eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه کباب مواد لازم: فیله مرغ: ۱.۵ کیلوگرم سس خردل: ۲ ق غ سس مایونز: ۲ ق غ ماست: ۲ ق غ آب لیموترش تازه: ۳ ق غ پیاز: ۳ عدد روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده طرز تهیه: فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت (حداقل ۵-۴ ساعت) داخل یخچال میزاریم. بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید. نکات: زعفران دمکرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران‌ بخاطر پیاز و بقیه مواد از بین نره. روغن مایع را بعد زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کنه و چرا که آبلیمو و نمک موقعه استراحت در یخچال، بافت فیله ها رو سفت می کنه. با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید برای انواع جوجه کباب؛ مثل بال کباب، جوجه با استخوان و یا قسمت های دیگه مرغ می توانید از این مواد استفاده کنید ❣ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳سالاد پروتئینی رژیمی، این سالاد فوق‌العاده خوشمزه‌ست مواد لازم برای ۳-۴ نفر : کاهو خرد شده ۴ پیمانه گوجه گیلاسی خرد شده ۱/۲ پیمانه خیار ۲ عدد پیاز بنفش خرد شده ۱/۲ پیمانه مرغ پخته خرد شده یک پیمانه نخود پخته ۱/۲ پیمانه سس سالاد : ۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ نصف پیمانه ماست یونانی روغن زیتون ۳-۴ ق غ نمک/ فلفل بالزامیک ۳-۴ ق غ برای مرینیت مرغ من از پیاز + ماست + آبلیمو + نمک + فلفل استفاده کردم و برای یک روز توی این مواد گذاشتم بمونه تا مزه دار بشه و بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت گذاشتم کامل برشته و پخته بشه. برای نخود ها : اول نخود هارو دو روز توی اب خیس کردم و بعد با اب و کمی نمک پختم و بعد با پاپریکا و اوریگانو مزه دار کردم و توی فر برای مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه کمی کبابی شون کردم. این سالاد بهتره تازه مصرف بشه اما تا دو روز توی یخچال میتونید نگهداری کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا با سس سیر و خامه برای هر پرس حدود ۵۰ گرم راسته گوساله میخوایم که باید نازک بُرش بدیم و با قسمت کند چاقو بکوبیم تا سریع‌تر بپزه. بعد با موارد زیر مزه‌دار کنیم:پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری،تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری،فلفل‌سیاه،نمک خوب یکدست کنید. یک حبه سیر رو داخل روغن زیتون(یا هر روغن گیاهی) بریزید و بلافاصله گوشت رو اضافه کنید، با حرارت زیاد تفت بدید و ۳ دقیقه بعدش قارچ رو بریزید و دو دقیقه بعد حدود ۵-۶ قاشق غذاخوری خامه رو اضافه کنید. مخلوط کنید و یک لیوان شیر بریزید، 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا با سس سیر و خامه برای هر پرس حدود ۵۰ گرم راسته گوساله میخوایم که باید نازک بُرش بدیم و با قسمت کند چاقو بکوبیم تا سریع‌تر بپزه. بعد با موارد زیر مزه‌دار کنیم:پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری،تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری،فلفل‌سیاه،نمک خوب یکدست کنید. یک حبه سیر رو داخل روغن زیتون(یا هر روغن گیاهی) بریزید و بلافاصله گوشت رو اضافه کنید، با حرارت زیاد تفت بدید و ۳ دقیقه بعدش قارچ رو بریزید و دو دقیقه بعد حدود ۵-۶ قاشق غذاخوری خامه رو اضافه کنید. مخلوط کنید و یک لیوان شیر بریزید، 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙🌟شب را سڪوت اعتبار مےبخشدو انسان را متانت وصبر… 🌙🌟الهے یاریمان ڪن معتبر باشیم و مهربان تا مقبول درگاهت باشیم 🌟آمین… دوست داشتنے هاے من 🌟شـــــــبتون سرشار از آرامش🌟 ‌‌‎‌‌‎‌   
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادت باشه اون دری که خدا برات باز می کنه، بنده ی خدا نمیتونه ببنده.....😊 روزتون شاد و پر برکت 🌹
