مافین موز و شکلات 😋
🍴مواد لازم:
موز رسیده 3 عدد
روغن مایع 1/2 پیانه
تخم مرغ درشت 1 عدد
شیر 1/4 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
شکر 1/2 پیمانه
آرد سفید قنادی 1 و 3/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
نمک یک پنسه
شکلات چیپسی یا کشمش 3/4 پیمانه
🍴طرز تهیه:
اول همه مواد را آماده و اندازه گیری کنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب های مافین را آماده کنید. موزها را با چنگال داخل کاسه ای له کنید. روغن مایع و تخم مرغ و شیر و وانیل و شکر را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.دو قاشق از آرد را نگه دارید و بقیه آرد را همراه بیکینگ پودر و نمک الک کنید و به مواد اضافه کنید. مراقب باشید مواد را بیش از اندازه هم نزنید. شکلات چیپسی یا کشمش را با دو قاشق آرد که نگه داشته بودید خوب مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. مواد را بین قالب های مافین تقسیم کنید. حداکثر تا 3/4 حجم قالب ها مواد بریزید. مافین ها را داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت خلال
اول ۲ تا پیاز رو سرخ کنید، بعد گوشت قرمز رو توی ابعاد مکعبی ریز بُرش بدید و اضافه کنید. گوشت قرمز: ۸۰ تا ۱۰۰ گرم برای هر نفر.
ادویههای زیر رو بزنید:
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری
.
خوب سرخ کنید و آبجوش بریزید تا روی حرارت متوسط، ۹۰ دقیقه بپزه.
بعد از ۹۰ دقیقه، خلال بادوم رو با کمی روغن و زعفرون و لیمو عمانی، سه دقیقه تفت بدید و به خورشت اضافه کنید تا یک ساعت دیگه بپزه.
بعد از ۱ ساعت، زرشک سیاه (۲ قاشق غذاخوری برای هر نفر) رو اضافه کنید تا ۱۵ دقیقه دیگه بپزه.
خورشت خلال آمادهس.
نوش جونتون.
#خورشت_خلال
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه برگ کلم
29 اوت، 2024
مقداری که میگم برای ۵ نفر هست:
لپه: ۵ قاشق غذاخوری
برنج: ۱ لیوان
(اول اجازه بدید تا لپه و برنج یک ساعت خیس بخورن)
یک عدد کلم پیچ رو با آب و یکم آبلیمو ۲ ساعت بپزید.
یدونه پیاز رو خلال کنید، سرخ کنید و ۳۰۰ گرم کوشت چرخکرده رو اضافه کنید.
ادویهها:
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه و نمک
.
سبزی تازه:
ریحون: ۱ دسته
تره: ۱ دسته
ترخون: ۱ دسته
گشنیز: ۱ دسته
نعنا: نصف دسته
.
سبزی خشک:
مرزه: ۲ قاشق غذاخوری
.
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
.
خوب مخلوط کنید، ۱۰ دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید و برنج خیس خورده رو اضافه کنید.
.
مثل من قسمت ریشه و قسمتهای رگ و سفت کلم رو جدا کنید، دلمه هارو با دقت و حوصله بپیچید.
از قسمتهای پاره شده و سفت به عنوان تهدیگ استفاده کنید،
دلمههای پیچیده شده رو بچینید، رب انار رقیق شده و روغن بزنید و روی حرارت ملایم رو به کم اجازه بدید تا ۹۰ دقیقه بپزه.
نوش جونتون
#دلمه_برگ_کلم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ بریان شکم پر مجلسی😍😋
از اون دسته غذاهایی هست که با درست
کردنش توی مهمونی میتونی دل همه رو ببری
نکاتش : اگه سبزیجات محلی شمال در اختیارتون
نیست از کمی گشنیز و جعفری و نعنا و ریحان
استفاده کنید (این ترکیب هم طعمش جذابه)
پخت رو اول به مدت چهل دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد انجام بدین و بعد پشت رو کنید جوجهها
رو و مجدد ۴۰ دقیقه با همون دما و در نهایت ۱۰ دقیقه
با دمای ۱۸۰ درجه تا حسابی روش برشته بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما میدونید اصلیت فسنجون برای کدوم شهره؟🥺🫕
مواد لازم :
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز
ادویه ها :
نمک و زردچوبه و پودر سیر
زعفران دم کرده
گردو آسیاب شده ۱کاسه
رب انار تقریبا نصف لیوان
شکر به دلخواه ۴ قاشق غ خ
آلو خورشتی به دلخواه
طرز تهیه :
گردو آسیاب کنید یکم تفت بدید از خامی که در اومد کافیه فقط نسوزه گوشت و بهش ادویه و پیاز رنده شده بزنیدو گرد که کردید با پیاز تفت بدید به گردو اضافه کنید آب بریزید یکم که جوشید یخ و اضافه کنید گوشت که پخت رب انار و زعفران من سه مرحله زعفران دم کرده اضافه کردم و در آخر اگر فسنجون ملس دوست دارید شکروآلو به دلخواه اضافه کنید
نوش جان 😘🤌
❌ تو مرحله تفت دادن گردو نسوزه فقط خامی گرفته بشه
❌ برای روغن انداختن از اول باید یخ و آب سرد اضافه کنید و بستگی به نوع گردو هم داره🪴
