eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم ذرت ۴۰۰ گرم قارچ ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲ پیمانه سس مایونز ۱ پیمانه آبلیمو : ۱ قاشق غذاخوری فلفل، آویشن، نمک ذرت خواص زیادی داره، سرشار از ویتامین‌های گروه C، B، A و املاح معدنی كلسیم، پتاسیم، فسفر و آهنه و قسمت اعظم اون رو مواد نشاسته‌ای تشكیل میده همچنین ذرت دارای مواد آنتی‌اکسیدان (ضدسرطان) و فیبر غذایی بوده که در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر مثل دیابت، بیماری‌های قلبی - عروقی و بیماری‌های گوارشی مثل یبوست بسیار مناسبه👌 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر و فلفلُ بریز تو بطری تا یه طعم ویژه و ناب رو تجربه کنی🤩🤩😍😋 نیم کیلو فلفل سبز شسته شده رو روی پارچه پهن و خشک کنین بهتره از فلفل های باریک و رنگ روشن استفاده کنین سرشونو بزنین و ۲ تکه کنین یک بوته سیر رو خرد کنین فلفل ها رو داخل بطری پلاستیکی بریزین و وسطاش هم سیر بریزین فلفل های درشت تر و تیره تر رو که از قبل خرد کردم داخل یک بطری دیگه میریزم تا تفاوت رو ببینین داخل هر بطری با کمک قیف یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری شکر ( قابل حذف هست) یک استکان چایخوری سرکه انگور یک استکان چای خوری روغن گیاهی بریزین در آخر یک برش لیمو ترش بذارین و دراشونو ببندین روزی چند بار بطری ها رو روی سطح حرکت بدین تا مزه ی فلفل خارج بشه داخل آفتاب زودتر رنگ میگیره بعد از یک هفته آماده ست، بطری که فلفل های باریک تر داشت ، زرد تر و رسیده تر هست بطری رو با چاقو ببرین و فلفل ها رو داخل شیشه بریزین تا یک سال داخل یخچال می تونین نگهداری کنین 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نشاسته گل نصف لیوان آب سرد یک لیوان گلاب نصف لیوان هل ساییده نصف ق چ شکر دو سوم لیوان پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یک‌چهارم لیوان آب گلوکز یک ق غ سرپر جوهر لیمو نوک ق چ روغن مایع چهار ق غ اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم‌میکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیپ تخم مرغ😍😋 مواد لازم: تخم مرغ آب پز🥚 ۶ عدد روغن زیتون🫒 ۱ ق غ خ آب💧 ۲ ق غ خ آب لیموی تازه🍋 ۱ الی۲ ق غ خ سیر تازه 🧄۳ حبه شوید تازه 🌿یک مشت گردو ۱/۲ پیمانه پنیر سفید 🧀۱/۲ پیمانه تمامی مواد رو داخل بلندر میریزیم و پوره میکنیم. برای روشم من از بادمجون نگینی خورد شده سرخ شده و سیبزمینی سرخ شده استفاده کردم که یه ترکیب فوق العاده میشه با نون خشک نوش جان کنین. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پود پسته سبز رنگ تازه ۴۰۰-۵۰۰ گرم کره آب شده پنج قاشق برای شربت: آب ۴ لیوان شکر ۳ لیوان ۱/۴ آب یک لیمو طرز تهیه:برای شربتش،آب و شکر رو روی اجاق بجوشونید.۱۷ دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو رو اضافه کنید.بعد از اضافه کردن آب لیمو از روی اجاق بردارید و بزارید کامل خنک شه.(بهتره یه روز قبل درست کنید) اول از همه یوفکاهارو بنا به اندازه ظرفتون ببرید.یوفکاهارو روی سطح مورد نظر پهن کنید و روش پودر پسته بریزید.با وردنه نازک اونو رول کنید.ظرفتون رو چرب کنید و داخل اون بچینید،به اندازه دلخواه برش بدید و با فرچه روی باقلواها کره آب شده بزنید،و روشو با کاغذ روغنی بپوشونید،و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰-۲۰۰ به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.