eitaa logo
آشپزی خاص
89هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🤩آموزش نان گاتا گردویی🤩 . دوستان عزیزم سلام😍 میدونستین نون گاتا یکی از نونای خوشمزه ایه که کلی هم طرفدار داره🤗 امروز با آموزش این نون اومدم تا شمام درست کنین و از خوردنش لذت ببرین🥰 اینم بگم بهتون پودر گردو اختیاریه میتونین حذفش کنین و آرد جایگزینش کنین و به جای پودر دارچین زردچوبه بزنین، یا جای پودر گردو پودر بادام بریزین🥰 🔴دستورو هم با پیمانه هم با گرم براتون گذاشتم ولی مثل همیشه تاکیدم اینه که با گرم کار کنین چون پیمانه دقت نداره و احتمال خطا داره (منظورم از پیمانه همون پیمانه های استاندارد قنادی هست)🔴 مواد لازم خمیر شیر ۱۷۰ گرم ( ۱ پ سرخالی) مایه خمیر ۷ گرم ( ۱ ق چ+ ۱/۲ ق چ) تخم مرغ کامل ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد کره ۸۰ گرم شکر ۱۲۰ گرم ( ۱/۲ پ ) وانیل ۱ ق چ آرد نان فانتزی ۶۰۰ گرم ( ۴/۵ پ) روغن مایع ۱ ق س ابتدا نصف مقدار شیر و مایه خمیر و ۱ ق چ از شکر را مخلوط کرده اجازه میدیم تا مایه خمیر عمل بیاد آرد، مابقی شکر، تخم مرغ و سفیده ، وانیل ، روغن مایع و مایه خمیر عمل اومده را باهم مخلوط کرده و مابقی شیر را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود کره نرم را اضافه کرده و با همزن ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز میدیم با دست حدود ۱۵ دقیقه ورز لازمه در نهایت باید خمیر لطیفی داشته باشیم که به دست نمیچسبه به خمیر ۱/۵ ساعت در دمای محیط استراحت میدیم و بعد خمیرو به ۶ چونه مساوی تقسیم کرده چونه گیری میکنیم و مجددا ۱۵ دقیقه استراحت میدیم بعد از استراحت مطابق فیلم مواد میانی را لای خمیر گذاشته و پهن میکنیم داخل سینی فر میزاریم و ۱۵ دقیقه استراحت میدیم و بعد با مخلوط زرده و زعفران و شیر رومال میکنیم با چنگال طرح داده و روی خمیر سوراخ اینجاد میکنیم داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میپزیم مواد میانی: کره نرم ۱۵۰ گرم / شکر ۱۳۰ گرم ( ۱/۲ پ سرپر) وانیل ۱/۴ ق چ / آرد ۱۳۰ گرم (۱ پ) / دارچین ۱/۲ ق چ گردو پودر شده ۱۰۰ گرم ابتدا کره و شکر و وانیل را مخلوط کرده ، آرد و پودر گردو و دارچین را هم میریزیم اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم آرد اضافه کنین من حدود ۳۰ گرم آرد اضافه کردم و بعد به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش تارت گردویی🤩 . دوستان عزیزم سلام😍 امروز قراره آموزش یه تارت خوشمزه رو داشته باشیم که ماندگاری بالایی داره، حتما پست رو سیو کنین تا بعدا گمش نکنین😉😉😉 ❌نکات مهم❌ 🌷من از آرد قنادی استفاده کردم 🌷همه مواد حتما هم دمای محیط باشه 🌷به جای شکر قهوه ای میتونین شکر سفید استفاده کنین ولی رنگ مواد رویه روشن میشه خمیر تارت کره نرم ۱۴۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم ( ۱/۳ پ) زرده تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱ ق چ آرد ۲۶۰ گرم ( ۲ پ) ابتدا کره و پودرقند را کمی مخلوط کرده زرده و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر جمع شود در نهایت خمیر لطیفی داریم که چسبندگی نداره، به خمیر یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد به قطر ۴،۵ میل باز میکنین قالب تارت را کمی از قبل چرب میکنیم و به اندازه قالب تارت قالب زده و فیکس میکنیم کفش را سوراخ کرده و مجدد داخل یخچال میزاریم بعد از آماده کردن مواد میانی داخل تارت ها مواد میانی را میریزیم فقط خیلی نباید پر بشه داخل فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میپزیم بعد تا گرمه با شربت بار رومال کرده و با پودر پسته تزیین میکنیم مواد گردویی تخم مرغ ۱ عدد/ شکر قهوه ای ۸۰ گرم ( ۱/۲ پ سرخالی) وانیل ۱/۲ ق چ/ کره آب شده ۳۰ گرم( ۳ ق س) آرد ۳۰ گرم ( ۳ ق س) / گردو پودر شده ۱۱۰ گرم ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن میزنیم تا روشن و سبک بشه کره آب شده و آرد را اضافه کرده با لیسک مخلوط میکنیم و درنهایت پودر گردو را اضافه میکنیم وقتی مواد ترکیب شد داخل قیف ریخته و تارت ها رو پر میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش نان بروتشن🤩 دوستای گلم سلام😍 من اومدم با آموزش یه نون خوشمزه دیگه😋 نان بروتشن نونای کوچیک و خوشمزه ای هستن که برای وعده صبحانه یا عصرونه میتونین میل کنین و تو دو مدل مغزدار و ساده سرو میشه🤗🤗🤗 راستی شما طرفدار نونای شیرین هستین یا کم شیرین؟؟ بریم سراغ نکاتش😌 من از آرد نان فانتزی استفاده کردم، بهبود دهنده اختیاریه و برای ماندگاری بیشتر نون مواد رو به پیمانه هم گذاشتم ولی تاکیدم مثل همیشه اینه که با گرم کار کنین تا احتمال خطا کمتر بشه✌🏻 اگر اسلایسر سیب ندارین با تیغ روی نون رو طرح بدین حتما آب اسپری کنین تا مغز ها به خمیر بچسبه🥰🥰 نان بروتشن آرد ۴۷۰ گرم (سه و نیم پیمانه) آب ولرم ۳۰۰ گرم ( یک و نیم پیمانه) مایه خمیر ۷ گرم ( ۱ ق چ+ ۱/۲ ق چ) بهبود دهنده ۳ گرم (۱/۲ ق چ) نمک ۵ گرم ( ۱ ق چ) شکر ۱۰ گرم ( ۲ ق چ) شیرخشک قنادی ۳۰ گرم ( ۳ ق س) کره ۴۰ گرم ابتدا نیمی از آب و مایه خمیرو شکر را مخلوط کرده تا مایه خمیر عمل بیا‌د ، داخل کاسه همزن آرد، نمک ، بهبود دهنده و شیرخشک را مخلوط کرده مایه خمیر عمل اومده را اضافه میکنیم و مابقی آب را کم کم میریزیم تا خمیر جمع شود کره نرم رو اضافه میکنیم و ده دقیقه خمیرو ورز میدیم اگر خمیر سفت بود میتونین کم کم آب اضافه کنین در نهایت خمیر لطیفی داریم که به دست نمیچسبه، ۱ ساعت تو دمای محیط به خمیر استراحت داده و بعد به ۱۰ چونه مساوی تقسیم میکنیم و چونه گیری میکنیم، ده دقیقه به خمیر استراحت میدیم و بعد داخل سینی فر گذاشته روی چونه ها آرد الک میکنیم و طرح میندازیم من از اسلایسر سیب استفاده کرده شما میتونین تیغ بزنین بعد روی چونه ها آب اسپری میکنیم و داخل کنجد یا مغز آفتابگردان میزنیم مجدا ۲۰ دقیقه استراح میدیم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش کیک رولتی🤩 دوستان عزیزم سلام🥰 امروز اومدم با آموزش کیک رولتی خوشمزه😋 حتما پست رو سیو کنین و این دستورو تست کنین 🤗🤗 من برای این کیک دو بار رولت رو درست کردم چون میخواستم