eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سری سس لواشک ترشم یاد دادم برید حالشو ببرید🤤😍😋 مواد لازم: زرد آلوی لواشکی آلبالو به دلخواه نمک و شکر به دلخواه با هر میوه ای که دوس دارین میتونین درست کنین ولی این ترکیب واقعا محشره🤤زرد آلوهای کال و نرسیده رو لواشک کنین، هم به صرفه س هم ترش و خوشمزه برای سس لواشک👇🏻 آلبالو : نیم کیلو نمک : یک قاشق چ شکر: یک ق غ نکته:👇🏻 ✅مواد لواشک رو کمتر یا بیشتر از ضخامت یک سانت نریزین چون یا زیادی نازک میشه یا کپک میزنه ✅زیرش حتما پلاستیک پهن کنین لازم نیست چرب کنین ✅حتما بذارید جلوی آفتاب خشک بشه 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوریتو مرغ 800 گرم فیله مرغ 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 2_3 قاشق غذاخوری سس مایونز 2_3 قاشق غذاخوری سس کچاپ 5 عدد نان ترتیلا یا پیتا یا تافتون 300 گرم پنیر نمک،فلفل سیاه،اورگانو،ریحان خشک برای فیکس کردن لبه های نان👇 1 قاشق غذا خوری آرد 30 میلی لیتر آب مرغ را با نمک و ادویه پخته و ریش ریش کنید،سیر و پیاز را در روغن تفت دهید بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید،سپس ادویه، فیله مرغ، سس مایونز و سس کچاپ را اضافه کنید هم مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید،برای فیکس کردن لبه نان در یک کاسه آرد و آب را با هم مخلوط کنید، نان ها را طبق ویدیو کنار هم بچینید و لبه ها را روی هم فیکس کنید،سپس وسط نان پنیررنده شده بگذارید و بعد مخلوط مرغ را اضافه کنید و مجدد پنیر گذاشته و نان ها رو جمع کنید و کف سینی فر بذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15_20 قرار دهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه صبحونه خوشمزه که میتونی با خیال راحت از شب قبل درست کنی اوتمیل سرد مواد لازم🏃 جو دوسر پرک ۵۰گرم یا (یک لیوان فرانسوی کوچیک) یک قاشق غ خ دانه چیا یک قاشق غ خ ماست کم چرب یا یونانی،یا پرو ماست یک قاشق مربا خوری عسل شیر کم چرب۱۰۰گرم یا یک لیوان فرانسوی کوچیک ____ مواد لازم برای سس روش؛ موز نصف یک عدد پودر کاکائو نصف قاشق غ خ شیر۱/۳لیوان فرانسوی کوچیک(میتونید یکم بیشتر شیر بریزید) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كوفته ترش گيلانى گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم پياز دو عدد متوسط سبزى چوچاق و كوتكوتو ١/٥ ق غ (من سبزياى معطر رو جايگزين كردم خيلى ام خوشمزه شد جعفرى و گشنيز و نعناع و ريحون ) نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم آرد نخودچى ١ق غ سس: پياز ١عدد گردو پودر شده ٢ ٣ ق غ رب گوجه ١ق م رب انار ٢ق غ پوره ٢عدد گوجه فرنگى نمك و فلفل به مقدار لازم آب ١/٢ ليوان گوشت و پياز رنده شده كه آبش رو گرفتيم رو به همراه سبزى هاى ساطورى شده و نمك و فلفل و آرد نخودچى مخلوط و ورز ميديم و نيم ساعت داخل يخچال استراحت ميديم براى تهيه ى سس همه ى مواد رو كمى تفت ميديم و اب رو اضافه و اجازه