eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سه تا تخم مرغ یک لیوان شکر را با همزن زدم تا حجمش دوبرابر بشه وکرم رنگ بشه کمی وانیل وگلاب زدم و نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان شیرکاکائو اضافه کردم وهم زدم دو و نیم لیوان آرد ویک قاشق غذاخوری پکینگ پودر و چهار قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو الک کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم داخل قالب کیک یزدی کاغذ مخصوص گذاشتم و با ملاقه کوچیک از مایه کیک داخلشون ریختم و روی مایه کیک شکلات سکه ای ریختم داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بیست دقیقه پایین گذاشتم ۵دیقه بالا بادمای ۱۰۰درجه تا کیکها پخته بشه وبا خلال دندون امتحان کردم وقتی تمیز بیرون اومد از فر درآوردم نوش جونتون ادمین مونا 😌❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 با چند تا کار ساده و راحت الویه رو اینجوری جینگول کن ⛔️فقط اینو بگم چند تا نکته داره، که الان دارم میگم رعایت نکنی الویه وا می ره و‌ خوب فرم نمی گیره ❌نکته اول؛ مواد الویه رو اگر چرخ ، رنده یا له می کنید بذارید کامل خنک بشه بعد بهش سس مایونز بزنید، طعم عالی میشه، سس کمتری جذب می کنه ❌نکته دوم :به مواد الویه سس و خامه کمتر برنید، چون اینجوری چسبندگی سیب زمینی از بین نمیره و برای قالب زدن بهتره ، وااا‌ نمیره ، هم اینکه چون با سس کاورش‌می کنیم‌، نباید پر سس باشه ❌نکته سوم:موقعی که مواد رو قالب می زنید خوب فشرده کنید تا حفره ایی نمونه، و لایه ها کامل بچسبن بهم ❌مورد دیگه اینکه تخم مرغ ها رو بعد از رنگ کردن حتما بذارید یخچال، خیلی خوب برش می خوره و خورد نمیشه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ذغالی .اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒 بهترین خواص این چایی از بین بردن چربی دور شکم و کاهش وزنه که باید یکساعت قبل از غذا یک استکان خورده بشه باعث کاهش اشتها میشه و احساس سیری بهتون دست میده...😍☘️ آلبالو یک استکان، آب جوش دو استکان، نبات یک تکه کوچک، زنجبیل تازه یک تکه، دارچین یک تکه 🍒برای درست کردنش ب قصد کاهش وزن نبات رو حذف و زنجبیل و دارچین رو برای اثر و چربی سوزی بیشتر اضافه کنین 🍒وقتی رنگ آلبالو کاملا از بین رفت چایی شما دم کشیده 🍒اگر آلبالو ها سفت بود اواخر دم کشیدن با گوشکوب برقی کمی میکس کنین... 🍒اگر توی کتری میخاین درست کنین اول بیست دقیقه توی شعله مستقیم بجوشه بعد داخل قوری یک ربع روی سماور یا کتری دم بکشه 🍒برای دم کردن ۱۵دقیقه توی قوری درب قوری و نذارین تا دیگه نجوشه و کف نکنه و رنگشو تغییر نده.... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکویتی💚 ‌ ✅مواد لازم شکر ۳ ق غ شیر یک لیوان پتی بور ساده ۱۳ عدد تخم مرغ یک عدد وانیل نوک ق چایخوری شکر برای مواد بیسکویتی ۱ الی ۲ ق غ ✅طرز تهیه داخل ویدیو هست. ❌آب قابلکه تا نصف قالبتون باشه ❌شکر خیلی سریع میسوزه پس حواستون باشه که نسوزه و سریع از روی حرارت بردارید. ❌آب قابلمه جوش بیاد بعد قالبو بذارید. ❌بعد از پخت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه. بعد برگردونید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥭 بهتر از این ترشی نداریم هم خوشمزه و هم خیلی سریع آماده میشه. پس اگر دوست داشتید اول سیو کنید و بعد هم بفرستید واسه دوستانتون که اهل ترشیجات هستند. . مواد لازم انبه سبز یک کیلو زردچوبه یک ق م نمک دو ق م کشمش دو ق س برگه زردآلو یک سوم لیوان تخم گشنیز یک قاشق سوپخوری رازیانه یک ق م فلفل قرمز سه الی ۴ عدد فلفل سیاه یک ق چ سرکه یک و نیم لیوان سیر ۳ الی ۴ حبه سیاه دانه یک ق چ . نکته: حتما از انبه سبز ریز استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله سوخاری و تمپورای مرغ 😍😋 مواد لازم: فیله مرغ🍗 ۱۰ عدد پودر سیر🧄 ۱ ق.