کنیم . بهتره ک از زیپ کیپ استفاده بشه. 🌱🌷🌱🌷🌱 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 نخود کنسروی یا پخته شده * ¼ فنجان آرد سفید * ¼ فنجان پنیر پارمزان (در صورتی که رژیم هستید اضافه نکنید یا در وعده های آزاد استفاده کنید) * 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده * 1 قاشق چایخوری زیره * ½ قاشق چای خوری پودر سیر * ½ قاشق چای خوری نمک * ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه * 2 قاشق غذاخوری آب * 2 قاشق غذاخوری روغن .👈 حالا آموزش سس تاهینی(سس ارده ) نصف پیمانه ارده نصف فنجان آب چهار قاشق سوپ خوری آب لیمو چهار قاشق سوپ خوری روغن زیتون نصف قاشق چای خوری نمک نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه زیره خرد شده جعفری خرد شده ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیماج ما آذری‌ها یک عصرونه بی‌نظیر داریم به اسم دیماج که در شهرهای مختلف با روش های متفاوتی درست میشه. اینجا در شهر دریان در کنارش هندوانه هم میخورن که بسی میچسبه! در اصل چیزی شبیه نون و پنیر و سبزی هست که به صورت سنتی به این شکل درومده. دوست داشتید یکبار امتحان کنید که عاشقش میشید. البته دیگه مقدار نداره و چشمی هست. شامل نون خشک خرد شده، سبزی‌های معطر(نعنا،،جعفری،شوید،تلخون،مرزه) خرد شده، گردو نگینی، پنیر لیقوان، کره آب شده، شیر، درصورت تمایل خامه. ما تورتا هم میریزیم که از کره درست میشه😋 . اول نون خشک رو با کمی شیر خیس کنید و بذارید یک ربع بمونه بعد بقیه مواد رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. بصورت سنتی این غذا رو با دست فشرده میکنن و به شکلی که تو تصویر میبینید در میارن و با هندوانه میل میکنن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله مرغ ۱.۵ کیلوگرم سس خردل ۲ ق غ سس مایونز ۲ ق غ ماست ۲ ق غ آب لیموترش تازه ۳ ق غ پیاز ۳ عدد روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده به مقدار لازم فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.بعد با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای حداقل ۵-۴ ساعت داخل یخچال میزاریم. بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید. نکات: زعفران دمکرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران‌ بخاطر پیاز و بقیه مواد از بین نره. روغن مایع را بعد زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کنه و چرا که آبلیمو و نمک موقعه استراحت در یخچال، بافت فیله ها رو سفت می کنه. با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید. بهتره فیله ها را از شب قبل با مواد مزه دار کنید و داخل یخچال قرار دهید. در صورت استفاده از آب لیموترش تازه، طعم جوجه رو بهتر می کنه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از محبت کالا
. 📌محصول جانبی📌 نام محصول : هدفون مخصوص بازی بی سیم مدل M28 TWS Gaming Earbuds Bluetooth V5.3 ❌قیمت فروش بدون تخفیف : 295/800 ✅قیمت فروش ما با تخفیف : 235/000 آیدی پشتیبانی: @Mohebbatkala_admin110 لینک کانال : https://eitaa.com/joinchat/20971938Cbfc38d2899 لینک خرید از سایت : https://mohebbatkala.com/product/5468572
