#دونات_پیتزا
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
شیر ولرم 1/2 پیمانه
آب ولرم 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
ماست 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه نگینی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کالباس نگینی شده 1 لیوان
سوسیس خرد شده 1 لیوان
سوسیس را بعد از خرد کردن کمی تفت دهید ولی نذارید زیاد سرخ بشه چون قراره یکبار دیگه همراه خمیر در روغن سرخ بشه.
میتونید به جای سوسیس و کالباس از ترکیب 200 گرم سینه مرغ سرخ شده به همراه 100 تا 200 گرم قارچ سرخ شده استفاده کنید.
آرد به میزان لازم(حدود 3/5 تا 4 پیمانه ممکن هست مصرف بشه که بسته به جنس آرد متفاوت هست)
ابتدا خمیرمایه+شکر+شیر ولرم را مخلوط روی ظرف را بپوشانید و 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کرده و عمل بیاید.
در ظرفی تخم مرغ+ماست+نمک+فلفل+آویشن+روغن مایع را با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
سپس خمیر مایه عمل آمده به همراه چند قاشق از آرد اضافه و کمی هم بزنید تا خمیر شلی(به غلظت ماست) ایجاد شود.
بعد سوسیس و کالباس و فلفل دلمه را اضافه و هم بزنید.
و بعد قاشق قاشق آرد اضافه و هم بزنید تا خمیر تقریبا جمع شود.
دقت کنید زیاد آرد اضافه نکنید وگرنه دونات سفت وخشک میشه.
سپس روی سطح کار کمی ارد بپاشید و 100 تا 200 شماره خمیر را روی سطح کار بکوبید تا ورز بخورد و آماده استراحت شود.
خمیر نهایی کاملا لطیف بوده و چسبندگی کمی دارد.
خمیر را در کاسه چرب شده قرار داده روی آن + بزنید وبا سلفون روی کاسه را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بگیرید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه به ضخامت 1 سانت باز کرده و کاتر بزنید.
خمیر کاتر خورده را روی تکه کاغذ آرد پاشی شده قرار داده و روی آنها را با نایلون بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید تا دوناتها کاملا پف کنند.
سپس در روغن داغ با حرارت متوسط آنها را سرخ کنید تا مغزپخت شوند.
حرارت نه خیلی زیاد باشه که نه کم...باید متوسط تقریبا زیاد باشه...اینجوری هم دونات مغزپخت میشه و هم روغن کمتری به خودش جذب میکنه.
بعد از سرخ شدن دوناتها رو روی دستمال آشپرخانه قرار بدید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه.
با این دستور حدود 15 تا 20 عدد دونات خواهید داشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته🔻
کلافوتی یه دسر فرانسوی است که با توجه به فصل میتوان از هر میوه ای استفاده کنید من با چندین میوه تا الان درست کردم و دوست داریم شما هم خواستید یکبار امتحان کنید.
مواد لازم🔻
گیلاس یا میوه دلخواه...به مقداری که کف قالب شما را بپوشاند
شکر برای توی قالب ...دوقاشق غذاخوری
تخم مرغ....سه عدد
شیر .....250 میلی لیتر یا یک لیوان سرخالی
کره ذوب شده...25گرم
شکر....نصف لیوان یا صد گرم
ارد.....125گرم یا یک لیوان سرخالی
وانیل ...نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه🔻
هسته گیلاسها را بیرون بیارید نباید گیلاس را نصف وله کنید قالب را با کره یا روغن جامد خوب چرب کنید ودوقاشق شکر را توی قالب بپاشید وبا حرکت دست کف ودیواره را به شکر اغشته کنید .
تخم مرغ وشکر ووانیل را درحد مخلوط شدن بزنید با همزن دستی بعد ارد را در دو مرحله اضافه ومخلوط کنید بعد کره ذوب شده وشیر را اضافه کنید وخوب مخلوط کنید مایع کلافوتی رقیق است وارام روی سطح گیلاسها بریزید ودرفری که از ده دقیقه قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 40تا50دقیقه تا اطراف کلافوتی طلایی بشه دراخر چند دقیقه روی دسر را گریل کنبد تا طلایی بشه کمی که خنک شد اطرافش را جدا کنید پودرقند بپاشید و نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته🔻
کلافوتی یه دسر فرانسوی است که با توجه به فصل میتوان از هر میوه ای استفاده کنید من با چندین میوه تا الان درست کردم و دوست داریم شما هم خواستید یکبار امتحان کنید.
