eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
18.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥐🍒🥐🍒🥐 یه نون با طعم خیلی شیک که برای پذیرایی هم عالیه ، با میوه های دیگه مثل شاتوت، توت سیاه، توت فرنگی ، بلوبری، … هم میتونید درست کنید مواد لازم آرد فانتزی یا آرد نول قوی ۲۰۰ گرم شیر پرچرب ۷۰-۸۰ گرم تخم مرغ یک عدد ۴۰-۴۵ گرمی مخمر فوری۳-۴ گرم نمک ۳ گرم شکر ۲۰ گرم کره ۳۰ گرم آلبالو + کمی شکر+ خیلی کم نشاسته ذرت+ چند قاشق اب برای سس ✅خمیرگیری و استراحتها طبق فیلم، دمای فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۶-۱۸ دقیقه ‼️نکات -میتونید رومال تخم مرغ + شیر بزنید. -حتما داخل خمیرهارو خوب گود کنید چون ممکنه خیلی پف کنن. -من از کرمفیل شیر استفاده کردم که میتونید از لوازم قنادیا بخرید یا خودتون درست کنید. - نشاسته ذرت داخل آلبالو رو زیاد نزنید خیلی کم فقط برای اینکه یا حالت سس مانند و غلیظ به آلبالو ها بده🍒 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ، ۸ عدد زردآلو( ترجیحا پخته)، ۳ ق‌غ زرشک، ۱۰ عدد آلو، ۱ عدد پیازبزرگ، ۱ لیوان آب گرم، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان، دارچین ۲ ق‌چ، ۳ ق‌غ شکر، ۱ ق‌م سیر له شده 🥘مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه طعم‌دار و سرخ کن تا طلایی بشه. 🥘زردآلوها و زرشک خیسونده رو با نصف لیوان آب‌گرم تو غذاساز مخلوط کن تا سس رقیق بدست بیاد. 🥘مرغ رو بردار و پیاز رو تو همون تابه مرغ سرخ کن طلایی بشه. نمک و فلفل و زردچوبه بهش بزن. 🥘سیر له شده رو به پیاز اضافه و ۱ دقیقه تفت بده تا عطرش نپره. 🥘آلوهارو بشور و بریز تو پیاز تا کمی تفت بگیره. 🥘شکر به آلو اضافه کن کاراملی بشه. ( میزان شکر رو متناسب با سلیقه، کم، زیاد و یا حتی حذف کن) 🥘سس رو به پیاز و آلو اضافه و کمی دوباره آب بریز و بذار جوش بخوره. 🥘دارچین برای خوش عطر شدن به سس اضافه کن. 🥘مواد رو به مرغ اضافه و بذار با شعله کم بپزه. آخرای پخت ، در قابلمه رو کج کن تا به روغن بیوفته. #پ.ن:ملس درست کردم عالی شد. پس شکر میزانش با خودتون. #پ.ن: کمی تند و فلفلی کردم که ترکیب طعم تند و ملس عالی بود. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای مجلسی و خوشمزه😋‌ این بار بجای زرشک، آلبالو رو اینجوری‌بریز توی ته چین که رنگش رو عوض نکنه 👇🏻‌ 🎗️مواد ته چین : ‌برنج : ۴ پیمانه پلوپزی‌ تخم مرغ : ۱ عدد کامل و سه تا زرده‌ ماست سفت شیرین : ۱ لیوان‌ زعفران غلیظ : ۴،۵ قاشق‌ پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخوری‌ گلاب : ۲ قاشق غذاخوری‌ نمک و فلفل : ۱/۴ قاشق چایخوری‌ 🎗️مواد میانی : ‌ پیاز درشت : ۱ عدد‌ مرغ بدون استخوان : ۴۰۰ - ۵۰۰ گرم (من سه تا سینه استفاده کردم)‌ سیر : ۱،۲ حبه یا پودر سیر‌ نمک و فلفل و زردچوبه : ۱/۲ قاشق چایخوری‌ زعفران غلیظ : ۲،۳ قاشق ‌ آلبالو : ۲۰۰ گرم‌ شکر : ۲ قاشق غذاخوری (شما بچشین اگه شیرین دوست دارین)‌ 🎗️برای تزیین: زرشک خشک : ۴ قاشق غذاخوری‌ کره : ۵۰ گرم‌ زعفران غلیظ : ۱ قاشق‌ خلال پسته یا بادام یا هردو : ۲ قاشق‌ ❗️برای دم دادن حتما دمکنی استفاده کنین. اول دما متوسط رو با بالا و بعد حرارت رو کم کنین. وقتی حاضر شد درش رو بردارین و بذارین بخارش خارج شه و توی دیس برگردونین‌ ❗️مواد میانی هر چیزی که دوست دارین می تونه باشه. مرغ. گوشت. بادمجون. قلقلی و …‌ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به کسانی که تو خونه فلافل درست میکنن میگم که 👇 اگه میخوای طعم ساندویچت رو خاص تر کنی این سس شناخته ترین سس برای فلافله😋 🔴 مواد