eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍋 🍋خنک‌ترین و دلچسب‌ترین دسر تابستونی چیا لازم داریم… شکر ۱ پیمونه خامه صبحانه ۱۰۰ گرم اب لیمو ترش ۲ ق غ زست لیمو ۲ ق چ شیر ۳ پیمونه نشاسته ذرت ۳ ق غ وانیل ۱/۳ ق چ ژلاتین ۲ ق غ آب ۱/۲ پیمونه شکر و نشاسته ذرت رو با یه مقدار شیر مخلوط کنین تا گوله نشه. بعد مابقی شیر رو اضافه کنین و بذارین رو حرارت ملایم مدام هم بزنین تا ی مقدار غلیظ شه. خامه صبحانه رو با ۲ ق غ دسر ترکیب کنین تا هم دما بشن بعد خامه و‌ وانیل رو اضافه کنین. چند ثانیه هم بزنین ها ترکیب شن. بعد از روی حرارت بردارین پودر ژلاتین رو با آب مخلوط و بذارین روی بخار آب تا شفاف بشه. حالا آب لیموترش تازه و زست لیمو رو اضافه کنین و در آخر ژلاتین ، هم بزنین تا یکدست شه برای خوش رنگ شدنش میتونین چند قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنین و بعد بریزین تو قالب چرب شده و بذارین یخچال به مدت ۴ ساعت. بعد به دلخواه میتونین مثل من روش ژله موهیتو بریزین و … تامام 🦦 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍋 🍋خنک‌ترین و دلچسب‌ترین دسر تابستونی چیا لازم داریم… شکر ۱ پیمونه خامه صبحانه ۱۰۰ گرم اب لیمو ترش ۲ ق غ زست لیمو ۲ ق چ شیر ۳ پیمونه نشاسته ذرت ۳ ق غ وانیل ۱/۳ ق چ ژلاتین ۲ ق غ آب ۱/۲ پیمونه شکر و نشاسته ذرت رو با یه مقدار شیر مخلوط کنین تا گوله نشه. بعد مابقی شیر رو اضافه کنین و بذارین رو حرارت ملایم مدام هم بزنین تا ی مقدار غلیظ شه. خامه صبحانه رو با ۲ ق غ دسر ترکیب کنین تا هم دما بشن بعد خامه و‌ وانیل رو اضافه کنین. چند ثانیه هم بزنین ها ترکیب شن. بعد از روی حرارت بردارین پودر ژلاتین رو با آب مخلوط و بذارین روی بخار آب تا شفاف بشه. حالا آب لیموترش تازه و زست لیمو رو اضافه کنین و در آخر ژلاتین ، هم بزنین تا یکدست شه برای خوش رنگ شدنش میتونین چند قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنین و بعد بریزین تو قالب چرب شده و بذارین یخچال به مدت ۴ ساعت. بعد به دلخواه میتونین مثل من روش ژله موهیتو بریزین و … تامام 🦦 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پیتزا👈شیر هم دمای محیط 3/4 لیوان، آب ولرم 1/4 لیوان، روغن زیتون نصف لیوان، مخمر ۱ق غ، شکر ۱ق غ، نمک ۱ق چ، آرد حدود ۳ لیوان کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیف به دست بیاد🙌 مواد تاپینگ👈گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم، پیاز درشت ۱عدد، نمک، زردچوبه، پاپریکا، فلفل سیاه، جوز هندی 👈روغن زیتون ۳ق غ، شکر ۱ق غ، سرکه ۲ق غ، رب ۲ق غ، نمک ۱ق چ، جوز هندی نصف ا عدد مواد و مخلوط و ۵ دقیقه روی حرارت تف بدید👌 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه ی پست قبلی آموزش 🍗🍄 اگر دوست داری یه کالباس با کیفیت درست کنی نکات مهمی که در کلیپ گفتم و نکاتی که در پایین نوشتم رو رعایت کن 🥰 نکات مهم 👇 🔺️پوره یخ رو با خرد کن درست کنید یا با گوشتکوب کاملا له کنید 🔺️مرغ رو حتما نیمه منجمد استفاده کنید 🔺️آب سبزیجاتی مثل قارچ و هویج رو کامل بگیرید 🔺️تمام ادویه ها و مواد پودری قبل از استفاده الک شود 🔺️دور