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍طرز تهیه رولت اسفنجی با خامه و میوه😍 👇🏻👇🏻👇🏻 📍مواد لازم: 🥚سفیده تخم مرغ ۴ عدد 🥄شکر ۸۰ گرم 🥄عصاره وانیل ۱ ق غ یا پودر وانیل نصف ق چ 🍳زرده تخم مرغ ۴ عدد 🥡آرد همه کاره ۵۰ گرم یا اگه نداشتین آرد سفید 🥣روغن ۷۰ میلی لیتر ‌ 🍫به نصف مواد به اندازه ۱ ق غ پودر کاکائو اضافه کنید. ‌ 🌡پخت در دمای: ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ⏰به مدت: ۳۰ دقیقه ‌ 🎂بذارین خنک شه بعد برش بزنید و برای داخلش میتونین از خامه قنادی یا خامه صبحانه زده شده (هرچی پرچرب باشه راحت تر فرم میگیره) و موز و توت فرنگی یا هر میوه دیگه ای که خواستین استفاده کنین. ‌ ✔️اگر کاغذ شیرینی پزی ندارین حتما ظرف یا قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنین. ✔️ضخامت رولت مثل کلیپ باشه که راحت رول بشه. ✔️آرد و روغن رو با لیسک با مواد مخلوط کنید که پف مواد نخوابه. ✔️برای تبدیل واحد ها، هرماده غذایی رو توی گوگل سرچ کنید هستش. ✔️روی گاز و توی مایکروفر یا کیک پز هم میتونید بپزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍طرز تهیه رولت اسفنجی با خامه و میوه😍 👇🏻👇🏻👇🏻 📍مواد لازم: 🥚سفیده تخم مرغ ۴ عدد 🥄شکر ۸۰ گرم 🥄عصاره وانیل ۱ ق غ یا پودر وانیل نصف ق چ 🍳زرده تخم مرغ ۴ عدد 🥡آرد همه کاره ۵۰ گرم یا اگه نداشتین آرد سفید 🥣روغن ۷۰ میلی لیتر ‌ 🍫به نصف مواد به اندازه ۱ ق غ پودر کاکائو اضافه کنید. ‌ 🌡پخت در دمای: ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ⏰به مدت: ۳۰ دقیقه ‌ 🎂بذارین خنک شه بعد برش بزنید و برای داخلش میتونین از خامه قنادی یا خامه صبحانه زده شده (هرچی پرچرب باشه راحت تر فرم میگیره) و موز و توت فرنگی یا هر میوه دیگه ای که خواستین استفاده کنین. ‌ ✔️اگر کاغذ شیرینی پزی ندارین حتما ظرف یا قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنین. ✔️ضخامت رولت مثل کلیپ باشه که راحت رول بشه. ✔️آرد و روغن رو با لیسک با مواد مخلوط کنید که پف مواد نخوابه. ✔️برای تبدیل واحد ها، هرماده غذایی رو توی گوگل سرچ کنید هستش. ✔️روی گاز و توی مایکروفر یا کیک پز هم میتونید بپزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از اون غذاهاست که یه بار بپزی میره تو لیست غذاهای هفتگیت😍😋 کدو درشت:۲عدد، بادمجان درشت :۲عدد، گوشت چرخشده:۳۰۰گرم، نمک، پیاز متوسط رنده شده برای سس: رب گوجه 1 ق غ، نمک،زردچوبه،فلفل سیاه، آب داغ :یک لیوان کدو و بادمجون رو لایه نازک برش میزنیم و با مقدار کمی روغن سرخشون میکنیم و گوشت چرخشده رو با پیاز رنده ‌‌نمک مخلوط و ورز داده و شکل میدیم داخل همون روغن که کدو و بادمجان را سرخ کردیم سرخ میکنیم و رول میکنیم و کنار هم در ظرف میچینیم رب گوجه فرنگی و آب داغ و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را باهم ترکیب میکنیم و روی رول ها میریزیم و بمدت بیست دقیقه میزاریم داخل فر با دمای ۱۸۵درجه و بالا و پایین باهم روشن بشه(یا یه ربع پایین و‌در اخر فر بالا را روشن کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۴ پیمانه شیر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف پیمانه شکر کمی پوست پرتقال رنده شده یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت ٥٠٠گرم(درشت خردشود)، لوبيا قرمز ١پيمانه، پياز درشت ١عدد، روغن ١ ق غ، رب گوجه 1ق غ، فلفل سياه 1 ق چ، برنج 3 پيمانه، پودرسير يا پوره سير نصف ق غ یا کمتر، چوب دارچين، پاپريكا 1 ق غ، آب جوش ٢ليوان، هويج خيلي ريز ٤عدد، نمك 1ق غ، زعفران دم كرده 5 ق، زرشك نصف پيمانه، خلال بادام ٣٠ گرم، خلال پسته ٢٠گرم، كره ١ق غ، بادمجان ١عدد، جعفري خردشده براي تزيين، آب نارنج:نصف لیوان، ادویه مخلوط 1 ق ✅لوبياقرمز را ازشب قبل خيس مي كنيم وكمي نيم پزمي كنيم وكنار مي گذاريم پيازونگيني مي كنيم و در روغن تفت مي دهيم وگوشت را اضافه و با حرارت بالا با هم سرخ مي كنيم رب گوجه،فلفل سياه،كمي پوره سير،يا پودر سير، چوب دارچين، پاپريكا اضافه وزماني كه رب كاملا سرخ شدروي گوشت دوليوان آب جوش مي ريزيم ومي گذاريم باحرارت كم به مدت يكساعت پخته بشه بقیه مراحل طبق فیلم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞 😋😍 ▫️۹۰ میلی لیتر آب گرم ▫️90 میلی لیتر شیر گرم ▫️2 قاشق غذاخوری روغن نباتی ▫️1 قاشق غذاخوری شکر ▫️10 گرم مخمر خشک کمی هم بزنید تا مایه فعال شود ▫️480 گرم آرد گندم ▫️1 قاشق چایخوری نمک 🛑مواد رو خوب مخلوط کنید. ورز دادن را با دست ادامه دهید تا خمیر یکدست شود. کاسه را با روغن نباتی چرب کنید. . اجازه دهید خمیر به مدت ۴۵ دقیقه ور بیاید ماهیتابه را با ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی چرب کنید. سپس آن را با دقت بزارید داخلش. سطح را صاف کنید. با یک حوله بپوشانید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. روی خمیر را با برس زرده بمالید. با چنگال یک فرم درست می کنیم. . سپس هوای اضافی را با خلال دندان خارج کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. وای! ببین چقد عالی میشه. نان یکنواخت، نرم و در عین حال سبک پف است. طعمش عالیه حتما امتحانش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم 1 لیوان آب ولرم 5 قاشق غذاخوری شکر 1 لیوان روغن مایع 2 قاشق غذاخوری پر خمیر مایه خشک 2 عدد سفیده تخم مرغ برای خمیر زرده ها برای روی خمیر 1 قاشق غذاخوری نمک 6 الی 7 لیوان آرد (کیفیت آردها متفاوت است لیوان آخر را با کنترل اضافه کنید) طرز تهیه: آب ، خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل ظرفی بریزید و کمی هم بزنید و حدود دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند (خمیر مایه خشک معمولی نیاز به استراحت و عمل آوردن دارد اما خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد و میتوانید بلافاصله بقیه مواد را اضافه کنید ، استراحت هم بدید مشکلی ندارد) شیر ، بقیه شکر ، روغن مایع ، سفیده تخم مرغ و مخلوط خمیر مایه و آب را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. نمک و آرد را کم کم بریزید و ورز دهید. آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و کمی به دست بچسبد. خمیر را خوب ورز دهید سپس روی خمیر را بپوشانید و 40_30 دقیقه در جای گرم استراحت دهید. میتوانید شب خمیر را آماده کنید و خوب بپوشانید که هوا وارد نشود و تا صبح در طبقه پایان یخچال نگه دارید. خمیری که استراحت کرده و پف کرده داخل ظرف جمع کنید. روی میز را با کمی روغن مایع چرب کنید و خمیر را روی میز بذارید و ورز دهید. به 18 یا 20 چانه مساوی تقسیم کنید. چانه های خمیر را مثل فیلم شکل دهید و با فاصله داخل سینی بچینید.(سینی را چرب کنید یا کف آن کاغذ روغنی بذارید) من داخل سه سینی گذاشتم . روی آچماها را بپوشانید و 15 دقیقه داخل سینی استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را به آرامی روی آچماها بمالید تا پف آچما نخوابد. در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. (حدود 25_20 دقیقه) 🎀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍فوری و آسونترین نون محلی بدون فر😋برساق یکی از خوشمزه و خوشبافت ترین نونهای محلی🤌 از عطر و طعمش نگم براتون😋👌 ❤️اول ذخیرش کن تا سر فرصت درستش کنی😍👌 ❤️گزینه مناسبی برای میان وعده مدارس بچه هاست😍 ✅️مواد لازم 👇 تخم مرغ یک عدد شکر نصف لیوان آب یک لیوان روغن مایع یک سوم لیوان ماست یک لیوان آرد ۴ تا ۵ لیوان بکینگ پودر یک قاشق چای خوری پودر هل یک قاشق چای خوری زردچوبه یک قاشق چای خوری پودر خمیر مایه یک قاشق غذا خوری ✅️طرز تهیه👇 غیر از آرد همه مواد باهم ترکیک میکنیم بعد ۴ لیوان آرد اضافه و با دستمون خمیر