#خورش_هویج
، #ته دیگ_سیب زمینی_رنده شده
خورشت هویچ به روشهای مختلفی پخته میشه من به این روش درست میکنم.مرغ بخاطر هورمونهاش میزارم با اب وپیاز ونمک یک جوش میزنه بعد ابش خالی میکنم و
یک عدد پیاز درشت رو خرد کرده و با روغن تفت میدیم تا سبک بشه سرخش نمیکنم و بعد مرغ را اضافه وخوب تفت میدم چون من به نرغ نمک زدم دیگه نمیزنم ولی اگر شما نزدید نمک بزنید رب را هم افزوده ودولیوان ابجوش اصافه کرده ودرش میزاربم تا مرغمون پخته بشه در اواسط پخت مقداری زعفرون میریزیم تا مرغها طلایی بشن ۴ عدد هویج رو بصورت خلالی برش میزنیم وجداگانه توی ماهیتابه سرخ میکنم به مرغها زعفران اضافه میکنم ودم میزارمتوی بیست دقیقه اخر پخت هویجها رابه خورشت اصافه میکنم تا هویجها پخته بشن و کمی طعم بگیره و به روغن میفته وقتی جا افتاد.توی این خورشت بنا به دائقه اگر شیرین دوست دارید ۱ق شکر اضافه کنید ویا ۱ق غ اب لیموی تازه .اینها بستگی به ذائقه تون داره
ته دیگ سیب زمینی
دو عدد سیب زمینی متوسط را پاک کرده و بشویید(تعداد سیب زمینی بستگی به اندازه ی قابلمتون داره) وبا رنده ریز رنده کنید نمک اضافه میکنیم تا نرم بشه سپس میشوریم و میزاربمتا ابش بره کمی زعفرون زردچوبه بهش میزنیم وهم میزنیمتا مخلوط بشه و وته قابلمه روغن میریزیم و سیب زمینی را داخل قابلمه بریزید و با پشت کف گیر یا قاشق پخش وصاف کرده وفشردش میکنیم برنج رو میریزم. ودممیزاریم .نکات.ضخامت سیب زمینی ها تباید نازک باشه میسوزه ونباید انقدر ضخیمباشه که برشته نشه .خوبی این ته دیگ اینه که تا بیشتربمونه برشته تر میشه اگه زیر قابلمه رو خاموش کنید ته دیگ نرم میشه ولی اگه گرم گرم برنج رو بکشید توی دیس ته دیگ کاملا ترده و یا اگه برنج دم کشیده ، در قابلمه رو نیمه میزاریم تا بخار خارج بشه .چون باعث میشه ته دیگ نرم بشه بخار که رفت بیرون درشو ببندید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مربا_انار #مارمالاد_انار
سلام به دوستان نازنین و همراهان همیشگی مهربونم امیدوارم هر کجا که هستین در پناه امن الهی باشین
در مربای انار چون دونه های انار زیر دندون میاد خیلیا دوست ندارن برای همین میشه مارمالاد انار درست کنیم هم طعم خوب مربای انارو داره هم اینکه دونه نداره
مواد لازم
آب انارقرمز یک لیوان
شکر یک لیوان
پودر ژلاتین. یک قاشق مرباخوری سرصاف
برای تهیه ی این مربا آب اناری میخوایم که گوشت انار هم داخلش باشه برای همین اول انار هارو دون میکنیم بعد داخل مخلوط کن میریزیم و چند پالس می زنیم تا آب و گوشت انار از هسته ش جدا بشه سپس داخل یک سبد با سوراخهای درشت میریزیم و با دست یا یک کفگیر نرم صافش میکنیم تا هسته ها پشت صافی بمونن و آب و گوشت انار از صافی رد بشه ،مثل موقعی که لواشک درست میکنیم
سپس شکر رو به آب انار اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میزاریم تا غلیظ بشه ،در اواخر پخت وقتی میخوایم زیرشو خاموش کنیم ژلاتین رو در یک سوم استکان اب سرد مخلوط میکنیم و وقتی آب رو کاملا به خودش جذب کرد ،به مربا اضافه و خوب مخلوط ش میکنیم و بعد زیر مربا رو خاموش میکنیم ،این مربا باید در یخچال نگهداری بشه ، اگر بوی ژلاتین رو دوست ندارید میتونید بجاش از یک ورق ژلاتین استفاده کنید .ورق ژلاتین رو در آب سرد بذارید وقتی که نرم شد تو دستتون فشارش بدین تا آب اضافیش بره و باقی مراحل رو مثل پودر ژلاتین انجام بدین ،نوش جان.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#قرمه_سبزی درست کردم ساده ی ساده تو ظروف استیل سروش کردیم به همراه پیاز...