گیری غذاساز و زیرو رو کردن خمیر حین کار یادتون نره 🔺️دمای فر ۱۱۰ تا ۱۲۰ و زمان پخت ۲ تا ۲/۵ ساعت ب ای این قالب کافیه 🔺️در روش بخار پز ۲/۵ تا ۳ ساعت زمان پخت بدید 🔺️اگر دماسنج ندارید از همین سایز قالب و از زمان گفته شده برای پخت استفاده کنید 🔺️قالب هر چی بزرگتر بشه ندت رمان پخو بالا میره 🔺️بعد از پخت بعد از گذشت نیم ساعت که از داغی افتاد سلفون میچ کنید 🔺️و ۲۴ ساعت استراحت و بعد برش بدید 🔺️کالباس بهتره تازه و به اندازه مصرف درست کنید و تا ۳ روز داخل یخچال ماندگاری داره 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اونایی که سرکه اذیتشون میکنه ببینن😋 یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین ترشیاس👌 مواد لازم: قارچ نیم کیلو سرکه یک لیوان آب پنج لیوان فلفل تند ۴عدد سیر ده حبه سبزی معطر ترخون و نعنا نکته ها: سرکه نمک و آب به جوش بیاد و بذارید کاملا خنک بشه سرد سرد تمامی مواد بشورید و بذارید کاملا خشک بشه بعد تو ظرف مورد نظر لایه به لایه موادو بریزید کل ظرف با آب و سرکه خنک شده پر پر کنید بعد ی هفته آمادس 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه اش یه کم شبیه آش دوغه🥣 ‌میگن خواستگاه این سوپ روستای یایلالار ترکیه اس و این سوپ رو با ماست های محلی خودشون درست میکردن🍶 که دیگه اسمش رو گذاشتن یایلا چورباسی🤤 ببین تخم مرغ فقط غلیظش میکنه، اصلا مزه اش رو نمیفهمی🥚 اگر درست هم بزنی و اگر از اول آب گرم نریزی قشنگ کارش رو میکنه. ‌میتونی نه تخم مرغ بزنی، نه آرد، خود پاستا یا برنج آشی هم بهش لعاب میده، من اصلِش رو درست کردم که ببینی، انصافا هم خوشمزه اس👩🏻‍🍳 ‌ماستت اگر ماست موسیر باشه خوشمزه تر میشه ماست رو هم پرچرب و یا چکیده بزن خودشون نعنا رو با کره محلی تفت میدن، 🧈🍃 اما من گفتم مراسم یه کم سلامت تر باشه، راستی این مقداری که نوشتم، قشنگ ۶ تا ۸ نفره هست🫶🏻 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ته بطری نوشابه‌هات درست کن 😮😉 دیگه آسون تر از این نداریم 🥮👇🏼 مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ پیمانه وانیل ۱/۲ ق‌چ شیر ۱/۵ پیمانه روغن ۱ پیمانه آرد ۳/۵ پیمانه بکینگ پودر ۱/۲ ق‌م پودر کاکائو ۱ ق‌غ در نصف فنجان شیر حل کنید تخم مرغ، شکر و وانیل رو خوب با هم مخلوط و هم بزنید تا کرم رنگ بشه بعد روغن و شیر رو اضافه و با هم مخلوط کنید، حالا آرد و ب‌پ رو با هم ترکیب و الک و به مواد اضافه کنید مواد رو به صورت دورانی فولد کنید اینجا مواد رو ۲ قسمت کنید و به یه قسمت پودر کاکائو حل شده در شیر رو اضافه و هم بزنید از اینجا به بعدم که دیگه کامل مثل فیلم برید جلو 🍰✌🏼 ✅ کف قالب رو با کره یا روغن چرب کنید و اگه تونستین کاغذ روغنی هم بذارید 🥧 ✅ قالب رو تا نصفه بیشتر پر نکنید که جا برای پف داشته باشه 🍰 ✅ دمای فر برقی استاندارد ۱۶۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه ⏱️ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین و سالم ترین نوشیدنی همینه،بدون شکر درست میشه و برای همه مناسبه،مخصوصا خانما👌 🍷 معجزه گر 👇مواد لازم: 🍷شربت چای ترش 2 پیمانه 🍋لیمو ترش 2 عدد 🍊پرتقال 2 عدد 🫐مویز 1 پیمانه 🍯عسل 2 ق غ 🍶آب 1 پیمانه 👇طرز تهیه: مویز و با نصف پیمانه آب به مدت نیم ساعت خیس کنید. پوست پرتقال و لیمو ترش و بگیرید و هسته هاش و جدا کنید. تو مخلوط کن مویزی که خیس کردین و به همراه پرتقال و لیموترشی که خرد کردین و چای ترش و اب و عسل بریزین و میکس کنید. از صافی رد کنید و تمام👌 ✅از صافی که رد کردم پوره ی پرتقال و مویز و لیمو ترش فوق العاده خوشمزه شده بود.