یه جا جمع میکنیم یه لیوان آرد کنار دستمون میزاریم کم کم اضافه و خمیر ورز میدیم تا خمیر لطیفی درست بشه. خمیر داخل کاسه چرب شده میزاریم روشو میپوشونیم نیم تا یک ساعت توی جای گرم استراحت میدیم بعد پف خمیر میگیریم کمی بزرگتر از گردو برمیداریم خمیر باز میکنیم روی صافی یا ابکش های پلاستیکی میزاریم با دست کمی فشار میدیم تا طرح آبکش روی خمیر بیافته بعد داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم۰ ✅️نکته ها👇 ❤️وقتی توی روغن داغ گذاشتین از روغن به کمک قاشق روی نون ها بریزین تا خوب پف کنه و مغز پخت بشه تو کلیپ مشخصه. ❤️این نون اصلا جذب روغن نداره. ❤️میتونین بجای آب از شیر استفاده کنین. ❤️سمت خمیر که روی آبکش میزارین کمی آرد بزنین تا براحتی از ابکش جدا بشه. ❤️حرارت حتما ملایم باشه تا خوب پف کنه و نسوزه. ❤️تند تند زیر و رو کنین تا همه طرفش به یک اندازه سرخ بشه. ❤️در آخر روی دستمال تمیز بزارین تا روغن اضافیش گرفته بشه. ❤️میتونین با آرد نون لواش بربری یا آرد سفید قنادی درست کنین. 🎀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍فوری و آسونترین نون محلی بدون فر😋برساق یکی از خوشمزه و خوشبافت ترین نونهای محلی🤌 از عطر و طعمش نگم براتون😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پای زردآلو یکی از اون کیکهای نرم و لطیف و به شدت خوشمزست که درست کردنش هم بدون دردسر و راحته😍 مواد لازم👇 کره: ۱۵۰گرم شکر: سه چهارم پیمانه تخم مرغ: ۲عدد وانیل: یک چهارم ق.چ پودر بادام: ۲ق.غ آرد قنادی: یک و نیم پیمانه بکینگ پودر: ۱ق.چ سرخالی زردآلو کره و تخم مرغ همدمای محیط باشن. آردو هم یکی دوبار الک میکنیم. کره و شکرو باهم مخلوط میکنیم و دو سه دقیقه هم میزنیم بعد تخم مرغارو همراه وانیل اضافه و مخلوط میکنیم.در آخر پودر بادام درختی و بکینگ پودر و آردو تو چند مرحله به مایمون اضافه میکنیم خوب مخلوطشون میکنیم تا یه مایه خمیری شکل داشته باشیم که نه خیلی سفته نه شل و روون. داخل قالب ۲۰سانتی یا قالب پای میریزیم و سطح روشو صاف میکنیم بعد زردآلوهارو که از وسط برش دادیم با کمی فاصله از هم روش میچینیم.مقداری پرک بادومم میریزیمو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰درجه به مدت ۳۰تا ۴۰دقیقه میذاریم(فر برقی)(فر گازی ۱۷۵ درجه) بعد از ۳۰دقیقه با خلال چوبی تست میکنیمو اگر آماده بود از فر درمیاریم. این پای زردآلوی فوق العاده جذابو خوشمزه است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥮🍓𖦹 ↜نان ترکیه ای پیتای رمضان، یک نون خیلی خوش خوراک و فوق العاده خوشمزه برای وعده های افطار و سحری🧆 ↜بفرست برای اون دوستت که دلش میخواد برای افطار این نون درجه یک رو درست کنه👌 ↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیزدلم❤️ مواد لازم🍚: آردفانتزی ۷۰۰ گرم آب ۴۹۳ گرم مخمرفوری ۱۲ گرم نمک ۱۰ گرم شکر ۱۰ گرم روغن ۱۸ گرم برای رومال🍯 : تخم مرغ و نمک و وانیل طرز تهیه🍮: ۱- ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم.🥣 ۲- آب را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود.🚰 (رطوبت این نان مقداری بالا هست.اگر نمیتوانید با رطوبت بالا کار کنید، ۵۰ گرم از آب دستور را نزنید.) ۳- روغن را اضافه کنید و‌ ورز دهید تا سطح خمیر صاف و یکدست شود.🫗 ۴- روی خمیر را میپوشانیم و به خمیر به مدت ۴۰ دقیقه استراحت اولیه میدهیم.🍥 ۵- پف خمیر را میگیریم و خمیر را به سه چانه تقسیم میکنیم و چانه ها را گرد میکنیم و روی خمیر را با نایلون چرب شده میپوشانیم.🥟 ۶- به خمیر به مدت ۱ ساعت و ربع دیگر استراحت میدهیم و اجازه میدهیم که حجم چانه ها دو برابر شود.