وای پیاز و قرمه سبزی وااااقعا برای هم ساخته شدن،نظر شما چیه؟از نظر من با قرمه سبزی فقط پیاز سفید میچسبههههه؛وووو اگرررر تو دسترس نبود سالاد کاهو با سس فراوان
از لیمو عمانی های داخلش چیزی نگم که واااااقعا دهنم ترش میشه،یکی دوتاشو در جا میخورم تررررش ترش
بوی قرمه سبزی یه طرف بوی لیمو عمانیشم یطرررررف***
خب برای پخت قرمه سبزی اول یدونه پیاز رو ریز نگینی کردم و خوب داخل روغن دنبه سرخ کردم؛کمی زرچوبه و فلفل اضافه کردم و گوشت های گوسفندی رو داخلش تفت دادم و کمی نمک اضافه کردم در حد نوک ق چ؛اگر نمک زیاد بزنید گوشت دیرپز میشه ها،یک ق مرباخوری رب گوجه فرنگی اضافه کردم و خوب با گوشت تفت دادم؛بعد لوبیا های شسته شده رو اضافه کردم به همراه سبزی قرمه سرخ شده(فریزری)تا روی گوشت ها اب اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه،حالا نمک و فلفل بیشتری اضافه کردم؛وکمی پودر زعفران ریختم داخلش،راستی نیم ساعت اخر پخت لیمو عمانی هایی که از سه ساعت پیش داخل اب گرم خیس کرده بودم به خورشت اضافه کردم؛لیمو عمانی وقتی خیس بشه هم تلخیش گرفته میشه هم راحت با چنگال سوراخ میشه،حتما سوراخش کنید بعد بندازید داخل خورشتتون،چنتا چنگال فرو کنید داخل یک لیمو...
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ ژله موزائیکی 😋
من برای ژله خرده شیشه یا ژله موزائیکی از پودر ژله انار استفاده کردم ابتدا بسته به اینکه گنجایش قالبتون چقدره تعداد ژله ها رو تعیین کنید من برای این قالب از شش تا پودر ژله استفاده کردم چهار تاش برای اون تیکه های خرده و دوتاش برای زمینه
ابتدا برای هر بسته پودر ژله یک و نیم لیوان آب جوش اضافه کرده و به روش بن ماری (حل کردن ژله روی بخار کتری) تا کاملا شفاف بشه و بعد داخل یه ظرف مستطیلی میریزیم و در یخچال میزاریم تا خودش رو کاملا بگیره.
بعد به قطعات کوچک و منظم برش میزنیم و داخل قالبمون رو کاملا با ژله های خرد شده پر می کنیم.
برای زمینه هم یک بسته پودر ژله رو ابتدا با یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد از این که کاملا سرد شد یه لیوان بستنی وانیلی که در فضای محیط نرم شده باشه یعنی تقریبا هم دما با ژله سرد شده مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم بعد روی ژله های خرد شده داخل قالب میریزیم تا روی اونها رو بگیره و بعد به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال میزاریم تا ببنده.
#ژله_موزاییکی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ژله_ویترینی😍
🍜طرز تهیه
من برای این ژله،اول ژله رولی رو درست کردم.
