eitaa logo
آشپزی خاص
88.9هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
15.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی شکلاتی با بافت نرم😍😋 مواد لازم: كره🧈 ١٠٠گرم شكر قهوه اي🍚 ١٠٠گرم ١عدد تخم مرغ🥚 ١قاشق چاي وانيل🌸 يه كيسه يا ١١گرم بكينگپودر🥄 ٢٥٠گرم يا دوليوان ارد🥡 ٨٠گرم شكلات براي داخل 🍫 براي وسطش بدلخواه شكلات تلخ🍫 بعداز اماده شدن مواد خمير رو ٢ساعت تو يختچال بزاريد فر رو از قبل با دماي ١٨٠گرم كنيد بزاريد از داغي بيفته بعد از رينگ خارج كنيد ميتونيد از رينگ استفاده نكنيد من فقط خواستم مرتب تر باشه ٢٠دقيقه داخل فر ١٨٠درجه بپزه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شله زرد نذری😍😋 مواد لازم برای ۱ کیلو برنج: برنج 🍙۱ کیلو شکر🍚 ۲ کیلو (شیرینی ملایم) ۲/۲۰۰(شیرین تر) زعفران 💛۲/۵ گرم(نیم مثقال) هل🌺(الک شده) : ۱ ق مرباخوری(۱۰ گرم) روغن:🥃 ۵۰ گرم (۱ استکان) نکات مهم شله زرد: ۱.از شکر سفید تصفیه شده استفاده کنید شکر تصفیه نشده رنگ شله زرد را تیره میکنه ۲.استفاده از گوشت کوب برقی جهت کم کردن زمان پخت و کمک به پخت بهتر برنجه ۳. هل حتما با قند آسیاب و الک کنید تندی و تلخی هل میگیره و راحت الک میشه ۴. گلاب گرم کنید ، گلاب سرد باعث شوک به مواد و‌آب اندازی شله زرد میشه ۵. حتما از روغن مایع استفاده کنید باعث براقیت شله زرد میشه و از ترک خوردن سطح شله زرد جلوگیری میکنه کره و روغن جامد باعث ماسیدن شله زرد در دهان میشه ۶. از قاشق چوبی استفاده کنید شله زرد یک غذای اسیدیه و‌ رفت و‌آمد فلز در این غذا باعث شوک شیمیایی و باعث آب اندازی شله زرد میشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
25.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیده ترکی😍😋 مواد لازم: شیر ولرم 🥛یک پیمانه آب ولرم💧 یک پیمانه شکر 🍚دو قاشق غذاخوری خمیر مایع🥄 یک قاشق غذاخوری آرد🥡 یک کیلو نمک🧂 نصف قاشق غذاخوری روغن🥃 چهار قاشق غذاخوری مواد داخلی پیده: پیاز🧅 1عدد درشت فلفل دلمه ای🫑 1عدد گوشت چرخ کرده🥩 300گرم گوجه‌فرنگی خورد شده 🍅1عدد درشت نمک🧂 زردچوبه فلفل سیاه🌶ادویه گوشت. پولبیبر رب گوجه فرنگی🥫 1قاشق غذاخوری پنیر پیتزا🧀 به میزان لازم بذارید داخل فر از قبل گرم شده دمای 170به مدت 15دقیقه الی 20دقیقه حتماً چک کنید دمای فر ها متفاوت هست ممکنه بیشتر زمان بخواد. 5دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا روی پیده طلایی بشه. دوستای عزیزی که فر ندارن توی تابه اینکار رو انجام بدید فقط شعله پخش کن و دمکنی فراموش نشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
468.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
20.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک چای😍😋 موادلازم آرد🥡 یک و‌نیم پیمانه پودر کاکائو🍫 سه ق غ شکر 🍚یک پیمانه تخم‌مرغ 🥚۳ عدد بیکینگ پودر 🥄یک ق غ سرخالی چای دم شده ☕️پررنگ نصف لیوان روغن مایع🥃 نصف لیوان وانیل🌸 یک ق چ طرزتهیه آرد، پودر‌کاکائو و بیکینگ پودر رو‌باهم مخلوط و الک کنید و کنار بذارین فر رو گرم کنید مواد رو اماده کنید و بریم شروع کنیم باهم تخم‌مرغ، شکر و وانیل رو هفت هشت دقیقه با همزن هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار و حجیم بشه روغن و چای سرد شده رو اضافه و سی ثانیه هم بزنین مخلوط آرد رو کم‌کم اضافه و بصورت دورانی مخلوط کنید کف قالب رو کاغذ روغنی قرار بدین و مواد کیک رو بریزین سه بار قالب رو به سطح زمین بکوبید و در صورت تمایل خلال پسته یا شکلات چیپسی نسوز یا پرک بادوم بریزین و بفرستین داخل فر از قبل گرم شده تا کیک بپزه بعد از پخت در صورت دلخواه شکلات آب شده بریزین دمای فر گازی ۱۸۰ درجه ۴۵ تا ۵۰ دقیقه دمای فر برقی ۱۷۰ درجه 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ⠀ مواد لازم خمیر: دوغ کفیر - 500 میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد جوش شیرین 1 ق چ نمک 1 ق چ آرد حدود 450-500 گرم ⠀ مواد میانی: گوشت چرخ کرده 400 گرم 3 عدد پیاز متوسط نمک، فلفل سیاه در صورت دلخواه زیره ⠀ دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید. با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کناره‌ها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ و . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه تابه ای😋 اگه شمام مثل من براتون سخته که رو منقل کباب درست کنید این جوجه تابه ای بهترین گزینه چون خیلیییی خوشمزه و نرم هست👌 مواد لازم: مرغ به تعداد نفرات🍗 پیاز یه عدد🧅 فلفل دلمه نصفی🫑 روغن زیتون دو ق غ🫒 آبلیمو تازه سه ق غ🍋 نمک به مقدار لازم🌿 نکات مهم: برای اینکه مرغتون خشک نشه اول دربشو بزارید که مرغ آب پس بده بعد بازش کنید و با سغله ملایم اجازه بدین که با روغن و آب کاملا مغزپخت و سرخ بشن اینجوری خیلی نرم و خوشمزه میشه ، شعله رو اصلا زیاد نکنید که خشک میشن🌿 اگه از سیخ استفاده نکردید میتونید جوجه هارو تو تابه بچینید و نباید هم بزنید یه طرفش که سرخ شد برگردونید که طرف بعدیش هم سرخ بشه🌿 برای قالب زدن برنج میتونید مثل من از قابلمه کوچیک یا کاسه آبگوشت خوری یا هر طرفی که دوست داشتید استفاده کنید 🍚 که نیازی نیست کف ظرف رو چرب کنید یا نایلون بزارید چون برنج خودش چرب هست له راحتی برمیگرده فقط کاقیه با پشت قاشق برنج فشار بدید که موقع برگروندن وا نره😌 🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: سیر🧄 ۲ کیلو روغن🥃 به مقدار لازم نمک🧂 زردچوبه من از دو کیلو حبه سیر یک کیلو‌سیرداغ گرفتم. حبه های سیرو بعد از اینکه شستیم و یک روز در هوای آزاد خشک شد، با میکسر چند پالس میزنیم تا خورد بشه، تو پارچه نازک آبشو میگیریم و تو تابه از قبل گرم شده کمی روغن میریزیم، سیر ها رو اضافه و بلافاصله نمک میزنیم، کف تابه پهن میکنیم با حرارت ملایم، هر از گاهی هم میزنیم، کم کم تغییر رنگ میده و خشک و ترد میشه، اواخر پخت زردچوبه اضافه میکنیم و وقتی کاملا خشک شد و به رنگ دلخواه رسید روی دستمال حوله ای پهن میکنیم. من برای اینکه کارم زودتر پیش بره، سه تا تابه رو گاز گذاشتم و همزمان همه ش رو درست کردم. نکته ش حرارت ملایم و هر از گاهی هم زدنه که یکدست رنگ بگیره.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پُخت تهچین ویژه😋😋 من که عاشقشم حتما امتحان کنید🤩 ~طرز تهیه تهچین مرغ : برای درست کردن ۲پرس تهچین ۲عدد تخم مرغ بهمراه ۲پرس برنج کته ۲لیوان ماست پرچرب (چکیده ) زعفرون دم کرده نصف لیوان (به مقداری که برنج زرد طلایی بشه ) بهمراه ۲قاشق غذاخوری گلاب مواد رو ترکیب میکنن تا مایع یکدست بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
21.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سالاد ماکارونی🥙• برای میان وعده یا وعده اصلی و دور همی و تولد😋 ~❤️مواد لازم: ماکارونی پیچی نصف بسته توی ترکیب اب و نمک و زردچوبه و روغن پخته بشه نخودفرنگی ۱۵۰ ذرت ۱۵۰ گ خیار شور ۲۵۰ گ ژامبون گوشت یا هر مدل کالباس۳۰۰ گ اگه سوسیس کالباس نمیخوری مرغ پخته و ریش شده فلفل دلمه سبزو قرمز ۱۰۰ گ ریز شده ~❤️سس: ماست چکیده یا یونانی ۲ ق غ سس مایونز ۱ ق غ سس چیلی یا سس کچاپ ۱ ق م که سلیقه ایه نمک و فلفل و کمی اویشن ابلیمو ۲ ق غ روغن زیتون ۱ ق غ. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 400 گرم گوشت چرخکرده 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر 1 تخم مرغ کوچک 4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری نمک 1/2قاشق چایخوری زیره 1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 10-12 سیب زمینی ریز 1 قاشق غذاخوری روغن 1/2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2قاشق غذاخوری رب فلفل 1/2 قاشق چایخوری آویشن 1.5 لیوان آب نمک،فلفل مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: سیر🧄 ۲ کیلو روغن🥃 به مقدار لازم نمک🧂 زردچوبه من از دو کیلو حبه سیر یک کیلو‌سیرداغ گرفتم. حبه های سیرو بعد از اینکه شستیم و یک روز در هوای آزاد خشک شد، با میکسر چند پالس میزنیم تا خورد بشه، تو پارچه نازک آبشو میگیریم و تو تابه از قبل گرم شده کمی روغن میریزیم، سیر ها رو اضافه و بلافاصله نمک میزنیم، کف تابه پهن میکنیم با حرارت ملایم، هر از گاهی هم میزنیم، کم کم تغییر رنگ میده و خشک و ترد میشه، اواخر پخت زردچوبه اضافه میکنیم و وقتی کاملا خشک شد و به رنگ دلخواه رسید روی دستمال حوله ای پهن میکنیم. من برای اینکه کارم زودتر پیش بره، سه تا تابه رو گاز گذاشتم و همزمان همه ش رو درست کردم. نکته ش حرارت ملایم و هر از گاهی هم زدنه که یکدست رنگ بگیره.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