بعد از خارج کردن از فر پنج دقیقه صبر کنید و بعد شربت خنک شده رو روش بریزید.و نوش جان😋. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه هوس دلمه کردی اینو درست کن😋 ✅مواد لازم: بادمجان بزرگ ۶ عدد لپه یک دوم لیوان برنج سه چهارم لیوان گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم سبزی (جعفری، گشنیز، شوید، مرزه، پیازچه) کلاً نیم کیلو سیر تازه ۵ حبه پیاز متوسط ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد ✅طرز تهیه مواد میانی دلمه: داخل تابه گوشت چرخ کرده با پیاز تفت میدیم. بهش نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، اضافه می‌کنیم. وقتی که گوشت پخت، لپه پخته شده و برنج نیم پز رو به همراه باقی مواد و سبزیجات اضافه می‌کنیم. ✅۱۰ دقیقه کافیه تا بادمجونا تو فر سرخ بشن 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط آخرش😍 ✅مواد لازم: بلدرچین ۴ عدد سینه مرغ یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز یک عدد فلفل تند یک عدد سیر ۲ عدد پیاز ۲ عدد متوسط جعفری خشک یا تازه ۲ ق غ زعفران دم کرده به دلخواه ✅ ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، پودر سیر، پودر انبه، پودر لیمو، پودر گشنیز ) ✅اول بلدرچینو با غذاساز یا چرخ گوشت له کنید اگر دستگاه پرقدرت ندارید استخوان‌هاشو جدا کنید! ✅ بعد از قالب زدن، حتما یک ساعت بذارید داخل فریزر تا خودشو بگیره. ✅روی کباب ها ترکیب زعفران و کره می‌زنیم تا بافتش نرم بشه. 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ مدل فوری و آسون که جون میده برای تولد و مهمونی و جشن 🥰 مواد لازم : ۱۰ مدل برای ۱۰ نفر: کره ۲۰۰ گرم آرد گندم ۴ ق غ شیر ۲/۵ لیوان (پودر ژلاتین ۱ ق غ با ۲ ق غ آب مخلوطش کنید ) شکر ۴ ق غ( بسته به دائقه تون میتونید بیشتر بریزید ) وانیل ۱/۴ق خامه ۶ ق ✅برای کرم کاکائویی: ۱ ق پودر کاکائو یا چند تیکه شکلات ✅برای کرم صورتی : ۲ الی ۳ ق غ ژله قرمز ✅برای زعفرونی : زعفران ✅برای نسکافه ای :یک بسته نسکافه فوری ✅برای سفیدم که هیچی نمیخواد اضافه کنید ژله آورا: یک بسته+۱ لیوان آبجوش+نصف لیوان آب سرد ژله آلبالو : ۲ بسته+۲ لیوان آبجوش+۱لیوان آب سرد بیسکویت پتی بور نصف بسته بیسکویت کرم دار شکلاتی نصف بسته کیک نصف بسته میوه هم به دلخواه من از توت فرنگی و موز و گیلاس استفاده کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمی هست که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید پودر کاکائو 1/4 پیمانه نمک 1 پنس شکر 2/3 پیمانه(من کمتر ریختم) شکلات تخته ای 50 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری بیسکوئیت(ویفر یا پتی بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید. پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید. وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید. 1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید. روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید. لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من از تکه های ران استفاده کردم . از هر قسمتی بخواین می تونین استفاده کنین . از سینه مرغ بخواین استفاده کنین نیاز به پخت اولیه نداره . داخل قابلمه ای آب ریخته و میزاریم بجوشه ، بعد تکه های مرغ رو انداختم و یک عدد پیاز و کمی نمک و یه دونه چوب دارچین قرار دادم و گذاشتم نیم ساعت روی حرارت کم تا بپزه . نیاز به پخت طولانی