کیکم قطر بیشتری داشته باشه پس اگر شمام کیک با قطر بیشتری میخواین همه مواد رو دوبرابر کنین و تو دوتا قالب ۳۰ در ۴۰ درست کنی مواد لازم کیک تخم مرغ ۲ عدد زرده تخم مرغ ۲ عدد شکر ۴۰ گرم( ۴ ق س) وانیل ۱ ق چ آرد ۵۰ گرم( ۵ ق س) سفیده تخم مرغ ۲ عدد شکر ۶۰ گرم (۱/۴ پ +۱ ق س) ابتدا تخم مرغ و زرده و وانیل و شکر اول رو با دور تند همزن میزنیم تا حجم بگیره و کرم رنگ بشه آرد رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم ، سفیده تخم مرغ را میزنیم تا کف کنه شکر دوم رو کم کم اضافه کرده با دور تند همزن میزنیم تا فرم بگیره، سفیده فرم گرفته رو تو چند مرحله به مواد زرده اضافه کرده و فولد میکنیم داخل قالب ۳۰ در ۴۰ ریخته و یکدست پخش میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم بعد از پخت وقتی از حرارت افتاد از قالب خارج کرده و ورق نسوز را جدا کرده میزاریم تا خنک بشه بعد با سیروپ تر میکنیم و کمی گاناش فرم نگرفته روی رولت ریخته ، ۲۵۰ گرم خامه قنادی را فرم میدیم و ۱ ق چ پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط میکنیم سطح رولت رو خامه زده و از عرض ۶ سانت برش میزنیم و برش اول رو رول کرده به صورت استوانه درون سینی میزاریم و مابقی برش ها رو مانند فیلم قرار میدیم داخل یخچال میزاریم گاناشی که سفت شده رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره و اطراف کیک رو پوشش میدیم و با پالت طرح تنه درخت رو روش میندازیم سیروپ: آب جوش ۵۰ گرم (۱/۴ پ ) ، شکر ۱ ق س پودر کاکائو ۱ ق چ همه مواد رو مخلوط کرده میزاریم خنک بشه گاناش: خامه صبحانه ۱۵۰ گرم/ شکلات تلخ ۲۰۰ گرم خامه رو روی حرارت گذاشته تا جوش ریز بزند شکلات رو اضافه میکنیم وقتی کامل مخلوط شد یه مقدارش رو برای روی کیک برمیداریم و مابقی رو میزاریم یخچال تا سفت بشه بعد با همزن میزنیم تا فرم بگیره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش کیک خیس شکلاتی🤩 دوستای عزیزم سلام😍 چند روز اخیر پستایی گذاشتم که مربوط به معرفی پکیج کوکی کیک ها بود، دیگه وقتش بود که یه آموزش عالی براتون بزارم که شک ندارم بعد از درست کردنش هم از بافت و هم از طعمش لذت میبرین همیشه تو دستورای کیک خیس یه لیوان از مواد مایع کیک رو جدا میکنن و بعد از پخت روی کیک میریزن ولی من اینبار با یک روش دیگه این کیکو درست کردم که نتیجه فوق العاده ای داشت و خودم از بافت و طعمش خیلی راضی بودم شمام حتما امتحانش کنین😍😍😍😍 کیک خیس شکلاتی شیر ۳۲۰ گرم ( ۱ + ۱/۲ پیمانه سرپر) شکر اول ۱۲۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه+ ۲ ق س) پودر کاکائو ۵۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه) تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱ ق چ شکر دوم ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه) روغن مایع ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه) آرد ۳۲۰ گرم بکینگ پودر ۲ ق چ ابتدا شیر و شکر قسمت اول و پودر کاکائو رو باهم مخلوط می کینیم ومیزاریم کنار، تخم مرغ هارو به همراه وانیل