ميديم جا بيفته بعد نيم ساعت كوفته ها رو تو دستمون فرم ميديم و سرخ ميكنيم و بعد داخل سس ميريزيم به همراه اب نارنج تازه و به دلخواه تيكه هاى گوجه فرنگى ام كه سرخ كرديم رو اضافه و اجازه ميديم طعم سس به خورد كوفته ها بره و با برنج نوش جان ميكنيم👌🏻😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو با ماهیچه به سبک رستورانی👌 بهتون قول میدم خوشمزه ترین ماهیچه ای میشه که امتحانش میکنید…👌😉 در ضمن این پست هم بفرستید برای اون کسی که باید براتون درست کنه😊 برای ماهیچه رستورانی اینارو لازم دارید: ماهیچه گوسفندی ۲ عدد،پیاز۴ عدد،سیر،پودر تخم گشنیز،فلفل سیاه،زردچوبه،نمک،روغن مایع،زعفرون،کره،دارچین،کمی رب (دلبخواه) اول ماهیچه رو باروغن مقداری تفت بدین بعد رب رو اضافه کنید و سپس ادویه ها رو اضافه کنید.در اخر در قابلمه رو بذارید اجازه بدین با شعله کم حدود ۴ ساعت بدزه. حالا باقالی و بمدت ده دقیقه بپزید و بعد ۲ لیوان برنج شسته شده رو اضافه کنید، نمک و آب بریزید و اجازه بدید تا بجوشه در آخر سبزی پلویی رو بهش اصافه کنید و بعد آبکش کنید.برای دم کردنش هم از دارچین و زعفران و چند حبه سیر استفاده کنید.بمدت‌۴۵ دقیقه نوش جونتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهدیگ بادمجون دیده بودی ؟؟؟؟ مواد لازم : بادمجون پنج عدد سینه مرغ یک عدد پیاز درشت یک عدد فلفل دلمه یک عدد نمک،زردچوبه،فلفل سیاه پاپریکا یا پولبیبر ،ارومات رب گوجه دو ق غ خ زعفرون ب م ل روغن، برنج طرز تهیه : ✅بادمجونارو سرخ کنید پیاز داغ کن نمک بزن و مرغ وتفت بده و فلفل دلمه رو اضافه کن حالا رب گوجه بزن و حسابی روغن انداخت بادمجونای سرخ شده رو اضافه کن یکم اب جوش اضافه کن در حدی ک مواد بپزه و ابش کشیده بشه حالا بادمجونای خام و نازک برش بزن نمک بپاش زهرش خارج بشه حالا خشکش کن روغن بریز کف طرف بچین کف قابلمه یک لایه برنج ابکش و مواد و لایه لایه بریز بذار دم‌بشکه ❌حرارت گاز اگر خیلی کم باشه بادمجونا نرم میشه ❌زیاد باشه میسوزه پس حرارت گاز مهمه تا تهدیگ طلایی داشته باشی ❌حرارت ملایم یکم بیشتر😋 ❌تهدیگ نباید تشنه روغن باشه پس کامل طرف و با روغن بپوشون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگن این کیک های ساده که وسطشون یه ترک عمیق میخوره پر طرفدارن 😎😎😎 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۲۰گ آرد سه صفر ۱۲۰گ خامه ۸۰گ آرد بادام ۵۰گ که من به ارد گندمم اضافه کرده بودم اگه خواستی حذفش کن و بجاش ۴۰گ ارد در نظر بگیر بیکینگ پودر ۱/۲ق چ کره مذاب ۸۰ گ که میتونی نیمی از کره رو حذف کنی و روغن مایع جایگزین کنی قالب ۱۸در ۸ لازم داره اما من تو قالب نان تست سایز کوچیک درست کردم به اندازه ۲۰در ۱۰ وقتی قالب بزرگ تر میشه پف کیک کمتر دیده میشه و زمانی که کوچیک تر باشه ارتفاع کیک بیشتره زمان پخت برای من در درجه ی۱۷۵ مدت ۴۰ دقیقه بود شکر و تخم مرغ و وانیل را با دور متوسط همزن بزنید تا حجیم بشه خامه را افزوده در حدی هم بزنید مواد یکدست