یه قاشق رب انار بهش اضافه کردم که قشنگ یه ترشک خوشمزه شد.حتما امتحان کنید. نوش جونتون😍 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک با ماندگاری بالا 😍 اصولا کیکهای ساده ماندگاری بیشتری دارن بخصوص این کیک که داخلش از ماست وشیر هم استفاده نشده . بسیار سبک و لطیفه که مناسب برای چاشت بچه هاست 👍 مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد شکر : ۱۳٠ گرم وانیل: نصف ق چ روغن مایع: ۹۵ گرم آرد: ۱۶۰ گرم بکینگ پودر: یک و یک چهارم ق چ ❌دمای : ۱۷۰ درجه گازی یا ۱۶۰ برقی مدت حدودا ۲۵ دقیقه برای کاپ کیک و‌۴۵ دقیقه برای کیک بزرگ کیکی سبک و‌ عالیه اگه خواستین تو یک قالب بزرگ بپزید قالب گرد ۲۲ سانت یا لوف ۱۰*۲۵ مناسبه برای من حدودا ۱۶ عدد بزرگ داد ✋ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه 😍 مواد لازم: هات داگ یه دونه(از ژامبونم میتونید استفاده کنید) فلفل دلمه ای یه دونه پنیرپیتزا ۱۵۰گرم مواد لازم برای مایه پیراشکی: ماست یک لیوان تخم مرغ یه دونه آرد یکونیم لیوان نمک. فلفل سیاه.آویشن بکینگ پودر دو ق.چ مواد پیراشکی کاملا سلیقه ایه ما از هات داگو فلفل دلمه استفاده کردیم که میتونید به این ترکیب چیزای دیگه هم اضافه کنید مثل ذرت.پیازچه.به جای هات داگ تخم مرغ آبپز یا مرغ پخته و ریش شده👌 موادتونو که آماده کردین مایه پیراشکی تونو درست کنید با مخلوط کردن ماستو تخم مرغ شروع کنید یه دست که شد نمکو ادویه بزنید بعد آردو بکینگ پودر خوب باهم مخلوط کنید تا خمیری شکل بشه نباید شل باشه.بعد مواد پیراشکی تونو اضافه کنیدو باهاش مخلوط کنید.نیازی به استراحتم نداره تو قیف یا زیپ کیپ بریزید سر قیفو ببرید و تو روغن داغ با حرارت متوسط دو طرفشونو سرخ کنید(با قاشقم میتونید داخل تابه بریزید) توپکی هم میتونید درست کنید ولی باید تو روغن زیاد بصورت شناور باشن😍 جذب روغنشم کمه نگران نباشید😉 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارمین آیتم آموزشی فیلینگ 😍 انگار داری بستنی زعفرونی میخوری 🤤 یه بار به عنوان فیلینگ بذار وسط کیکت دیونه اش میشی 😍 مواد لازم: تخم مرغ ۱ عدد شکر ۷۵ گرم شیر ۱‌ پیمانه نشاسته ذرت ۵۰گرم وانیل نصف قاشق چای خوری زعفران به مقدار لازم گلاب ۱/۴پیمانه این رو هم به عنوان فیلینگ‌ کیک‌ و‌ دسر و موچی‌ و‌….