13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اشکنه_بزباش😍😋
بادمجون ۳ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۷ حبه
سیب زمینی ۳ عدد
عدس ۱/۲ لیوان
سبزی خورشتی ۱۰۰ گرم
نعناع ۱ قاشق غذاخوری
آردگندم ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و آبغوره به مقدار لازم
سیب زمینی، پیاز، سیر و بادمجون ها را پوست گرفته و ریز می کنیم.گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش و آب یخ قرار داده، پوست گرفته و ریز می کنیم.سیر و پیاز را داخل روغن تفت می دهیم و پس از کمی طلایی شدن بادمجون ها را اضافه کرده و تفت می دهیم، درب قابلمه را قرار داده و حدود ده دقیقه می پزیم، گوجه فرنگی ها را ریخته و تفت می دهیم، به ترتیب سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، نعناع، آرد، شنبلیله، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، شش لیوان آب، عدس و سبزی خورشتی را داخل غذا ریخته و با شعله ملایم حدود دو ساعت می پزیم، پس از جا افتادن اشکنه، نمک و آبغوره را اضافه می کنیم و هم می زنیم، تخم مرغ ها را یکی یکی داخل اشکنه ریخته و با شعله ملایم بدون اینکه غذا را هم بزنیم، حدود بیست دقیقه دیگر می پزیم
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روش_سرخ_کردن_بادمجان🍆😍😋
1)بادمجانه رو شسته و پوست میگیریم بعد از وسط برش میدیم و روشون نمک میزنیم، یک ربع بعد مقداری اب ازشون خارج میشه که میشورید و خشک میکنید.
2)بادمجانهارو پوست بکنید و داخل یه ظرف بزرگ آب و چند قاشق نمک مخلوط کنید و بادمجانهارو بیست دقیقه داخل محلول آب ونمک قرار بدین
۳)بادمجان ها رو بشورید پوست بگیرید از وسط برش بدین نمک بزنید و نیم ساعت بمونه تا آب بندازه بعد خوب خشک کنید اینجوری تلخی بادمجان
گرفته میشه
بعد هم با سفیده تخم مرغ یا ماست دو طرف بادمجان رو آغشته کنید خیلی خیلی کم و در تابه نچسب با روغن سرخ کنید می تونید.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یزدی😍😋
تخم مرغ…..۳ عدد
شکر…..۱پیمانه
گلاب…..۱/۴ پیمانه
ماست…..۳قاشق غذاخوری
ارد…..۲پیمانه
روغن….۲/۳ پیمانه
هل…..نصف قاشق چای خوری
عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری
بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری
تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید.
بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید.با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید.بکینگ پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید.چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد.فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید.قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابه ای دورنگ 😍😋
مقدار مواد در کل دست خودتون هست و من بیشتر ایده کار رو آموزش می دم ولی👇
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ،یک پیاز کوچک، نصف ق چ نمک و کمی فلفل سیاه برای قسمت زرد رنگ استفاده کردم (می تونید موقع چرخ کردن گوشت یه مقدار فلفل دلمه ای هم باهاش چرخ کنید)
هم چنین من فقط از فیله مرغ استفاده کردم ولی می تونید ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کنید.
برای اون یکی رنگ هم گوشت گوساله ۲۵۰ گرم، پیاز متوسط یک عدد (رنده کنید و آب آن را نگیرید) نمک ۱/۲ ق چ و سماق ۱ ق چ و فلفل سیاه کمی👌
می توانید ادویه دیگری مثل زرد چوبه خیلی کم و فلفل قرمز هم بزنید که من نمی زنم 🌹
دقت کنید گلوله ها رو کوچک بردارید( از گردو کوچکتر) با این مقدار حدود ۸ تا کباب شد
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#لوکوم_میوه_ای😍😋
🍊لوکوم پرتقال:
اب پرتقال بدون پوره یک پیمانه
شکر یک پیمانه
پودر نشاسته ذرت یک سوم پیمانه
کره نصف قاشق چایخوری
یک قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال
یک پینج جوهر لیمو(اندازه ای که بین دو انگشت جا میگیرد)
🥝لوکوم کیوی
اب کیوی بدون دانه و رقیق شده یک پیمانه(با کمی اب رقیق کنید)
شکر یک پیمانه
پودر نشاسته ذرت یک سوم پیمانه
کره نصف قاشق چایخوری
یک پینج جوهر لیمو(اندازه ای که بین دو انگشت جا میگیرد)
🍋لوکوم لیمویی
اب لیمو بدون پوره نصف پیمانه
اب نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
پودر نشاسته ذرت نصف پیمانه
کره نصف قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیپس و بال
اول بال مرغ رو با موارد زیر به مدت ۱ تا ۲ ساعت مزهدار کنید:
برای ۱۰ تکه بال:
رب گوجه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز(اختیاری): نصف قاشق چایخوری
آب نصف لیمو تازه
خوب مخلوط کنید و بعد از استراحت اون رو توی فر با دمای ۲۲۰ درجه بزارید.
اگه فر ندارید میتونید اونهارو توی ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید یا روی زغال کباب کنید.
سیبزمینی هم نازک خلال کنید، برای اینکه مثل من قالبی در بیاد ۲ تا نکته داره،
۱ سیبزمینی رو بعد از بُرش نشورید، ۲ اینکه ظرفی که توش سرخ میکنید باید به نسبت مقدار سیبزمینیها محدود باشه تا جای اونا تنگ باشه.
