eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام بر نگاههایی که صداقت زینتشان است سلام بر مهر آدمی که بالاترین سرمایه است سلام به شما مهربانان صبح بخیر #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
. سلام دوستاي خوبم 🌹🌹 ممنون ازلطف ومحبت هميشگيتون وخوش امدبه دوستاني كه به جمعمون اضافه ميشن .🌹شيريني نخودچي محبوب همه 😋 موادلازم : اردنخودچي ٥٠٠ گرم روغن صاف قنادي ويا نيمه جامد لادن وياروغن حيواني ١٧٥ گرم ويا اصيل ،ميتونين ٥٠ گرم ازروغن كم وبجاش روغن معطرحيواني بزنين اردسفيد ٤ ق س (٥٠ گرم) پودرقند ١٧٥ گرم پودرهل ١ ق س ، زعفران اب شده غليظ ١ ق ٥٠ گرم ازاردنخودكم وبجاش اردسفيداستفاده كنين .اردهاروباهم مخلوط والك كنين . پودرقندروهم الك كنين . دوستان اين رسپي رودوجورميتونين درست كنين ،ميشه روغن جامدروذوب كنين وباپودرقندمخلوط واردهارومخلوط وپودرهل وزعفران روهم اضافه وبادست خميرروورزبدين وجمع كنين ويا سه بارازچرخ گوشت ردكنين . روش دوم : پودرقندروالك كنين وباروغن جامد،باهمزن بزنين تاسفيدوپوك بشه ،سپس پودرهل وزعفران رواضافه كنين وبعداردهاروكه يك بارالك كردين به روغن وپودرقندزده شده اضافه وخميرروورزداده وجمع كنين وياسه بارازچرخ گوشت ردكنين . خميرنيازي به استراحت نداره .خميرروروي ميزكاربين دونايلون به قطر ١ تا ٢ سانت بازكرده وباكاترنخودچي ،كات كنين وياتودست گردكرده وروشومهربزنين وداخل سيني بذارين .سيني روداخل فري كه يك ربع قبل روشن كردين بذارين درجه ي ١٦٠ گازي ويا ١٤٠ تا ١٥٠ فربرقي به مدت ٢٥ تا ٣٠ دقيقه .بعداززمان پخت سيني روازفرخارج كنين وبذارين كاملا خنك بشه ،كوچكترين اشاره ي دست به شيريني ،شيريني روپودرمي كنه.نكات مهم اين شيرين روكانال ميذارم . مهمترين نكته اردمرغوب براي شيريني هست.اضافه كردن اردسفيدبراي اين هست كه شيريني راحت قالب بخوره . تا ١٠٠ گرم ميتونين ازاردنخودكم وبجاش اردسقيداضافه كنين . اگرچرخ گوشت ندارين دستتون روچرب كنين وكم كم خميرروبادست جمع كنين . نوش جان 💐💐 لطفاعکسهای مراحل کارراببینید👇 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شیرینی_نخود_چی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شیرینی_نخودچی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شیرینی_نخود_چی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شیرینی_نخود_چی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
موادلازم📝 آرد چهار پيمانه آب ماست پيمانه مايه خميرو پود ر آویشن و ماست هر کدام يك قاشق سوپخوري روغن نصف پيمانه نمك يك قاشق چايخوري آب به ميزان لازم مواد لازم مياني: گوشت چرخ كرده 300 گرم جعفري 50 گرم پياز سه عدد سيب‌زميني دو عدد نمك و فلفل به ميزان لازم مواد لازم رويه نان: مواد لازم رويه نان: كنجد به ميزان لازم ✍طرز تهيه: آرد، مايه خمير، پودر آويشن و نمك را با هم مخلوط كرده وسط آن را گود مي‌كنيم و در داخل آن ماست، روغن، آب ماست و كمي آب مي‌ريزيم و آرام‌آرام با آرد مخلوط مي‌كنيم تا خمير نرمي به دست آيد. اگر احتياج بود آب اضافه مي‌كنيم تا خمير به دست نچسبد. خمير را در محيط آشپزخانه 45 دقيقه الي يك ساعت استراحت مي‌دهيم تا حجم آن دو برابر شود. سيب‌زميني‌ها را با مقداري آب روي حرارت