eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب دنر مرغ ابتدا ماست را با آبلیموترش و جعفری ریزکرده و چهارادویه ( فلفل سیاه ، پودرسیر ، جوزهندی ، پودرزنجبیل ) و پاپریکا و نمک مخلوط می کنیم. سینه های مرغ را از وسط برش داده با سس بالا ترکیب و برای چهار ساعت داخل یخچال مزه دار می کنیم. با پیاز و فیله های مزه دار شده و خلال چوبی و گوجه ، دنرکباب خود را درست می کنیم و کف ظرف فر سیب زمینی نیمه آماده می ریزیم و داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه ۴۰ دقیقه می پزیم. بعد از پخت همراه گوجه و پیاز و کاهو و سس های مختلف مثل خردل و مایونز و کچاپ نوش جان می کنیم 😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت گوشت در ظرف شیشه ای پخت غذا در شیشه یکی از روش های مرسوم پخت محسوب می شه که هم زمان پخت رو کم می کنه و هم طمع و مزه ی مواد غذایی رو حفظ می کنه _اگر در فر میپزید نباید در شیشه ای طرف رو ببندید چون باعث شکستن ظرف میشه و از کاغذ روغنی و فویل استفاده کنید _همچنین می تونید درب ( فلزی ) ظرف شیشه ای رو ببندید و در یک قابلمه آب قرار بدید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد و به آرومی بپزه و در این روش دقت کنید که سطح آب تا زیر در ظرف شیشه ای باشه . _ برای این غذا می تونید گوشتتون رو از قبل مزه دار کنید و یا به همراه گوشت پیاز و ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید _اگر پخت به این روش رو دوست داشتید یا تجربه ی استفاده از اون رو داشتید به ما بگید تا دستورهای بیشتری از این روش پخت براتون تهیه کنیم 😉 _مدت پخت در فر یک ساعت با دمای ۲۵۰ درجه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ و پوره سیب زمینی مواد لازم برای خوراک مرغ 1 عدد سینه مرغ نصف استکان روغن مایع 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل قرمز 1 عدد پیاز 2 عدد گوجه فرنگی و یا 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی فلفل سیاه فلفل قرمز پرک شده نمک 1 لیوان آب برای پوره سیب زمینی: 4 عدد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری کره نمک برای روی مواد: پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید. سینه مرغ را مکعبی خرد کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن زیتون بریزید و سینه مرغ را تفت بدید. سپس پیاز و فلفل مکعبی خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی که طلایی شود تفت بدید. رب را اضافه کنید و 3_2 دقیقه تفت بدید سپس گوجه فرنگی خرد شده و ادویه ها را اضافه کنید و آب بریزید. با در بسته بپزید. وقتی آب مواد کشیده شد خوراک آماده است. پوست سیب زمینی آب پز شده را بکنید و وقتی که هنوز گرم است کره و نمک اضافه کنید و له کنید و به شکل پوره در آورید. سپس کف ظرف سفالی یا هر ظرف دیگری که در برابر حرارت مقاوم است کمی پوره سیب زمینی بریزید و صاف کنید. خوراک مرغ را روی پوره سیب زمینی بریزید و در آخر با پوره سیب زمینی بپوشانید و پنیر پیتزا بریزید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که رویش سرخ شود بپزید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ و پوره سیب زمینی ک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا به فیله مرغ مقداری پودر سیر+نمک+فلفل+کمی پودر زنجبیل+پودر پیاز(به دلخواه)+کمی ادویه کاری افزوده و نصف لیوان آب بیفزایید و خوب فیله ها را به مواد أغشته کنید و حداقل 3ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند. در کاسه ای حجم زیادی آرد سفید سه صفر بریزید و کمی نمک و پودر سیر و