eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت خلال ⁨ اول ۲ تا پیاز رو سرخ کنید، بعد گوشت قرمز رو توی ابعاد مکعبی ریز بُرش بدید و اضافه کنید. گوشت قرمز: ۸۰ تا ۱۰۰ گرم برای هر نفر. ادویه‌های زیر رو بزنید: زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه زیره سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری . خوب سرخ کنید و آبجوش بریزید تا روی حرارت متوسط، ۹۰ دقیقه بپزه. بعد از ۹۰ دقیقه، خلال بادوم رو با کمی روغن و زعفرون و لیمو عمانی، سه دقیقه تفت بدید و به خورشت اضافه کنید تا یک ساعت دیگه بپزه. بعد از ۱ ساعت، زرشک سیاه (۲ قاشق غذاخوری برای هر نفر) رو اضافه کنید تا ۱۵ دقیقه دیگه بپزه. خورشت خلال آماده‌س. نوش جونتون. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز میخوایم سوسیس بندری درست کنیم اونم به سبک قدیمی و که طعمش نوستالژی و به یاد موندنیه😍 مواد لازم : سوسیس آلمانی : نیم کیلو پیاز درشت : سه عدد رب گوجه : دو قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه فلفل سیاه و قرمز خیار شور پیاز جعفری گوجه طرز تهیه : 🧅🌶️پیازارو خلالی خرد میکنیم توتابه با درب بسته و یکم نمک ۵ دقیقه میذاریم روی حرارت تا پیازا نرم بشن بعدش بهش زردچوبه فلفل سیاه و قرمز اضافه میکنیم و‌تفت میدیم با دو قاشق رب گوجه و‌یه لیوان آب جوش میذاریم تا سس یکم غلیظ بشه 🧅🌶️سوسیس که بهتره آلمانی باشه رو‌اریب خرد میکنیم و سسمون که از داغی افتاد روی سوسیس ها میریزیم و هم میزنیم سلفون میکشیم میذاریم داخل یخچال تا مزه ها به خرد سوسیس ها بره 🧅🌶️بعدش بدون اضافه کردن روغن سه چهار دقیقه ای تفت میدیم و با خیار شور و‌گوجه و پیاز جعفری ساندویچ میکنیم با این روش چون سوسیس ها سرخ نمیشه میتونید تا سه چهار روز داخل یخچال نگهدارین بودن اینکه مزه ش تغییری کنه این خوشمزه ترین و‌نوستالژی ترین سوسیس بندری هست که میتونید تو خونه درست کنید و خوردنش لذت ببرید🤌🏼💚 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دسر خوشمزه هم مقویه هم بسیار آسووون درست میشه ✅مواد لازم: نیم کیلو خرما ۲۵گرم کره بیسکوییت پتی بور پودر هر مغزی که دلتون خواست بهتره که زیر رولت رو هم پودر مغز بریزید تا راحتتر برش بخوره حالا یه چای ناب و ساختن لحظات قشنگش باشماست🥰 . 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ دوغی 😍😋 برای این مرغ دوغی جذاب : مرغ کامل یک عدد🍗/دوغ🥛/کره 🧈 پیاز 🧅/سیر 🧄/زعفرون دم کرده 🍷 آبلیمو🍋 ادویه : پودرسیر ، فلفل سیاه ، نمک🧂 . طرزتهیه : پیازهای حلقه ای رو با ۲۰۰گرم‌ کره تفت میدیم . مرغ رو شسته و خشک میکنیم و زعفرون دم کرده رو به کل مرغ میمالیم . مرغ رو روی پیاز میزاریم و دوباره روش پیاز میچینیم👌🏻 . ادویه هامون رو بهمراه آبلیمو میرزیم ۳حبه سیر رو ریز میکنیم و با زعفرون دم کرده به مواد اضافه میکنیم😍 . به مدت ۲۰دقیقه میزاریم تا بپزه تا مرغ طلایی رنگ بشه . بعد از ۲۰دقیقه مرغ رو داخل قابلمه جدید میزاریم و ۴عدد دوغ کوچیک (به شکلی که سه چهارم مرغ رو در بر بگیره )میریزیم و به مدت یک ساعت میزاریم تا کاملا با دوغ با شعله خیلی کم بپزه 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ماهی یا مرغ؟ وقتی داری برای دل خودت آشپزی می‌کنی چهارچوب ها رو رها کن😊 و نگم برات از طعمش😍😍😍 و اما مقادیر برای چهارنفر 👇👇👇 بک عدد جوجه نهصد گرمی یک عدد پیاز یک بته سیر حبه شده سه عدد فلفل عنابی هشتصد گرم گشنیز و دویست گرم شنبلیله تازه یک قاشق غذاخوری آرد نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک صد و پنجاه گرم تمبر هندی آب جوش ششصد میلی لیتر ادویه (نمک، زردچوبه و کاری) به میزان لازم سه پیمانه برنج 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 بگو ببینم کدوم رنگشو دوست داری؟ من که خیلی خوشحالم با یه مواد اولیه چند رنگ شربت جذاب درست کردم باورم نمیشه خیای شیک و‌کم هزینست 🤩👌🏻 گل پنیرک۴ق غ اب ۱لیتر تخم شربتی زعفران ابلیمو گلاب به میزان لازم شکر۱لیوان رنگ صورتی زود میپره دقت کنید با کم و زیاد کردن ابلیمو و زعفران رنگ ها تیره و روشن میشن😍 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ کیلو هلو یا شلیل فرقی نمیکنه ۳ ق غ خ شکر ۲ قطره آب لیموی تازه ۱/۵ لیوان آب طرز تهیه:۲ عدد هلو رو جدا گذاشته و خورد میکنیم میذاریم کنار بقیه هلو هارو با غذاساز پوره کرده.توی یه قابلمه هلوهای پوره شده، شکر، آب و هلو های خورد شده رو میریزیم و میذاریم روی شعله متوسط تا به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد بهش آبلیمو رو اضافه کرده و میذاریم یه ۴ دقیقه دیگه ریز بجوشه تا تکه های علو داخل رانی نرم بشن. و زیرشو خاموش میکنیمو میذاریم توی ظرف و میذاریم خنک بشه و نوش جان میکنیم.توجه داشته باشین من با پوست درست کردم ولی ما میتونین پوستشو کامل بگیرین و بدون پوست درست کنین که اونجوری هم خیلی عالی میشه. 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•خوراک مرغ و سیب زمینی در فر😋😍😋 یکبارم که شده مرغ و اینجوری بپز همه عاشقش میشن😍 ~موادلازم؛ 8 تا 9 عدد ران مرغ بدون استخوان 5-6 سیب زمینی 3 عدد پیاز 4-5 حبه سیر ~برای سس؛ نصف لیوان شیر نصف لیوان چای روغن زیتون رب گوجه و فلفل از هر کدام نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز آسیاب شده، آویشن، فلفل چیلی از هر کدام 1 قاشق چایخوری 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه سطح 1 قاشق چایخوری ادویه مرغ در صورت موجود بودن نمک 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش یه خـیار شور فوری ترد و خوشمزه درست کن🥒😍😋 ۲ عدد خـیار ۱ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری جوهر لیمو ۱ لیوان سر خالی سرکه ۱ لیوان آب جـوش تمام مـواد رو در قابلمه میریـزیم و میجوشونیم، زمانی که رنگ خـیارها تغییر کـرد (مثل ویدئو، تقریبا ده دقیقه طو.ل می کـ.شه)‌ حـرارت رو خاموش میکنـ.یم و در حالی که هنوز داغه، داخـل شیشه میریـزیم، در شیشه رو می بندیم و اجازه میـدیم خنک بشه، بعد از خنک شدن میتونید نـوش جا.ن کنید 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک آلبالو پلو درجه یک و متفاوت، پیشنهاد میکنم امتحان کنید.😍 مواد لازم برنج ۴ پیمانه گوشت ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد متوسط آلبالو ۷۰۰ گرم شکر ۳ قاشق غذاخوری(اگه شیرین دوست دارید ۴ تا بزنید) ادویه گوشت: زدچوبه نصف ق چ نمک + فلفل شما میتونید از برنج زعفرانی برای تزئین استفاده کنید مدت زمان پخت آلبالو و شکر ۱۰ دقیقه هست. بعد از این زمان یکم از شربت آلبالو جدا کنید و بعد از اینکه سس گوشت و آلبالو و برنج رو لایه لایه داخل قابلمه ریختید، شربت رو روی برنج بریزید تا رنگش بهتر بشه. قبل از کشیدن آلبالو پلو میتونید مقداری کره یا روغن داغ روی برنجتون بریزید تاکید میکنم که برنج رو زودتر آبکش کنید (زنده تر) به دلیل اینکه سس گوشت و آلبالو یک مقدار آبکی هست و شما نباید اجازه بدید که برنج شفته بشه میتونید با مرغ، ماهیچه و یا اصلا بدون گوشت هم درست کنید. نوش جان♥ 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی مورد علاقت چیه؟؟ این نوشیدنی رو با انواع میوه ها میتونید درست کنید هلو یک کیلو شکر یک لیوان آب دولیوان هلوهاروپوست میگیریم نگینی برش میدیم بهش آب وشکررواضافه کرده روی حرارت بمدت یک ربع میزاریم چندقاشق ازهلوها روبرمیداریم حرارت روخاموش میکنیم مابقی روبامیکسریاهروسیله ی که دردسترسه له میکنیم بعدهلوهای نگینی روکه کنارگذاشته بودیم بهش اضافه کرده میزاریم کاملاسردبشه میتونیدداخل شیشه های مخصوص آبمیوه بریزین ونگهداری کنید ویالیوانی سروکنیدبایک تکه یخ حسابی توهوای گرم میچسبه نوش جونتون♥ 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاگینه داریم قرتی طور😝😝 تخم مرغ ۲عدد ماست نصف لیوان آردحدودا۳لیوان بکینگ پودر۲قاشق مرباخوری روغن مایع یک چهارم لیوان وانیل وهل ازهرکدام نصف قاشق چایخوری همه موادروباهم مخلوط میکنیم تاجایی آرداضافه میکنیم تایک خمیرلطیف بدست بیاد یک کوچولوچسبندگی هم داشته باشه موردی نداره خمیراحتیاج به استراحت نداره خمیرروبه چونهای کوچیک تقسیم میکنیم وبه صورت نوارباریک درمیاریم وباهرسه تانوار یک بافت انجام میدیم وحالت گیس درمیاریم قسمت بالاوپایین گیس روکاملا فیکس میکنیم که حین پخت بازنشن وبعددرروغن داغ سرخ میکنیم بعدازسرخ شدن درشربت سرد ۵دقیقه میزاریم وبعدازشهدبیرون میاریم موادشربت شکریک لیوان آب نصف لیوان زعفران به میزان لازم دانه هل ۴ عدد آبلیمویک قاشق مرباخوری گلاب دوقاشق غذاخوری همه موادشهدبجزآبلیموروباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم جوش که اومدبهش آبلیمورواضافه کرده بعداز۲دقیقه ازروی حرارت بردارین 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دیگه هات داگ از بیرون نخر مواد لازم: سینه مرغ آرد سوخاری 📌ادویه ها که شامل: فلفل سیاه و قرمز هر کدام ۱ ق چ پودر سیر ۲ق چ پودر پیاز ۲ق چ پودر کاری ۱ق چ پاپریکا ۱ق چ جوز هندی ۱ق چ تخم گشنیز ۲ق چ آویشن ۲ق چ نمک ۲ق چ طرز تهیه: مرغ رو با ادویه ها پوره کنید، آرد سوخاری اضافه کنید اندازه ها رو صد گرمی بگیرید و داخل سلفون بپیچید اول نیم ساعت داخل فریزر و بعد بیست دقیقه داخل آب جوش و در آخر سرخ کنید 📌نکته:می تونید با یک عدد سینه مرغ ۵ تا هات داگ درست کنی 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳دسر کارامل بیسکوییت مواد لازم: شیر ۳ پیمانه خامه صبحونه ۱ بسته پود کارامل ۱ بسته شیر عسلی نصف پیمانه بیسکوییت پتی بور ۱ بسته نسکافه فوری ۲ بسته (جایگزین نسکافه گلد ۳ ق چ خوری) پودر ژلاتین ۳ قاشق غ خوری وانیل به مقدار لازم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک آلبالو پلو درجه یک و متفاوت، پیشنهاد میکنم امتحان کنید.😍 مواد لازم برنج ۴ پیمانه گوشت ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد متوسط آلبالو ۷۰۰ گرم شکر ۳ قاشق غذاخوری(اگه شیرین دوست دارید ۴ تا بزنید) ادویه گوشت: زدچوبه نصف ق چ نمک + فلفل شما میتونید از برنج زعفرانی برای تزئین استفاده کنید مدت زمان پخت آلبالو و شکر ۱۰ دقیقه هست. بعد از این زمان یکم از شربت آلبالو جدا کنید و بعد از اینکه سس گوشت و آلبالو و برنج رو لایه لایه داخل قابلمه ریختید، شربت رو روی برنج بریزید تا رنگش بهتر بشه. قبل از کشیدن آلبالو پلو میتونید مقداری کره یا روغن داغ روی برنجتون بریزید تاکید میکنم که برنج رو زودتر آبکش کنید (زنده تر) به دلیل اینکه سس گوشت و آلبالو یک مقدار آبکی هست و شما نباید اجازه