#مربا_انار #مارمالاد_انار
سلام به دوستان نازنین و همراهان همیشگی مهربونم امیدوارم هر کجا که هستین در پناه امن الهی باشین
در مربای انار چون دونه های انار زیر دندون میاد خیلیا دوست ندارن برای همین میشه مارمالاد انار درست کنیم هم طعم خوب مربای انارو داره هم اینکه دونه نداره
مواد لازم
آب انارقرمز یک لیوان
شکر یک لیوان
پودر ژلاتین. یک قاشق مرباخوری سرصاف
برای تهیه ی این مربا آب اناری میخوایم که گوشت انار هم داخلش باشه برای همین اول انار هارو دون میکنیم بعد داخل مخلوط کن میریزیم و چند پالس می زنیم تا آب و گوشت انار از هسته ش جدا بشه سپس داخل یک سبد با سوراخهای درشت میریزیم و با دست یا یک کفگیر نرم صافش میکنیم تا هسته ها پشت صافی بمونن و آب و گوشت انار از صافی رد بشه ،مثل موقعی که لواشک درست میکنیم
سپس شکر رو به آب انار اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میزاریم تا غلیظ بشه ،در اواخر پخت وقتی میخوایم زیرشو خاموش کنیم ژلاتین رو در یک سوم استکان اب سرد مخلوط میکنیم و وقتی آب رو کاملا به خودش جذب کرد ،به مربا اضافه و خوب مخلوط ش میکنیم و بعد زیر مربا رو خاموش میکنیم ،این مربا باید در یخچال نگهداری بشه ، اگر بوی ژلاتین رو دوست ندارید میتونید بجاش از یک ورق ژلاتین استفاده کنید .ورق ژلاتین رو در آب سرد بذارید وقتی که نرم شد تو دستتون فشارش بدین تا آب اضافیش بره و باقی مراحل رو مثل پودر ژلاتین انجام بدین ،نوش جان.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#قرمه_سبزی درست کردم ساده ی ساده تو ظروف استیل سروش کردیم به همراه پیاز...
وای پیاز و قرمه سبزی وااااقعا برای هم ساخته شدن،نظر شما چیه؟از نظر من با قرمه سبزی فقط پیاز سفید میچسبههههه؛وووو اگرررر تو دسترس نبود سالاد کاهو با سس فراوان
از لیمو عمانی های داخلش چیزی نگم که واااااقعا دهنم ترش میشه،یکی دوتاشو در جا میخورم تررررش ترش
بوی قرمه سبزی یه طرف بوی لیمو عمانیشم یطرررررف***
خب برای پخت قرمه سبزی اول یدونه پیاز رو ریز نگینی کردم و خوب داخل روغن دنبه سرخ کردم؛کمی زرچوبه و فلفل اضافه کردم و گوشت های گوسفندی رو داخلش تفت دادم و کمی نمک اضافه کردم در حد نوک ق چ؛اگر نمک زیاد بزنید گوشت دیرپز میشه ها،یک ق مرباخوری رب گوجه فرنگی اضافه کردم و خوب با گوشت تفت دادم؛بعد لوبیا های شسته شده رو اضافه کردم به همراه سبزی قرمه سرخ شده(فریزری)تا روی گوشت ها اب اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه،حالا نمک و فلفل بیشتری اضافه کردم؛وکمی پودر زعفران ریختم داخلش،راستی نیم ساعت اخر پخت لیمو عمانی هایی که از سه ساعت پیش داخل اب گرم خیس کرده بودم به خورشت اضافه کردم؛لیمو عمانی وقتی خیس بشه هم تلخیش گرفته میشه هم راحت با چنگال سوراخ میشه،حتما سوراخش کنید بعد بندازید داخل خورشتتون،چنتا چنگال فرو کنید داخل یک لیمو...
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ ژله موزائیکی 😋
من برای ژله خرده شیشه یا ژله موزائیکی از پودر ژله انار استفاده کردم ابتدا بسته به اینکه گنجایش قالبتون چقدره تعداد ژله ها رو تعیین کنید من برای این قالب از شش تا پودر ژله استفاده کردم چهار تاش برای اون تیکه های خرده و دوتاش برای زمینه
ابتدا برای هر بسته پودر ژله یک و نیم لیوان آب جوش اضافه کرده و به روش بن ماری (حل کردن ژله روی بخار کتری) تا کاملا شفاف بشه و بعد داخل یه ظرف مستطیلی میریزیم و در یخچال میزاریم تا خودش رو کاملا بگیره.
بعد به قطعات کوچک و منظم برش میزنیم و داخل قالبمون رو کاملا با ژله های خرد شده پر می کنیم.
برای زمینه هم یک بسته پودر ژله رو ابتدا با یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد از این که کاملا سرد شد یه لیوان بستنی وانیلی که در فضای محیط نرم شده باشه یعنی تقریبا هم دما با ژله سرد شده مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم بعد روی ژله های خرد شده داخل قالب میریزیم تا روی اونها رو بگیره و بعد به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال میزاریم تا ببنده.