قرص عصاره مرغ(به دلخواه)اضافه و مخلوط کنید. فیله ها را دانه دانه از مواد در آورده ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بیندازید و با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید. این عمل را دوبار تکرار کنید. مواظب باشید به هیچ عنوان نباید دستتون خیس بشه وگرنه آرد گوله و خراب میشه. سپس بعد از مراحل بالا فیله را با حجم زیادی آرد در دست دورانی مالش دهید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک در بیاید. و بلافاصله در روغن داغ شناور برای 4 دقیقه سرخ کنید. بیشتر از دوبار در آب و ارد نزنید و طولانی تر از 5 وقیقه هم در روغن سرخ نکنید تا کاملا ترد بشه وگرنه ممکنه سفت بشه لایه دور فیله ها روغن کاملا داغ و حرارت ملایم باشه تا فیله مغزپخت بشه حرارت متوسط و روغن کاملا داغ باشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍄‍🟫مزه ی چیزایی که میخواییم برای ۴ نفر ۴۰۰ گرم قارچ که کاملا تازه و سفید باشه هویج رشته ایی ۱عدد درشت پنیر کبابی ۲۰۰ گرم خیارشور ۳ تا کوچک نگینی و ریز خرد بشه زیتون خرد شده نصف پیاله گردو ۱ مشت دندون گیر خرد بشه یا (در صورت دلخواه ۲ مشت) پیازچه ۳-۴ ساقه شوید تازه ۱ مشت ساطوری در صورت دلخواه ذرت پخته ۲ مشت اضافه بشه خیلی بهتر میشه من وسط ویدیو یادم افتاد ندارم😅✋🏻 برای سس رب انار رقیق ۲ ق.غ روغن زیتون ۴-۵ ق.غ آب لیموی تازه ۲ تا فلفل سیاه و پودر سیر ۱ق.چ قارچ و هویج رو بلانچ کنید و آبکش کنید بزارید کامل آبش بره و خشک شه✅ قارچ ها رو نشورید فقط پوست بگیرید و بسته به اندازهٔ قارچ ها ۴-۶ قسمت کنید ✅ چون این سالاد خیارشور و زیتون داره اول مواد رو ترکیب کنید و سس رو اضافه کنید و بچشید اگر نیاز بود نمک بزنید✅ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
36.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصولا به تاس کباب آبغوره یا آب لیمو اضافه میشه اما چون فصل نارنجِ به نظرم ترکیب نارنج با این غذای خوشمزه بینظیر میشه حتما امتحان کنید 👌🏻☺️🍊 مواد لازم: گوشت تکه ای گوسفندی یا گوساله ۳۰۰ گرم به ۱ عدد بزرگ سیب زمینی ۱ عدد بزرگ گوجه فرنگی ۲ عدد هویج ۲ عدد بزرگ فلفل دلمه به دلخواه ؛ نصف ۱ عدد پیاز ۱ عدد بزرگ عصاره گوشت ، نمک ، فلفل سیاه ، زرد چوبه به میزان لازم آلو بخارا ؛ به میزان لازم زعفران دم شده به میزان لازم رب گوجه ۲ ق غ نارنج و نان سنگک هم فراموش نشود 😃👌🏻 ✅این مقدارمواد برای ۴ نفر کافیه ✅مدت زمان پخت این غذا با گوشت گوسفندی ۲ ساعت ، با گوشت گوساله ۲:۴۰ دقیقه ✅اضافه کردن زعفران و فلفل دلمه کاملا اختیاری ✅این غذا با گوشت چرخ شده و مرغ هم درست میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙🌟شب را سڪوت اعتبار مےبخشدو انسان را متانت وصبر… 🌙🌟الهے یاریمان ڪن معتبر باشیم و مهربان تا مقبول درگاهت باشیم 🌟آمین… دوست داشتنے هاے من 🌟شـــــــبتون سرشار از آرامش🌟 ‌‌‎‌‌‎‌   
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳راحت‌ترین و خوشمزه‌ترین لقمه خمیر رو از نونوایی تهیه کنید و به همین آسونی دو سوته درستش کنید مواد خمیر آرد فانتزی ۲۵۰ گرم شکر ۵ گرم خمیرمایه ۴/۵ گرم نمک ۴/۵ گرم شیر ۱۰۰ گرم آب ۶۰ گرم روغن مایع ۱۵ گرم زردچوبه یک ق غ در صورت دلخواه همه مواد خشک و باهم مخلوط کنید بعد آب و اضافه کنید و شیر وكم كم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه بعد اینکه جمع شد بهش روغن مایع اضافه کنید با دست یا دستگاه میکسر ورز بدید حدود یک ربع تا خمیر آماده شه حالا تو محیط اساعت استراحت بدید هر مواد دیگه هم دوست داشتید میتونید اضافه کنید لایه اول کره و