مواد لازم🔻
گیلاس یا میوه دلخواه...به مقداری که کف قالب شما را بپوشاند
شکر برای توی قالب ...دوقاشق غذاخوری
تخم مرغ....سه عدد
شیر .....250 میلی لیتر یا یک لیوان سرخالی
کره ذوب شده...25گرم
شکر....نصف لیوان یا صد گرم
ارد.....125گرم یا یک لیوان سرخالی
وانیل ...نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه🔻
هسته گیلاسها را بیرون بیارید نباید گیلاس را نصف وله کنید قالب را با کره یا روغن جامد خوب چرب کنید ودوقاشق شکر را توی قالب بپاشید وبا حرکت دست کف ودیواره را به شکر اغشته کنید .
تخم مرغ وشکر ووانیل را درحد مخلوط شدن بزنید با همزن دستی بعد ارد را در دو مرحله اضافه ومخلوط کنید بعد کره ذوب شده وشیر را اضافه کنید وخوب مخلوط کنید مایع کلافوتی رقیق است وارام روی سطح گیلاسها بریزید ودرفری که از ده دقیقه قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 40تا50دقیقه تا اطراف کلافوتی طلایی بشه دراخر چند دقیقه روی دسر را گریل کنبد تا طلایی بشه کمی که خنک شد اطرافش را جدا کنید پودرقند بپاشید و نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیز_کیک_تک_نفره
مواد زیرین چیز کیک
دوبسته بیسکویت پتی بور یا ساقه طلای(دویست گرم)
کره صد گرم
بیسکویت رو داخل غذا ساز بریزید وبزنید تا پودر بشه غذا ساز هم ندارید اشکال نداره تو یک نایلون فریزیر بزارید وبا وردنه یا هرچیزی که دم دستتون بود اینقدر بزنید تو سروکله اش 😄 سپس کره آب شده رو اضافه وخوب مخلوط کنید. وبریزید تو قالب یا کپسول های کاغذی باگوشت کوب یا ته استکان خوب فشار دهید تا یک دست وفشرده شه وبه مدت نیم ساعت بزارید یخچال تا خودشو بگیره وسفت شه
میشه بجای بیسکویت از کیک شگلاتی استفاده کنید من بیشتر با کیک دوست دارم 😋بچه هام با بیسکویت 🙄
مواد میانی
پنیر خامه ای دویست گرم
خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته شده دویست گرم
آب یا آب میوه آناناس یک لیوان من از آب میوه آناناس استفاده کردم
پودر ژلاتین دوقاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین رو روی آب میوه میباشیم تا اسفنجی شه سپس روی بخار کتری یا ماکروفر روان میکنیم بیشتر از سی ثانیه داخل ماکروفر نباشه میجوشه وسر میره وقتی روان شد بزارید سرد شه اما نبنده
خامه فرم گرفته وپنیر خامه ای اسپونی رو اضافه میکنیم ومیزنیم تا مخلوط بشن (حدود دو دقیقه )سپس ژلاتین روان شده وسرد شده رو بهش اضافه کنید سرعت عمل داشته باشید وگرنه زود میبنده(ژلاتین مخلوط بشه کافیه) سپس رو بیسکویتها بریزید وروشو صاف کنید وبزارید یخچال تا ببنده حدود دوسه ساعت طول میکشه
مواد بالایی 👈ژله؛ از هر بسته نصفش استفاده کردم وبا یک لیوان آب رقیق کردم
تا مواد پنیری میبنده ژله رو طبق دستور آماده کنید من از ژله انار وپرتقال استفاده کردم وبزارید کاملا سرد شه اگر حتی یک ذره هم ولرم باشه قاطی ولایه میانی میشه وژله کاملا سرد شده رو بریزید رو مواد وبزارید یخچال تا کاملا ببنده
عزیزانی که از خامه صبحانه استفاده میکنن باید نصف لیوان شکر به خامه وپنیر بزنن حتماا به این نکته توجه کنید
من چون از خامه فرم گرفته قنادی استفاده کردم وشیرین هستش از شکر استفاده نکردم
عزیزان این دستور رو میتونید تو قالبهای دیگه هم درست کنید مثل کمربندی یا پیرکس عزیزان لازم نیست کپسول کاغذی یا قالب رو چرب کنید
آگه میخواید با کیک درست کنید کیک نباید خرد بشه باید تکه ای باشه وته قالبی بزارید وبقیه مثل دستور
اگر از خامه صبحانه استفاده میکنید نمیخواد فرم بدید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوسیس_خانگی
مواد لازم
سینه مرغ یک عدد کوچک به اضافه یک تکه ران
نان تست ۴ عدد
سفیده تخم مرغ دوعدد
شیر چند قاشق
سیر سه حبه رنده شده