بدید که برنج شفته بشه میتونید با مرغ، ماهیچه و یا اصلا بدون گوشت هم درست کنید. نوش جان♥ 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳دسر کارامل بیسکوییت مواد لازم: شیر ۳ پیمانه خامه صبحونه ۱ بسته پود کارامل ۱ بسته شیر عسلی نصف پیمانه بیسکوییت پتی بور ۱ بسته نسکافه فوری ۲ بسته (جایگزین نسکافه گلد ۳ ق چ خوری) پودر ژلاتین ۳ قاشق غ خوری وانیل به مقدار لازم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک آلبالو پلو درجه یک و متفاوت، پیشنهاد میکنم امتحان کنید.😍 مواد لازم برنج ۴ پیمانه گوشت ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد متوسط آلبالو ۷۰۰ گرم شکر ۳ قاشق غذاخوری(اگه شیرین دوست دارید ۴ تا بزنید) ادویه گوشت: زدچوبه نصف ق چ نمک + فلفل شما میتونید از برنج زعفرانی برای تزئین استفاده کنید مدت زمان پخت آلبالو و شکر ۱۰ دقیقه هست. بعد از این زمان یکم از شربت آلبالو جدا کنید و بعد از اینکه سس گوشت و آلبالو و برنج رو لایه لایه داخل قابلمه ریختید، شربت رو روی برنج بریزید تا رنگش بهتر بشه. قبل از کشیدن آلبالو پلو میتونید مقداری کره یا روغن داغ روی برنجتون بریزید تاکید میکنم که برنج رو زودتر آبکش کنید (زنده تر) به دلیل اینکه سس گوشت و آلبالو یک مقدار آبکی هست و شما نباید اجازه بدید که برنج شفته بشه میتونید با مرغ، ماهیچه و یا اصلا بدون گوشت هم درست کنید. نوش جان♥ 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳دسر کارامل بیسکوییت مواد لازم: شیر ۳ پیمانه خامه صبحونه ۱ بسته پود کارامل ۱ بسته شیر عسلی نصف پیمانه بیسکوییت پتی بور ۱ بسته نسکافه فوری ۲ بسته (جایگزین نسکافه گلد ۳ ق چ خوری) پودر ژلاتین ۳ قاشق غ خوری وانیل به مقدار لازم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خمیر پیتزا مواد گوشتی پیتزا برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش) شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه. پنیر پیتزا سس سفید یا قرمز گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر(چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست(هر سایزی که دوس دارین)دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین،بزارین داخل فر فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دیگه هات داگ از بیرون نخر مواد لازم: سینه مرغ آرد سوخاری 📌ادویه ها که شامل: فلفل سیاه و قرمز هر کدام ۱ ق چ پودر سیر ۲ق چ پودر پیاز ۲ق چ پودر کاری ۱ق چ پاپریکا ۱ق چ جوز هندی ۱ق چ تخم گشنیز ۲ق چ آویشن ۲ق چ نمک ۲ق چ طرز تهیه: مرغ رو با ادویه ها پوره کنید، آرد سوخاری اضافه کنید اندازه ها رو صد گرمی بگیرید و داخل سلفون بپیچید اول نیم ساعت داخل فریزر و بعد بیست دقیقه داخل آب جوش و در آخر سرخ کنید 📌نکته:می تونید با یک عدد سینه مرغ ۵ تا هات داگ درست کنی 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دیگه هات داگ از بیرون نخر مواد لازم: سینه مرغ آرد سوخاری 📌ادویه ها که شامل: فلفل سیاه و قرمز هر کدام ۱ ق چ پودر سیر ۲ق چ پودر پیاز ۲ق چ پودر کاری ۱ق چ پاپریکا ۱ق چ جوز هندی ۱ق چ تخم گشنیز ۲ق چ آویشن ۲ق چ نمک ۲ق چ طرز تهیه: مرغ رو با ادویه ها پوره کنید، آرد سوخاری اضافه کنید اندازه ها رو صد گرمی بگیرید و داخل سلفون بپیچید اول نیم ساعت داخل فریزر و بعد بیست دقیقه داخل آب جوش و در آخر سرخ کنید 📌نکته:می تونید با یک عدد سینه مرغ ۵ تا هات داگ درست کنی 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