16.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل ترد آبادانی😍😋 ◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌ مواد لازم: نخود🫛 یک کیلو پیاز 🧅۷۰۰گرم یا ۴عدد متوسط آب 💧یک لیوان کنجد🌾 یک لیوان نون باگت🥖 دوعدد فلفل دلمه ای🫑 نصف فلفل دلمه ای متوسط پودر سیر🧄(یا سیرتازه) بکینگ پودر🥄 یک ق غ نمک وادویه🧂(زردچوبه ،فلفل قرمز،پودرانبه،فلفل سیاه) . اول نخود رو با یک قاشق جوش شیرین ۲۴ساعت بخیسونید همینکه گاز نخود روش رو گرفت آماده ی چرخ کردنه ونیاز به عوض کردن آب نخود نیست نخود را با نون باگتی که با آب خیس کردید وفلفل دلمه ای وپیاز دوبار چرخ کنید بعد ادویه ها ،کنجد،نمک،پکینگ پودروآب رو اضافه کنید تا اندازه ای آب بریزید که خمیر نرمی داشته باشید یک ساعت به خمیر استراحت بدیدبعد در روغن داغ سرخ کنید حتما هم قبل از سرخ کردن یک گلوله از خمیر بردارید وتست دمای روغن وانسجام مواد رو بگیرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جار کیک😍😋 ✻❃✻❃✻❃✻❃✻❃✻❃✻❃✻❃✻❃ مواد لازم: تخم مرغ 🥚۴ عدد وانیل🌸 نصف قاشق چایخوری شکر🍚 ۱۳۰ گرم نسکافه☕️ نصف قاشق غذاخوری شیر داغ 🥛۳۵ گرم بیکینگ پودر🥄 یک قاشق چایخوری پودر کاکائو🍫 ۳۰ گرم آرد 🥡۱۲۰ گرم خامه فیلینگ نسکافه ☕️۱ قاشق غذاخوری آب💧 یک قاشق غذاخوری (باید محلول نسکافه کاملا غلیظ باشه) پودر کاکائو🍫 ۳۰ گرم خامه قنادی🧁 ۵۰۰ گرم کیک رو توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میپزیم. من کیک رو توی قالب مربع ۲۵ سانت پختم. ظرف جارکیک من ۴۶۰ سی سی بود که در نهایت ۳ تا جارکیک داشتم. پیشنهادم ظرف ۳۰۰ سی سی هست که با این مقدار مواد حدودا ۷ یا ۸ تا جارکیک به شما میده. سعی کنین کیک رو خوب برش بزنین که چیزی از کیک اضافه نمونه. برای برش لایه پایینی کیک از ته ظرف و برای لایه بالای از لبه بالای ظرف استفاده کنین. هرچی لایه های کیک به لبه ظرف بیشتر بچسبه ظاهر جارکیک تمیزتر میشه. ماندگاری این جارکیک در یخچال حدودا ۵ روز هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این چاشنی عطر قرمه سبزیتون کل محل رو میگیره😍 ✅ مواد لازم : - ریحان خشک آسیاب شده، - شنبلیله - مرزه - ترخون - گشنیز - جعفری - و در آخر تره 🔸 حالا بریم سراغ ادویه جات : - زیره سبز آسیاب شده - دارچین - فلفل سیاه ✅ نکته‌ی مهم : - اول از سبزی های خشک شروع میکنیم - وزن همه مواد 20 گرمه. ✅ طرز تهیه : زردچوبه (وزن زردچوبه باید دو برابر باشه یعنی باید ۴۰ گرم باشه) و همه مواد رو هم بزنید و زیر و رو کنید تا یکدست بشه ؛ حالا نوبت الک کردنه ؛ یه بار الک میکنیم و داخل یه ظرفی میریزیم ؛ همشون رو که الک کردیم چوبهای زبری که بینشون بود همشون جدا شد ؛ این چاشنی رو توی ظرف شیشه ای و در دار به مدت طولانی نگهداری کنید و توی انواع پلوها و خورشت ها استفاده کنید . نیم ساعت آخر کافیه فقط دو قاشق از این چاشنی رو به خورشت اضافه کنید و نیم ساعت بهش اجازه بدین تا قرمه سبزی قل بخوره و جا بیوفته😍 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز وا نرفتن کوکو سیب زمینی یه طرف، عطر و طعم این کوکو سیب زمینی که بهتون یاد دادم یه طرف😍 من که میگم همین امشب امتحانش کنین 🤤 مقدار مواد لازمش برای چهار پنج نفر هم اینهاست: سیب زمینی متوسط سه عدد پیاز متوسط یک عدد سیر: یک حبه تخم مرغ دو عدد پودر تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار دلخواه فقط برای اینکه مواد کوکو سیب زمینی شل نشه و دلیل وا رفتن کوکو سیب زمینی شل بودن ملاتش نباشه، تقریبا ۷۰ درصد آب پیاز رو بعد از رنده کردنش بگیرید. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ⠀ مواد لازم خمیر: دوغ کفیر - 500 میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد جوش شیرین 1 ق چ نمک 1 ق چ آرد حدود 450-500 گرم ⠀ مواد میانی: گوشت چرخ کرده 400 گرم 3 عدد پیاز متوسط نمک، فلفل سیاه در صورت دلخواه زیره ⠀ دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید. با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کناره‌ها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بازاری نخر و فقط خودت در عرض بیست دقیقه این کیک های خوشمزه و خوش عطر خودت برای تغذیه بچه هات درست کن 🥐 مواد لازم :آرد: 1 و1/2 پیمانه ،شکر : 2/3 پیمانه ،روغن مایع : 1/2 پیمانه ،شیر هم‌دمای محیط : 1/2 پیمانه ،پودر نارگیل : 1/2 پیمانه تخم مرغ : 3 عدد ،وانیل : 1 ق چ ،بیکینگ پودر : 1 و 1/2 ق چ ،در صورت تمایل مقداری شکلات نسوز و پرک بادام نکات مهم : مواد باید به دمای محیط برسن وفر را از یک ربع قبل روشن کنید با دمای 175 برای فرهای برقی و 165 برای توستر و برای فرهای گازی 185 درجه سانتیگراد زمان مناسب بیست دقیقه می باشد حتما با یک سیخ چوبی امتحان کنید اگر مواد کیک به سیخ نچسبید کیک آماده است من همزمان گریل بالا و پایین روشن کردم 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