#ژله_موزاییکی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ژله_ویترینی😍
🍜طرز تهیه
من برای این ژله،اول ژله رولی رو درست کردم.
#ژله_رولی
برای هر بسته ژله (من ژله انگور استفاده کردم) یک پیمانه آب جوش (۲۰۰میلی لیتر) روی ژله ریخته و روی بخار آب میدیم تا ذرات ژله کاملا حل شن.
کمی که از حرارت افتاد نصف پیمانه بستنی به آن اضافه و با ژله کمی مخلوط کرده،
زیاد به هم نزنید تا در آخر حالت سایه روشن داشته باشه.
کف سینی 20*30 رو سلفون میزاریم نیاز ب چرب کردن سلفون نیست.(اگه سینی کوچیکتر باشه ژله میشکنه) ژله رو روی سینی ریخته
سینی را درون یخچال به مدت ۳۰_۴۵ دقیقه قرار میدیم تا ببندد سپس از طول برش زده و رول میکنیم.
اگر بخواهید لبه های گلبرگ حالت دالبر پیدا کنه، یک طرف برشها به شکل دالبر برش بزنید.
ژله ضخیم نباشه چون موقع رول کردن ترک میخوره و مقدار آب و بستنی کم یا زیاد نشه.
مدت گذاشتن در یخچال نیز به اندازه باشه چون اگر بیشتر از حد باشه و ژله خیلی سفت شه باز ترک میخوره.
برای مرحله دوم کار: ژله لیمو و نعنا رو معمولی درست کردم. توی لیوان مورد نظرم ریختم،و به صورت کج در یخچال گزاشتم تا نیم بند شه.
بعد ژله بستی آلوورا درست کرده (یک بسته ژله آلوئورا رو با دو لیوان آب جوش ترکیب کرده خنک ک شد بهش نصف لیوان بستنی وانیلی یا خامه زده شده اضافه کرده خوب مخلوط کرده تا بستنی ب خورد ژله بره) روی ژله لیمو و نعنا میریزیم. باز به صورت کج(لیوان ها رو تا آخر کار سعی کنید تکون ندید) میزاریم یخچال تا نیم بند شه . حالا ژله رولی رو روی ژله بستنی آلوئورا قرار میدیم،بعد روش کمی ژله آلوئورا معمولی ک خنک شده، رو ریخته ،دوباره میزاریم یخچال تا ببنده ب همین راحتی ب همین خوشگلی.
دلايل شكسته شدن ژله رولى:
👈1-پهن برداشتن ژله
👈2-زیاد گذاشتن ژله در یخچال قبل از رول کردن ژله
نكاتى كه بايد رعايت كنيد:
👈بستنی در دمای اتاق باشد تا کاملا باز شود -بستنی را زیاد هم نمیزنیم در حدی که فقط با ژله مخلوط شود کافیست
👈اگر ژله سرد شود ،ژله رولیه ما دو رنگ نمیشود
👈انتخاب سینی مناسب تقریبا اندازه ۲۰در۴۰ -سینی را در یک سطح صاف در یخچال قرار دهید بعد مواد را داخل سینی بریزید
👈زمان کافی برای گرفتن ژله در یخچال 45دقیقه است با انگشت امتحان کنید اگر انگشت روی ژله فرو نرود در همین حد کافیست وژله اماده برای رول کردن است.
#ژله_ویترینی🌹
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دسته گلی میسازم
به نام " سلام "
که هر گل " دعایی "
و هر برگش
سلامی ,برای سلامتی شما
دوستان و هم گروهی های
عزیزم با بوی خوشِ زندگی
سلام
یکشنبه تون زیبا
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شاد باشید🐬
#ژله_قالبی_آناناس
پودر ژله آماده رنگی 1 بسته
کمپوت آناناس 1 قوطی
در قوطی کمپوت آناناس را باز کنید دقت کنید که به حلقه های آناناس آسیبی نرسد چون به آنها نیاز دارید. آب کمپوت را کاملا خالی کنید.
طبق دستور پودر ژله را حاضر کنید. بهتر است از ژله ای استفاده کنید که رنگ آن کاملا مشخص و متضاد با آناناس باشد. قوطی آناناس را با مایع ژله پر کنید و آن را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید تاسفت شود
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_نوشابه_با_کف
1 بسته پودر ژله هررنگ ژله ای را که دوست دارید و با یک لیوان اب جوش مخلوط کنید داخل لیوان یا ظرف مورد نظر بریزید، بذارید داخل یخچال تا سفت بشه، برای کف روی لیوان، ژله آلوئورا درست کنید و وقتی خنک شد، هنگامی که هنوز رقیق هست با دور تند هم زن برقی بزنید تا ژله کف کنه، کف را با قاشق روی لیوان ژله ک بسته شده بریزید.
من از ژله پرتغالی استفاده کردم. برای یخ هم ژله الووراء بایک لیوان آب داغ مخلوط کنید بزارید یخچال ببنده و مربعی برش بدین میتونید داخل قالب یخ هم بریزید.
نوش جان 😊
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