6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بادوم زمینی پنبه ای
این کیک به قدری خوشمزه و سبکه و متفاوته که یبار امتحانش کنی طعمش همیشه یادت میمونه
تخم مرغ ٣ عدد
شكر ۱۶۰ گرم ۲/۳ پیمانه
آرد ١٨٨گرم ۱و ۱/۲ پیمانه
شير ۱/۲ پیمانه
روغن ۲/۳ پیمانه
پودر كاكائو ٢٠گرم
کره بادوم زمینی ۸۰ گرم
وانيل ١/٢ ق چ
بكينگ پودر ١ ق چ
اول تخم مرغ هارو با وانيل و شكر ٥ دقيقه بزنيد تا كرمرنگ بشه .
به ترتيب شير و روغن رو اضافه و مخلوط كنيد. و بعد هم کره بادوم زمینی رو اضافه و مخلوط کنید .
بعد هم مواد آردي كه الك شده رو در ٣ مرحله اضافه كنيد .قالب رو چرب كنيد و در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه به ۴۰ تا ۵۰ دقيقه بپزيد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بادوم زمینی پنبه ای
این کیک به قدری خوشمزه و سبکه و متفاوته که یبار امتحانش کنی طعمش همیشه یادت میمونه
تخم مرغ ٣ عدد
شكر ۱۶۰ گرم ۲/۳ پیمانه
آرد ١٨٨گرم ۱و ۱/۲ پیمانه
شير ۱/۲ پیمانه
روغن ۲/۳ پیمانه
پودر كاكائو ٢٠گرم
کره بادوم زمینی ۸۰ گرم
وانيل ١/٢ ق چ
بكينگ پودر ١ ق چ
اول تخم مرغ هارو با وانيل و شكر ٥ دقيقه بزنيد تا كرمرنگ بشه .
به ترتيب شير و روغن رو اضافه و مخلوط كنيد. و بعد هم کره بادوم زمینی رو اضافه و مخلوط کنید .
بعد هم مواد آردي كه الك شده رو در ٣ مرحله اضافه كنيد .قالب رو چرب كنيد و در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه به ۴۰ تا ۵۰ دقيقه بپزيد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یعنی باورم نمیشد از کباب تابه ای برسم به این غذای خوشمزه ..
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
یدونه پیار بزرگ رنده شده (نصف ابشو بگیرین)
نمک فلفل کمی تخم گشنیز
مخلوط کنین
قلقلی کنین داخل روغن تفت بدین
از تابه دربیارین
یدونه پیاز رنده کردم ریختم داخل همون تابه وقتی تفت خورد بهش زردچوبه اضافه کردم
یکی دوقاشق رب انار ملس بریزین (اگه ترش بود یکم شکر هم اضافه کنین )
نصف قاشق رب گوجه و حدودا سه قاشق گردوی اسیاب شده (ریز خرد شده هم اکیه)
یه لیوان اب جوش بریزین و ۵-۶ تا الو تا به قل بیفته بعد گوشت قلقلی هارو اضافه کنین .
در تابه رو بزارین تا با حرارت متوسط رو به کم جا بیفته ..
اجازه بدین تا غلیظ شه ..
در کنار پاو یا با نون میل کنین .
طعمش ترش نیست اگه ترشه بهش خیلی کم شکر بزنین ..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یعنی باورم نمیشد از کباب تابه ای برسم به این غذای خوشمزه ..
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
یدونه پیار بزرگ رنده شده (نصف ابشو بگیرین)
نمک فلفل کمی تخم گشنیز
مخلوط کنین
قلقلی کنین داخل روغن تفت بدین
از تابه دربیارین
یدونه پیاز رنده کردم ریختم داخل همون تابه وقتی تفت خورد بهش زردچوبه اضافه کردم
یکی دوقاشق رب انار ملس بریزین (اگه ترش بود یکم شکر هم اضافه کنین )
نصف قاشق رب گوجه و حدودا سه قاشق گردوی اسیاب شده (ریز خرد شده هم اکیه)
یه لیوان اب جوش بریزین و ۵-۶ تا الو تا به قل بیفته بعد گوشت قلقلی هارو اضافه کنین .