نمک+فلفل سیاه+فلفل قرمز +زردچوبه+پودر آویشن +پودر تخم گشنیژ+پودر زیره+کمی دارچین وپودر هل مخلوط کرده
عزیزان هم میتونید از سینه مرغ به تنهای استفاده کنید هم از مخلوط سینه وران
من از مخلوط سینه وران استفاده کردم چرخ کرده وکنار میزاریم
قسمت های قهوه ای نان تست جدا کرده و چند قاشق شیر روش میریزیم تا گرم وخمیری بشه همراه ادویه ها وسیر رنده شده، چرخ میکنیم وبه سینه چرخ شده اضافه ومخلوط میکنیم
دو عدد سفیده رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره وبه مخلوط سینه اضافه و هم میزنیم تا خوب قاطی ویکدست بشه حال مواد سوسیس اماده شده
اگر کاور سوسیس که دارید هیچی از اون استفاده میکنید اگر مثل من ندارید سلفون رو باز کرده وابعاد سی در سی یا چهل در چهل سه لایه رو هم بندازید تا لایه ضخیمی بدست بیاد مواد رو تو قیف میریزیم واز طول رو سلفون بریزید وسلفون رو دورش بپیچید ورول کنید یک سر آن را محکم با نخ میبنیدیم من از نخ بند صورت 🙈که محکم هست دو لایه کردم استفاده کردم با دست مواد سوسیس رو فشار داده به قسمتی که با نخ محکم کردیم تا فشرده وهوایی توش باقی نمونه ودوباره سر دیگه رو هم محکم میبنیدم حال که سوسیس ها رو آماده کردیم دریک قابلمه آب را جوش اورده وسوسیس ها رو توش میندازیم به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت تا بپزن سپس بیرون اورده ومیزاریم کاملا سرد بشن سلفون رو جدا کرده و برش زده میزنیم وسرخ کرده ونوش جان بفرمایید این سوسیس در انواع پیتزا،سوسیس بندری،سوسیس سیب زمینی ... استفاده میشه و بسی خوشمزس 😋
سلفون باید طوری بپیچید که موقع پخت تو آب .اب داخلش نره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوسیس خانگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_شکلات_چیپسی
کره نرم شده در دمای محیط 100 گرم
من طعم کره رو دوست ندارم همیشه مارگارین(کره گیاهی) رو جایگزین میکنم.
مارگارین رو از سوپر مارکتها میتونید تهیه کنید.
شکر سفید 1/4 پیمانه
شکر قهوه ای لایت(روشن) 1/4 پیمانه
در این دستور از 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای لایت(رنگ روشن) استفاده شده
شکر قهوه ای باعث خوشرنگ تر شدن کوکی میشه و رنگ نهایی کوکی رو طلایی تر میکنه ولی شما میتونید فقط شکر معمولی استفاده کنید.
من هر کدوم از شکرها رو کمتر از 1/4 پیمانه استفاده کردم چون اصولا از چیزای خیلی شیرین زیاد خوشم نمیاد
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی حدود 1/2 پیمانه یا کمتر
آرد 1 پیمانه +2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سرخالی
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آرد+نمک+بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید.
کره+شکر قهوه ای و سفید را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
تخم مرغ+وانیل را هم اضافه و 1 دقیقه دیگر بزنید.
سپس مخلوط آرد را افزوده و هم بزنید.
در پایان شکلات چیپسی را اضافه و مخلوط کنید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و با قاشق یا اسکوپ زن مواد کوکی را با فاصله در سینی قرار دهید.
سینی را 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر سفت شود.
سپس در فر 180 درجه برای 12 تا 15 دقیقه بپزید.
با این دستور حدود 12 تا 14 عدد کوکی خواهید داشت.
بعد از 12 دقیقه در فر رو باز کنید و با خلال دندان کوکی ها رو امتحان کنید اگه تمیز خارج شد کوکی آماده ست...اگر بعد از خارج شدن تمیز خلال دندان کوکیا رو بیشتر توی فر نگه دارید خشک و سفت میشن...
پس راز داشتن کوکی نرم همین هست که گفتم
در این دستور از هر مدل شکلات چیپسی نسوز یا معمولی میشه استفاده کرد.
رویه کوکی ترد و بافت وسط اون نرمه