غ پودر پیاز🧅 ۱ ق.چ آویشن🍃 نصف ق.چ پاپریکا 🌶۱ ق.غ فلفل قرمز 🌶نصف ق.چ نمک و فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم شیر پر چرب🥛 ۲ لیوان آب لیمو ترش تازه🍋 ۲ ق.غ پودر سوخاری پانکو🍘 آرد تمپورای پانکو🍘 . نکات اینکه با ترکیب شیر و آبلیمو باترمیلک خونگی داریم که باعث میشه مرغ‌ها ترد ولی در عین حال آبدار باشن و خشک نشن. فیله رو باید توی روغن زیاد به حالت شناور و زمانی که روغن کاملا داغ شده سرخ کرد.اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه و هم پوشش روش جدا نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒 بهترین خواص این چایی از بین بردن چربی دور شکم و کاهش وزنه که باید یکساعت قبل از غذا یک استکان خورده بشه باعث کاهش اشتها میشه و احساس سیری بهتون دست میده...😍☘️ آلبالو یک استکان، آب جوش دو استکان، نبات یک تکه کوچک، زنجبیل تازه یک تکه، دارچین یک تکه 🍒برای درست کردنش ب قصد کاهش وزن نبات رو حذف و زنجبیل و دارچین رو برای اثر و چربی سوزی بیشتر اضافه کنین 🍒وقتی رنگ آلبالو کاملا از بین رفت چایی شما دم کشیده 🍒اگر آلبالو ها سفت بود اواخر دم کشیدن با گوشکوب برقی کمی میکس کنین... 🍒اگر توی کتری میخاین درست کنین اول بیست دقیقه توی شعله مستقیم بجوشه بعد داخل قوری یک ربع روی سماور یا کتری دم بکشه 🍒برای دم کردن ۱۵دقیقه توی قوری درب قوری و نذارین تا دیگه نجوشه و کف نکنه و رنگشو تغییر نده.... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله سوخاری و تمپورای مرغ 😍😋 مواد لازم: فیله مرغ🍗 ۱۰ عدد پودر سیر🧄 ۱ ق.غ پودر پیاز🧅 ۱ ق.چ آویشن🍃 نصف ق.چ پاپریکا 🌶۱ ق.غ فلفل قرمز 🌶نصف ق.چ نمک و فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم شیر پر چرب🥛 ۲ لیوان آب لیمو ترش تازه🍋 ۲ ق.غ پودر سوخاری پانکو🍘 آرد تمپورای پانکو🍘 . نکات اینکه با ترکیب شیر و آبلیمو باترمیلک خونگی داریم که باعث میشه مرغ‌ها ترد ولی در عین حال آبدار باشن و خشک نشن. فیله رو باید توی روغن زیاد به حالت شناور و زمانی که روغن کاملا داغ شده سرخ کرد.اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه و هم پوشش روش جدا نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥭 بهتر از این ترشی نداریم هم خوشمزه و هم خیلی سریع آماده میشه. پس اگر دوست داشتید اول سیو کنید و بعد هم بفرستید واسه دوستانتون که اهل ترشیجات هستند. . مواد لازم انبه سبز یک کیلو زردچوبه یک ق م نمک دو ق م کشمش دو ق س برگه زردآلو یک سوم لیوان تخم گشنیز یک قاشق سوپخوری رازیانه یک ق م فلفل قرمز سه الی ۴ عدد فلفل سیاه یک ق چ سرکه یک و نیم لیوان سیر ۳ الی ۴ حبه سیاه دانه یک ق چ . نکته: حتما از انبه سبز ریز استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
