eitaa logo
آشپزی خاص
88.6هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.4هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی رِدوِلوِت 🍪 یا کوکی مخملی قرمز یکی از خوشگل ترین و محبوب ترین کوکی های حال حاضره که به مناسبت روز مادر تقدیمش میکنیم به همه مامانا😍 این کوکی خیلی راحت درست میشه و اصلا سخت نیست، میتونید رنگیشم نکنید تازه.. اصلا موردی پیش نمیاد.. موادش به اندازه دقیقا 30 تا کوکیه.. که میتونید خمیرشو توی یخچال به مدت 5 روز نگه دارید، و هم اینکه میتونید بعد از پخته شدن کوکی ها توی ظرف دربسته به مدت 5 روز نگهش دارید.. توی استودیوی ما به یه روزم نرسید که تموم شد.. ولی امیدوارم شما بتونید چند روز نگهش دارید😂😂😂 به عنوان چشنده بهتون میگم که طعمش فوق العاده بود و نه خیلی شیرین و نه کم شیرین بود.. بافت خیلی هیجان انگیزی داشت و یه نکته که از اتاق فرمان بهم گفتن که بگم اینه که حتما بعد از اینکه از فر درآوردید بذارید خنک شه بعد حمله کنید بهش.. 😂😂😂 ما اینجا ظاهرا مصدوم داشتیم😂 خلاصه که امتحانش کنید و ازش لذت ببرید.. اگه درستش کردید هم عکساتونو برامون حتما بفرستید.. 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳یه پیش غذای خوشمزه و مجلسی، هم طعم بی‌نظیری داره هم ظاهر جذابی مواد میانی: پیاز درشت ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد بزرگ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم نمک زردچوبه رب فلفل سیاه خمیر یوفکا مواد برای مرطوب کردن خمیر یوفکا : سفیده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۶ ق غ روغن مایع ۲ ق غ رومال:زرده تخم ۱ عدد و کنجد نکته ۱:صد درصد رول ها رو مرطوب کنید کنار هم قرار بدین نکته ۲:پیاز هارو نگینی ریز خورد کنید یا رنده کنید نکته ۳:مدت رمان پخت چون درجه فرها باهم متفاوته ۲۰ الی ۳۰ دقیقه دو سه دقیقه آخر گریل رو روشن کنی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳دسر پنیری با فیلینگ زرشک پنیر خامه ای 350 گرم کره 40 گرم پودر شکر 40 گرم مواد لازم برای فیلینگ زرشک زرشک 100 گرم آب انار 100میلی لیتر شکر 20 گرم نشاسته ذرت 15 گرم آب لیمو 1 قاشق چایخوری مواد لازم برای کاور شکلات صورتی 300گرم روغن مایع 20 گرم برای فیلینگ 1-زرشک خشک را داخل آب انار خیس کنید 2- شکر، نشاسته و زرشک را در تابه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید بپزد سپس بگذارید سرد شود 2. برای آماده کردن دسر: پنیر خامه ای و کره آب شده و پودر شکررا با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید. 3. مواد آماده شده را داخل قیف بریزید. 4. بعد داخل قالب از مواد دسر و وسط آن فیلینگ و باز مواد دسر را بریزید و بعد داخل فریزر به مدت پنج ساعت قرار دهید برای تزیین دسر منجمد را در شکلات آب شده سرد شده فرو کنید ورو پنجره سیمی ویا کاغذ روغنی قرار دهید نکات به جای ‌پنیر خامه ای از ماسکار پونه استفاده کنید به جای فیلینگ زرشک از توت فرنگی و یا شاه توت نیز میتوانید استفاده کنبد به جای زرشک خشک اگر از زرشک تازه استفاده میکنید نیازی به آب میوه نخواهید داشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
2.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳مزه بادمجان و قارچ، یه مزه متفاوت و خوشمزه دیگه برای درست کردنش؛ ماست یونانی یا چکیده، آب لیموی تازه، سیر رنده شده، اَرده، جعفری خرد شده، ادویه( نمک، فلفل سیاه و قرمز، فلفل پاپریکا) و بادمجون کبابی و ساطوری ریز ریز خرد شده رو باهم‌ مخلوط کنید و‌ چند ساعت داخل یخچال استراحت بدید. برای گارنیش؛ قارچ هارو پوست بگیرید اسلایس کنید، روی حرارت با روغن زیتون تفت بدید، بهش آب لیموی تازه اضافه کنید تا سیاه نشه. قارچ ها که پخت بهش پول ببیبر و نمک اضافه کنید. و روی ظرف سروتون بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چای کرک😋 این چای پای ثابت نوشیدنی های مردم جنوب کشور هست😍 ❤️موادلازم دو لیوان شیر هل کوبیده تا ۵ عدد به دلخواه چای سیاه ترجیحا چای کله مورچه ای دو قاشق غذا خوری شیر عسلی بنا به مقدار شیرینی که دوست دارید من سه قاشق اضافه کردم. زعفران یک چهارم قاشق چای خوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر از این وجود نداره که خدا همیشه همراه ماست... " شب بخیر "
468.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