وشکر دوم با همزن میزنیم تا کاملا حجیم و کرم رنگ بشه، بعدشم روغن مایع و مواد کاکائویی رو اضافه میکنیم و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو تو سه مرحله اضافه و مخلوط میکنیم، موادو تو قالب سایز ۲۴ میریزیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه میپزیم بعد از پخت کیک را از قالب خارج می کنیم و میزاریم خنک بشه سس: شکلات کارات ۲۵۰ گرم شیر ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ) ، کره ۱ ق چ همه مواد را مخلوط میکنیم و روی حرارت غیرمستقیم میزاریم تا کاملا یکدست بشه و اجازه میدیم از حرارت بیفته و ولرم بشه و روی کیک میریزیم، سس چون رقیقه جذب کیک میشه ، من مواد رو از سینی مجددا جمع و از صافی رد کردم، بعدش اجازه دادم سس خنک و غلیظ بشه دوباره روی کیک ریختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش تارت گیلاس🤩 . دوستان عزیزم سلام😍 تارت گیلاس ترکیبی از تارت و دسر و کرم هستش فوق العاده خوشمزه که اگه درستش نکنین از دستتون در رفته😉😉😉 پس پست رو سیو کنین که بعدا دنبالش نگردین به جای گیلاس از هر میوه ای بخواین میتونین استفاده کنین فقط میزان شکر رو بسته به شیرینی یا ترشی میوه یه مقدار کم و زیاد کنین🥰🥰🥰 خمیر تارت کره ۱۸۰ گرم/ آرد ۲۷۰ گرم/ زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند ۶۰ گرم/ وانیل ۱ ق چ/ آب سرد ۱ ق غ ابتدا کره سرد و آرد رو با نوک انگشت ورز داده تا به صورت خورده نان در بیاد زرده تخم مرغ و پودرقند و وانیل رو اضافه کرده و مقدار آب رو کم کم میریزیم تا خمیر جمع شود برای من حدود نصف مقدار آب مصرف شد ، خمیرو داخل نایلون پهن کرده یکساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد به قطر ۴،۵ میل پهن کرده به اندازه قالب برش میدهیم و کف خمیرو با چنگال سوراخ میکنیم میتونین روش فویل بزارین و حبوبات بریزین تا توی فر پف نکنه تو فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میپزیم بعد اجازه میدیم خنک بشه از قالب خارج کرده و دسر گیلاس رو داخلش قرار میدیم و روش رو با کرم تزیین میکنیم دسر گیلاس پوره گیلاس ۵۶۰ گرم/ شکر ۸۰ گرم / ورق ژلاتین ۱۲ گرم آب لیمو ۱/۲ ق چ (جایگزین ورق ژلاتین: ۴ ق چ پودر ژلاتین رو تو ۱/۴ پ آب سرد میزاریم بن ماری بشه) ورق ژلاتین رو تو آب سرد گذاشته تا نرم بشه شکر و پوره گیلاس رو مخلوط میکنیم میزارم رو حرارت تا کمی غلیظ بشه ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم داخل قالب ریخته میزاریم فریزر تا ببنده کرم تارت شیر ۱۸۰ گرم / خامه صبحانه ۹۰ گرم / خامه قنادی ۱۵۰ گرم/ شکر ۴۵ گرم/ زرده ۲ عدد نشاسته ذرت ۲۵ گرم / کره ۶۰ گرم/ وانیل ۱ ق چ شیر و خامه صبحانه رو روی حرارت میزاریم تا یکدست بشه زرده و شکر و وانیل و نشاسته را مخلوط کرده ترکیب شیرو خامه رو اضافه میکنیم و تند هم میزنیم از صافی رد کرده و رو حرارت میزاریم تا غلیظ بشه و بعد کره اضافه میشه ، کرم رو میزاریم خنک بشه، خامه قنادی رو فرم میدیم کرم رو اضافه کرده هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