eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک سیب بینظیرترین پنکیک دنیاس🥰. درستش کن و نظرتو کامنت کن. مواد مورد نیاز سیب ۳ عدد تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ پیمانه روغن مایع ۳ق غ عسل ۱ ق غ وانیل ۱/۳ق چ آرد ۱ و نیم پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق چ کره ۳۰ کرم روغن سرخ کردنی ۳ ق غ برای پیمانه از لیوان فرانسوی استفاده کنید. همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کنار بزارید. سیب ها رو برش بزنید و وسطش رو خالی کنیدوداخل مواد پنکیک بندازید. نصف کره و روغن رو توی تابه بریزید و سیبها رو بچینید. دو طرفشو سرخ کنیدو و بلافاصله داخل پودر دارچین و شکر بغلطونید و نوش جان کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ پخت گل ماهیچه رستورانی به ساده ترین و خوشمزه ترین روش ممکن بچه ها شما ماهیچه گوسفندی رستورانی رو هم میتونین به همین روش بپزین تنها فرقشون در پخت در نوع گوشتشون هست🥩 . . مواد اولیه ماهیچه رستورانی🍖 گل ماهیچه گوساله ۲ عدد پیاز ۵ عدد سیر ۱ بوته روغن افتابگردون۱/۳ لیوان کره ۲۰ گرم زعفرون دمکرده به مقدار لازم ادویه(نمک .فلفل سیاه . پاپریکا . زردچوبه ) چوب دارچین گل محمدی گلاب طرز تهیه: پیاز و سیر رو خلالی خرد کنین نصفش رو داخل تابه با روغن بریزین و تفت بدین تا کمی طلایی بشه.سپس تمام ادویه های دستور رو به همراه گوشت به تابه اضافه کنین و دو طرف گوشت هارو با حرارت کم سرخ کنین. محتویات کل تابه رو به قابلمه ای منتقل کنین به همراه باقی مونده پیاز و سیر های خام + نصف زعفرون دمکرده +چوب دارچین رو اضافه کنین و درب قابلمه رو ببندین تا ۲/۳ ساعت پخت اولیه انجام بشه .بعد از گذشت این مدت که ۲/۳ پخت ماهیچه انجام شد، مابقی زعفرون + گل محمدی رو به قابلمه اضافه کنین و اجازه بدین ۱ ساعت دیگه ماهیچه پخت نهاییش انجام بشه. اصلا به ماهیچه آب اضافه نکنین چون با آب زعفرون و پیاز های خام که آب انداختن پخت ماهیچه به خوبی انجام میشه نوش جونتون✨ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش موچی رنگ زرد🥹 از اونایی که دل هر کسی و میبره مواد خمیر : کره ۳۵ گرم آرد گلوتینوس ۲ پ نشاسته ذرت ۲/۳ پ شیر ۲۵۰ میلی لیتر رنگ خوراکی زرد پودر قند ⅔ پ مواد فیلینگ : پوره انبه ۲ ق چ خامه ۲۵۰ میلی لیتر پودینگ وانیلی ۱ ق شکر ۲ ق غ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 400 گرم گوشت چرخکرده 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر 1 تخم مرغ کوچک 4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری نمک 1/2قاشق چایخوری زیره 1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 10-12 سیب زمینی ریز 1 قاشق غذاخوری روغن 1/2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2قاشق غذاخوری رب فلفل 1/2 قاشق چایخوری آویشن 1.5 لیوان آب نمک،فلفل مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمت خراسان به ترکیب این ادویه ها سُفوف میگن که بسیارپرخاصیته وترکیبی بیش ازده نوع تخم گیاهی مفیدهست من ازاین ادویه داخل پست کاچی استفاده کرده بودم وخیلیهادرخواست آموزش این ادویه روداشتین مقوی_ترین_وپرخاصیت_ترین_ادویه ✅️زیره سیاه ۵۰گرم ✅️زیره سبز ۵۰گرم ✅️تخم شوید۲۵گرم ✅️تخم شنبلیله ۲۵گرم ✅️تخم گشنیز ۲۵گرم ✅️زنجبیل ۲۵گرم ✅️رازیانه ۵۰گرم ✅️انیسون ۵۰گرم ✅️زنیان ۵۰گرم ✅️سیاهدانه ۲۵گرم ✅️نبات خردشده دوبرابرکل ادویه ها ی مخلوط شده این ادویه خوش عطروبو یکی ازادویه های اصلی کاچی هست که برای افرادی که تازه زایمان کردن استفاده میشه،برای دل دردودل پیچه،کمردرد،نفخ معده،رفع مسمومیت هم بسیارمفیده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ مواد لازم: 2 عدد پیاز ریز خرد شده 1 فلفل دلمه ای ریز خرد شده گشنیز تازه ریز خرد شده 1 قاشق مرباخوری حریره سیر یا سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری رب فلفل یا رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری آب لیمو نمک و فلفل سیاه پودر زنجبیل(اختیاری) پودر فلفل قرمز گشنیز یا جعفری خشک 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری 2 کیلوگرم سینه مرغ چرخ کرده 1 عدد تخم مرغ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سمبوسه😋• دیگه وقتشه این سمبوسه خوش عطرو طعمو درست کنی ، همه عاشق دستپختت میشن😚🤌🏻 ~❤️چیزایی که نیاز داریم: ۱ عدد پیاز نگینی خورد شده نصف ق‌چ پوره سیر ۵۰۰ گرم سینه مرغ نگینی خورد شده ۲ حبه ماجی ۳ ق‌غ کنسرو ذرت ۲ عدد هویج رنده شده ۳ ق‌غ جعفری ریز خورد شده نصف ق‌چ فلفل سیاه ۱ ق‌چ ادویه کاری ۲ ق‌غ پنیر خامه‌ای 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منسف_اردنی (غذای عربی) مواد لازم : گوشت گوشفندی بهتره درشت خورد شده باشه و با استخون باشه نیم کیلو برنج دو تا سه پیمانه پیاز یک عدد برگ بو هل چوب دارچین نمک زردچوبه روغن گی یا روغن زرد کشک مایع یه بسته ۴۰۰ گرمی بادام کمی گشنیز یا جعفری برای تزیین گوشت رو بشورین با آب سر بذارین بجوشه و بعد کفی که روش جمع شد رو جدا رو کنین ، پیاز هل ، دارچین ، زردچوبه رو اضافه کنین و بذارین یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزه بعد گوشت رو از آب گوشت جدا کنین و کنار بذارین ، کشک رو با آب گوشت کم کم مخلوط کنین تا هم دما بشن ، بذارین رو حرارت و مدام هم بزنین یه مقدارم روغن گی یا کره اضافه کنین تا به جوش بیفته ، اگه هم نزنین کشک میبره، بعد گوشت رو اضافه کنین و بذارین باز یه نیم ساعت دیگه باهم بپزن مزه ها به خورد هم بره و سس کشک غلیظ بشه تو خود اردن عموما کشک خشک رو میسابن و به روش سنتی درست میکنن ادویه ها و پیاز رو هم جدا کنین و دور بریزین من اصلا به گوشت نمک نزدم چون این کشک نمکش زیاد بود ، شما بچشین لازم داشت نمک بزنین برای برنج تو قابلمه کمی روغن بریزین زردچوبه و نمک رو کمی تفت بدین ، برنج شسته شده رو کمی تفت بدین و به جای آب باقی مونده آب گوشت رو بریزین و بذارین بجوشه ، بهتره کمی برنجتون شفته شه ولی اگه برنج شفته دوست ندارین که مثل همیشه درست کنین بعد هم دم بذارین. بادوم رو تفت بدین تا رنگش تغییر کنه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا ریحون و بادمجون سس پیاز بشامل: پیاز دو عدد (ریز خرد کنید) کره: ۳۰ گرم ۵-۶ دقیقه بعد، ۱ قاشق آرد اضافه کنید. ۲-۳ دقیقه بعد، ۱ لیوان شیر وقتی که جوشید، به اون یک مشت ریحون، فلفل‌سیاه و نمک بزنید و حرارت رو خاموش کنید. . بادمجون‌هارو نواری بُرش بدید، سرخ کنید و نوارهای لازانیا رو با نمک توی آبجوش بریزید و چند دقیقه بعد آبکش کنید(زمان جوشیدن رو از روی بسته لازانیا بخونید چون با هم متفاوت هستند) . حالا ظرف مناسب فر رو بیارید، به ترتیب موارد زیر رو بچینید: سس پیاز بشامل نوارهای لازانیا پنیر پیتزا ریحون تازه بادمجون سرخ شده پنیر پارمسان این روند رو تا آخر ادامه بدید و ظرف رو تا زمانی که پنیر حباب زد و برشته شد در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بذارید. نوش جونتون. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موزی🍰 مواد لازم : آرد ۲ لیوان شیر یک لیوان تخم مرغ ۳ عدد وانیل نوک قاشق پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر ۲ ق م روغن ⅔ لیوان خامه ۲۰۰ گرم پودر قند ۱ ق گردو ۱۰ عدد شکر ۱ لیوان موز ۴ عدد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 _وقت بخیر دوستان، اینم یک دسرفوق العاده خوشمزه مناسب روزهای گرم موادلازم ژله آلوورا آب خامه طالبی ژله آلورا رو با آب جوش مخلوط کرده هم بزنید تا یک دست بشه بزارید سرد بشه طالبی را با اسکوپ بستنی خالی کنید قالب چرب کنید کمی آلورا بریزید نیم بند شد طالبی رو بریزید روشن آلورا بریزید بزارید یخچال بگیره مقدار آلورا اضافه آمده رو با خامه مخلوط کرده و آخر کار میریزید و چند ساعت میزارید یخچال بگیره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر و فلفلُ بریز تو بطری تا یه طعم ویژه و ناب رو تجربه کنی🤩🤩😍😋 نیم کیلو فلفل سبز شسته شده رو روی پارچه پهن و خشک کنین بهتره از فلفل های باریک و رنگ روشن استفاده کنین سرشونو بزنین و ۲ تکه کنین یک بوته سیر رو خرد کنین فلفل ها رو داخل بطری پلاستیکی بریزین و وسطاش هم سیر بریزین فلفل های درشت تر و تیره تر رو که از قبل خرد کردم داخل یک بطری دیگه میریزم تا تفاوت رو ببینین داخل هر بطری با کمک قیف یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری شکر ( قابل حذف هست) یک استکان چایخوری سرکه انگور یک استکان چای خوری روغن گیاهی بریزین در آخر یک برش لیمو ترش بذارین و دراشونو ببندین روزی چند بار بطری ها رو روی سطح حرکت بدین تا مزه ی فلفل خارج بشه داخل آفتاب زودتر رنگ میگیره بعد از یک هفته آماده ست، بطری که فلفل های باریک تر داشت ، زرد تر و رسیده تر هست بطری رو با چاقو ببرین و فلفل ها رو داخل شیشه بریزین تا یک سال داخل یخچال می تونین نگهداری کنین 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋😜 چیز کیک کاراملی یکی از خوشمزه ترین هاست که پیشنهاد میشه حتما امتحانش کنید🤌🏻😍 تازه نیاز به فر هم نداره و ظاهرش خیلی قشنگه ✨ اگه طرفدار چیز کیک یخچالی هستی حتما امتحانش کن 😊 مواد لازم 👇 برای کراست بیسکوئیتی بیسکوئیت پتی بور ۱۸۰ گرم کره ۱۰۰ گرم برای مایه پنیری 👇 پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پودر قند ۲ قاشق غذاخوری شیر یک لیوان پودر کرم کارامل یک بسته پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری آب سرد ۶ قاشق غذاخوری 🥰طرز تهیه داخل ویدئو کامل توضیح داده شده 🥰 نکته 👈 قالب من ۲۰ سانت بود 👌 نکته 👈 اگه قالب کمربندی ندارید کف یک قالب یا ظرف معمولی رو دو لایه سلفون بکشید بعد طبق فیلم پیش برید . فقط کافیه بعد از اینکه چیز کیک خودش رو گرفت پلاستیک یا سلفون رو بکشید بالا و چیز کیک رو از قالب خارج کنید. 🥰. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچين گوشت و بادمجون رو اين مدلى درست كنى ميره تو ليست خوشمزه ترين و مجلسى ترين غذاهايى كه پختى از بس طعم متفاوت و خوشمزه اى داره👌🏻😋 گوشت خورشتى ٢٠٠ گرم پياز ١ عدد درشت زرشك ٣ ق غ گردو ٤_٥ عدد سير ٢ حبه پياز داغ ٣_٤ ق غ جعفرى كمى نمك و فلفل و زردچوبه رب ١ ق غ زعفران به مقدار لازم برنج ٢ پيمانه تخم مرغ ١ عدد كامل و يك زرده ماست چكيده ٤ ق غذاخورى كره ٥٠ گرم زعفران به مقدار لازم گلاب ١ ق مرباخورى پودر هل ١/٢ ق چايخورى نمك به مقدار لازم ⭕️براى داخل تهچين از كره و ته قابلمه يا قالب حتما از روغن مايع استفاده كنين ❌روى گاز ٤٥ دقيقه الى ١ ساعت ❌داخل فر ١٨٠ درجه ١ ساعت 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچين گوشت و بادمجون رو اين مدلى درست كنى ميره تو ليست خوشمزه ترين و مجلسى ترين غذاهايى كه پختى از بس طعم متفاوت و خوشمزه اى داره👌🏻😋 گوشت خورشتى ٢٠٠ گرم پياز ١ عدد درشت زرشك ٣ ق غ گردو ٤_٥ عدد سير ٢ حبه پياز داغ ٣_٤ ق غ جعفرى كمى نمك و فلفل و زردچوبه رب ١ ق غ زعفران به مقدار لازم برنج ٢ پيمانه تخم مرغ ١ عدد كامل و يك زرده ماست چكيده ٤ ق غذاخورى كره ٥٠ گرم زعفران به مقدار لازم گلاب ١ ق مرباخورى پودر هل ١/٢ ق چايخورى نمك به مقدار لازم ⭕️براى داخل تهچين از كره و ته قابلمه يا قالب حتما از روغن مايع استفاده كنين ❌روى گاز ٤٥ دقيقه الى ١ ساعت ❌داخل فر ١٨٠ درجه ١ ساعت 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کشمشی مواد لازم: روغن مایع 🥃٢٠٠گرم آرد شيريني پزي🥡 ٢٥٠گرم چند بار الك كنيد پودر قند 🍚٢٧٠گرم با الك نرم الك كنيد تخم مرغ 🥚 ٣عدد كشمش پلويي🍇 ١٠٠تا ١٢٠گرم وانيل🌸 نصف قاشق چايخوري نشاسته ذرت 🌽دو قاشق غذاخوري معادل ٣٠گرم فر رو از قبل بزار بزاريد داغ شه ٢٤٠درجه به مدت ٧تا ٨دقيقه حرارت از پايين طبقه ي وسط كف سيني از كاغذ نسوز يا كاغذ روغني استفاده كنيد و حتما كاغذ روغني رو چرب كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت شاکشوکا مواد لازم روغن زیتون ۲ ق.غ🫒 پیاز ۱ عدد🧅 فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد🫑 سیر ۱-۲ حبه🧄 گوجه فرنگی نیم کیلو🍅 تخم مرغ ۳-۴ عدد🥚 پودر زیره ۱/۲ ق.چ🥄 پودر پاپریکا ۱ ق.چ🧂 فلفل قرمز ۱/۲ ق.چ🌶️ نمک و فلفل به میزان لازم🧂 جعفری و گشنیز ۲ ق.غ☘️ پنیر فتا به میزان لازم🧀 . واسه سیر و ادویه هر چیزی به سلیقه خودتون هست استفاده کنید. تعداد تخم مرغ رو به سلیقه خودتون بر میگرده میتونید بیشتر یا کمتر بریزید. شاکشوکا در اصل باید زرده تخم‌مرغ‌ها کاملا روان و عسلی باشه ولی اگه دوست ندارید به جای ۵ دقیقه ۱۰ دقیقه در تابه رو بذارید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ساندویچ سیر و استیک😍😋 ~چیزایی که لازم داریم: گوشت راسته گوساله نیم کیلو پیاز ۴ تا بزرگ قارچ ۲۵۰ گرم سویا سس سرکه بالزامیک روغن زیتون کره سیر پنیر ~ادویه ها: (نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا) ~نکته ها: گوشت و یک الی دو روز تو سردترین قسمت یخچال قرار بدین تا بیات و نرم شه و موقع خوردن لاستیکی نباشه بهتره بعد از مزه دار کردن گوشت حدقل ۲ ساعت تا نصف روز تو مواد استراحت کنه گوشت و با حرارت خیلی بالا نهایتا ۳ ۴ دقیقه تفت بدین که سفت نشه پیاز و قارچ و با حرارت کم تفت بدین تا پیاز با آب قارچ کاراملی شه از هرنوع پنیری میتونین استفاده کنین ولی کم نزنید از نون باگت هم میتونید استفاده کنید ولی بهتره از نون چاباتا (چاپاتا) استفاده کنید حتما نون رو با سیر و کره تست کنید اصل طعمش به این مرحلس 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین و فوری ترین کیک هایی که خوردم و درست کردم🫠🍰 مواد لازم: ۱ لیوان آرد گندم تخم مرغ ۲ عدد شیر دو سوم لبوان روغن یک سوم لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری وانیل نوک قاشق مربا خوری پودر کاکایو ۴قاشق غذا خوری نکته مواد رو از قبل در بیارید از یخچال تا به دمای محیط برسه کف تابه رو چرب کنید تابه تنگ جا نباشه هر ۵ دقیقه چک کنید 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كباب لقمه رو اينجوري درست كن😍😋 مواد لازم: ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده یک عدد پیاز متوسط نصف فلفل دلمه ی سبز ۱۰ شاخه جعفری تازه ادویه ها شامل(نصف ق م نمک،نصف ق م فلفل سیاه و یک ق غ سماق ،دو ق غ آرد سوخاری) *این میزان مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیه *آرد سوخاری رو برای اینکه گوشت داخل تابه خیلی جمع نشه اضافه میکنیم *حتما باید شعله ملایم باشه که گوشت مغز پخت شه *کره یا روغن رو فقط در حدی که کف تابه کمی چرب شه اضافه کنید نیاز به روغن بیشتری نداره 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ساندویچ سیر و استیک😍😋 ~چیزایی که لازم داریم: گوشت راسته گوساله نیم کیلو پیاز ۴ تا بزرگ قارچ ۲۵۰ گرم سویا سس سرکه بالزامیک روغن زیتون کره سیر پنیر ~ادویه ها: (نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا) ~نکته ها: گوشت و یک الی دو روز تو سردترین قسمت یخچال قرار بدین تا بیات و نرم شه و موقع خوردن لاستیکی نباشه بهتره بعد از مزه دار کردن گوشت حدقل ۲ ساعت تا نصف روز تو مواد استراحت کنه گوشت و با حرارت خیلی بالا نهایتا ۳ ۴ دقیقه تفت بدین که سفت نشه پیاز و قارچ و با حرارت کم تفت بدین تا پیاز با آب قارچ کاراملی شه از هرنوع پنیری میتونین استفاده کنین ولی کم نزنید از نون باگت هم میتونید استفاده کنید ولی بهتره از نون چاباتا (چاپاتا) استفاده کنید حتما نون رو با سیر و کره تست کنید اصل طعمش به این مرحلس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ساندویچ سیر و استیک😍😋 ~چیزایی که لازم داریم: گوشت راسته گوساله نیم کیلو پیاز ۴ تا بزرگ قارچ ۲۵۰ گرم سویا سس سرکه بالزامیک روغن زیتون کره سیر پنیر ~ادویه ها: (نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا) ~نکته ها: گوشت و یک الی دو روز تو سردترین قسمت یخچال قرار بدین تا بیات و نرم شه و موقع خوردن لاستیکی نباشه بهتره بعد از مزه دار کردن گوشت حدقل ۲ ساعت تا نصف روز تو مواد استراحت کنه گوشت و با حرارت خیلی بالا نهایتا ۳ ۴ دقیقه تفت بدین که سفت نشه پیاز و قارچ و با حرارت کم تفت بدین تا پیاز با آب قارچ کاراملی شه از هرنوع پنیری میتونین استفاده کنین ولی کم نزنید از نون باگت هم میتونید استفاده کنید ولی بهتره از نون چاباتا (چاپاتا) استفاده کنید حتما نون رو با سیر و کره تست کنید اصل طعمش به این مرحلس 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 _وقت بخیر دوستان، اینم یک دسرفوق العاده خوشمزه مناسب روزهای گرم موادلازم ژله آلوورا آب خامه طالبی ژله آلورا رو با آب جوش مخلوط کرده هم بزنید تا یک دست بشه بزارید سرد بشه طالبی را با اسکوپ بستنی خالی کنید قالب چرب کنید کمی آلورا بریزید نیم بند شد طالبی رو بریزید روشن آلورا بریزید بزارید یخچال بگیره مقدار آلورا اضافه آمده رو با خامه مخلوط کرده و آخر کار میریزید و چند ساعت میزارید یخچال بگیره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