بشه ارد ،ارد بادام و بیکبنگ پودر را روی مواد الک کنید بهتره در دو مرحله باشه و فولد کنید در نهایت کره مذاب خنک را اضافه کنید و مواد را مجدد فولد کنید تا کره جذب خمیر شود خمیر را داخل قالب چرب شده ریخته یک خط فرضی با لیسک چرب روی آن ایجاد کنیدو کره نرم را با کمک قیف روی آن خط بصورت یک نوار باریک پایپ کنید در فر داغ پخت کنید تا زمانی رویه کاملا طلایی شود تستر بزنید از فر خارج کنید اجازه دهید خنک شود از قالب جدا کنید جهت براق شدن سطح کیک از شربت بار یا شهد مرباهایی مثل بالنگ که رنگی ندارد استفاده کنید جهت تزیین پودر پسته یا پسته دندانی و گلسرخ استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیده ترکی😍😋 مواد لازم: شیر ولرم 🥛یک پیمانه آب ولرم💧 یک پیمانه شکر 🍚دو قاشق غذاخوری خمیر مایع🥄 یک قاشق غذاخوری آرد🥡 یک کیلو نمک🧂 نصف قاشق غذاخوری روغن🥃 چهار قاشق غذاخوری مواد داخلی پیده: پیاز🧅 1عدد درشت فلفل دلمه ای🫑 1عدد گوشت چرخ کرده🥩 300گرم گوجه‌فرنگی خورد شده 🍅1عدد درشت نمک🧂 زردچوبه فلفل سیاه🌶ادویه گوشت. پولبیبر رب گوجه فرنگی🥫 1قاشق غذاخوری پنیر پیتزا🧀 به میزان لازم بذارید داخل فر از قبل گرم شده دمای 170به مدت 15دقیقه الی 20دقیقه حتماً چک کنید دمای فر ها متفاوت هست ممکنه بیشتر زمان بخواد. 5دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا روی پیده طلایی بشه. دوستای عزیزی که فر ندارن توی تابه اینکار رو انجام بدید فقط شعله پخش کن و دمکنی فراموش نشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگن این کیک های ساده که وسطشون یه ترک عمیق میخوره پر طرفدارن 😎😎😎 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۲۰گ آرد سه صفر ۱۲۰گ خامه ۸۰گ آرد بادام ۵۰گ که من به ارد گندمم اضافه کرده بودم اگه خواستی حذفش کن و بجاش ۴۰گ ارد در نظر بگیر بیکینگ پودر ۱/۲ق چ کره مذاب ۸۰ گ که میتونی نیمی از کره رو حذف کنی و روغن مایع جایگزین کنی قالب ۱۸در ۸ لازم داره اما من تو قالب نان تست سایز کوچیک درست کردم به اندازه ۲۰در ۱۰ وقتی قالب بزرگ تر میشه پف کیک کمتر دیده میشه و زمانی که کوچیک تر باشه ارتفاع کیک بیشتره زمان پخت برای من در درجه ی۱۷۵ مدت ۴۰ دقیقه بود شکر و تخم مرغ و وانیل را با دور متوسط همزن بزنید تا حجیم بشه خامه را افزوده در حدی هم بزنید مواد یکدست بشه ارد ،ارد بادام و بیکبنگ پودر را روی مواد الک کنید بهتره در دو مرحله باشه و فولد کنید در نهایت کره مذاب خنک را اضافه کنید و مواد را مجدد فولد کنید تا کره جذب خمیر شود خمیر را داخل قالب چرب شده ریخته یک خط فرضی با لیسک چرب روی آن ایجاد کنیدو کره نرم را با کمک قیف روی آن خط بصورت یک نوار باریک پایپ کنید در فر داغ پخت کنید تا زمانی رویه کاملا طلایی شود تستر بزنید از فر خارج کنید اجازه دهید خنک شود از قالب جدا کنید جهت براق شدن سطح کیک از شربت بار یا شهد مرباهایی مثل بالنگ که رنگی ندارد استفاده کنید جهت تزیین پودر پسته یا پسته دندانی و گلسرخ استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون پروتئینی نان پروتئینی فوری،با دوقلم مواد😐🍞 کالری کل،بدون کنجد؛ ۲۹۶|پروتئین۱۴.