eitaa logo
آشپزی خاص
97.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوفله ی بادمجون😍😋 پیاز ۲ عدد متوسط فلفل دلمه ای ۱ عدد قارچ ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم رب گوجه ۲ ق غ خ ادویه( زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر،آویشن،نمک و فلفل) سیر ۱ حبه بادمجان برای سس بشامل: ۵۰ گرم کره ۲ ق غ خ آرد نیم لیتر شیر نمک و فلفل و جوز هندی کره رو داخل تابه بریزید و آرد رو بهش اضافه کنید تفت بدید کاملا تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد شیر رو اضافه کنید و ترکیب کنید تا به غلظت برسه و در آخر نمک و فلفل و جوز هندی( قابل حذف) اضافه کنید و تمام بادمجون هاروهم من اول ورقه ای برش دلدم روی آبکش گذاشتم بهش نمک زدم تا عرق کنه و تلخیش گرفته شه بعدم با دستمال نخی خشک کردم و روش رو با فرچه روغن مالیدم و گذاشتم تو ایرفرایر برای مواد گوشتی هم اول پیاز رو سرخ میکنیم بهش گوشت رو اضافه کرده رنگ گوشت که عوض شد بهش زردچوبه و ادویه هارو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعدم سیر رو اضافه میکنیم تفت میدیم و فلفل دلمه ای و قارچ رو ( که فلفل دلمه ای و قارچ قابل حذفه) بعدم رب گوجه رو تفت میدیم یکمم آب میریزیم میزاریم نیم ساعت بپزه بهت شرط میبندم یبار امتحانش کنی عاشقش میشی✨ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خیار و ذرت😍😋 مواد لازم: خیار🥒 پیاز قرمز🧅 ذرت🌽 جعفری🍀 سیر🧄 پودر گردو ماست🍶 سس مایونز🥣 آبلیمو🍋 روغن زیتون🫒 نمک و فلفل 🌶🧂 همه ی مواد رو باهر برشی که دوست دارین با هم ترکیب کنید و بذارید تو یخچال یکم بمون تا به خورد هم برن. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم گوشت چرخ کرده300 گرم گردو 80 گرم رب انار ترش یا ملس یک قاشق سبزی معطر شامل چوچاق و کوتکوتو 1/5 ق رب گوجه نصف ق گوجه رنده شده یک عدد پیاز رنده شده دو عدد سیر سه حبه نمک فلفل زردچوبه و روغن گوجه دو عدد طرزتهیه: گوشت و با پیاز و نمک و فلفل حسابی ورز میدیم و به اندازه ی گردو قلقلی میکنیم و سرخش میکنیم میذاریم کنار. یه پیاز رنده شده رو با روغن و زردچوبه سرخ میکنیم و بهش سیر اضافه میکنیم و گردوی سابیده،یه مقدار که گردو تفت خورد رب انار و سبزی معطر و اضافه میکنیم. اگه سبزی معطر گیلانی نداشتید بجاش از گشنیز و پونه و جعفری استفاده کنید ولی مسلما سبزی گیلانی خوش عطر تره. تو سس مون رب گوجه و گوجه رنده شده میریزیم ونمک و آب میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه حدود نیم ساعت. آب زیاد تو سس نریزید.کوفته ها رو به سس غلیظ اضافه کنید و کنارش گوجه سرخ شده میذاریم و بعد نیم ساعت آمادس 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
_مرغ پرتقالی فیله ی مرغ پرتقالی رو من تو دسته غذاهای سه سوته و لذیذ میذارم، اراده کنی نیم ساعته رو‌میزه. واسه این غذای خوشمزه شما نیاز دارین به: فیله آب پرتقال بدون پالپ( ترجیحا صنعتی) یک لیتر سیر سه حبه نمک و فلفل و زعفرون کره زرشک و خلال پسته کره رو تو ماهیتابه آب کردم و فیله ها رو توش تفت دادم و بهش زعفرون سابیده و سیر له شده و نمک و فلفل اضافه کردم. همین که فیله ها تفت خورد بهش آب پرتقال بدون پالپ اضافه کردم و گذاشتم حسابی بپزه و غلیظ بشه و زرشک و خلال پسته رو آخر پخت اضافه میکنم واسه برنجم نصف برنج رو بعد از آبکش با زعفرون مخلوط کردم ، کف قالب رو کره زده و برنج زعفرونی رو فشرده کردم و بعد برنج سفید. حتما روش در بذارین یا با فویل بپوشونید قالب رو . داخل فر ۱۸۵ درجه به مدت یک ساعت و ربع گذاشتم و دیگه تمام.