میتونید استفاده کنید و هم اینکه ژلاتین بزنید و به عنوان دسر قالبی میل کنید 🥰😋 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ مدل فوری و آسون که جون میده برای تولد و مهمونی و جشن 🥰 مواد لازم : ۱۰ مدل برای ۱۰ نفر: کره ۲۰۰ گرم آرد گندم ۴ ق غ شیر ۲/۵ لیوان (پودر ژلاتین ۱ ق غ با ۲ ق غ آب مخلوطش کنید ) شکر ۴ ق غ( بسته به دائقه تون میتونید بیشتر بریزید ) وانیل ۱/۴ق خامه ۶ ق ✅برای کرم کاکائویی: ۱ ق پودر کاکائو یا چند تیکه شکلات ✅برای کرم صورتی : ۲ الی ۳ ق غ ژله قرمز ✅برای زعفرونی : زعفران ✅برای نسکافه ای :یک بسته نسکافه فوری ✅برای سفیدم که هیچی نمیخواد اضافه کنید ژله آورا: یک بسته+۱ لیوان آبجوش+نصف لیوان آب سرد ژله آلبالو : ۲ بسته+۲ لیوان آبجوش+۱لیوان آب سرد بیسکویت پتی بور نصف بسته بیسکویت کرم دار شکلاتی نصف بسته کیک نصف بسته میوه هم به دلخواه من از توت فرنگی و موز و گیلاس استفاده کردم 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپوت زردآلو مخصوص این فصل درست کنید تو فصل زمستون از خوردنش لذت ببرید حتما ذخیره کن که به دردت میخوره 😍👌😋 این روش رو میشه واسه انواع میوه استفاده کرد فقط مقدار شیرینیش بستگی به نوع میوه و سلیقه ی خودتون داره مثلا اگر میوه ای خیلی شیرین بود میتونید چند قاشق شکرشو کمتر بریزید اگر ترش بود میتونید شکرشو بیشتر بریزید،😋👌 من به ازای هر شیشه ده قاشق شکر ریختم اگر شیشه یک کیلویی بود پنج قاشق اگر دوست داشتید شیرین تر باشه بیشتر شکر بریزید و رو شو با آب جوش خنک پر کردم حتما داخل قابلمه آب سرد بریزید بعد از بیست دقیقه که جوشید برگردونید و بزارید ۲۴ ساعت بمونه بعد هم بزارید داخل یخچال خنک بشه با این روش شیشه ها پلمپ میشن و میتونید داخل کابینت هم نگه داری کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: یک عدد سیب بزرگ یک عدد تخم مرغ سه قاشق شکر یک سوم لیوان شیر نوک قاشق چایخوری وانیل یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری نمک یک لیوان ارد کمی شکر و دارچین در آخر ✅️طرز تهیه: سیب رو رنده کرده و کنار میذارم تخم مرغ و شیر و شکر رو مخلوط کرده و هم میزنیم وانیل بکینگ پودر و نمک رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم در آخر ارد رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم و سیب رنده شده رو اضافه میکنیم اگر مایه سفت بود شیر اگر شل بود ارد اضافه کنید داخل یه ظرف کوچک روغن میریزیم و از مواد با یک ملاقه کوچک داخل روغن میریزیم و سرخ میکنیم در آخر در مخلوط شکر و دارچین میغلطونیم نوش جونتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: یک عدد سیب بزرگ یک عدد تخم مرغ سه قاشق شکر یک سوم لیوان شیر نوک قاشق چایخوری وانیل یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری نمک یک لیوان ارد کمی شکر و دارچین در آخر ✅️طرز تهیه: سیب رو رنده کرده و کنار میذارم تخم مرغ و شیر و شکر رو مخلوط کرده و هم میزنیم وانیل بکینگ پودر و نمک رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم در آخر ارد رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم و سیب رنده شده رو اضافه میکنیم اگر مایه سفت بود شیر اگر شل بود ارد اضافه کنید داخل یه ظرف کوچک روغن میریزیم و از مواد با یک ملاقه کوچک داخل روغن میریزیم و سرخ میکنیم در آخر در مخلوط شکر و دارچین میغلطونیم نوش جونتون 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر این غذای ترکی 🇹🇷خوشمزه رو امتحان نکنید ضرر کردین 😍…😍😋 ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی ( فیله باشه خوشمزه تر میشه ) دوعدد پیاز متوسط دو عدد فلفل قرمز ترکی دوعدد فلفل سبز شیرین .. دو عدد گوجه متوسط چند حبه سیر له شده ادویه ها شامل ( ادویه گوشت میکس ترکیه ای ، پولبیبر ، پاپریکا و نمک ) روغن زیتون .. مراحل کار.. ۱- تمام سیزیجات رو نگینی خورد کرده.. ۳- گوشت رو داخل ظرف سفالی یا ظرف فر ریخته ..