۸|کربو۱۱.۳|چربی۲۲.۴ خودم درست کردم باورم نمیشد یک همیچین بافتی بهم بده... ولی خیلی خوب شد،با پنیرو گوجه خیار😋یا پنیر گردو🤤 __ مواد لازم🏃 (میتونید مواد رو دو برابر کنید تا بیشتر بشه) تخم مرغ یک عدد کره بادام زمینی دو قاشق غ خ نمک نوک قاشق چ خ بیکینگ پودر یک قاشق چ خ کنجد برای روی نان در صورت دلخواه ____ تمامی مواد بالا رو باهم مخلوط کنید،داخل ظرفی که چرب کردین بریزید و داخل فر قرار دهید دمای توستر۱۵تا ۱۷دقیقه با دمای۱۶۰،بعد دما رو کمتر کنید(من روی ۱۰۰گذاشتم،و یک رب تا بیست دقیقه دیگه بود،با سیخ چوبی امتحان کنید اگه به سیخ نچسبید امادس🤤 داخل ایر فایر۸دقیقه با دمای °۳۵۰ نوش جان♥️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویچ پلو با گوشت قیمه ای بفرست واسه کسی که عاشق پلو مخلوطه خودتم ذخیره کن تا گمش نکنی😍 مواد لازم گوشت ریز خرد شده ۴۰۰ گرم هویچ سه عدد منوسط پیاز یک عدد بزرگ نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به مقدار لازم زعفران دم کرده غلیظ پنج قاشق غذاخوری زرشک نصف لیوان برنج چهار پیمانه نون لواش برای تهدیگ تمام مراحل توی ویدیو توضیح داده شده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک نارگیلی شیرعسلی پودر نارگیل......200گرم شیر عسلی......200گرم ( حدود 3/4 پیمانه) شکلات تخته ای...... برای تزیین شیر عسلی و پودر نارگیل رو داخل کاسه میریزیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا خمیری شه،دستمون رو چرب میکنیم یا خیس می کنیم و از مواد به اندازه گردو برداشته،می تونیم وسطشو گود میکنیم و مغز بزاریم و بعد دوباره گلوله میکنیم بهتر داخل یخچال بزارید تا یکم سفت بشه.بعد داخل شکلات تخته ای بن ماری شده،میغلتونیم و در آخر با هرچی خواستیم تزیین میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطمئنم فلافل بدون نخود درست نکردی به حدی خوشمزس که اگه درست نکنی از دستت رفته🌷 موادلازم: دولیوان لپه ی یک عدد سیب زمینی یک عدد گوجه یک عدد پیاز سه حبه سیر یک ق چ خ بکینگ پودر برای پفش ادویه ی مخصوص فلافل که شامل(پودر تخم گشنیز،پاپریکا،زیره،زردچوبه،فلفل،پودرسیر) اول لپه ها پنج ساعت خیس بخوره بعد با باقیه مواد کامل میکس بشه بعد ادویه بزنید و یک ساعت بدارین داخل یخچال و بعد قالب بزنید حتی موادش و میتونید تا یک ماه فریز کنید هربار دربیارین و تو روغن داغ و شناور سرخ کنید 😍☺️😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیکی که با گلاب و زعفران پخته بشه میشه کیک بهشتی 🍰 طعم و مزه ای شبیه به بستنی سنتی داره😍😋 🔴مواد لازم: سه عدد تخم مرغ یک لیوان شکر یک قاشق مرباخوری پود هل نصف لیوان روغن مایع یک لیوان شیر ولرم و دوقاشق گلاب کمی زعفران دو لیوان آرد قنادی دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر 🟢مواد لازم سس: سه قاشق