🍣آشپزی خاص ۷- روی خمیر را رومال تخم مرغ و نمک و کمی وانیل میزنیم و شروع میکنیم به انگشت زدن و فرم دهی چانه ها.🍯 ۸- و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میپزیم.🥧 نوش جان🍽 ↜نشر و پخش ویدیوها و دستورات پیج فقط با گفتن ذکر منبع بلامانع است🥰🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهترین رسپی بامیه رو براتون آوردم شک نکنید اگه نکات رو رعایت کنید حتی از بازاری ها هم خوشمزه تره 🤞😋 نکات اصلی ؛ مهم ترین نکته بامیه شربت بار هست . آموزشش اینجاست 👈 اگه شربت بار قوام کافی رو نداشته باشه بامیه بعد از یک روز نرم میشن . اگه خیلی غلیظ باشه به داخل بامیه نفوذ نمیکنن . برای ترد بودن حتما بامیه ها رو با حرارت ملایم سرخ کنید تا هم ترد بشه هم مغز پخت . داغ زدن خمیر تو مرحله اول هم خیلی مهمه 👍 بعد از سرخ کردن سریع باید بامیه هارو بندازید تو شربت، اگه بامیه هوا بکشه شربت به خودش نمیگیره : آب یک لیوان کره ۲۵ گرم شربت بار ۲ قاشق غذاخوری آرد یک لیوان تخم مرغ ۲ عدد درشت وانیل نصف قاشق مرباخوری اب ، کره و شربت بار رو روی حرارت قرار بدید تا ریز جوش بزنه بعد آرد الک شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر خودش رو جمع کنه . تو این مرحله خمیر رو باید داغ بزنید . حدود ۸ دقیقه روی حرارت ملایم خمیر رو جمع و باز کنید تا اب اضافه خمیر تبخیر بشه . بعد اجازه بدید خمیر از داغی بیوفته ولی سرد نشه .‌تخم مرغ اول رو به همراه وانیل اضافه کنید و با همزن برقی بزنید، تخم مرغ دوم رو هم اضافه و حسابی بزنید تا تخم مرغ ها به خورد خمیر بره. خمیر باید چسبنده باشه و غلظتش به حدی باشه که براحتی بتونید ماسوره بزنید .اگه سفت بود یک تخم مرغ دیگه رو هم بزنید و کم کم به خمیر اضافه کنید تا خمیر نرم بشه. حالا خمیر رو داخل قیف بریزید با ماسوره آچاری. خمیر رو با قیچی داخل روغن سرد ماسوره بزنید. بعد بزارید روی حرارت متوسط تا کم کم مغز پخت و طلایی بشه .نکته مهم اینه که حرارت ملایم باشه که سریع رنگ نگیره و داخلش خام نمونه . تا وقتی بامیه ها خودش رو نگرفته هم نزنید که متلاشی نشه ، بعد از اینکه خودش رو گرفت مدام زیر و رو کنید تا همه جای بامیه به صورت یکدست رنگ بگیره و طلایی بشه . بعد از روغن خارج کنید و روغن اضافه ش رو بگیرید و سریع بندازید داخل شربت باری که به دمای محیط رسیده . ۵ دقیقه داخل شربت باشه بعد داخل صافی بزارید تا شربت اضافه ش گرفته بشه. بامیه های ترد و خوشمزه اماده هست . برای نگه داری تا ۱۲ ساعت توی ظرف در بسته نزارید تا ترد بمونه . نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در کمتر از یک ساعت یه شله زرد جا افتاده درست کن عالی و خوشمزه😍 سلام در این پست بهتون میگم چجوری شله زرد درست کنید آسون و بدون دردسر ✅️مواد لازم: یک پیمانه برنج نیم دانه ایرانی دو پیمانه شکر ۷ پیمانه آب 👆این فرمول رو به خاطر داشته باشید با اضافه شدن برنج همه ی مواد اضافه میشه نصف لیوان گلاب نصف لیوان عرق هل یا عصاره هل دو قاشق خلال بادام ۲۰ گرم کره زعفران به میزان لازم ✅️طرز تهیه: برنج و آب رو روی حرارت ملایم میذاریم تا برنج کاملا له و شکفته بشه کف های روشم میگیریم در صورت نیاز آب‌جوش به برنج اضافه میکنیم که من میگم اضافه نکنید سعی کنید حرارت کم باشه که آب زود تبخیر نشه وقتی برنج له شد و دیگه دونه ای پیدا نبود شکر رو اضافه کرده و بعد به ترتیب عصاره هل گلاب و خلال بادام را اضافه کرده در آخر زعفران دم کرده رو میریزیم و در نهایت ۲۰ گرم کره و شله زرد رو یک ربع دم میکنیم و شله زرد امادس نوش جونتون 🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