9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورک یه غذای خوشمزه و فوری ساده ست که یه تنوع خوبیه برای وعده ناهار و شام👌
✅چی لازم داریم برای بورک:
گوشت یا مرغ چرخ کرده
پیاز
فلفل دلمه رنگی
ذرت
قارچ
پنیر پیتزا
ادویه ها: پودر سیر، آویشن،پاپریکا، پولبیبر و نمک
خمیر یوفکا
✅برای مواد میانی هر چی که دوست داشتید بسته به ذائقه تون گوشتی یا سبزیجات میتونید استفاده کنید.
✅مواد میانی رو کم روغن درست کنید تا خمیر شل نشه وا نره.
✅اگر دوست داشتید بدون روغن و در فر بورک درست کنید حتما سطح خمیر را به شیر یا آب آغشته کنید تا در فر خشک نشه.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش فلافل😋😍
مواد لازم🔻
نخود: ۳۰۰ گرم
جعفری تازه: ۱ لیوان
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۶ حبه
تخم مرغ: ۱ عدد
آردنخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
نخود ها را داخل آب سرد حداقل برای بیست و چهار ساعت خیس می کنیم و در این مدت چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم.
نخود و همراه با سیر، پیاز و جعفری داخل مخلوط کن میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.
مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
روی ظرف مواد را سلفون کشیده و حداقل برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم.
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیتون پرورده😋😍
مواد لازم🔻
زیتون بدون هسته یک کیلو
سبزی معطر شمال که چوچاق هست و من دلار ریختم شما اگه ندارید نعناع خشک یک ق غ
گردو ریز خرد شده ۲۰۰ گرم
رب انار ملس ۴ ق غ
گل محمدی پودر شده رو حذف نکنید چون فوق العاده میکنه حدود دو الی سه ق غ
گلپر هم میریزن من نریختم ایندفعه
شکر در صورت تمایل اگه رب انار ترش بود
روغن زیتون سه الی چهار ق غ
آب انار ترش و دانه های انار ترش به مقدار لازم و به دلخواه که من آب انار نداشتم به جاش حدود یک چهارم لیوان سرکه ریختم
نمک ، فلفل به مقدار لازم من نمک نریختم چون دلار که استفاده میکنم خیلی شوره
سیر ساییده شده به مقدار دلخواه من ۴ حبه ریختم.
طرز تهیه🔻
کافیه بزارید آب زیتون بره(که کپک نزنه) و تمام ترکیبات بالا رو با هم مخلوط کنین و بعد زیتون هارو داخل یه ظرف در بسته بریزین نصف روز داخل یخچال بزارین که مواد به خورد زیتون ها بره.
ماندگاری این نوع زیتون تقریبا ۵ روز در یخچال هست.
رنگ صورتی بعضی زیتون پرورده ها از آب انار ترش خوشرنگ هستش.
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_پایه😍😋
ارد گندم دو لیوان (اردنانوایی)
بیکینگ پودر دو ق م
تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف ق چ
شکر یک لیوان سرخالی
سرکه دو ق غ
شیر یا اب معمولی یک لیوان
کره گیاهی یک ق غ
✅️ این کیک بافتش خیلی لطیف نرمه تو فیلم کا ملا مشخصه کاملا پف کرده پنبه ایی شده خیلی خوشمزه هست
✅️بوی سرکه نمیده سرکه کمک میکنه کیک خوب پف کنه بالا بیاد
✅️توی قابلمه سایز کوچیک با کاغذ روغنی همراه با شعله پخش ،دمکنی درست کنید تایم پختش ۳۰ دقیقه هست حتما بعدش با سیخ چوبی تست کنید
برای فر گازی دمای ۱۶۰ درجه بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
برای فر برقی دمای ۱۴۰ درجه بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر آسون
۱ لیتر شیر
نصف لیوان غ شکر
(این دسر بسیار کم شیرین هست اگر دوست داشتین میزان شکر رو تا ۱ لیوان اضافه کنید)
۱ ق غ پودر نسکافه فوری (جایگزین میتونید ۲ ق غ پودر کاکائو استفاده کنید)
۲ ق غ پودر نشاسته ذرت
۲ ق غ آرد سفید
۱ ق غ پودر ژلاتین
(در صورت حذف پودر ژلاتین ۲ ق غ پودر نشاسته دیگر به مواد اضافه کنید)
همرو باهم ترکیب کنید و رو حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به جوش بیاد
۱ بسته خامه صبحانه اضافه کنید
داخل ظرف مناسب بیسکوییت بچینید و از مواد بریزید همینطور ادامه بدین تا ظرف پر شه
من از دو رنگ بیسکوییت استفاده کردم و چون مواد داغ هست نیاز نیس بیسکوییت هارو مرطوب کنید(کلا ۲ بسته برای یک ظرف پیرکس ۱۵ در ۲۵ )
حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بزارید
بعد بیرون بیارید و تزیین کنید (من از شکلات رنده شده استفاده کردم)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فيله مرغ با پنیر پارمزان
براي 4 نفر
مواد لازم
فيله مرغ 400 گرم
جعفري خرد شده 1 پيمانه
پارمزان رنده شده نصف پيمانه
نمك نصف ق چ
فلفل به ميزان لازم
سير خرد شده 1 عدد
كره 2 ق غ
طرز تهيه
فيله را با چاقو برش مي دهيم
جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم
كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم
كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه رنگ قشنگي بگيرد
بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد
با سيب زميني و سالاد سرو شود.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_بدون_گوشت 😋😍
یه بار این جوری درست کن😍عاشق طعم و مزه ش میشی🤌🏻
۱ بسته نودالیت، ۱ دونه گوجه، ۱ دونه پیاز، ۲تا قارچ متوسط، ۱ ق غ رب گوجه، پنیر پیتزا (قابل حذف) ، نمک و فلفل و پودرسیر
پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوجه پوست کنده و نگینی رو اضافه میکنیم. قارچ های خرد شده رو اضافه میکنیم ، ادویه میزنیم و ۱ ق رب گوجه کمی که تفت خورد ۱ لیوان آب گرم اضافه میکنیم چند تا قل که خورد نودالیت و اضافه میکنیم با ادویه مخصوصش میزاریم ۱۰ دقیقه ای با حرارت کم بپزه تا نودل ها نرم بشن و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا میزنیم.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_شکم_پر_سوخاری😍😋
اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام.