شیرعسلی یک قاشق زعفران ◀️دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ◀️در آخر فربالا یا گریل رو روشن کنید ◀️تا وقتی سرد نشده از قالب خارج نکنید ◀️قالب سایز ۲۰ ◀️سس گرم رو روی کیک از دما افتاده بریزید نوش جونتون 🥰🤤 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله استریپس😍😋 فیله مرغ ۱ کیلو نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، فلفل سیاه و پودر سیر آرد گندم ۲/۵ لیوان تخم مرغ ۱ عدد چطوری درستش کنیم؟!🤔 فیله مرغ با ۱ ق چ نمک و نصف ق چ فلفل قرمز و ۱/۵ ق چ پاپریکا و ۱ ق چ فلفل سیاه مزه دار کن و ۱ الی ۲ ساعت بذار کنار ۱ لیوان آرد و ۱ عدد تخم مرغ و ۱ ق چ نمک و ۱ ق چ فلفل سیاه و ۱ ق چ پودرسیر و نصف لیوان آب خوب قاطیشون کن، اگه لازم بود دوباره آب اضافه کن و هم بزن تا یه مایع غلیظ به دست بیاد (نه خیلی غلیظ نه خیلی شل) تو ۱/۵ لیوان آرد ۱ ق م پاپریکا اضافه کن و قاطی کن مرغ هارو بزن تو مواد و اضافه مواد و بگیر بعد بزن تو آرد و روغن داغ کن و بذار سرخ شه حدود ۱۰-۱۲ دقیقه با شعله ملایم بعد بذارشون رو یه صفحه تا روغناش بره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک اوتمیل رژیمی فکرشو نمیکردم این قد جذاب بشه،بدون تخم مرغ و آرد🤯 خیلی فوری اماده میشه بدون هیچ آرد و شکری.. مواد لازم👇 جو دوسر پرک۱/۲پیمانه یا۴۵گرم دانه چیا ۱/۴پیمانه شیر ۱/۲پیمانه(اگه میکسر هم نزد،میتونید نصف پیمانه دیگه شیر اضافه کنید) به جای شیر، میشه شیر بادام زد نمک یک ذره😁 وانیل یک قاشق چ خ پودر کاکائو یک قاشق غ خ عسل یک الی دوقاشق غ خ شکلات تلخ به مقدار لاززززم🤌🏽😁 ____ تمام مواد به جز شکلات رو حسابی میکس کنید داخل ظرف مورد نظر بریزید و در فر دمای۱۷۰به مدت ۲۰دقیقه در توستر ۲۵دقیقه با دمای ۱۵۰ اگه میخواین کیک خیس باشه زود تر از داخل فر بیارید بیرون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پیتا سبوس دار مواد لازم👇 آرد سبوس دار۵۰۰گرم نمک ۱۰گرم شکر ۱۰گرم خمیر مایع فوری ۱۰گرم آب ولرم۳۰۰گرم _ اول مواد خشک رو باهم مخلوط کنید بعد بهش آب رو اضافه کنید خمیر رو جمع کنید و ده دقیقه ورز بدین ،یک ساعت استراحت بدین پف خمیر رو بگیرید به چونه های مساوی تقسیم کنید و یک رب دیگه استراحت بدین،سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو پهن کنید و داخل تابه داغ داغ هر طرف دودقیقه بپزید، برعکس کنید اون طرفش هم بپزه..تا داغه داخل پارچه بپیچید تا خشک نشه،برای ماندگاری بیشتر در فریزر نگهداری کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کاپ کیک دبل چاکلت🤤😍😋 مزه بهشت میده با یه بافت مرطوب شبیه براونی😋 ~مواد لازم: دوعدد تخم مرغ درشت همدمای محیط ۱پیمانه(۲۰۰گرم)شکر ۱پیمانه(۲۰۰گرم) روغن مایع ۱پیمانه(۲۰۰گرم) شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی( ۹۰گرم) پودرکاکائو ۱و۱/۲پیمانه(۱۸۸گرم) آرد شیرینی پزی ۱ ق چ بکینگ پودر ۱/۲ ق چ وانیل ۱۲۰گرم(۱پیمانه سرخالی) شکلات خرد شده کمی شکلات چیپسی