نداره چون بعدا نرم میشه . بعد از حرارت برداشته و گذاشتم خنک بشه . تخم مرغ رو داخل کاسه شکسته و هم زدم . توی یه بشقاب کمی آرد سفید ریختم و در بشقاب دیگه آرد سوخاری . تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید غلتونده بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری خوب می غلتونیم . در آرد سوخاری میتونید هر ادویه ای که دوست دارید بریزید . تکه های مرغ را در روغن داغ شده سرخ کردم و بعد از سرخ شدن روی یه پارچه تمیز بزارین تا روغنش بره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ رستورانی😍😋 مواد لازم: مرغ:🍗۳ تیکه پیاز:🧅۲ عدد فلفل دلمه ایی:🫑نصف یک عدد هویج:🥕یک و نیم عدد رب:🥫۲ق،غ زعفرون ادویه ها: فلفل سیاه🌶:نصف ق،چ پودر زنجبیل🫚:نصف ق،چ نمک🧂:یک ق،چ پاپریکا🌶:نصف ق،چ ✅حتما برای خورشت از آب جوش استفاده کنید تا خورشتتون خوشرنگ بشه ‌ ✅روی مرغهارو با چاقو برش سطحی بزنید و موقع گذاشتن تو سس هم از طرف برشها بذارین تا طعم سس خوشمزش قشنگ به خورد مرغها بره نیم ساعت بعد برگردونید ‌ ✅مرغهارو یه مقدار سرخ کنید کافیه تا حدی که روش یه ذره طلایی بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم گل کلم یک کیلوونیم هویج نیم کیلو نمک وفلفلوزردچوبه به مقدارلازم سرکه یک لیوان طرزتهیه ابتداقابلمه ای راکه کنجایش مقدارموادتون راداشته باشه تانصفه آب کنیدومقداری نمک وزردچوبه درآن ریخته بگذاریدجوش بیادبعدکلم وهویج رابه دلخواه خردکنید سپس درآبجوش ریخته 5دقیقه بگذاریدباهم بجوشندسپس درصافی بریزیدکمی که سردشدداخل ظرف موردنظربریزیدوکمی فلفل روی آن ریخته وسرکه رااضافه کنیدسپس دوقاشق غذاخوری نمک رادرآب کاملاحل کرده روی موادتااندازه ای که آب روی موادبیاد.درظرف راببندیدکمی تکان دهیدتاآب وسرکه کاملاقاطی شودودرجای خنک نگهداری کنیدبعدازیک هفته میتوانیداستفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم آرد الک شده یک و نیم پیمانه پودر قند الک شده یک پیمانه ( من دو قاشق ازش کم کردم) روغن مایع نصف پیمانه ارده نصف پیمانه وانیل نصف قاشق مرباخوری گردوی خورد شده نصف پیمانه طرزتهیه پودر قند و روغن مایع رو با همزن بزنید تا کمی پودر قند آب بشه وزیر دندون احساس نشه، سپس ارده و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید، حالا گردو خرد شده و آرد الک شده همه این مواد رو خوب باهم مخلوط کنید تا یه خمیر نرم بدست بیاد بعد تو دستتون گرد و پهن کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینید و روشون یه کوچولو گردو بزارید من کمی کنجد هم روشون پاشیدم بعد داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 مواد لازم آرد نول ۴۰۰ گرم پودر مخمر ۱۰ گرم نمک ۱/۲ ق چ آرد جو یا چاودار ۴۰ گرم (من چاودار استفاده کردم) شکر ۱۵ گرم (۱ ق غ) بهبود دهنده نان جو ۱۰ گرم روغن زیتون ۳ ق غ آب ولرم ۱/۵ الی ۲ لیوان (مقدارش تقریبی هست کم کم اضافه کنین) استراحت اول ۳۰ دقیقه استراحت دوم در قالب باز تا وقتی که دو سوم قالب پر بشه استراحت اخر با درب بسته ۱۵ دقیقه دمای فر گازی ۲۰۰ درجه ۳۵ تا ۴۰ دقیقه فر های برقی و تستر ۱۸۰ درجه ۳۵ تا ۴۰ دقیقه توی قالب های بدون درب (قالب لوف هم میتونین درست کنین) 🎀. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد😋😍😋 یه وقتایی باید رژیم و کنار گذاشت و نهایت لذت و برد🥳 ~مواد لازم : كاهو خيار ذرت نخود فرنگى يا هر خبوبات پخته ي ديگه (لوبيا قرمز هم عاليه) گردو ~سس: مايونز/رنچ/فرانسوى/چيلي /خردل ~روش هم ميتونيد بادام زميني بريزيد اين كه من ريختم يك نوع بادام ژاپني هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ خونگی😍😋 مواد لازم: ۳ تا ۴ فنجان آرد🥡 ۱ و نیم فنجان شیر 🥛 ۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر🥄 ۱ قاشق چایخوری شکر🍚 ۱ قاشق چایخوری نمک🧂 ۱ عدد زرده تخم مرغ🥚 نصف فنجان روغن🥃 ۵۰ گرم کره🧈 نمک🧂، فلفل سیاه🌶 و ۱ حبه سیر🧄 کنجد🌾 به مقدار لازم طرز تهیه: 1. شیر را با مایه خمیر، شکر و نمک مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه استراحت کند تا مایه خمیر فعال شود. 2. زرده تخم مرغ، روغن، کره، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنین برای سس 3. آرد را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید تا یکدست و نرم شود. خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. 4. خمیر را به تکه‌های اندازه یک مشت تقسیم کنید و هر تکه را ورز دهید. 5. تکه‌های خمیر را در شیر غوطه‌ور کنید و سپس در ظرفی که کنجد ریخته‌اید، بغلطانید تا سطح خمیر پوشیده از کنجد شود. 6. خمیرهای آماده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# تَتالی😍😋 مواد لازم‌ گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز درشت ۱ عدد سیب زمینی درشت ۱ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد ادویه: نمک، فلفل، ززدچوبه، کمی پودر سیر و شنبلیله خشک (دلخواه) روغن محلی ۱ ق م . . چاشنی غذا: رب ۱ ق غ آب جوش ۲ لیوان ادویه: زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، کمی گرد لیمو یا گرد غوره(دلخواه) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی😍😋 مواد لازم: ۳ تخم مرغ🥚 ۱۸۰ گرم شکر 🍚 ۱۵۰ گرم روغن مایع 🥃 ۱۲۰گرم ماست پرچرب🍶 ۳۰ گرم گلاب 🌹 ۳۰۰ گرم آرد 🥡 ۵ گرم شربت یا عسل 🍯 نوک قاشق غ وانیل 🌸 نصف قاشق غ بیکینگ پودر 🥄 طرزتهیه مراحل اول تخم مرغ و شکر ۲ دقیقه هم بزنید بعدش ماست و گلاب با شربت بار بریزید ۳۰ثانیه هم بزنید و داخل آرد وانیل بکینگ بریزید و اضافه کنید به مواد تون ۲۰ ثانیه هم بزنید در آخر روغن مایع ۱۵ ثانیه هم بزنید مایع کیک آماده هست بریزید داخل قیف و داخل قالب های یزدی قیف بزنید روش کنجد بریزید با درجه ۲۰۰ یا ۲۳۰ به مدت ۱۵ آلی ۱۸ دقیقه داخل فر قرار بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کباب خوشمزه و جذاب که کنار میز غذا و سفره تون حسابی جلوه خاصی میده 😍☺️😋 حسااابی خوش خوراک و جذابه 😍 خوبی کردن بالاترین سروری است . امام علی (ع) (غررالحکم) برای ۳ تا ۴ نفر گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم سینه مرغ ۱ عدد (۲۵۰ گرم) پیاز ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم آرد نخودچی یکی ، دو قاشق یک عدو پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و نمک و زردچوبه و فلفل مخلوط کردم و ورز دادم ، من به گوشتم آرد و تخم مرغ اضافه نکردم ، سینه مرغ رو چرخ کردم و یک عدد پیاز رو رنده و آبش رو گرفتم و با زردچوبه و نمک و فلفل مخلوط کردم ، چون گوشت مرغ کمی نرم بود ، کمی آرد نخودچی بهش اصافه کردم و کمی ورز دادم . (تخم مرغ نزدم) از هر کدوم از گوشت ها به اندازه یک گردو برداشتم و کوفته درست کردم و گذاشتم کوفته ها کمی توی یخچال بمونن و بگیرن ، بعد سیخ چوبی ها رو شستم و یکی در میون به سیخ کشیدم و بعد توی تابه با روغن کم و حرارت ملایم سرخشون کردم ، کمی هم کره ریختم . می