جعفری خرد شده پنیر پیازا زیتون به مدت ۲۰دیقه با دمای ۱۸۰درجه بذارید تو فر ‌‌‎ 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳به نظرم این ترایفل‌ها بهترین انتخابه برای خوراکی بچه‌ها تو مدرسه چون هم شکلات داره و دوست دارن هم مقوی و سالمه مواد لازم : هویج متوسط ۲ عدد( خام ) کره ی بادام زمینی ۲ ق غ پر جو دو سر پرک ۱ پیمانه خرما ۵ عدد گردو ۵،۶ عدد دارچین نصف ق چ زنجبیل ۱/۴ ق چ ( اختیاری ) مواد و داخل غذاساز بریزین و میکس کنین بعد اندازه های یکسان گرد کنین توی فریزر بزارین نیم ساعت بمونه بعد شکلات آب شده بریزین روش و بزارین یخچال ، تو ظرف در بسته تو یخچال میتونین طولانی مدت نگهدارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجون تک نفره قرتی ودلبر وفوق العاده خوشمزه😋🤌 اینجوری برا مهمونیا درست کن هم خوردنش راحت میشه هم بی نهایت خوشمزه که یه ذره هم ازش باقی نمیمونه😍 هم خودت ذخیره اش کن هم بفرست برا بقیه تا همه استفاده کنن🥰 مواد لازم: پیاز :۲-۳ عدد سیر: ۵-۶ حبه زردچوبه: ۱ ق چ فلفل سیاه: نصف ق چ نعنا خشک: ۳ ق غ گردوی خرد شده: ۳-۴ عدد بادمجون سرخ شده: نیم کیلو کشک: ۱ لیوان آبجوش: نصف لیوان آبجوش وکه اضافه کردین در تابه رو بزارین ۱۵-۲۰ دقیقه رو حرارت ملایم بزارین تا کشک بادمجونتون جا بیفته🤌 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳 الان که فصلشه، لیمو ترش بگیر و مربای لیمو ترش درست کن هم معجونه برای پیشگیری از سرماخوردگی تو فصل پاییز، هم یه پیش‌غذاژ لاکچری برای مهمونی، صبحونه و عصرونه‌ست چیا میخواد: لیمو ترش مرغوب یک کیلو شکر پنج لیوان فرانسوی آب سه لیوان وانیل یک چهارم ق چ جوهر لیمو نصف ق م لیموهارو بشورین کامل که خشک شدن ورقه ورقه کنین هسته هاشو درآرید آب بریزین بزارین بجوشه پنج دقیقه که جوشید آبکش کنین بریزین تو آب یخ که بهش شوک وارد بشه و تلخیشو پس بده،سه بار همینکارو تکرار کنین آخر سر برین تو شیره ای که یکم قوام اومده حدود بیست دقیقه هم لیموهاتو شیره بپزم و پنج دقیقه آخر جوهر لیمو رو اضافه کنین و بعد گارو خاموش کنین.‌. یه مربای مجلسی و خوشمزه دارین الان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فینگرفود ده دقیقه ای آمادس! موادلازم: نون تست پنیرورقه ای ژامبون تخم مرغ شیر کره فلفل سیاه نون تست هارو دورگیری کنید و به ترتیب پنیر ورقه ای ، دولایه ژامبون ،یکبار دیگه پنیر و دراخر نون تست بزارید و رز وسط برش بزنید … تخم مرغ ،کمی شیر و فلفل سیاه رو خوب هم بزنید نون هارو توی تخم مرغ بغلتونید و توی کره سرخ کنید تا طلایی بشه و با سس دلخواه نوش جان کنید 😌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
: 👈 : گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید) 👈 : زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک 👈 : نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه. 👈 : گلپر ,زردچوبه 👈 : فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ 👈 زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله 👈 : پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه 👈 ادویه پلویی و مقداری دارچین 👈 : بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است 👈 فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق 👈 : جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه 👈 : پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو 👈 : دارچین ,زیره سبز. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#️⃣ 😍😋 بفرمایین کیک یزدی داغ ِ داااااغ🥰 کافیه یه بار کیک یزدی رو با این دستور امتحان کنی مطمئنم عاشقش میشین 😉 . دوتا تخم مرغ همدمای محیط رو با نصف لیوان روغن مایع و نصف لیوان شکر و نصف لیوان ماست پرچرب با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه . ۱/۴ لیوان گلاب و نصف قاشق مرباخوری پودر هل و نصف قاشق چایخوری وانیل میریزیم و هم میزنیم . ۱/۵ لیوان آرد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر رو الک میکنیم و میریزیم و مخلوط میکنیم تا موادمون یکدست بشه . داخل نایلون یا قیف بریزین و داخل قالب مافین کپسول بزارین و سه چهارم قالب رو مواد بریزین و روش کنجد بپاشین و با چاقو که به روغن زدین وسط کیک ها یه بعلاوه بزنین و داخل فر ۲۲۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه بزارین . ❌دقت کنید که فر باید کاملا داغ داغ باشه برای کیک یزدی❌ . 😋 . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا باشه،گیاهی باشه اینقدر هم خوشمزه😍😋 مواد لازم: پاستا: ۴۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد فلفل دلمه قرمز: ۱ عدد جعفری: ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری سیر: ۲ حبه گوجه: ۴ عدد سویا : ۳/۴ پیمانه گردو آسیاب شده: ۴ قاشق غذاخوری مرزه: ۲ قاشق مرباخوری تخم گشنیز و زنجبیل :نصف قاشق مرباخوری زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری نمک/ فلفل پنیر گیاهی چدار دمای ۲۰۰ درجه /۱۰ دقیقه عزیزای دلم من از سویا غیرتراریخته مانداسوی بافت ریز استفاده کردم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳نان رژیمی پروتئینی، بدون آرد سفید، مخصوص افراد دیابتی و کسایی که رژیم دارن مواد لازم برای نان عدس: عدس خشک نصف لیوان عدس رو حداقل از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید. آب یک لیوان یک تخم مرغ نصف قاشق چ خ بکینگ پودر زیره و نمک یک قاشق پنیر فتا به دلخواه تمام مواد رو با هم به خوبی میکس و داخل ماهیتابه داغ که کفش رو چرب کردید بپزید. نان ها رو بعد پخت داخل دستمال قرار بدید که خشک نشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کوبیده مرغ هم راحته،هم فریزری ، مناسب روزهایی که نیاز به غذای حاضری داری👌🏻 مواد لازم برای کوبیده مرغ: مرغ چرخ شده (ران و سینه یا سینه) ۵۰۰ گرم پیاز رنده شده آب گرفته ۲ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد کره ۳۰ گرم(یک قاشق) سیر رنده شده ۲ حبه آرد ذرت ۲ قاشق غ خ زعفران غلیظ ۳ قاشق غ خ نمک،فلفل سیاه،زردچوبه روغن برای سرخ کردن همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم،خوب ورز میدیم،در پلاستیک فریزر میریزیم و تخت می کنیم،با چاقو یا کاردک به تکه های مساوی تقسیم می کنیم و پلاستیک رو در سینی در فریزر به مدت ۲ ساعت قرار میدیم تا ببنده پس از این مدت میتونید قطعات کوبیده رو در روغن داغ سرخ یا به مدت ۱ ماه در فریزر نگهداری کنید. 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
36.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصولا به تاس کباب آبغوره یا آب لیمو اضافه میشه اما چون فصل نارنجِ به نظرم ترکیب نارنج با این غذای خوشمزه بینظیر میشه حتما امتحان کنید 👌🏻☺️🍊 مواد لازم: گوشت تکه ای گوسفندی یا گوساله ۳۰۰ گرم به ۱ عدد بزرگ سیب زمینی ۱ عدد بزرگ گوجه فرنگی ۲ عدد هویج ۲ عدد بزرگ فلفل دلمه به دلخواه ؛ نصف ۱ عدد پیاز ۱ عدد بزرگ عصاره گوشت ، نمک ، فلفل سیاه ، زرد چوبه به میزان لازم آلو بخارا ؛ به میزان لازم زعفران دم شده به میزان لازم رب گوجه ۲ ق غ نارنج و نان سنگک هم فراموش نشود 😃👌🏻 ✅این مقدارمواد برای ۴ نفر کافیه ✅مدت زمان پخت این غذا با گوشت گوسفندی ۲ ساعت ، با گوشت گوساله ۲:۴۰ دقیقه ✅اضافه کردن زعفران و فلفل دلمه کاملا اختیاری ✅این غذا با گوشت چرخ شده و مرغ هم درست میشه 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳ساندویچ پستو اين ساندويچ رو اگه از بيرون بخری دوبله كه نه سوبله باهات حساب می‌کنن ولی بيا اينجا خودم يادت بدم تو خونه درست كنی لذتشو ببري براي سس پستو: ريحون پاك شده و شسته شده يه پيش دستي گردو ٥ عدد سير ٢حبه درشت آب ليمو ترش ١ قاشق غذاخوري روغن زيتون بي بو ١/٤ ليوان دسته دار فرانسوي نمك و فلفل سياه به ميزان لازم پنير پارمسان ( من نداشتم ) يك قاشق غذاخوري همه رو با هم ميكس كنيد اگه سس سفت بود بهش كمي روغن زيتون اضافه كنيد براي مزه دار كردن مرغ : نصف سينه مرغ درشت يا فيله مرغ( برش بزنيد) نمك ،فلفل سياه ،پودرسير، پودرپياز ،پودر پاپريكا سس كچاپ يك الي دو قاشق غذاخوري سس خردل يك الي دو قاشق غذاخوري روغن مايع كمي نون ساندويچ ( من از نون چاپاتا استفاده كردم) پنير گودا ٤ ورق 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترشی خیلی پر طرفداره و خیلیم راحت درست میشه و در کنار پلو مخلوط خیلی میچسبه😋👌 مواد لازم👇 بادمجان یک کیلو سرکه به اندازه ای که بادمجان شناور باشه( من دو لیوان سرکه و یک لیوان آب استفاده کردم) هویج ۲ تا ۳ عدد سبزی معطر نعنا و ترخون هرکدام یک قاشق غذاخوری فلفل تند یا شیرین ۲ عدد سیر ۶ حبه نبات یک تکه کوچک نمک برای هر یک کیلو بادمجان یک قاشق غذاخوری پودر گلپر و سیاه دانه از هر کدوم یک قاشق مرباخوری حتما ظرف ترشی خشک و تمیز باشه بهتره ترشی داخل یخچال باشه چون بادمجان مورد استفاده در این ترشی پخته شده، این ترشی بعد از یک روز قابل خوردنه، ولی بهتره یک هفته بمونه تا مزه ها به خورد هم بره. بیشتر از ۱۵ دقیقه بادمجون نجوشه که له میشه. 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر و استیک ~چیزایی که لازم داریم: گوشت راسته گوساله نیم کیلو پیاز ۴ تا بزرگ قارچ ۲۵۰ گرم سویا سس سرکه بالزامیک روغن زیتون کره سیر پنیر ادویه ها: (نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا) گوشت و یک الی دو روز تو سردترین قسمت یخچال قرار بدین تا بیات و نرم شه و موقع خوردن لاستیکی نباشه بهتره بعد از مزه دار کردن گوشت حدقل ۲ ساعت تا نصف روز تو مواد استراحت کنه گوشت و با حرارت خیلی بالا نهایتا ۳ ۴ دقیقه تفت بدین که سفت نشه پیاز و قارچ و با حرارت کم تفت بدین تا پیاز با آب قارچ کاراملی شه از هرنوع پنیری میتونین استفاده کنین ولی کم نزنید از نون باگت هم میتونید استفاده کنید ولی بهتره از نون چاباتا (چاپاتا) استفاده کنید حتما نون رو با سیر و کره تست کنید اصل طعمش به این مرحلس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسون‌ترین موز شکلاتی مواد لازم موز سه عدد کوچک نسکافه فوری یک عدد تخم مرغ سه عدد نوک قاشق چای خ وانیل بیکینگ پودر ۱ قاشق غ خ پر شیر یک لیوان روغن ۱/۳لیوان شکر۲/۳لیوان آرد ۲ لیوان پودر کاکائو ۳تا ۴ قاشق غ خ کره ابتدا موز رو خرد کنید سپس به همراه شیر شکر تخم مرغ وانیل روغن نسکافه با خرد کن یا مخلوط کن خوب میکس کنید سپس آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو تو دو مرحله داخلش الک کنید و هم بزنید تا یک مایع یکدست بدست بیاد سپس قالب رو با کره ای که به دمای محیط رسیده و خوب نرم شده چرب کنید مواد کیک رو داخلش بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بزارید تا کیک بپزه بعد بیرون بیارید اجازه بدید تا خنک بشه بعد برگردونید این مدلی خیلی راحت از قالب جدا میشه نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