سلام وقت بخیر قصد داریم شعبه رعد الغدیر را در مازندران ایجاد کنیم میخواهیم از سرمایه‌گذاران و علاقمندان دعوت کنیم https://eitaa.com/joinchat/2138506035Ce6fb454c03 جهت همکاری وارد این کانال شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😍😋 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ لیوان وانیل یک چهارم ق چ شیر ۱ لیوان روغن مایع دو سوم لیوان شکلات ذوب شده ۱۵۰ گرم آرد نول دو لیوان پودر کاکائو نصف لیوان بیکینگ پودر ۱ ق چ نمک یک هشتم ق چ تخم مرغ ، وانیل ، شکر را بزنید تا کرمی رنگ شوند سپس شیر و روغن را اضافه و در نهایت شکلات ذوب شده(ترجیحا تلخ) را بیافزاییدمواد آردی که از قبل الک شدن را طی سه مرحله اضافه و با لیسک بزنید. در آخر اگه نیاز بود حدود یک دقیقه با دور کند همزن مواد رو بزنید تا یک دست شود کف قالب رو کاغذ روغنی بیندازید و مایه ی کیک را درون قالب ریخته و برای اینکه مایه یکنواخت پخش بشه دو بار روی سطح کار بکوبید داخل فر ۱۸۰ درجه ی از قبل گرم شده(برای فر های برقی که شامل مایکروفر و سولاردوم و توستر میشه بیست درجه کمتره دما یعنی باید صد و شصت باشه) به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار دهید‌. حتما با خلال دندان تست کنید که پخته باشه خلال دندون را در مرکز کیک فرو ببرید اگه تمیز خارج شد کیک پخته ولی اگه مواد چسبید بهش یعنی کیک کامل نپخته زمان پخت با توجه به سایز قالب متغییره بعد نیم ساعت اول پخت هر پنج دقیقه چک کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🏮۶ راهکار فوق‌العاده برای افزایش رزق و روزی حیف که هنوز خیلی از افراد، از این راه های ارزشمند بی خبرن!!! 😔 ببین چقدر پیام افزایش رزق و روزی و رضایت برامون فرستادن 😊😘👇 https://eitaa.com/herzenafis/10394 https://eitaa.com/herzenafis/10394 💥امیدوارم به زودی پیام رضایت تو رو ببینم😉 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه مهمونی به این میگن دیپ بیکن وپنیر موادلازم: پیاز یک عدد بزرگ ترجیحا پیاز قرمز بیکن یا ژامبون ۶ورق پنیرخامه ای یک بسته ادویه ها:نمک،فلفل،اورکانو یا کمی اویشن اول همه پیازهامو نگینی میکنیم وبا۱قاشق روغن سرخ میکنیم یکم ک طلایی شد دو ق آب بهش اضافه میکنم وباشعله کم تفت میدیم هروقت آب تموم شد دوباره این کارو‌میکنم تا پیازها کاراملی بشه۳ باراین کارو‌تکرار میکنیم بعد ازاون تابه رونشورید وژامبوم هاروتوهمون تابه تفت میدیم ژامبون یا بیکن چون چربی داره نیازی ب اضافه کردن روغن نیست .بعد ازسرخ شدن بیکن ها پیازو وبیکن ومخلوط میکنیم وپنیرمون رواضافه وادویه هارو میزنیم هم میزنیم ومخلوط میکنیم تایکدست بشه درآخرم نون خای مزه دار شده رو دورش بچینید میتونید با چیپس هم میل کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🕋 آخرین خبرها و محتواها از تمتع و ⁉️ 😍👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1308688696Ce16b49f1d1 🕌 اربعین، کی و چطور بریم⁉️ بزنید رو لینک👇↙️ http://eitaa.com/joinchat/1308688696Ce16b49f1d1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ مواد لازم: 2 عدد سینه مرغ 1 عدد پیاز فلفل قرمز 1 عدد فلفل سبز 1 عدد خامه 200 میلی لیتر ادویه کاری 1/2 قاشق چایخوری 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک 1 مشت پنیر موزارلا یا چدار رنده شده 2 قاشق غذاخوری آرد 4-5 قاشق غذاخوری آب آماده سازی: مرغ را به تیکه هایِ کوچک خُرد کنید. پیاز و فلفل را هم ریز خُرد کنید. روغن را در تابه داغ کرده و مرغ را کمی تَفت بدید. پیاز و فلفل ها را اضافه کرده و به تَفت دادن ادامه بدید نمک و ادویه را هم اضافه کنید خامه را داخل آن بریزید و رویِ حرارتِ متوسط ​​کمی بپزید در آخر مقداری پنیر اضافه کنید و مخلوط کنید و از رویِ اُجاق بردارید نان ها را درست از وسط نِصف کنید سپس اِبتدا پنیر و سپس 1 تا 2 قاشقِ غذاخوری مرغ بین آن بریزید و نان را مثلِ فیلم تا بزنید سپس آن را رویِ سینیِ فِرِ پوشانده شده با کاغذِ پخت