همه سبزیجات وادویه ها رو بهش اضافه کرد همراه با کمی روغن زیتون خوب باهم مخلوط کنید.. نکته: بهتره از ظرف های سفالی استفاده بشه چون طعم ومزه بهتری خواهد داشت ۴- روش رو با کاغذ روغنی والومینیوم بپوشونید … ۵- در فر ۲۰۰ درجه مدت زمان پخت بستگی به فر و نوع گوشتی که استفاده میکنید داره نکته: چون گوجه وپیاز اب میندازه نیازی به اضافه کردن اب نیست 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مافین پنیر خامه ای😍😋 مواد لازم برای 12 عدد مافین و هشت عدد مینی لوف: ~کرم پنیری مغزی: 200 گرم پنیر خامه ای بدون نمک 2 قاشق غذاخوری شکر یا پودر قند 1 بسته وانیل شکری یا ۱/۴ ق چ وانیل مایع ~برای خمیر مافین: 2 عدد تخم مرغ شکر قهوه ای 170 گرم یا شکر سفید ۱۵۰گ بهمراه ۲۰گ ملاس 100 میلی لیتر روغن مایع 200 گرم خامه ترش ،باتر میلک یا ماست یونانی 200 گرم آرد گندم سه صفر یک ق غ بیکینگ پودر پودر کاکائو20گ 1 پینچ نمک 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊😍😋 مواد لازم گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده دو عدد یکی واسه خورشت یکی واسه گوشت نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و زردچوبه و پودر زیره به مقدار لازم رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری رب انار ملس دو قاشق غذاخوری روغن به مقدار لازم آب سه لیوان حتما گوشتو استراحت بدید تا مزه ها به خورد هم برن با حرارت ملایم بپزید تا جا بیوفته و روغن بندازه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ۳ سوته😍😋 مواد لازم: بیسکویئیت اورئو 🍪۳ بسته (مشابه ایرانی داره ارزون تره) شیر🥛 ۱ لیوان بکینگ پودر🥄 نصف ق چ ابتدا بیسکوییت،شیر و بکینگ پودراضافه میکنیم و میکس میکنیم ، داخل ظرف پیرکس (ظرف نشکن) میریزیم تو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه کیک بپزه بافت کیک شبیه کیک برونی حجیم هست،کیک رو میذاریم خنک بشه. برای روی کیک خامه شکلاتی درست میکنیم. خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکلات تلخ ۱۰۰ گرم شکلات روی بخار اب بن ماری میکنیم(داخل کاسه میریزیم بعد روی بخار اب ذوب میکنیم)شکلات از داغی افتاد بهش خامه صبحانه اضافه میکنیم با همزن میزنیم تا فرم بگیره بعد میریزم روی کیک از دما افتاده و میزاریم یخچال تا خنک بشه روی‌کیک رو با پودر کاکائو تزئین میکنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی😍😋 کالباس رو خودت درست کن و دیگه از بیرون نخر 😍 سینه مرغ ۸۰۰ گرم هویج دو عدد فلفل دلمه یک عدد قارچ ۵ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه چوب دارچین ۱ عدد پودر ژلاتین ۳ قاشق غ خ هویج های که با مرغ آبپز کردیم رو حتما دور بریزید و هویج دوباره آبپز کنید برای مخلوط کردن با مرغ🌱 مواد کالباس نباید خیلی شل باشه