eitaa logo
آشپزی خاص
97.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#سلام_صبح_آدینه_تون_بخیر 🌾امیدوارم امروز و هر روز 🌸دلتون پر از شادی باشه 🌾وخونه هاتون پراز عشق 🌸و سفره هاتون پراز برکت 🌾و زندگيتون پرازصمیمیت 🌸و عمرو عاقبتتون بخیرباشه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: قرص مایه پنیر :‌ 1/4 شیر : دو لیتر جوهر لیمو : 1/2 قاشق چایخوری نمک : به مقدار لازم طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی با ساده ترین روش برای تهیه پنیر پیتزا ابتدا شیر را با دمای 60 درجه به مدت 30 دقیقه حرارت دهید و جوهر لیمو را درون مقداری آب حل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنیر_پیتزا_خانگی جوهر لیمو را به شیر بیفزایید و به مدت 30 دقیقه دیگر شیر را حرارت بدهید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پنیر_پیتزا_خانگی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پنیر_پیتزا_خانگی قرص حل شده را هم به شیر اضافه کنید و حرارت شعله گاز را کم کنید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پنیر_پیتزا_خانگی قرص حل شده را هم به شیر اضافه کنید و حرارت شعله گاز را کم کنید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پنیر_پیتزا_خانگی به مدت چند دقیقه شیر را هم بزنید و 15 دقیقه صبر کنید تا شیر منعقد (دلمه ) شود سپس دلمه ها را با کمک یک چاقوی تیز ببرید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
این مرحله ازطرز تهیهپنیر پیتزا خانگی باید به سراغ پخت پنیر بروید توجه داشته باشید که این مرحله نباید بیشتر از 15 دقیقه طول بکشد زیرا مزه و کیفیت پنیر از بین می رود. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziy
تکه های پنیر را درصافی بریزید تا آب اضافی از پنیر خارج شود سپس پنیر را با کمک دست به خوبی ورز دهید. مقداری نمک به پنیر اضافه کنید و دوباره پنیر را ورز دهید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
توجه داشته باشید که ورز دادن پنیر در این مرحله از دستور تهیه پنیر پیتزای‌ خانگی باید به قدری باشد که شکل ظاهری پنیر پیتزا به صورت یکدست در آید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سپس درون یک ظرف را پر از آب و یخ کنید و پنیر را به مدت 60 دقیقه درون ظرف آب و یخ قرار دهید تا پنیر پیتزا کش دار و آماده شود. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
نکات طلایی در پخت پنیر پیتزا خانگی برای حفظ تازگی پنیر پیتزا بهتر است آن را درون نایلونی تمیز بپیچید و سپس پنیر پیتزا درون فریزر و یا یخچال قرار دهید. شیری که در تهیه پنیر پیتزا خانگی به کار برده می شود باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده است و استریلیزه و یا هموژنیزه است برای تهیه پنیر پیتزا مناسب نیست همچنین پاستوریزه بودن شیر برای درست کردن پنیر پیتزا بسیار مهم و ضروری است. قرار دادن پنیر پیتزا درون ظرف آب و یخ باعث انسجام بیشتر پنیر پیتزا می شود. فاصله زمانی بین افزودن جوهر لیمو و مایه پنیر باید بدین صورت باشد که بعد از اضافه کردن جوهر لیمو باید به مدت چند دقیقه شیر را به خوبی هم بزنید سپس مایه پنیر را به شیر اضافه کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پنیر_پیتزا_خانگی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مروز دستور شيرين قاتق گيلاني رو داريم 👍 آقا اين خورش با آدم حرف مي زنه از بس خوشمزه س خوش رنگه ملسه اصن يه وضي نگفتني ساده و دم دستي زود آماده مي شه همه ،همه دوسش دارن😍 بريم كه داشته باشيم مواد اوليه و طرز تهيه اين خورش باحال رو 👍 آلو بخارا ١٠عدد بياز ١عدد سینه يا رون مرغ آلو (سیاه و خورشتی)٤تا٦عدد کشمش پلویی نصف ليوان برگه قیسی يا برگه آلو (اگر اهل غذاهاي ترش هستين برگه ي آلو سياه و يا اگه غذاهاي شيرين و ملس دوست دارين قيصي) رب گوجه فرنگي ٣قاشق رب انار يك قاشق زعفران آب كرده ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را به صورت نگینی خرد كرده و