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی حصیری😍😋 مواد لازم: نان میکادو🫓 ۲ ورق خامه🧁 ۱ پاکت شیر عسلی🍯 نصف پیمانه تمشک🍓 ۱/۲ پیمانه بیسکویت مادر و یا هر نوع بیسکویت دیگه🍪 ۱ پیمانه شکلات چیپسی🍫 ۱/۲ پیمانه نوتلا و خلال پسته 🍫💚برای تزیین بستنی رو به مدت ۱ روز بذارین توی فریزر بمونه و خوب ببنده بعد میتونین سرو کنین. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا یک تخمرغ رو همزدم تا کف کنه بعد بهش یک لیوان فرانسوی شکر اضافه کردم همزدم تا کش دار بشه بعد نصف لیوان روغن مایع اضافه کردم باز همزدم یک لیوان آب ولرم همراه با کمی زعفرون یا رنگ خوراکی اضافه کردم همزدم یک چهارم لیوان گلاب و کمی گودر هل اضافه کردم همزدم در آخر هم دولیوان آرد با یک قاشق بکنیگ پودر که از قبل سه دفه الک کردم رو به مواد اضافه کردم در حد مخلوط شدن همزدم بعد کف قابلمه رو با کمی روغن و کمی آرد با هم مخلوط کردم کف و دیوار های قابلمه رو چرب کردم بعد مداد رو ریختم گذاشتم روی گاز با شعله پخش کن به ودت یه ساعت بگزه نوش جونتون 😊☺️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 امروز خوشمزه ترین ناهار رو براتون گذاشتم تا حالا درست کردین؟؟ اگه مثل من عاشق ناهار مجلسی هستید این دستو ر از دست نده هم سالم و هم فوق العاده خوشمزه و برا مهمانی ها عالیه خیلی راحت توی خونه درست کن و باز هم یه شیک و مجلسی دیگه🤓😃 مواد لازم: 600 گرم برنج خیس خورده 600 گرم گوشت (گوسفند، گوساله) 4-5 عدد پیاز خلالی خرد شده 100 گرم آلو خشک 120 گرم زردآلو خشک 50 گرم کشمش 150 گرم شاه بلوط(اختیاری) 250 گرم کره ذوب شده زعفران دمکرده 100 میلی لیتر آب گرم(برای پخت گوشت با حرارت خیلی ملایم) نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و هر ادویه دلخواه دیگه طبق ذائقه نان لواش و یا خمیر یوفکا(حتما دو طرف نان یا یوفکا چرب شود) ظرف پخت را روی اجاق گاز یا در فر 200 درجه سانتی گراد حدود 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا نان یا خمیر یوفکا طلایی و ترد شود دستور با صدا توضیح داده شده عشقا😘 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
: گیلاس بیست عدد آرد سه صفر قنادی ۳۸۰ گرم دو لیوان و نیم تخم مرغ ۵ عدد شیر ۲۰۰ گرم یک لیوان سر خالی روغن ۱۱۰ گرم سه چهارم لیوان شکر ۱۹۰ گرم یک لیوان وانیل یک قاشق جایخوری بیکنیک پودر دو قاشق مربا خوری نمک نوک قاشق چایخوری _ مواد پنیری : پنیر خامه ایی یا ماسکارپونه ۳۰۰ گرم پودر قند دو قاشق غذا خوری تخم مرغ یک عدد آرد قنادی دو قاشق غذا خوری __ پنیر خامه ایی و پودر قند و اخم مرغ و آرد رو با همزن دستی بزنید و کاملا یکدست کنید وقتی مواد کیک اماده شد دو سوم رو داخل قالی بریزید و نصف مواد پنیری رو روی مواد کیک بریزید و بعد بقیه مواد کیک و سطح کیک رو صاف کنید و سیخ چوبی رو داخل کیک بچرخونید که هوای اضافی خارج بشه و کیک گنبدی نشه و روی کیک هم از مواد پنیری با استفاده از قیف نایلونی پایپ کنید و گیلاس ها رو روش بچنید _ من از گیلاس استفاده کردم که میتونید توت فرنگی یا زرد آلو هم استفاده کنید .