پس آب مرغ زیاد نریزید🍀 چون مواد نگهدارنده نداره باید زود خورده بشه🌱 ادویه ها برای مرغ و کالباس : ادویه دودی ، زرد چوبه ، پولبیبر، پودر سیر فراوان، پودر آویشن ، گلپر، کاری ، نمک ، فلفل سیاه و قرمز 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: پودر عناب یک لیوان (میتونید آماده از عطاری ها تهیه کنید یا عناب ببرید بیرون با هسته براتون آسیاب کنن با آسیاب خونگی اگر خواستید آسیاب کنید هسته رو جدا کنید که به دستگاه فشار نیاد، پودر ژلاتین نصف ق چ، آب یک چهارم پیمانه ✅ ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید و بعد روی بخار کتری بزارید تا ژلاتین حل بشه بعد از آب و ژلاتین کم کم به مواد خشک (پودر عناب) اضافه کنید و با دست به خورد خمیر بدین وقتی خمیر جمع شد بین دوتا نایلون پهن کنید به قطر نیم سانت یا توی قالب های مخصوص قند و یا قالب های سیلیکونی بریزید یا مثل من با کاردک برش بدین برای راحتی کار مقداری آب اسپری کنید روی کاردک بزارید توی دمای محیط سه الی چهار روز بزارید خشک بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿 مواد لازم🔽 سینه مرغ ۲ تا ۳ عدد نمک به میزان لازم پاپریکا ساده ۱ قاشق چایخوری پودر سیر یک دوم قاشق چایخوری پودر پیاز یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری سیر رنده شده ۲ حبه روغن ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری بادمجان ۲ عدد با پوست اسلایس اریب شده نمک ۱ قاشق چایخوری روغن ۲ تا ۳ قاشق پیاز نگینی خردشده ۱ عدد سیر ۲ تا ۳ حبه سبزیجات : ریحان ۳۰۰ گرم – گشنیز ۱۰۰ گرم – نعنا ۵۰ گرم – جعفری ۱۰۰ گرم آب مرغ ۲ لیوان آب لیموترش تازه ۲ تا ۳ قاشق یا آب غوره خانگی گوجه سبز یا قرمز ۱۰ عدد نوش جونتون 🤗♥️ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒دوست روسم یادم داده، شیشه ای و‌گرد:🍒 دونه‌ی گیلاس ها رو در میاریم و داخل شهد به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم و شعله رو خاموش میکنیم و میذاریم ۱۰-۱۲ ساعت استراحت کنه بعد از گذشت تایم لازم دوباره میذاریم به مدت ۱۵ دقیقه بپزه یه قاشق ابلیمو و یه پینج نمک هم اضافه میکنیم و قل اخر رو که زد شعله ر‌و خاموش میکنیم با این روش پخت دیگه گیلاسهاتون له نمیشن و گرد و زیبا و شیشه ای میشن مواد لازم شهد: دو پیمانه شکر یک پیمانه آب نمک و‌ آبلیمو در اخر پخت اضافه شود 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عشقااااا😍😍قول میدم این حلوا رو بخورید دیگه با هیچ روشی درستش نمیکنید😋😋😋کیا حلوا دوست دارن✌ مواد لازم برای شهد: شکر ۲ لیوان آب ۲/۵ لیوان گلاب نصف لیوان زعفران یک ق چ هل یک ق چ مواد لازم برای حلوا: آرد گندم ۲ لیوان آرد نخودچی ۱ لیوان روغن ۱/۵ لیوان کره ۲۰گرم(یک پنجم یه کره صد گرمی) نکته❌اگر اندازه ها رو رعایت کنید و نکات گفته شده در فیلم رورعایت کنید یک حلوای خوق العاده خوشمزه و خوش بافت خواهید داشت❌ نکته دوم❌برای تزئین یه کم شهد بیشتری به حلوا بزنید که راحت از ماسوره خارج بشه(اموزش تزئینش رو تو استوری میذارم و بعدم هایلایت میشه تو نذری ها) ❌ 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