در مقداری كره سرخ می‌كنیم سپس نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و مخلوط میكنیم و بعد شعله را ملایم میكنیم تا عطر ادویه به مشام برسد. قطعات مرغ رو تفت بدين حسابي رب ها رو هم تفت بدين آب جوش بريزين و اجازه بدين بپزه آلو بخارا و آلو سیاه را به مدت ۱۰ دقیقه با مقدار كمی آب نیم‌پز می‌كنیم و قیصی را در پنج دقیقه آخر به آلوها اضافه می‌نماییم و در حدی میپزیم كه قیصی له نشود. سپس آنها را از آب جدا كرده و آبشان را نگه میداریم. كه اگه لازم بود به خورش اضافه كنيم كشمش را در آب به مدت پنج دقیقه خیسانده و سپس با كمی كره تفت می‌دهیم آلوها، برگه ،قيسي و كشمش رو به خورش اضافه كرده اجازه مي ديم به روغن بيفته👍 نوش جان🙏 پ ن: بهتر است آلوها را از شب قبل در آب خیس كنید تا آب آنها خوشمزه تر شود اینگونه فقط به چند ثانیه جوشیدن نیاز دارند نه پخت . اگر دوست دارید به جای مرغ از گوشت تكه ای استفاده كنید. پ شیرین قاتق یا شیرین خورش یکی از غذاهای محلی گیلان است که معمولا در روزهای تاسوعا و عاشورا تهیه شده و با ترکیب برنج طعم دار شده با برگه قیصی در کنار خورشت شیرین قاتق یک غذای کامل گیلانی میسازد. این غذای فوق العاده حکایت از کدبانویی و هنرمندی زنان این خطه دارد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرین_قاتق_گیلانی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹 ‌ مواد لازم: ▪️شیر : ۱ لیتر ▪️تخم مرغ : ۱ عدد ▪️آرد : ۳ قاشق غذاخوری ▪️پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری ▪️شکر : ۷ قاشق غذاخوری ▪️شکلات تلخ : ۸۰ گرم ▪️ مارگارین (یا کره) : ۱ قاشق غذاخوری ▪️کیک و موز برای لایه وسط ‌ طرز تهیه: تمام مواد بجز شکلات و کره را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا به قوام محلبی (مثل فرنی) برسد. مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیرد. بعد از اینکه جوشید مارگارین و شکلات را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شکلات آب شود. سپس کنار بذارید سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. داخل ظرف های مورد نظر بریزید من برای لایه وسط کیک و موز گذاشتم. روی سوپانگل را به دلخواه خودتان تزیین کنید. نوش جان😊 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر_شکلاتی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
پودر خامه گیاهی یا قنادی ۶-۷ قاشق غذا خوری شیر سرد ۱ فنجان پودر قند ۴ قاشق غذا خوری اسانس دلخواه ۲ قطره طرز تهیه ابتدا پودر خامه و پودر قند را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن ها را درون کاسه ای بریزید و شیر سرد را در وسط مخلوط خامه بریزید و با دور تند همزن ۵دقیقه مخلوط خامه و شیر را هم بزنید سپس به مدت ۱۰ دقیقه دیگر نیز با دور متوسط همزن مخلوط خامه و شیر را هم بزنید.در اواخر کار اسانس دلخواه رو هم اضافه میکنیم. زمانی که جای پره های همزن روی خامه ماند یعنی خامه به صورت کامل فرم گرفته است و شما می توانید از این خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خامه_فرم_گرفته_با_پودر_خامه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۴ ترفند برای رفع در آشپزی کمتر می‌توان آشپزی را دید که به‌رغم تجربه و دقت در آشپزی گاهی در افزودن نمک به غذا اشتباه نکرده باشد. این مساله به‌خصوص در مهمانی‌ها دردساز می‌شود، اما با ۴ ترفند ساده می‌توانید این اشتباه آشپزی را جبران کنید. رفع شوری غذا با استفاده از سیب زمینی یک سیب زمینی را پوست بگیرید و به دو نیم تقسیم کنید و در غذای در حال جوش بیندازید. سیب زمینی نمک را جذب می‌کند، پس از پخت آن را از غذا بیرون بیاورید. اگر تمایلی به طعم سیب‌زمینی در غذا ندارید، می‌توانید از تکه‌ای نان خشک استفاده کنید. 