لازم پودر انبه - ۲ قاشق سوپ خوری آب _ ۶ قاشق سوپ خوری پودر انبه رو با آب مخلوط میکنیم کاملا که حل شد ۲۴ ساعت در یخچال استراحت میدیم. بعد از ۲۴ ساعت گلپر _ ۱/۴ ق سوپ خوری شکر _ ۱ ق چای خوری نمک _ نصف ق چایخوری زنجبیل ۱/۴ ق چایخوری فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم سرکه سفید _ نصف ق سوپ خوری همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا وقتی که به غلظت مورد نظر برسیم و وقتی از وسط سس لیسک رو رد میکنیم دو طرف خیلی آروم بهم برسن یعنی موار شل نباشه ( تو فیلم مشخصه ) سس رو داخل کاسه میریزیم تا خنک شه بعد با ۵ ق سوپ خوری مایونز ۵ ق سوپ خوری سس خردل و ۳ ق سوپ خوری سس کچاپ مخلوط میکنیم .میزان سس هارو میتونید بیشتر یا کمتر کنید ولی اگه میخوایید طعم سس انبه ای که درست کردید غالب باشه میزان سس هارو نصف کنید بریزید و اگه میخوایید ملایم تر باشه میزان سس هارو بیشتر کنید. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 یه توپک فوق العاده خوشمزه س که طعمش شبیه تافی شکلاتیه 😍 مواد لازم : شیرعسلی نصف قوطی پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه ۱ پاکت کره ۳۰ گرم شکلات سفید به مقدار لازم همه مواد را با هم ترکیب میکنیم میزاریم روی حرارت مدام هم‌ میزنیم تا به غلظت برسه ، غلظت مواد باید به حدی برسه که وقتی با لیسک به کف تابه میکشیم مواد به هم نرسه .میزاریم کرم از حرارت بیوفته میریزیم تو کیسه یا ظرف دربسته میزاریم ۴ تا ۵ ساعت یخچال استراحت کنه . بعد طبق ویدئو از کرم اندازه گردو برمیداریم و با دست بازش میکنیم و یه بیسکوییت اورئو میزاریم وسطش و گردش میکنیم. توپک ها را میزنیم توی شکلات و با پودر بیسکوییت تزئینش میکنیم 🩷 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای ارزان،خوشمزه وسریع😋😍 🤤 خوراک کدو 🤤 🔴 مواد لازم : کدو : 1 کیلو گوجه فرنگی : 3 عدد بامیه : 250 گرم پیاز : 1عدد رب گوجه فرنگی : 2قاشق غذاخوری پودر پاپریکا : 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه وپودر لیمو :1 قاشق چایخوری نمک وآبجوش 🔴 طرز تهیه : کدوها روپوست کنده ، ورقه می کنیم وسرخ میکنیم پیاز وگوجه نگینی همراه زردچوبه تفت میدیم کدوها رو روی گوجه وپیاز میریزیم بامیه نیم پزشده رواضافه میکنیم( من بامیه رو با گوجه رنده شده نیم پزکردم) درصورت تمایل سیر اضافه میکنیم رب گوجه وفلفل سیاه وپاپریکا وپودر لیمو(من نداشتم) همراه آب جوش مخلوط وبه موادمون اضافه میکنیم یک ساعت زمان میدیم تا جابیافته 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماکارونی با قلقلی مرغ😍😋 مواد لازم: ران و ساق مرغ بدون استخون🍗 ۵ عدد پیاز 🧅۱ عدد آرد سوخاری🍘 ۱/۲ پیمانه نمک🧂، فلفل سیاه🌶، زردچوبه، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄 اسپاگتی🍝 ۱ بسته (من از نازکترین مدل اسپاگتی استفاده میکنم) رب گوجه فرنگی🥫 ۴ قاشق غذاخوری سر پر 🔴نکته مهم: 🔺حتما برای قلقلی ها از ران مرغ و ساق مرغ استفاده کنین با سینه مرغ اون طعمی که میگم رو نخواهین داشت! 🔺ترجیحا از اسپاگتی نازک استفاده کنین و اونو زیاد نپزین که له بشه یکم زنده باشه خوشمزه تر میشه. 🔺تو استفاده از رب دست و دل باز باشین رب خیلی خوشمزش میکنه. 🔺توی آب جوش حتما زردچوبه بریزین خیلی خوشرنگ و خوشمزه میکنه اسپاگتی رو. 🔺قبل از اینکه تهدیگ رو بچینین توی تابه قبلش نمک و زردچوبه رو حتما بزنین و ۵ دقیقه اول با حرارت بذارین بپزه و بعد حرارت رو کم کنین و ببینین نتیجه جی میشه. 🔺مواد رو با هم ترکیب کنین قبل اینکه تو قابلمه بریزین اینجوری ماکارونی خیلی خوشمزه تری دارین که همه طعم ها با هم ترکیب شده و خوشرنگتره. 