(با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه گوجه فرنگی با سبزیجات
مواد لازم:
4 عدد گوجه فرنگی (میتوانید به تعداد نفرات اضافه کنید)
1 عدد پیاز
1 عدد بادمجان
1 عدد کدو (به دلخواه)
1 عدد هویج
فلفل سبز و یا فلفل قرمز
جعفری
سیر
نمک
روغن زیتون
طرز تهیه:
سبزیجات مکعبی خرد شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها را از قسمت بالا ببرید و با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مغز گوجه فرنگی های را پوره کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و 10_5 دقیقه به این شکل بپزید. وقتی سبزیجات خوب نرم شدند داخل گوجه فرنگی ها را با سبزیجات پر کنید. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید کف ظرف جعفری خرد شده بپاشید و گوجه فرنگی ها را روی جعفری بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که گوجه فرنگی کاملا نرم شود حدود 30_25 دقیقه بپزید. بعد از پخت میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. میتوانید روی دلمه ها ماست سیر دار بریزید. نوش جان .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_بدون_گوشت 😋😍
یه بار این جوری درست کن😍عاشق طعم و مزه ش میشی🤌🏻
۱ بسته نودالیت، ۱ دونه گوجه، ۱ دونه پیاز، ۲تا قارچ متوسط، ۱ ق غ رب گوجه، پنیر پیتزا (قابل حذف) ، نمک و فلفل و پودرسیر
پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوجه پوست کنده و نگینی رو اضافه میکنیم. قارچ های خرد شده رو اضافه میکنیم ، ادویه میزنیم و ۱ ق رب گوجه کمی که تفت خورد ۱ لیوان آب گرم اضافه میکنیم چند تا قل که خورد نودالیت و اضافه میکنیم با ادویه مخصوصش میزاریم ۱۰ دقیقه ای با حرارت کم بپزه تا نودل ها نرم بشن و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا میزنیم.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
❓بلغمی یا سودایی کدام هستی؟🥶
مشکلات گوارشی و یبوست، کبدچرب، تیروئید، بزرگی شکم، بی انرژیتر بودن و دائما خسته بودن، مشکلات جنسی و جسمی و دردهای عضلانی، خلط پشت حلق ...همه از سردی بدن و غلبه مزاج هست
https://formafzar.com/form/7tk64
👈🏻 همه دنبال راهکار تضمینی و بدون عوارض هستند
عزیزانی که این مشکلات رو دارن یا میخوان بدونند مزاج بدنشون چیه روی لینک زیر بزنند 👈🏻 تست مزاج شناسی و مشاوره تخصصی دریافت کنید و راهکار تضمینی برای درمان👇🏻👇🏻👇🏻
https://formafzar.com/form/7tk64
https://formafzar.com/form/7tk64
#گراتن_بادمجون 🍲 😋
🔸بادمجونا رو یا حلقه ای کنین و سرخ کنین (حتما روغن اضافی رو بگیرین ) و یا کبابی کنین و بعدش ساطوری کنین ( من سرخ کردم ) . پیاز رو نگینی خرد کنین و تفت بدین و گوشت چرخ کرده و ادویه و کمی رب گوجه ونمک ودر صورت تمایل کمی سبزیجات معطر بهش اضافه کنین و بزارین کاملا بپزه . سس سفید یا بشامل هم درست کنید . چون گراتن رو با همون ظرفش باید سرو کنید و سر سفره ببرین ، ظرف نسوز مورد نظرتونو انتخاب کنید . کف ظرفو کمی چرب کنید . اول یه لایه خیلی نازک سس سفید بریزین و بادمجونارو کف ظرف بچینین و بعد روش یه لایه گوشت و قارچ خرد شده بریزین و بعد روش رو با سس سفید بپوشونین و روش پنیر پیتزا بریزین و دوباره یه لایه بادمجون و بعد یه لایه گوشت و قارچ و سپس سس سفید و در آخر روشو کاملا یه لایه با پنیر پیتزا پوشش بدین.... توی فر بزارین تا حدی که پنیرها آب بشن و روش طلایی بشه . چون موادش پخته هستن و نیاز به زمان پخت زیاد نداره . برای طلایی شدن روش میتونیل چند دقیقه گریل رو روشن کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