323.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 آرد دو لیوان تخم مرغ ۴ عدد شکر یک لیوان پر آب جوش دو سوم لیوان پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع نصف لیوان وانیل کمی بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری ابتدا زرده و سفیده ها رو از هم جدا میکنیم سفیده ها رو با یک سوم شکر میزنیم تا فرم بگیره و پف کنه و میذاریم یخچال .زرده ها رو با بقیه شکر همراه با وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشه بهش روغن اضافه کرده کمی میزنیم بعد پودر کاکائو رو در آب جوش حل کرده واضافه میکنیم آرد بکینگ پودر رو با هم سه بار الک کرده و کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم بعد سفیده های فرم گرفته رو تو چن مرحله به بقیه مواد خیلی آروم اضافه میکنیم تا پف مایه کیک نخوابه . مایه کیک رو در قالب که کف آن کاغذ روغنی گذاشتیم می ریزیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای 180به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم وقتی کیک پخته شد میذاریم خنک بشه وبعد از وسط دو نیم میکنیم میتونید وسطش خامه ویا هر چی که دوست داشتین بریزید من سس شکلات وسط دو لایه کیک ریختم و روی کیک هم سس شکلات ریختم و اطراف کیک هم با کمی کیک پودر شده تزیین کردم 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ گوشت😍😋 مواد لازم برای خمیر: آرد نان فانتزی یا (آرد نول قوی) 🥡دو لیوان میتونید از ارد گندم، یا قنادی هم استفاده کنید ولی ترجیحا از نان ارد فانتزی استفاده بشه خیلی بهتره. شیر دمای محیط یا ولرم🥛 (تقریبا نصف لیوان) خمیر مایه🥄 یک قاشق غذا خوری سر خالی تقریبا پنج گرم نمک🧂 نصف قاشق چ خ شکر🍚 تقریبا نصف قاشق غ خ روغن مایع 🥃 چهار قاشق غ خ من ادویه ایتالیایی به خمیر زدم میتونید اویشن بزنید. مواد میانی: سس کچاپ و خردل🥣 پنیر پیتزا🧀 من از مخلوط گوشت چرخکرده و پیاز داغ و فلفل دلمه ریختم.🥩🫑🧅 سوسیس🥓 و قارچم🍄 بهش اضافه بشه که دگ غوغا میکنه. فقط حتما مخلو‌ط مواد گوشتی سرد باشه و پنیر پیتزا هم ترجیحا یخ نداشته باشه. برای پخت در فر گازی حرارت ۱۹۰ درجه، در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه بمونه. تایم ثابت، دما👇 ⭕️برای فر برقی دمای ۱۸۰ درجه ⭕️تستر دمای ۱۷۰ درجه ⭕️سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۵ درجه 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ی تیر دو نشون بزن ☺️😍 با این روش میتونی دو‌ مدل متفاوت درست کنی . مدل اول: دو‌ بسته ژله (هر طعم و‌ رنگ که دوست دارید ) با یک لیوان آب جوش بنماری کنید و وقتی به دمای محیط رسید، یک لیوان شیر اضافه کنید و بزارید یخچال ببنده . تا ژله ها داخل یخچال ، ی بسته ژله آلوورا را با دو‌لیوان آبجوش بنماری کنید و اجازه بدید خوب خنک شه .(💥داخل کلیپ من زدم نصف بسته ژله آلوورا با یک لیوان آبجوش ،این واسه کسایی که نمیخوان مدل دوم رو درست کنن.) وقتی ژله بست مثل کلیپ ژله ها رو به اندازه دلخواه برش زده و‌ داخل جام بریزید و از ژله الوورا شفاف هم‌ روش بریزید و داخل یخچال قرار دهید. مدل دوم: یک‌ بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش بنماری و وقتی خنک شد یک لیوان شیر اضافه و طبق کلیپ داخل جام بریزید و بگذارید ژله ببنده . ژله های باقیمانده از مدل اول را با چنگال یا چاقو ریز کرده و داخل جام بریزید و‌ از ژله آلوورا شفاف مدل اول روش بریزید و بزارید ببنده . به همین راحتی دو‌ مدل ژله داریم ، ی ایده راحت واسه یلدا هم میتونه باشه 😍. 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت تره، غذای محلی کردستان، شباهت زیادی به قرمه سبزی داره و یه غذای اصیل و قدیمی هموطنان کُرد زبان ماست. مواد لازم :گوشت گوسفندی: نیم کیلو،تره: نیم کیلو،نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری(اختیاری)،لوبیا سفید: ۷ قاشق غذاخوری،پیاز: یک عدد،لیمو عمانی: ۴ عدد،آبغوره: نصف استکان،نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم و دلخواه،رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری (اختیاری)،سیب زمینی و گوجه سرخ شده برای کنار غذا. نکات مهم:تره رو بیشتر از پنج شش دقیقه سرخ نکنین که نسوزه و عطرش کم نشه.تره نباید بیشتر از یک ساعت توی خورشت بپزه که طعمش بهتر حفظ بشه.اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این غذا اختیاریه و مقدارش خیلی کمه. اضافه کردن نعنا خشک یا شنبلیله خشک به این غذا اختیاریه و در ورژن اصلیش وجود نداره. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