قرار دهید و رویِ آن پنیر بپاشید در فِرِ 190 درجه از قبل گرم شده حدود 20 دقیقه بپزید تا طلایی شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله😍😋 جذاب ترین ژله‌ای که تا الان درست کردی همین میشه😍 مواد لازم: ژله آلوئه ورا ٣ بسته + ٣ ليوان آبجوش يك بسته خامه صورتى يك ليوان شير ژله رنگى دلخواه ٣ بسته + ٣ ليوان آبجوش ١ ليوان آب سرد طرز تهیه: ژله آلوئه ورا رو با آبجوش مخلوط ميكنيم كنار ميزاريم تا خنك بشه خامه و شير رو با هم مخلوط ميكنيم تا يكدست بشه و به ژله آلوئه ورا اضافه ميكنيم نصفش رو تو ظرف چرب شده ميريزيم و ميزاريم داخل يخچال تا ببنده ژله با طعم دلخواه رو با آبجوش مخلوط ميكنيم و بعد يك ليوان آب سرد ميريزيم كنار ميزاريم تا خنك بشه ژله شيرى رو از ظرف در مياريم و به صورت نوارى برش ميزنيم از نوارها تو ظرف چرب شده ميزاريم و روش ژله ميريزيم و ميره تو يخچال وقتى نيم بند شد اينكار رو سه بار تكرار ميكنيم روش يك لايه ژله شيرى ميريزيم و داخل يخچال ميزاريم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت بازاری😍😋 مواد لازم برای سینی ۳۰ در ۴۰ آرد🥡۹۵ گرم(۱/۲ پیمانه + ۳ ق غ) شکر دانه ریز🍚 ۹۰ گرم(از نصف پیمانه یک ق غ کم کنید) تخم مرغ خنک 🥚۴ عدد ( وزن هر کدام با پوست ۶۵ تا ۷۰گرم) بیکینگ پودر🥄 ۱گرم(۱/۴ ق چ) اسانس وانیل🌸 ۱/۳ ق چ عسل یا شربت بار🍯( یک و نیم تا ۲ ق چ ) خامه قنادی🧁۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم عسل یا شربت بار باعث خوشرنگ شدن رولت میشه تخم مرغ ها خنک باشن ، سفیده هر چه خنک تر باشه راحتتر فرم میگیره ⛔️داغ بودن فر برای رولت خیلی خیلی مهمه ، پس ۲۰ دقیقه با دمای ۲۳۰ درجه قبل از پخت روشن میکنیم ♻️مدت زمان پخت ۶ تا ۸ دقیقه 🔅دمای فر برقی ۲۲۰ درجه المنت بالا و پایین با فن 🔅دمای فر گازی ۲۳۰ درجه ( ۵ دقیقه حرارت پایین ، بعد حرارت بالا روشن) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک(انارتیم) وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش 🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ ۲ تکه نان تست ۲ تا ۳ عدد(یا باگت) پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه آب سرد ۱/۸ پیمانه نمک فلفل سیاه ، فلفل قرمز آویشن ۱/۲ قاشق چ پودر سیر ۱/۴ قاشق چ پاپریکا ۱ قاشق چ . نان تست رو دورگیری کنید و بعد به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید داخل دستگاه بریزید و چند پالس بزنید تا پودر بشه. سینه مرغ رو خرد شده، پیاز، سیر و ادویه ها رو اضافه کنید و باز دستگاه رو روشن کنید و خوب میکس کنید تا مواد خوب باهم مخلوط بشن در آخر آب سرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملا یکدست بشن. مواد رو داخل ظرف در بسته بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید. بعد از این مدت مواد رو از یخچال خارج کنید و بهش فرم بدید اول تو تخم مرغ همزده و بعد در آرد سوخاری بغلطونید و بعد در روغن داغ و با حرارت متوسط سرخ کنید 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک یزدی با بافتی عالی آرد ۲ لیوان و دو سوم لیوان روغن ۱ لیوان سر خالی شکر ۱ لیوان سرخالی تخم مرغ درشت ۳ عدد وانیل ۱/۲ ق چ بکینگ پودر ۱ ق غ گلاب ۲ ق غ اسانس یا جوهر یا عرق هل چند قطره عسل یا شربت بار ۱ ق غ ( قابل حذف) ماست ۳/۴ لیوان شیر یا آب دمای محیط ۱/۴ لیوان نمک میوه ۱ ق چ ارد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کرده و کنار میزاریم روغن و شکر رو ۱۰ دقیقه با دور کند همزن هم می‌زنیم تخم مرغ ها