گیلاس رو نصف کنید و هسته رو در بیارید و کنی آرد روی قسمت داخلی گیلاس الک کنید که زمان پخت ته قالب کیک نره فر از ده دقیقه قبل گرم شده باشه دمای فر ۱۷۰ و زمان پخت پنجاه دقیقه تا یک ساعت حتما با سیخ چوبی تست کنید که پخته باشه و مواد وسط به سیخ نچسبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته دیگ خفن😍😋 مواد لازم: آرد🥡 : ۳ ق غ پر آب💧 : یک لیوان نمک 🧂: ۱ ق چ روغن🥃 : ۴ ق غ زعفران💛 : مقداری آرد رو با آب سرد ، نمک ، زعفران مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست بشه . کف قابلمه روغن میریزیم و وقتی داغ شد موادمون رو داخلش میریزیم ( شعله کم ) بعد از اینکه تهدیگ یکم خودشو گرفت و حباب های بزرگ زد ،برنج یا ماکارونی رو روش میریزیم و دم کنی میذاریم. با شعله کم به مدت ۴۵ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•خوراک مرغ با پوره سیب زمینی😋😍😋 این خوراک فوق‌العاده راحت و خوشمزه‌س خیلی هم سریع اماده میشه🥳 ~موادلازم: سینه یا ران یا فیله مرغ مکعبی خردشده پیاز یک عدد فلفل سبز خردشده دو ق غ سیر یک حبه رب گوجه یک‌ق چ نمک فلفل سیاه اویشن روغن مایع ~مواد لازم برای پوره : سیب زمینی سه عدد متوسط کره یک ق غ شیر یک فنجون نمک یک ق چ برای روی مواد مقداری پنیر پیتزا . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماهی شوریده یا هر ماهی دیگه ۱ کیلو زعفران دم شده ۸ ق غ روغن زیتون نصف پیمانه نمک ۱،۵ ق چ زردچوبه ۱،۵ ق چ پودر سیر ۱،۵ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ فلفل قرمز نوک ق چ سبزی کوکو ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد آرد ۲ ق غ نمک،فلفل سیاه،زردچوبه نصف ق چ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر ترشی فوری😍😋 سیر با کیفیت همدان ۱ کیلو شیره انگور یا خرما نصف تا ۱ پیمانه نمک ۱ ق چ سرکه ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ سی‌سی نکات ۱- سیر ترشی نیازی به هیچ چیز دیگه ای مثل نبات شکر رب انار یا تمبر هندی نداره ۲- موقع جوشوندن حواست باشه سیر له نشه ۳- تو این روش طعم سیر شبیه سیرترشی کهنه هست اما قطعا سیرترشی ۷-۸ ساله‌ای که خودت بادستای خودت درست کردی یه چیز دیگه‌اس ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت بازاری نخرر👀👀👀سالم و خونگی به همین راحتی و اقتصادی درستش کن😍😋 دکمه سیو بزن تا گمش نکنی ،وراحت بهش دسترسی داشته باشی . و مرسی که با لایک و کامنت کمک میکنید . .دوتا سينه مرغ ٦ق غ پودر سوخاري نمك فلفل سياه يك تا ۲ق غ سس خردل يك تا ۲ق غ سس كچاپ ١٠٠گرم پنير پيتزا ۳حبه سير ١عدد پياز . حواستون باشه ضخامت ناگت ها زياد نباشه كه موقع سرخ شدن مغز پخت بشه . ميتونيد تازه مصرف كنيد يا به صورت نيمه اماده تو فريزر تا سه ماه نگهداري كنيد و تو مواقع نياز ازش استفاده كنيد . براي مدرسه و لقمه هاي مدرسه بچه ها هم خيلي مناسب خيالتون از بابت كيفيت هم راحت . فیلم تا اخر ببینیید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مینی کیک های یزدی هم طعم نوستالژی جذابی دارن هم برای پذیرایی گزینه ی مناسبیه 👌🏻پس همین الان سیـ.