تونید در فر هم بزارید حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه ، دمای ۱۸۰ درجه ، هر از چند گاهی جا به جا کنید. گوجه هم کبابی کردم و کنارش قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از سری حلواهای لطیف و نرم ، عالی برای پذیرایی در انواع مراسم ها 😋😍 این حلوا حسابی لذیذ و خوش طعم هستش . تجربه هاى طولانى ، مايه فزونی عقل است . امام حسین (ع) آرد نانوایی یا آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) شکر ۲۲۰ گرم (۱ لیوان) کره ۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (یک پاکت کوچک) روغن مایع ۱۰۰ گرم (تقریبا یک سوم تا نصف لیوان لیوان) آب ۲۵۰ گرم (۱ لیوان) گلاب ۱/۴ لیوان هل ۱ ق چ زعفران به میزان لازم شربت : شکر و آب رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد زعفران و پودر هل و گلاب ریختم و بعد از حرارت برداشتم . آرد (من از آرد سنگک این جا استفاده کردم ) رو الک کردم و روی حرارت رو به کم تفت دادم . میزان تفت دادن شما توی رنگ حلواتون تاثیر داره ، من حدود ۴۵ دقیقه روی حرارت کم تفت دادم . بعد آرد تفت داده شده رو الک کردم . داخل تابه کره و روغن رو ریختم تا با هم ترکیب بشن ، خامه رو هم ریختم و با هم مخلوط کردم . بعد آرد رو داخلش ریختم و مخلوط کردم و کمی تفت دادم . حالا شربت رو کم کم و به تدریج ریختم و مخلوط کردم تا زمانی که حلوا بسته بشه و به شکل گهواره ای دربیاد . بعد داخل دیس ریختم و به دلخواه تزیین کردم . از کاتر استفاده کردم و روش طرح زدم . ماسوره 2D استفاده کردم . حلوا گرم رو داخل قیف ریختم و طرح رزت زدم و در رویه کار از گل محمدی ، بادام پرک و خلال پسته استفاده کردم ‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از اون حلواهای مجلسی و سنتی 😍 برای انواع مراسم ها و پذیرایی در مهمانی ها بی نظیره و کلی هم طرفدار داره ☺️😋😍 رستگار نمی شود مردمى که خشنودى مخلوق را در مقابل غضب خالق خریدند. امام حسین (ع) برای این مدل حلوا ، از هر نوع حلوایی مثل حلوای ساده (آرد گندم ) ، حلوای شیر ، حلوای هویج ، سه آرد و ... می تونید استفاده کنید . (حلواتون رو زیادی سفت نکنید ) من حلوای آرد نخودچی درست کردم . آرد نخودچی یک لیوان (۱۵۰ گرم) آرد گندم نانوایی یا آرد سفید شیرینی پزی یک لیوان (۱۵۰ گرم) شکر ۲ لیوان (۴۰۰ گرم) آب ۲ لیوان کره ۵۰ الی ۱۰۰ گرم روغن جامد ۳ تا ۴ ق غ روغن مایع ۴تا ۵ ق غ گلاب ۱/۴ لیوان پودر هل ۱ ق چ زعفران به میزان لازم برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم شکر که حل شد زعفران و گلاب و پودر هل رو ریختم و از حرارت برداشتم . 👈در این مدل حلواها میزان روغن تقریبیه . من چشمی می ریزم اندازه ها دقیق نیست . باید خودتون توجه کنید . بعد توی حلوا مجموع کره و روغن جامد و مایع استفاده بشه عالی تره . از یه نوع کره یا روغن استفاده نشه . کره باعث لطافت و نرمی حلوا میشه وروغن مایع باعث براق شدن . ابتدا آرد نانوایی رو الک کردم . من آرد سنگک استفاده کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و حدودا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه روی حرارت تفت دادم . بعد آرد نخودچی رو بهش اضافه کردم ، تفت دادم. بعد اضافه کردن آرد نخودچی هم ۱۰ دقیقه ای تفت دادم . آرد رو بعد از تفت دادن دوباره الک کردم . (این الک کردن هم بابت این هست که حلوا یکدست بشه و گوله گوله نشه ) به آرد تفت داده شده روغن و کره رو اضافه کردم