نوش جونتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنی_توت_فرنگی
شیر سرد= ۱ لیوان
نشاسته ذرت یا گندم= ۲ ق غ
آرد برنج= ۲ ق غ
اسانس توت فرنگی= چند قطره
توت فرنگی پوره شده= نصف پیمانه
شکر=۴ ق غ
.
اول توت فرنگی ها رو پوره میکنیم من برای اینکه داخل فرنی یکدست باشه از صافی رد کردم تا پرز ها و تخم های توت فرنگی جدا بشه
شیر سرد و آرد برنج و نشاسته رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه و هیچ گلوله ای نداشته باشه بعد روی حرارت ملایم قرار میدیم و شکر رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه حرارت باید پایین باشه تا در عین غلظت پیدا کردن بوی خامی نشاسته و آرد برنج هم گرفته بشه وقتی فرنی غلظت گرفت اسانس رو اضافه میکنم و حرارت رو خاموش میکنیم و پوره توت فرنگی رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و داخل ظرف مورد نظر میکشیم و تزیین میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه بیگ مک
در ماهی تابه ای ۲ ق چایخوری روغن
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
ریخته و تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر. کند
۱/۴ پیمانه سس #کچاپ
۱/۴ ق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل به میزان دلخواه
۱ عددپیاز سفید ریز خرد شده
#خیارشور ریز خرد شده ۱/۴ پیمانه
اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد بپزند
۱۶ عدد نان #ترتیلا(یا هر نان مورد نظر)
از وسط نصف کرده
بر. روی هر. نیم دایره یک ورقه پنیر#چدار که به شکل مثلث بریده شده میگذاریم
با ۱/۴ پیمانه آرد و ۱/۴ پیمانه آب مایه ای درست میکنیم تا به عنوان چسب نان استفاده شود
نان را در دست به شکل قیف درست کرده از مواد پر میکنیم و قسمت بالایی نان را میبندیم
سمبوسه ای آماده شده را در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی شکلاتی😍😋
مواد لازم:
آرد 🥡۲۵۰ گرم ( ۱ و سه چهارم پیمانه )
شکر 🍚۱۵۰ گرم ( سه چهارم پیمانه )
کره 🧈۱۵۰ گرم
تخم مرغ🥚 ۱ عدد
پودر کاکائو🍫 ۳ ق.غ
بیکینگ پودر🥄 ۱ ق.چ
وانیل🌸 نصف ق.چ
نمک🧂 نصف ق.چ
شکلات تخته ای 🍫به مقدار لازم
.
دمای فر و ماکروفر ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه
دمای تستر ۱۵۰ به مدت ۱۵ دقیقه
داخل فر دست ساز هم میشه که آموزشش رو هایلایت کردم .
✨توضیحات✨
من همونطور که میدونید از کره گیاهی استفاده میکنم
( ارزون تر و سالم تر )
اگر کره حیوانی استفاده میکنید
( گرون تر اما طعم مطلوب تری داره )
بعد از پخت ، به هیچ عنوان بهش دست نزنید
تا کاملا سرد بشه
چون هم خود کوکی نرمه هم شکلات روش
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیکن_رپ😍😋
2 عدد سینه مرغ
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری پودر سیر و ادویه
فلفل سیاه نمک فلفل قرمز، سبز و زرد
پیاز
مواد لازم سس
4 قاشق غذاخوری ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
فلفل سیاه، آویشن و مقداری نمک
آووکادو کوچک 1 عدد
1 حبه سیر، رنده شده
1 عدد گوجه فرنگی کوچک، خرد شده
1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک و فلفل
سینه مرغ را به صورت نواری برش بزنید و در یک کاسه با روغن زیتون و ادویه ها مرینیت کنید سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهداری کنید،فلفل و پیاز را به صورت نواری خرد کنید،همه مواد سس را با هم در یک ظرف مخلوط کنید،تابه را روی حرارت زیاد گرم کنید، مرغ را به تابه اضافه کنید و تفت دهید،بعد از 6 دقیقه پیاز و فلفل را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید سپس آن را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود،سپس روی نان ترتیلا یا نان لواش سس ماست بریزید بعد مرغ را روی سس و روی آن آووکادو، سپس برگ های کاهو و مقداری سس ماست دیگر اضافه کنید
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
468.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
15.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد خسروشاهی😍😋
مواد لازم
سیب زمینی 🥔۲عدد
سینه مرغ 🍗نصف
پیاز🧅 یک عدد
قارچ🍄 ۲۰۰گرم
ادویه
فلفل سیاه🌶 آویشن 🍃پودر سیر🧄
ذرت🌽
.
ابتدا سیب زمینی رو پوست بگیرید با قسمت درشت رنده کنید داخل آب یخ بریزید تا نشاسته اضافیش گرفته بشه بعد آبکش کنید و روی دستمال تمیز پهن کنید تا آب اضافیش گرفته بشه سپس داخل روغن داغ با شعله ی ملایم سرخ کنید برای قسمت سینه مرغ با نمک و پیاز و برگ بو گذاشتم پخت بعد ریش ریش کردم قارچ رو خرد و داخل کمی روغن با شعله ی بالا سرخ کردم برای سس هم ماست و مایونز و ادویه هارو هم بزنید تا صاف و یکدست بشه داخل ظرف سینه مرغ و ذرت و قارچ رو بریزید سس رو بریزید روش و هم بزنید برای سرو این سالاد ته ظرف ابتدا سیب زمینی سرخ شده بعد پیاز داغ و ترکیب سینه مرغ و در نهایت باز هم سیب زمینی سرخ شده بی نهایت خوشمزه میشه حتما امتحانش کنید
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