برای روی مواد 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه بچه ی بدغذا داری و مرغ دوست نداره این مدلی براش درست کن قول میدم همش و بخوره 😍😊 جلز ولزش و قربون فقط به صداهاش گوش کن اینقدر این روش عالیه که برای سالاد سزارم جوابه چی میخوایم: سینه ی مرغ یک عدد تخم مرغ یک عدد چیپس تند یا کچاپ فلفل،زردچوبه،نمک،پاپریکا،پودرسیر اول سینه ی مرغ و با بیفتک کوب یا چنگال نازک کنید بعد داخل ادویه و تخم مرغ و چیپس بغلطونیدو دوطرفش و سرخ کنید نوشجان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ کریسپی😍😋 _شیر دو لیوان _آرد ۱.۵ فنجان _ران مرغ ۱۲ عدد _پاپریکا ۲ ق چ _فلفل سیاه ۱ ق چ _نمک ۱ ق چ _پودر سیر ۱ ق _ریحان خشک ۱ ق _پودر کاری ۱ ق _آرد سوخاری ۳۰۰ گرم _روغن مایع( زیتون ) نصف فنجان در ابتدا شیر و آرد و ادویه را با هم مخلوط کرده تا به غلظت ماست هم زده برسد سپس مرغ ها را در آن قرار داده و اجازه دهید به مدت یک الی سه ساعت استراحت کند . سپس در پودر سوخاری قرار داده و در ظرف فر چیده کمی روی آن روغن ریخته و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه قرار داده تا کاملا برشته شود ( ۵ دقیقه ی آخر گریل فر را روشن کنید ) برای مغز پخت شدن مرغ ها با چنگال یا چاقو در مرغها شیار ایجاد کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته با سس😍😋 مواد: 400 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز را رنده کنید 7 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 عدد تخم مرغ 1 ابروی شیرین. فلفل قرمز پودر شده 1 ابروی شیرین. نمک کمی نصف قاشق چای خوری زیره یک پیمانه فلفل سیاه جعفری ریز خرد شده برای سس روی آن: 1 قاشق غذاخوری کره 1 پیاز (نیم حلقه خرد شده) 1 هویج (رنده شده) 1 فلفل قرمز کوچک (خرد شده به صورت نیم حلقه) 3-4 قارچ بزرگ (ریز خرد شده) خامه 150 میلی لیتر شیر 150 میلی لیتر 1 قاشق غذاخوری نشاسته 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه جعفری ریز خرد شده برای موارد فوق: پنیر چدار رنده شده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سریع ترین کیک خوشمزه دنیا☺️ من که عاشقشم میدونم شماهم تستش کنید عاشقش میشید😋 کیک یخچالی برای کرمفیل سفید رنگ نیاز دارید به شیر ۲ لیوان خامه ۲ ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ کره ۲۵ گرم شکر ۲ ق غ وانیل مقداری شیر و نشاسته ذرت و شکر رو مخلوط کنید یک دست که شد رو حرار ملایم بزارید تا مانند فرنی بشه بعد از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل و کره رو اضافه کنید هم بزنید تا یک دست بشه( (طبق تجربه یکم شکلات سفید و یک قاشق شیر عسلی اگه اضافه کنید شیرتون طعم نارگیل باشه طعمش جالب تر میشه ) اضافه ام نکنید مثردی نداره خوش طعمه حالا شکلات صبحانه فرمند رو بین دو بیسکویت پتی بر ساده میزارید و میچینید تو ظرف یکم کره اب شده میریزید و موز و گردو میزارید و کرمفیل سفیدمون رو میریزیم بعد مجدد یه لایه