وش کن تخم مرغ 3 عدد آرد 2 و 1/4 پیمانه شکر 1 پیمانه ماست 3/4 پیمانه گلاب 3 ق غذاخوری روغن مایع 3/4 پیمانه پودر هل 1 ق مرباخوری عسل 1 ق غذاخوری وانیل 1/2ق چ بکینگ پودر 2 ق چ(با آرد مخلوط شود) بکینگ پودر 1/2 ق چ(با ماست مخلوط شود) کنجد برای تزیین به میزان لازم ابتدا تخم مرغها به همراه وانیل و شکر با هم مخلوط کرده و حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ شود. ماست بکینگ پودر با هم مخلوط کرده و میذاریم کنار تا عمل بیاد.روغن اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم سپس ماست اضافه میکنیم و بعد از کمی هم زدن پودر هل،گلاب و عسل اضافه میکنیم و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده اضافه کرده و هم میزنیم.مواد رو داخل قیف میریزیم و داخل کپسولهای کاپ کیک پر میکنیم ،در صورتی که بخواین روی کاپ کیک ها ترک بخوره چاقو رو داخل روغن مایع میزنید و روی موادی که داخل کپسول ریختین علامت + ایجاد میکنید که اینکار برا کاپ کیک های بزرگ جواب میده .در آخر روی مواد با کنجد تزیین میکنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بمدت 10 الی 15 دقیقه قرار میدیم تا روی کاپ کیک ها طلایی رنگ بشه،چون دمای فرها متفاوته حتماً چک کنید که در این مدت زمان کاپ کیکهاتون نسوزن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سوپ کدو و بروکلی😍😋 یه طعمی داره که دیوووونش میشی🥰 ~موادلازم: کدو هویج بروکلی فلفل دلمه ای قارچ جو‌ پرک شیر سینه مرغ آویشن،نمک،فلفل عصاره مرغ وقتی پخت همرو بِلند کن و بعد قارچ و اضافه کن میتونی بهش خامه و کره هم اضافه کنی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براونی پنیری😍😋 مواد لازم: شکلات تلخ🍫 ۱۵۰ گرم کره🧈 ۱۲۰ گرم شکر دونه ریز🍚 ۳/۴ پیمانه شکر قهوه ای🍚 ۱/۴ پیمانه (میتونین یک پیمانه شکر سفید استفاده کنید ولی حتما یه مقدار پودرش کنین که دونه هاش درشت نباشه) تخم مرغ🥚 ۲ عدد وانیل🌸 نصف قاشق چایخوری آرد🥡 نصف پیمانه پودرکاکائو 🍫۲ قاشق غذاخوری کرم پنیری پنیر خامه ای🧀 ۲۲۵ گرم شکر دونه ریز 🍚نصف پیمانه تخم مرغ 🥚۱ عدد وانیل🌸 نصف قاشق چایخوری فر رو از قبل گرم کنید و نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه بذارین تا پخته شه. بذارین کامل خنک شه بعد از قالب خارج کنین. قالب مناسب این کیک ۲۰ در ۲۰ هست. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت شطرنجی یخچالی 😍 هم خاص و متفاوته 👌 هم رااااحت 🙌 هم خوشمزه 🤤 دیگه چی میخوای؟؟ چی احتیاج داریم؟؟ 👩🏻‍🍳 کیک صبحانه وانیلی 🥧 ۲ عدد (۲۴۰ گرم) بیسکویت کرمدار شکلاتی 🍪 ۲ بسته (۲۰ عدد) شیر 🥛 کمتر از یک پیمانه گردو ۱۰ عدد خامه فرم گرفته 🍥 ۲۰۰ گرم موز 🍌 دو عدد پودر کاکائو 🍫 به مقدار لازم کرم بیسکویت و شکلات چیپسی برای تزئین خامه و موز و پودر کاکائو و کرم بیسکویت و شکلات چیپسی که تکلیفشون مشخصه.. شیر و گردوی پودر شده رو هم به دوقسمت تقسیم کنید. نصفشونو به کیکهای پودر شده و نصفشونو به بیسکوییتها اضافه کنید. 📌شیرو کم کم اضافه کنید، ممکنه برای هر رنگ از رولت کمتر از نصف پیمانه احتیاج داشته باشید. 📌 گوله‌هارو یه کم فاصله‌دار بچینید که وقتی وردنه میزنید رنگا زیاد روی هم نیان و سر جای خودشون پهن بشن.. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•مرغ ترش😋😍😋 جزو خوشمزه ترین خورشتا با مرغه که با عطر و طعم سبزی های معطر و ترکیب گردو و رب انار بینظیره😌 ~موادلازم: مرغ نمک و فلفل و زعفرون برا مزه دار کردن مرغ پیاز ۱ عدد درشت نعنا و گشنیز و جعفری (مقدار گشنیز و جعفری یکی باشه و نعنا نصف مقدار هرکدوم) به جای نعنا میتونین از چوچاق استفاده کنین سیر ۳ حبه گردو ۱ مشت رب گوجه ۱ ق غ رب انار ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه زعفرون آب جوش ۲ لیوان مقدار مواد سس دست خودتونه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت خاکشیر زعفران🍹🍺😍😋 مواد لازم: آب .....۴لیوان خاکشیر.....نصف لیوان شکر.....نصف لیوان گلاب.....۲قاشق غذاخوری زعفرا....به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا تا سطح روی دانه های خاکشیر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بماند و بعد خاکشیر را از صافی رد می کنیم .به اصطلاح ریگ شور کنید.چند دفعه این کار انجام بدید تا گل و لای خاکشیر ارج بشه.داخل پارچ می ریزیم و آب خنک را به آن اضافه می کنیم.سپس شکر را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود و گلاب را نیز اضافه می کنیم و خوب شربت را با قاشق هم می زنیم و در لیوان می ریزیم و چند تکه یخ به آن اضافه می کنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: سینه مرغ مکعبی خرد شده ۱یا ۲ عدد نمک ۱قاشق چایخوری پاپریکا ۱/۵ قاشق چایخوری زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری ۲ حبه سیر خرد شده یا رنده شده ۲قاشق غذاخوری رب گوجه ۳قاشق غذاخوری ماست کره ۵۰ گرم ۱قاشق غذاخوری آرد ۴۰۰ میلی لیتر شیر ۱قاشق چایخوری نمک ۱قاشق چایخوری فلفل ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ وحشی 😵‍💫😳😱مگه داریم اونم مهمون جاری 🫠هیچوقت مزه اش از یادتون نمیره 🤤😋🤌🏻 انقدر عاشقش میشی که دیگه مرغ رو فقط به این روش میپزی مواد لازم : مرغ ۵ تکه مغز رون آلو بخارا یا آلوچه ترش ۵ شش عدد شکر ۱ ق غ خوری پیاز درشت ۲ عدد کره ۲۵ گرم روغن ماقع ۲ ق غ خوری اندازه مواد رو طبق ذائقه اتون میتونید کم و زیاد کنید مراحل پخت رو کامل تو ویدیو توضیح دادم این مرغ اصلا به آب احتیاج نداره ولی اگه دیدین خیلی سفته میتونید نصف استکان آب اضافه کنید زعفرون رو ۱۰ دقیقه اخر اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ‏ 🥕🥕🥕🥕🥕 مواد لازم :‌‎ نیم کیلوگرم هویج ۳ لیوان آب ‌۵۰ گرم نشاسته ‌‎۲۰۰ گرم شکر ‌‎۱ فنجان آجیل ‌‎۱ ق چ وانیل ‌‎ابتدا هویج رو پوست گرفته و برش میزنیم داخل قابلمه میریزیم و یک لیتر آب اضافه کرده و هویج رو آبپز میکنیم، وقتی که هویج نرم شد آبکش کرده با گوشت کوب میکس کرده و بهش نشاسته و شکر رو اضافه و روی حرارت ۵ دقیقه هم بزنید ‌‎و بعد وانیل و کنجی یا هر مغزی که دوست داشتین رو اضافه و داخل ظرف پیرکس رو چرب کرده و موادمونو میریزیم و صاف میکنیم روشو و در یخچال ۶ ساعت قرار میدیم (یا در فریزر ۴ ساعت) و بعد برش بزنید و در پودر نارگیل بغلتونید😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 با این ترفند هرروز لازم نیست وقت بذاری و سالاد درست کنی👌 🔸مواد لازم: نصف یک لیمو ترش یک قاشق غذاخوری کنجد سفید یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری آویشن نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری نعنا خشک یک قاشق غذاخوری روغن زیتون دو قاشق غذا خوری سس مایونز یا سس ماست (اختیاری) یک عدد هویج خرد شده یک عدد خیار خرد شده دو عدد گوجه کوچک خرد شده ( میتونید از ۵ یا ۶ عدد گوجه گیلاسی خرد شده هم استفاده کنید) ۱/۳ لیوان ذرت نصف یک فلفل دلمه ای خرد شده مقداری کاهوی خرد شده 🔸حتما اول مواد سس رو بریزید تا سبزیجات نرم نشن 🔸تا ۴-۵ روز میتونید توی یخچال تازه نگه دارید و میل کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی 2 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه نصف عدد سینه مرغ قارچ 10 عدد آبلیمو نمک فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری زرد چوبه نصف قاشق چای خوری پاپریکا نصف قاشق چای خوری پنیر پیتزا 🔺️مواد لازم برای سس کره 50 گرم شیر 1.5 لیوان آرد 1.5 قاشق غذا خوری نمک فلفل سیاه جوز هندی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیب نون سیر و پیتزا 🍕 اصلا ازش نگذر، چون خیییلی خوشمزست و حیفه که امتحانش نکنی 😍 😋 🔺مواد لازم برای ترکیب کره و سیر:کره : ۵۰ گرم ،سیر : ۱ بوته،پیاز بنفش : ۱ دونه کوچیک،روغن زیتون نصف : ۱/۳ پیمانه،جعفری خورد شده : ۲ ق غ مواد لازم برای مرینیت مرغ:سینه مرغ به تعداد لازم،نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پول بیبر، ریحون خشک ،روغن زیتون : ۱ ق غ ،نون باگت،پنیر موزارلا و پنیر چدار به میزان لازم 🔺نکات مهم: ترکیب سیر و پیاز و روغن رو میتونین روی شعله گاز هم بپزین و یا اینکه توی فر ۲۰۰ درجه بذارین تا زمانی که بپزن. نون سیرتون رو توی فر ۱۸۰ درجه بذارین به مدت ۱۵ دقیقه ای بپزه و سطحش طلایی بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب دوغ خیار قرتی:😍😋 مواد لازم: خیار گردو سبزی تازه(ترخون،نعنا،تره،ریحون و تربچه) پیازچه کشمش ماست چکیده دوغ برعکس ظاهر جذابش درست کردنش خیلی خیلی سادست اول یه خیار نسبتا بزرگ رو با پوستکن ورقه ورقه ای نازک میکنیم یه خیار دیگه رو پوستشو میگیریم و ریز خرد میکنیم گردو و سبزی و پیازچه و تربچه رو هم خرد میکنیم ته ظرف گود اول ۳ قاشق ماست چکیده میریزیم ورقه های خیار رو ۲ لایه به شگل گرد در میاریم و محتویات رو داخلش میریزیم و در آخر به ورقه های خیار مثل تصویر فرم میدیم و میچینیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ترکیب نون سیر و پیتزا 😍😋 اصلا ازش نگذر، چون خیییلی خوشمزست و حیفه که امتحانش نکنی 😍 ~مواد لازم برای ترکیب کره و سیر: کره : ۵۰ گرم سیر : ۱ بوته پیاز بنفش : ۱ دونه کوچیک روغن زیتون نصف : ۱/۳ پیمانه جعفری خورد شده : ۲ ق غ ~مواد لازم برای مرینیت مرغ: سینه مرغ به تعداد لازم نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پول بیبر، ریحون خشک روغن زیتون : ۱ ق غ نون باگت پنیر موزارلا و پنیر چدار به میزان لازم ~نکات مهم: ترکیب سیر و پیاز و روغن رو میتونین روی شعله گاز هم بپزین و یا اینکه توی فر ۲۰۰ درجه بذارین تا زمانی که بپزن. ترکیب سیرتون یکم که از دما افتاد، کره رو اضافه کنید که کره ذوب نشه. نون سیرتون رو توی فر ۱۸۰ درجه بذارین به مدت ۱۵ دقیقه ای بپزه و سطحش طلایی بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