🍬رفع شوری غذا با استفاده از قند یک حبه قند را در قاشقی بگذارید. قاشق را آرام در قابلمه غذای مایع طوری بگذارید که قند در غذا حل نشود. پس از چند لحظه قاشق و قند را بردارید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌹🌻🌹🌻🌹🍴🌹 بدون فر مواد لازم : شير يك پيمانه ونيم شكر يك پيمانه نيم روغن مايه يك پيمانه پودر كاكائو چهار قاشق غذا خوري تخم مرغ سه عدد آرد دو پيمانه بكين پودر يك قاشق غذاخوري سر خالي شكلات براي تزيين به مقدار لازم طرز تهیه: درابتدا شير ،شكر ،پودر كاكائو،روغن مايه روباهم مخلوط ميكنيم وبه دوقسمت تقسيم ميكنيم بعد داخل ي كاسه بزرگ سه تا تخم مرغ ميشكنيم وخوب هم ميزنيم بعد يكي از مواد مايه كه كنار گذاشته بوديم به تخم مرغ اضافه ميكنيم بعد آرد وبكين پودرو در سه مرحله به مواد اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم تا مواد يك دست بشه بعد قابلمه روروي حرارت ميزاريم وچرب ميكنيم واز شعله پخش كن استفاده ميكنيم وبعد مواد داخل قابلمه ميريزيم وازدم كن استفاده ميكنيم ودر قابلمه رو ميزاريم وحرارت كم كم مثل دم برنج ميزاريم بعد اجازه ميديم كيك آماده بشه بعد ٤٠دقيقه كيك آماده شد وكيكو وقتي داغ داغ هست باسيخ چوبي سوراخ سوراخ ميكنيم بعد مواد مايه كه كنار گذاشته بوديم روي كيك ميريزيم و اجازه ميديم تاتمام مواد به داخل كيك فرو بره بعد داخل يخچال ميزاريم تا خنك بشه . نوش جان 😊 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_شکلاتی_خیس_بدون_فر #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: نودل 1 بسته فلفل دلمه‌‌ای قرمز 1 عدد کدو پخته 1 عدد گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری کنجد 1 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، روغن زیتون و سرکه بالزامیک به میزان  دلخواه طرز تهیه: نودل را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید. سبزیجات را خلالی خرد کنید و با نودل مخلوط کنید. روغن زیتون، نمک، فلفل، بالزامیک و کنجد را با هم مخلوط کنید و در آخر روی آن گشنیز بپاشید و سرو کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سالاد_سبزیجات_و_نودل #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
500 گرم آرد 150 گرم کره یا مارگارین 150 گرم شکر 1 تخم مرغ 15 گرم خمیر مایه فوری 100 گرم آب 10 گرم پودر ماهلپ (اختیاری)(هسته میوه درخت گیلاس وحشی) خمیر رو ورز بدین و روشو بپوشونین و 5 دقیقه استراحت بدین، به توپهای 50 گرمی تقسیم کنین و روشونو بپوشونین و 20 دقیقه استراحت بدین.بعد ببافین 2 تا 2 تا یا 3 تا 3 تا و روشون زرده بمالین و در فر گرم شده 160 درجه، 20-25 دقیقه بپزین. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان_پاسکال #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شير يك كيلو ماست ٤ق غ اب نمك بمقدار لازم شير رو بذارين كامل بپزه وخوب بجوشه من حدود نيم ساعتى گذاشتم جوشيد حالا شعله رو كم كنين وسه يا چهار قاشق غذاخورى ماست اضافه كنين وحدود هفت دقيقه با همون شعله هم بزنين تا وقتى كاب شير كامل جدا بشه يه پارچه تميز توى يه ابكش بندازين و شير پنير شدمونو بريزين وبذارين ابكش بشه بعد پارچه رو روى پنير برگردونين ويه چيز سنگين روش بذارين بمدت پنج شش ساعت تا اب اضافش كامل بره بعد پنير اماده شده رو به تكه هاى كوچك تقسيم كنين و تو اب نمك نسبتا غليظ قرار بدين موقع سرو كمى اب بگيرين رو پنير تا نمك اضافيش بره 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پنیر_خانگی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مرغ و آناناس #مواد_لازم: سینه مرغ خردشده ۱ عدد کمپوت آناناس ۱ فنجان سس کباب 💢مرغ را در سس مخصوص خود به مدت ۳۰ دقیقه یا بیشتر بخوابانید. سپس مرغ و آناناس را به ترتیب روی سیخ چوبی قرار دهید. بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت کباب شود. آن را به‌صورت داغ سرو کنید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باطلوع خورشید🌸 صبح درنهایت طراوت قدمیڪشد روزی دیگرآغازمی شود نفس بکش ویڪ بار دیگر برای بیداری خود❤️ خداراشاکر باش و شاد باش دوستان مهربانم صبح شنبه تون بخیر🌸☘ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱 🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