دیگه تکرار میکنید و روش تزئین میکنید یک روز تو یخچال قرار میدید بعد سرو میکنید این مقداری کفتم تقریبا یه قالب ۲۰ در ۲۰ در دو لایه براتون کیک یخچالی میده😍 من که عاشق طعمش هستم شما میتونید کرمفیل رو هم حذف کنید یه لایه بسکویت پتی بور یه لایه شکلات فرمند موز و گردو و مجدد تکرار کنید اینجوریم ساده و خوشمزه میشه خیالتون راحت😇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی میکادو😋 آرد سفید ۲ لیوان، آرد نخودچی ۱ لیوان، پودر قند نصف لیوان، عسل ۴ ق غ، کره ۲۰۰ گرم، روغن مایع حدود 3/4 لیوان، پودر کاکائو ۲ ق غ، نان میکادو ۸ ورق 🔴آرد سفید الک شده رو روی گاز ۵ دقیقه خوب تفت میدیم،بعد آرد نخودچی رو هم به همین شکل ، پودر کاکائو رو هم اضافه و هم میزنیم ، کره رو اضافه کرده و وقتی ذوب شد روغن مایع هم میرنیم،پودر قند رو توش الک میکنیم و اگه مواد سفت شد یکم دوباره روغن توش بریزین،حالا با سرعت زیاد که مواد سرد نشه،نون میکادو رو روی سطح کارتون بزارین و مواد رو خیلی کم به اندازه ی اینکه سطحش رو پر کنه قشنگ با قاشق پهن میکنیم،بعد سریع ورق بعدی نون میکادو رو روش میزاریم،همینطور تا ۸ تا بشه،بعد با دست روی هم فشار بدین که خوب بچسبه،فقط مراقب باشین ورق هارو نشکونین،چون شکننده ان،بعد یک ساعت تمام بزارین یخچال،از یخچال که دراومد،با چاقوی بزرگ به اندازه و شکل دلخواهتون برش بزنین،خیلی آهسته و منظم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همون کوکی آمریکایی ولی کیکش🥰 مواد لازم ۱۶۰ کره ۲۱۰ گرم شکر قهوه ای ۱ عدد تخم مرغ وانیل ۱/۴ ق چ آرد ۳۲۰ گرم ۱ ق چ بیکینگ پودر شکلات چیپسی ۱ پیمانه نوتلا یا شکلات صبحانه به میزان دلخواه(قابل حذف) میتونین تا یک ماه توی فریزر نگه دارین خمیرشو و نیم ساعت قبل استفاده بیارین بیرون و بپزین بعد اماده شدن خمیر میتونین همون موقع بپزین ولی بهتره ۱ ساعت بزارین یخچال سایز قالب من ۱۵ بود فر گازی ۱۸۰ درجه زمان پخت تقریبا ۵۰ دقیقه فر های برقی و تستر ۱۶۰ درجه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😋شکلاتی‌تر از این کیک دیگه وجود نداره🥹😍 حالا چی لازم داریم؟! آرد ۲۷۵ گرم تخم‌مرغ ۵عدد آبجوش ۱۵۰گرم پودر‌کاکائو ۶۰گرم شکر ۲۵۰ گرم وانیل ۱ قاشق‌چای‌خوری بکینگ‌پودر ۳ قاشق چای‌خوری شیر ۱۶۰گرم سرکه ۲ قاشق غذا‌خوری روغن ۱۸۰ گرم خامه قنادی ۵۰۰ گرم پودرکاکائو (برای خامه)۲ قاشق غذاخوری برای مرطوب کردن هم از شیرکاکائو استفاده کنید. نکات:🎂 ۱-آبجوش را کم کم به پودر کاکائو اضافه میکنیم و میذاریم از دما بیفته بعد به موادمون اضافه میکنیم. ۲-تخم‌مرغ ها را حتما ۵ دقیقه بزنید. ۳-قبل از اینکه کیک‌تون را داخل فر بذارید با لیسک روی مواد حالت دورانی بزنید تا کیکتون گنبدی شکل نشه. ۴-این کیک خیلی لطیفه باید خیلی با ملایم و آروم برش بزنید و جابه جا کنید واگرنه امکان داره کیک بشکنه. ۶- درنهایت هم هر جوری که دوست دارید میتونید تزیینش کنید. نوش جان❤️ 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