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
3.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کله_گنجشکی
یه نوستالژی خوشمزه
دقت کردید با درست کردن و خوردن بعضی غذاها مستقیم میری به قدیما؟؟
این کله گنجشکی از همون غذاهاست
مواد موردنیاز:
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد
پیاز برای سرخ کردن ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و کمی هم زعفران
ما بهش میگیم کله گنجشکی ، شما بهش چی میگید؟
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳با این روش پخت سیبزمینی انقدر پورهی سیبزمینی خوشعطر و طعمتر میشه که دیگه با اون روش سابق سیبزمینی رو نمیپزی
چیا میخوایم:
سیبزمینی متوسط: ۳ تا
شیر و آب: هر کدوم ۱ لیوان
نمک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
کره : ۲۰ گرم
خمیر بوفکا: برای سایز ظرف من ۶ تا استفاده شد
کره ذوب شده: ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای ترکیب گوشت و قارچ:
گوشت چرخشده: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ دونه
قارچ: ۲۵۰ گرم
رب گوجه : ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر
(روش پختش هم مث مایه ماکارونی هست)
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت زمان پخت بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه(تا زمانی که سطحش کاملا برشته و طلایی بشه )
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_ساندویچ_پیتزا
موادلازم:
چندورق ژامبون
چندورق پنیرگودا
چیپس با طعم دلخواه
چندعدد قارچ
به دلخواه میتونید ذرت و فلفل دلمه هم اضافه کنید
مواد سس:
دوقاشق مایونز
یک قاشق خردل
ادویه دلخواه :
پاپریکا پودر سیر،فلفل سیاه…
خیارشور رنده شده
داخل فر:7دقیقه180درجه حرارت از بالا
روی گاز:کف تابه روغن بریزین شعله کم موادی که خامه مثل قارچ از قبل تفت بدید در تابه رو بزارید تا پنیر آب شه
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_پیراشکی_گوشت_بدون_تخم_مرغ_وروغن
مواد لازم
آرد : دو لیوان
خمیر مایه : یک و نیم ق غ خ
نمک : کمی
شکر : یک و نیم ق غ خ
روغن : نصف لیوان
آب : کمی
.
نکات مهم
دمای ۱۸۰ درجه ۴۰ دقیقه
بعد از پخت حتما روشو دستمال بکشید ده دقیقه تا نرم بمونه
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_خاگینه_بانوپز
تخم مرغ ۲عدد
ماست نصف لیوان
آردحدودا۳لیوان
بکینگ پودر۲قاشق مرباخوری
روغن مایع یک چهارم لیوان
وانیل وهل ازهرکدام نصف قاشق چایخوری
همه موادروباهم مخلوط میکنیم تاجایی آرداضافه میکنیم تایک خمیرلطیف بدست بیاد یک کوچولوچسبندگی هم داشته باشه موردی نداره خمیراحتیاج به استراحت نداره خمیرروبه چونهای کوچیک تقسیم میکنیم وبه صورت نوارباریک درمیاریم وباهرسه تانوار یک بافت انجام میدیم وحالت گیس درمیاریم قسمت بالاوپایین گیس روکاملا فیکس میکنیم که حین پخت بازنشن وبعددرروغن داغ سرخ میکنیم بعدازسرخ شدن درشربت سرد ۵دقیقه میزاریم وبعدازشهدبیرون میاریم
موادشربت
شکریک لیوان
آب نصف لیوان
زعفران به میزان لازم
دانه هل ۴ عدد
آبلیمویک قاشق مرباخوری
گلاب دوقاشق غذاخوری
همه موادشهدبجزآبلیموروباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم جوش که اومدبهش آبلیمورواضافه کرده بعداز۲دقیقه ازروی حرارت بردارین
🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_ته_چین_گوشت_وبادمجون
مواد لازم
گوشت : نیم کیلو
برنج : ۴ پیمانه
ماست چکیده : یک لیوان
مخلوط کره و روغن مایع : یک لیوان سر خالی
زعفرون دمکرده غلیظ
پیاز : سه عدد
سیر : یک حبه
برگ بو :یک عدد
ادویه برای پخت گوشت : نمک وفلفل سیاه وزردچوبه
ادویه برای سس تهچین : نمک و فلفل سفید یا قرمز
آب لیمو ترش : یه قاشق
پودر هل : نوک قاشق چایخوری
گلاب : یه قاشق غذاخوری
بادمجون : سه عدد
زرشک : ۳/۴ پیمونه ی پلوپز
زرده ی تخم مرغ : ۴ عدد
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یتیمچه😍😋
مواد لازم:
پیاز بررگ نگینی شده🧅 یک عدد
سیب زمینی🥔۲ عدد
بادمجان🍆 ۴عدد
پوره ی گوجه فرنگی🍅 ۳عدد
نمک🧂 و فلفل سیاه🌶 و زردچوبه به مقدار لازم
همه ی مواد نگینی خورد بشه…
درجه و مدت پخت در ایرفراری تو کپشن ذکر شده….
اگر ایرفرایر ندارید می تونید همه ی مواد رو تو تابه سرخ کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