ووانیل اضافه کرده و با دور تند هم می‌زنیم تا حجیم و کرم رنگ و کشدار بشه ماست شیر گلاب واسانس هل وعسل یا شربت بار را اضافه کرده و درحد یکدست شدن هم می‌زنیم وآرد و بکینگ پودر الک شده رو در چندمرحله اضافه کرده نمک میوه اضافه کرده و درحدیکدست شدن هم می‌زنیم و۱۵ دقیقه دردمای آشپزخانه استراحت میدیم دو سوم قالب رو از مواد پر کرده و با چاقو یا قاشق آغشته به روغن علامت ضربدر روی مواد کشیده و با کنجد یا خلال بادام تزیین میکنیم و در فر یا توستر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ می‌پزیم اول شعله بالا را روشن کرده وقتی کیک ها پف کرد و شکفته شد شعله بالا رو خاموش و شعله پایین روشن میکنیم بعد از پخت شعله بالا روشن تا روی کیکها رنگ بگیره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ پنج عدد تخم مرغ نوک ق چ وانیل یک و یک چهارم لیوان شکر یک لیوان آب ولرم میتونید از شیر هم استفاده کنید سه چهارم لیوان روغن مایع دو و نیم لیوان آرد قنادی سه بار الک شده دو ق چ بکینگ پودر برای دو رنگ شدن کیک : دو ق غ سرخالی آرد دو ق غ سرخالی پودر کاکائو ‌ ❌حتما حین هم زدن کاسه همزن و دورگیری کنید که بعداً کیک بوی تخم مرغ نده ‌ ❌این کیک بافت خیلی نرم و پنبه ای نداره اگه بخواین نرم بشه کمی که از داغی افتاد یک لیوان شیر ولرم بریزید و بعد از اینکه به خورد کیک رفت کیک رو بر گردونید و برش بزنید ‌ولی به نظر من همینجوریش خیلی خوشمزه ست مخصوصا کنار چای یا شیر🥰 ‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ دوغی 😍😋 برای این مرغ دوغی جذاب : مرغ کامل یک عدد🍗/دوغ🥛/کره 🧈 پیاز 🧅/سیر 🧄/زعفرون دم کرده 🍷 آبلیمو🍋 ادویه : پودرسیر ، فلفل سیاه ، نمک🧂 . طرزتهیه : پیازهای حلقه ای رو با ۲۰۰گرم‌ کره تفت میدیم . مرغ رو شسته و خشک میکنیم و زعفرون دم کرده رو به کل مرغ میمالیم مرغ رو روی پیاز میزاریم و دوباره روش پیاز میچینیم👌🏻 . ادویه هامون رو بهمراه آبلیمو میرزیم ۳حبه سیر رو ریز میکنیم و با زعفرون دم کرده به مواد اضافه میکنیم😍 . به مدت ۲۰دقیقه میزاریم تا بپزه تا مرغ طلایی رنگ بشه . بعد از ۲۰دقیقه مرغ رو داخل قابلمه جدید میزاریم و ۴عدد دوغ کوچیک (به شکلی که سه چهارم مرغ رو در بر بگیره )میریزیم و به مدت یک ساعت میزاریم تا کاملا با دوغ با شعله خیلی کم بپزه 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکوی مرغ یکی از خوشمزه ترین لقمه هاست که حتما باید امتحان کنید و بچه ها عاشق طعمش میشن🌮 . . ترکیبات: نان تورتیلا به صورت دایره ای بریده شده است ~ سینه مرغ نواری شده با دو حبه سیر و یک قاشق غذاخوری آبلیمو دو قاشق غذاخوری روغن در تابه ای روی شعله مرغ ها را میذاریم و دوباره دو عدد پیاز و فلفل های رنگی می ریزیم. ادویه جات ~ یک قاشق غذاخوری پاپریکا، ادویه کاری مرغ، نمک، یک قاشق فلفل و نصف قاشق غذاخوری گشنیز و زیره در آخر پنیر ورقه ای شده را اضافه می کنیم برای روی تاکو ~ پنیر موزارلا فر با دمای 200 درجه گرم می شود 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنینی مرغ و سس پ ستو🌿🥪 پرفروش ترین ایتم کافه ها چیزایی که واسه سس پستو میخوایم:۳۰۰ گرم ریحان پاک شده۱/۳ پیمونه روغن زیتون،۲ ق.غ پنیر پارمسان،۱ مشت گردو یا بادام زمینی یا مغز درخت کاج(صنوبر)،اب نصف لیمو ترش،نمک و‌فلفل سیاه برای مزه دار کردن سینه مرغ:نمک و‌فلفل سیاه+روغن زیتون و اراگانو یا اویشن. برای تاپینگ هم پنیر موزرالا تازه یا پنیر پیتزا یا گودا ورقه+گوجه و ریحون 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