#ژله_رولی
برای هر بسته ژله (من ژله انگور استفاده کردم) یک پیمانه آب جوش (۲۰۰میلی لیتر) روی ژله ریخته و روی بخار آب میدیم تا ذرات ژله کاملا حل شن.
کمی که از حرارت افتاد نصف پیمانه بستنی به آن اضافه و با ژله کمی مخلوط کرده،
زیاد به هم نزنید تا در آخر حالت سایه روشن داشته باشه.
کف سینی 20*30 رو سلفون میزاریم نیاز ب چرب کردن سلفون نیست.(اگه سینی کوچیکتر باشه ژله میشکنه) ژله رو روی سینی ریخته
سینی را درون یخچال به مدت ۳۰_۴۵ دقیقه قرار میدیم تا ببندد سپس از طول برش زده و رول میکنیم.
اگر بخواهید لبه های گلبرگ حالت دالبر پیدا کنه، یک طرف برشها به شکل دالبر برش بزنید.
ژله ضخیم نباشه چون موقع رول کردن ترک میخوره و مقدار آب و بستنی کم یا زیاد نشه.
مدت گذاشتن در یخچال نیز به اندازه باشه چون اگر بیشتر از حد باشه و ژله خیلی سفت شه باز ترک میخوره.
برای مرحله دوم کار: ژله لیمو و نعنا رو معمولی درست کردم. توی لیوان مورد نظرم ریختم،و به صورت کج در یخچال گزاشتم تا نیم بند شه.
بعد ژله بستی آلوورا درست کرده (یک بسته ژله آلوئورا رو با دو لیوان آب جوش ترکیب کرده خنک ک شد بهش نصف لیوان بستنی وانیلی یا خامه زده شده اضافه کرده خوب مخلوط کرده تا بستنی ب خورد ژله بره) روی ژله لیمو و نعنا میریزیم. باز به صورت کج(لیوان ها رو تا آخر کار سعی کنید تکون ندید) میزاریم یخچال تا نیم بند شه . حالا ژله رولی رو روی ژله بستنی آلوئورا قرار میدیم،بعد روش کمی ژله آلوئورا معمولی ک خنک شده، رو ریخته ،دوباره میزاریم یخچال تا ببنده ب همین راحتی ب همین خوشگلی.
دلايل شكسته شدن ژله رولى:
👈1-پهن برداشتن ژله
👈2-زیاد گذاشتن ژله در یخچال قبل از رول کردن ژله
نكاتى كه بايد رعايت كنيد:
👈بستنی در دمای اتاق باشد تا کاملا باز شود -بستنی را زیاد هم نمیزنیم در حدی که فقط با ژله مخلوط شود کافیست
👈اگر ژله سرد شود ،ژله رولیه ما دو رنگ نمیشود
👈انتخاب سینی مناسب تقریبا اندازه ۲۰در۴۰ -سینی را در یک سطح صاف در یخچال قرار دهید بعد مواد را داخل سینی بریزید
👈زمان کافی برای گرفتن ژله در یخچال 45دقیقه است با انگشت امتحان کنید اگر انگشت روی ژله فرو نرود در همین حد کافیست وژله اماده برای رول کردن است.
#ژله_ویترینی🌹
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دسته گلی میسازم
به نام " سلام "
که هر گل " دعایی "
و هر برگش
سلامی ,برای سلامتی شما
دوستان و هم گروهی های
عزیزم با بوی خوشِ زندگی
سلام
یکشنبه تون زیبا
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شاد باشید🐬
#ژله_قالبی_آناناس
پودر ژله آماده رنگی 1 بسته
کمپوت آناناس 1 قوطی
در قوطی کمپوت آناناس را باز کنید دقت کنید که به حلقه های آناناس آسیبی نرسد چون به آنها نیاز دارید. آب کمپوت را کاملا خالی کنید.
طبق دستور پودر ژله را حاضر کنید. بهتر است از ژله ای استفاده کنید که رنگ آن کاملا مشخص و متضاد با آناناس باشد. قوطی آناناس را با مایع ژله پر کنید و آن را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید تاسفت شود
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