در تابه رو بزارین تا با حرارت متوسط رو به کم جا بیفته ..
اجازه بدین تا غلیظ شه ..
در کنار پاو یا با نون میل کنین .
طعمش ترش نیست اگه ترشه بهش خیلی کم شکر بزنین ..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_ترش_همدان
لوبیاونخود1پ
عدس1پ
آلو150گرم
لبو1عدد بزرگ
سبزی350گرم
رشته آشی250گرم
پیاز داغ1پیمانه
سرکه نصف پیمانه
شیره انگور
زردچوبه1 ق م
نمک و فلفل
نعناع داغ
روغن
هویج رنده شده
نخود و لوبیا رو از قبل خیس میکنیم
میذاریم بپزه
لبو هم جدا با آب میپزیم
در قابلمه ای پیاز داغ درست میکنیم و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم
آب میریزیم وسپس سبزی آش وعدس اضافه میکنیم
ی دونه عصاره گوشت بره هم میریزم تا خوش طعم بشه
نخود لوبیا پخته ولبوی پخته نگینی هم به مواد اضافه میکنیم
من ی دونه هویج رنده شده هم میریزم وانواع آلوی سیاه و آلوی بخارا همرا چاشنی سرکه و شیره به آش اضافه میکنیم
نمک رو اندازه میکنیم
مقدار ملس بودن آش به ذائقه خودتون بستگی داره
در آخر نعناع داغ و رشته آشی رو اضافه میکنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فیله_ماهی 🥩 😋
▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه
▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه
▫️سیر رنده شده: دوحبه
▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد
▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری
▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم
🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم
در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد.
در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود.
تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاپ_کیک توت قرمز
تخم مرغ یک عدد
شیر ۱/۴پیمانه
روغن ۲۵ گرم
آرد ۰ ۱۱گرم
شکر۸۰ گرم
وانیل۱/۴قاشق چای خوری
بیکینگ پودر۱/۵قاشق چای خوری
توت خورد شده۷۵ گرم
طرز تهیه
تخم مرغ وشکر ووانیل رو ترکیب میکنیم و هم میزنیم تا کرم رنگ وکش دار بشه بعد شیر و روغن رو اضافه ومخلوط میکنیم بعد توت رو اضافه و هم میزنیم در آخر آرد و بیکینگ پودر رو طی دو مرحله روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم داخل قالب رو کپسول کاغذی میزاریم وبعد توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم کاپ کیک ها که پخت بزارین خنک بشه خامه قنادی و یکم توت خورد شده فرم میدیم و روی کاپ کیک ها ماسوره میزنیم نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_قیمه_بادمجان_ریزه😍😋
لپه: ۵ قاشق غذاخوری (۹۰ دقیقه اجازه بدید داخل آب خیس بخوره)
گوجه: ۶-۷ عدد رو پوره (یا رنده) کنید و ۳۰ دقیقه داخل ماهیتابه حرارت بدید.
پیاز: ۲ عدد (ریز) با یکم روغن سرخ کنید (۶-۷ دقیقه)
گوشت قرمز: ۲۰۰ گرم (گوسفندی یا گوساله به سلیقه خودتون، من ماهیچه گوساله استفاده کردم)
گوشت رو اضافه کنید و ادویه رو بزنید.
زیره سیاه: (تازه با هاون آسیاب کنید): ۲ قاشق چایخوری پُر
زردچوبه: ۱/۵ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
خوب مخلوط کنید و ۶-۷ دقیقه دیگه سرخ کنید.
گوجه رو اضافه کنید. به همراه آب و اجازه بدید ۹۰ دقیقه روی حرارت کم بپزه.
بعد از ۹۰ دقیقه لپه خیس خورده، نمک، ۳-۴ تا لیمو عمانی و یکم آب اضافه کنید و ۹۰ دیگه بذارید تا بپزه.
کته هم با آب و روغن و نمک بار بزارید.
بادمجون رو قاچ کنید، سرخ کنید (کم، هر طرف ۲ دقیقه).
۲۰ دقیقه پایانی پخت خورشت، بادمجون رو به اون اضافه کنید(حرارت کم) تمام.
