هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#ژله_تخم_شربتى 🍧
✍️ نصف قاشق چايخورى تخم شربتى را شسته و داخل يك چهارم پيمانه آب خيس كردم .
يك بسته ژله ى آلوورا را با يك و نيم پيمانه آب آماده كردم و تخم شربتى را بهش اضافه كرده و داخل يخچال گذاشتم .
ژله ى توت فرنگى رو هم طبق دستور روى جلد آماده كردم.
ديواره ى داخلى قالبم رو كمى چرب كردم برشهاى توت فرنگى رو به ديواره ها چسبوندم و ژله ى تخم شربتى كه به غلظت سفيده تخم مرغ رسيده رو كامل هم زده تا دانه هاى تخم شربتى همه جاى ژله م قرار بگيره سپس داخل قالب ريختم و بعد هم ژله ى توت فرنگى را روش ريختم .
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کمپوت_زردالو
میتوانید برای خود به راحتی کمپوت هایی خوشطعم و سالم تهیه کنید. دراین مقاله طرز تهیه کمپوت زردآلو شرح داده شده است.
مواد لازم :
زردآلو 1 کیلو شکر 250 گرم آب 3 لیوان
طرز تهیه :
دمهای زردآلو را گرفته و آنها را بشویید. هسته زرد آلو را جدا کنید. شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا شربت قوام آید. سپس زردآلو را افزوده و پس از چند جوش، آن را از روی حرارت برمیداریم.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#مشکوفی
یه دسر مازندرانی هست که طعمی تقریبا شبیه دنت زعفرانی داره و اغلب برای افطار درست می کنند. برای دسر هم عالیه.شیر دو لیوان شیر دو ق غ نشاسته شکر 3 ق غ (بنا به ذائقتون تغییر بدین) کره یک ق غ گلاب و زعفران ابتدا نشاسته و شکر را در شیر سرد حل کرده و روی حرارت بزارید مدام هم بزنید گوله نشه وقتی گرم شد زعفران و کره و گلاب را اضافه کنید وقتی کمی غلیظ شد خاموش کنید. چون سرد بشه خودش سفت میشه.اگر بخواهید قالبی در بیارید یک ق غ به نشاسته اضافه کنید و بیشتر روی حرارت بمونه وبعد توی قالب بریزید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#دستورکلوچه کنجدی نرم و خوشمزه🌺🌺
تخم مرغ ۲ عدد
پودر شکر ۱ لیوان
آرد سفید ۳ لیوان
هل ۱ ق چ
وانیل نصف ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۱ق غ
روغن مایع ۳/۴ لیوان
ماست شیرین ۳ق غ پر
کنجد به مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا تخم مرغ را زده تا کف کند و پودر شکر را هم کم کم اضافه کرده و باهمزن ۳ دقیقه میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ وشکرخوب پفکی شد اضافه کرده وکمی هم میزنیم.
حالا بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده وچند دقیقه صبرمیکنیم تا پف کند وحالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم.
آرد،نمک،وانیل را مخلوط کرده والک میکنیم.به مواداضافه کرده هم میزنیم.در این مرحله غلظت موادکمی سفت تر از غلظت مواد کیک باشد.تقریبا"مثل غلظت حلوا.
مواد را درظرف دربسته نیم ساعت در فریزر قرار میدیم.
از فریزر که بیرون آوردیم دست رو چرب میکنیم وبه اندازه یک گردوی بزرگ از مواد برمیداریم وکمی بین دوکف دست فشار میدیم توی کنجد میغلطونیم وتو فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه به مدت 20دقیقه میگذاریم تا بپزه
با این مواد تقریبا ۲۰تا ۲۵ عدد کلوچه داریم. 🌺
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#سالاد_آمریکایی
موادلازم:
3 عدد هویج پخته
3 عدد سیب زمینی پخته
250 گرم نخود فرنگی پخته
8-10 عدد خیار شور
نصف لیوان سس مایونز
نمک و فلفل قرمز
نصف لیوان ماست غلیظ
ذرت کمی
✍طرزتهیه:
هویج،سیب زمینی آبپز و خیار شور رو نگینی خرد کنین
همه مواد رو با هم مخلوط کنین و سس مایونز میزنیم داخل ظرف ها ریخته وروی آنها را ذرت ریخته.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#_لرزونک_سه_رنگ
مناسب افطار
موادلازم:
نشاسته ی گل یک پیمانه
گلاب یک پیمانه
آب سرد یا شیر سرد چهار پیمانه (من آب سرد ریختم)
شکر یک پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
زعفران آبکرده و پودر کاکائو به مقدار لازم
✍طرزتهیه:
نشاسته رو با آب سرد و گلاب مخلوط کنین و با چنگال هم بزنین تا نشاسته کاملا آب بشه و هیچ ناخالصی نداشته باشه شکر و وانیل و پودر هل رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین تا شکر داخل موادتون حل بشه مایه تون رو به سه قسمت تقسیم کنین…به اولی دوقاشق سوپخوری زعفران آبکرده ی غلیظ ، به دومی یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو که با دوقاشق غذاخوری آبجوش مخلوطش کردین اضافه کنین و سومی رو هم بذارین ساده بمونه یکی از رنگها روبه دلخواهتون بذارین روی حرارت ملایم و مرتب هم بزنین تا غلیظ بشه و نشاسته هم پخته بشه(به غلظت ماست چکیده)توی قالبتون بریزین و بذارین یخچال. بعد برین سراغ دومی …دومین و سومین رنگ رو هم به همین ترتیب درست کنین و توی قالب بریزین حدودا دوساعت بذارین توی یخچال بمونه تا کاملا خنک بشه. بعد بیرون بیارین و داخل ظرفتون برگردنین.
با یکی دوتا تکون ساده به راحتی بیرون میاد خیالتون راحت باشه?.اصلا لازم نیست ظرفتونو چرب یا خیس کنین و داخل فریزر قراربدین. چون نشاسته خیلی خیلی راحت از ظرف جدا میشه.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