🔺کوفته قلقلی هارپ اول با حرارت بالا و سپس با حرارت ملایم سرخ کنین که آب نندازن و آبدار و لذیذ بمونن. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هویج و گردو،بدون فر😍😋 مواد لازم: آرد🥡 ۲ لیوان گردو خرد شده نصف ل هویج 🥕۲ عدد متوسط تخم مرغ🥚 ۴ عدد شکر🍚 ۱ ل دارچین🪵 ۱ ق چ کمی وانیل🌸 شیر🥛 نصف ل روغن مایع🥃 نصف ل بیکینگ پودر🥄 ۲ ق م نکات: گردو رو با یک قاشق آرد مخلوط کنید هویج رو با رنده متوسط رنده کنید این کیک رو داخل فر هم میتونید بپزید با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه. برای پخت توی قابلمه میگن اول قابلمه رو بذارید خوب داغ بشه بعد قالب کیک رو داخلش بذارید اما من چون دوبار تاحالا دستمو سوزوندم و ردشونم مونده دیگه از این ریسکا نمیکنم و ترجیح میدم کیکم خرابشه تا اینکه بخواد دوباره دستم بسوزه پس چیکار میکنم؟ وقتی قالب رو داخل قابلمه میذارم پنج شش دقیقه اول شعله رو زیاد میکنم بعد که قابلمه خوب داغ شد زیرش رو کم میکنم شعله هم متوسط میذارم بعد از ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در قابلمه رو باز میکنم و با سیخ چوبی کیک رو تست میکنم اگر چیزی به سیخ نچسبه یعنی کیک پخته‌اس. داخل قالب یک رینگ یا توری بذارید تا قالب از کف قابلمه بالاتر باشه. روی درب قابلمه فویل بذارید اینجوری روی کیکتون هم طلایی میشه 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک قفقازی های زیادی رو تست کردم و این رسپی بهترینشه😍😍😋 خوراک قفقازی یه خوراک محبوب ملل هست و هر کس یه جوری درستش میکنه ولی به نظرم اینجوری از همش خوشمزه تره مواد لازم لوبیاسبز بادمجان کدوسبز هویج سینه مرغ(هر حور دوست دارین مرینیت کنید) قارچ ماست چکیده موسیردار ماست پرچرب مایونز گردو خرد شده جعفری خرد شده پیاز سرخ شده(من فراموش کردم بزنم ولی یادتون نره) نمک وفلفل و پودرسیر سیب زمینی پوره سیر 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا:مک اند چیز😍😋 مواد لازم پنیر چدار ۱۸۰ گرم🧀 پنیر گودای دودی ۴۰ گرم🧀 کره ۶۰ گرم🧈 آرد ۶۰ گرم🥡 شیر ۷۰۰ ‌سی‌سی🥛 خردل ۱ ق.غ🥄 نمک و فلفل به میزان لازم🧂🌶 پاستا ۳۵۰ گرم🍝 پنیر پیتزا و پودر پانکو به مقدار نیاز🍘🧀 . اصولا برای این غذا چند مدل پنیر استفاده میشه ولی ما بعضی‌هاش رو توی ایران نداریم. نوع پنیر چداری که استفاده میشه شارپ چدار هست که توی ویدئو میبینید. ترجیحا از پنیر طبیعی استفاده کنید نه از پنیر ورقه‌ای! نوع پاستایی که استفاده میشه ماکارونی البو هست ولی از پاستاهایی با فرم مشابه هم میتونین استفاده کنین. اگر نمیخواید بذارید داخل فر،پاستا رو به اندازه‌ای که روی جعبه نوشته بپزید اگر داخل فر میذارید پاستا رو ۳ دقیقه زودتر از نوشته روی بسته آبکش کنید. دمای فر ۱۸۰ درجه و مدت ۱۵ دقیقه 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوبیده ی مرغ😍😋 مواد لازم: مرغ چرخ شده🍗 (ران و سینه یا سینه) ۵۰۰ گرم پیاز رنده شده آب گرفته 🧅۲ عدد فلفل دلمه ای🫑 ۱ عدد کره 🧈۳۰ گرم(یک قاشق) سیر رنده شده🧄 ۲ حبه آرد ذرت 🌽۲ قاشق غ خ زعفران غلیظ💛 ۳ قاشق غ خ نمک🧂،فلفل سیاه🌶،زردچوبه روغن برای سرخ کردن🥃 همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم،خوب ورز میدیم،در پلاستیک فریزر میریزیم و تخت می کنیم،با چاقو یا کاردک به تکه های مساوی تقسیم می کنیم و پلاستیک رو در سینی در فریزر به مدت ۲ ساعت قرار میدیم تا ببنده پس از این مدت میتونید قطعات کوبیده رو در روغن داغ سرخ یا به مدت ۱ ماه در فریزر نگهداری کنید. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