و یکی دو دقیقه هم تفت دادم و بعد شربت گرم رو کم کم اضافه کردم و مخلوط کردم . مواظب باشید و احتیاط کنین این موقع و وقتی حلوا جمع شد از حرارت برداشتم . روی نون میکادو از حلوا که همون طور گرم هست ریختم و با کمک نایلون شروع به رول کردن ، کردم . در یخچال دو ساعت (یا در فریزر نیم ساعت) قرار دادم . بعد با چاقوی اره ای تیز برش دادم هر بار برش دادنی چاقو رو تمیز کردم . . آخر روشون پودر پسته ریختم . نکات : همون طور که در ابتدا گفتم از حلوای دیگه هم جای حلوای آرد نخودچی می تونید استفاده کنید ، فقط حلواتون رو زیادی سفت نکنید و روغن کم نریزید . حلوا رو گرم روی نون میکادو قرار بدید . قطر حلوا نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک نشه . برای این میزان حلوا من ۳ تا نان میکادو استفاده کردم و حدودا ۶۰ الی ۷۰ تا برش شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای مدرن و بوتیکی از اون حلواهایی هست که مناسب برای پذیرایی در انواع مراسم هاست 😍😍 این حلوای مرمری طعم بسیار لذیذ و عالی داره و از اونجا که شبیه سنگ مرمر شکلش هستش به حلوای مرمری شهرت داره 😍😍 خوش‏خویی، عبادت است و سکوت، زینت . امام حسین (ع) آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان) آرد نخودچی ۷۵ گرم (نصف لیوان) پودر قند ۸۰ گرم (نصف لیوان) کره ۵۰ گرم روغن جامد (نیمه جامد یا حیوانی) ۵۰ الی ۷۰ گرم شکلات سفید ۸۰ گرم شکلات تلخ ۸۰ گرم پودر هل ۱/۲ ق چ پودر زنجبیل ۱ ق چ برای این حلوا از آرد سفید (شیرینی پزی) استفاده کنید ، چون که نمی خوایم رنگش مات و کدر دیده بشه و رنگش تیره تر نشه . آرد رو الک کردم و روی حرارت بسیار کم تفت دادم تا بوی خامی ارد گرفته بشه . زیاد تفت ندید که رنگش تیره و کدر نشه . من روی حرارت خیلی کم حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تفت دادم . بعد بهش ارد نخودچی الک شده اضافه کردم و با آرد نخودچی هم حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تفت دادم . حواستون باشه آرد نخودچی روی حرارت زود می سوزه زیاد نمونه و تاکید می کنم حرارت هم در تفت دادن آرد در حلواها کم هستش 😉 آرد تفت داده شده رو الک کردم و داخل تابه ریختم و بهش کره و روغن (من روغن حیوانی ریختم ) اضافه کردم . (می تونید جای روغن از کره استفاده کنید و کلا فقط کره بریزید) . با روغن هم کمی تفت دادم و از حرارت برداشتم . همون طور که گرم هست پودر قند الک شده رو ریختم و ترکیب کردم . شکلات ها رو آب کردم و موادم رو بین این دو شکلات تقسیم کردم . (شکلات ها حتما گرم باشن تا حلوا براق بشه ) و با شکلات ترکیب کردم . به اونی که شکلات تلخ اضافه کردم پودر هل و به اون شکلات سفید پودر زنجبیل ریختم . اگر دیدید که موادتون سفته می تونید کمی شکلات آب کنید و اضافه کنید . توی یک ظرف شکلات ها رو طوری ریختم که قاطی نشن و با یه سیخ چوبی یک کم ترکیب کردم حالت ابروبادی بگیره . با یه قاشق به آهستگی طوری از مواد برداشتم که رنگ ها ترکیب نشن و مشخص باشه و در قالب ریز سیلیکونی ریختم . قالب رو چند بار روی زمین کوبیدم که حباب هاش گرفته بشه . در یخچال ۲ ساعت (یا در فریزر نیم ساعت) قرار دادم . قالب چرب کردن نمی خواد چون حلوا به قدر کافی روغن داره و به راحتی از قالب سیلیکونی خارج میشه و بعد از قالب بیرون آوردم و روش کمی پودر پسته ریختم . 👈بسته به سایز قالبتون تعداد متغیره ، برای من ۲۲ عدد شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