داخل همون روغن که بادمجون رو سرخ کردید سیبزمینی هم سرخ کنید و نوش جون کنید..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_بادمجان
🌸🌸
مواد لازم:
فیله گوشت گوساله پنج تکه
پیاز يك عدد
سیر يك حبه
بادمجان کوچک شش عدد
غوره به میزان لازم
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپ خوری
سیب زمینی سه عدد
گوجه فرنگی دو عدد
نمک،فلفل،زردچوبه و دارچین به میزان لازم
طرز تهيه:
پیاز را نگینی خرد کرده و با زردچوبه و فلفل در کمی روغن تفت میدهیم ؛ گوشت را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند ؛ رب و سیر را هم اضافه کرده و مقداری آب میریزیم و اجازه میدیم گوشت بپزد ؛ کمی نمک اضافه میکنیم و بادمجان های از قبل سرخ شده ، گوجه و سیب زمینی های حلقه شده را به مواد اضافه میکنیم و بعد از پانزده دقیقه غوره و دارچین به خورشت اضافه کرده و اجازه میدهیم جا بیفتد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آبغوره خونگی 😍😋
✅ اگه نکته ها رو رعایت کنید یه ابغوره خوشمزه خواهید داشت✅
✅غوره رو انقدری میکس کنیدکه فقط غوره ها له بشن
✅وقتی گذاشتین روی شعله همون ابتدا نمک و بریزین
✅من برای ۱۵ کیلو غوره به کاسه ماست خوری سر خالی نمک ریختم
✅به هیچ عنوان وقتی ابغوره روی شعله هست هم نزنید
✅تاکید میکنم ابغوره نباید بجوشه فقط باید گرم بشه تا تفاله ها بیاد روی ابغوره اگه بجوشه تفاله ها قاطی ابغوره میشه و دیگه نمیشه جدا کرد
✅سعی کنید ابغوره رو تو ظرف شیشه ای نگه دارین و درش و جوری محکم کنید که اصلا هوا نکشه چون اگه هوا بکشه کپک میزنه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو این هوا حسابی میچسبه😋😍
خیلی راحت و آسون میتونی یه بستنی میوه ای خیلی خوشمزه رو تو خونه خودت درست کنی😍
مواد لازم:طالبی ۴۰۰ گرم،شکرنصف پیمانه،شیرنصف پیمانه،وانیل نوک قاشق چ خ
،خامه ۱۰۰گرم،در صورت تمایل یک قطره رنگ خوراکی سبز
ابتدا طالبی رو پوست گرفته و خرد کنید بزارید سه ساعت داخل فریزر تا یخ بزنه سپس داخل خرد کن یا مخلوط کن یا هر وسیله ای که دارید طالبی یخ زده رو به همراه شیر و شکر و وانیل و خامه و رنگ خوراکی رو خوب میکس کنید داخل ظرف بریزید داخل فریزر چند ساعت بزارید بمونه بعد نون بستنی رو به اندازه دلخواه برش بزنید و با بستنی میل کنید خیلی خیلی خوشمزس حتما درستش کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_موزی😍😋
۲ عدد موز درشت (یا ۳ عدد موز کوچک) رو حلقهای خرد کنید و داخل یه سینی فلزی روی کاغذ روغنی بچینید (یا داخل زیپکیپ بریزید، اما رو هم قرار نگیرن)موز هارو حداقل ۴ ساعت داخل فریزر قرار بدید تا یخ بزنن موز یخ زده رو با غذاساز یا خردکن مخلوط کنید تا به بافت مناسب بستنی برسه من مثل کلیپ اونقدر نزدم که روان بشه، همین که حالت دون دون پیدا کردن موز ها، با لیسک دور ظرف رو جمع کردم، بعد با لیسک فشار دادم تا منسجم بشه، بعد شکلات چیپسی رو باهاش مخلوط کردم اسکوپ زدم؛ یعنی مثل کلیپ مجدد فریز نکردم مزهش عالیه، اما اگه موزتون زیاد شیرین نبود، میشه کمی عسل روی بستنی ریخت؛ برای تزئین هم از پودر دارچین، پودر نارگیل، مغزیجات خرد شده، موز و استفاده کنید.
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