مي‌‌گذاريم تا آب‌پز شود. پيازها را خرد كرده و با كمي روغن تفت مي‌دهيم تا طلايي شود. گوشت چرخ كرده را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه مي‌‌دهيم. سيب‌زميني‌ها را پوست كنده و رنده مي‌كنيم و به مايه گوشت افزوده و هم مي‌زنيم و در انتها جعفري خرد شده، نمك و فلفل زده و حرارت را خاموش مي‌‌كنيم. بعد مي‌گذاريم تا خنك شود (اگر مايه داغ باشد باعث پاره شدن خمير مي‌شود). خمير را به چهار قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را گرد باز مي‌‌كنيم. از مواد مياني يك رديف در راس آن قرار داده و رول مي‌کنيم و به صورت گل دور خودش مي‌‌پيچانيم و روي آن زرده تخم‌مرغ ماليده و كنجد مي‌‌پاشيم و در سيني فر مي‌‌گذاريم. مجددا 15 دقيقه استراحت مي‌‌دهيم سپس آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 الي 35 دقيقه مي‌‌پزيم.🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
# نان_آویشن_تو_پر #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
مواد لازم برای 24 عدد مینی کیک: مواد لازم برای لایه زیرین پودر بسکویت شکلاتی 12 عدد جفت کره ذوب شده 3 ق غ مواد لازم میانی: پنیر خامه ای 400 گرم شکر نصف فنجان تخم مرغ 2 عدد خامه ترش 1 و یک سوم فنجان شکلات نیمه شیرین ذوب شده و کمی خنک 150 گرم عصاره وانیل 1 ق چ مواد لازم برای کرم رویه: شکلات نیمه شیرین رنده شده 100 گرم خامه پرچرب نصف پیمانه شربت ذرت یا عسل 2 ق چ طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. پودر بیسکویت و کره وب شده با هم مخلوط کنید و در 24 عدد قالب مینی کیک به طور مساوی ریخته و با قاشق کاملا صاف و فشرده کنید و 10 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. پنیر خامه ای و شکررا با هم زن اینقدر بزنید تا پوک شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید و در آخر خامه ترش و وانیل را افزوده و هم بزنید تا یکدست شود. قالب های مینی را تا به نزدیک نیمه ازین مخلط پر کنید و باقیمانده را با شکلات مخلوط نموده و تا حدود سه چهارم قالب ها را ترکیب شکلاتی بریزید. مینی چیز کیک ها را به مدت 25 – 28 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و بعد از پخت کمی که از حرارت افتادند روی توری سیمی منتقل نمایید تا کاملا خنک شوند. برای تهیه سس شکلات روی چیز کیک: شکلات را روی حرارت بخار ب ذوب کنید . خامه را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا از دور ظرف شروع به جوشیدن کنید سپس از روی حرارت برداشته با شکلات کاملا مخلوط کنید تا صاف و براق شود و در اخر شربت ذرت را به سس اضافه کرده و مخلوط کنید. سس را با قاشق روی چیز کیک های سرد شده بریزید اگر سس از کناره های کاپ کیک ها ریخت اصلا نگران نباشید چون از زیبایی کار شما چیزی کم نمیشود. بهتر است قبل از سرو یک شب چیز کیک ها را در یخچال نگهداری نمایید. فوروارد فراموش نشه 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#چیز_کیک_شکلات_ایرلندی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
مواد لازم: هویج پوست کنده و خرد شده ۹۰۰ گرم تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری کره ۲۵ گرم سیر له شده یک عدد کوچک آب مرغ ۴ پیمانه گشنیز خرد شده تازه ۳ قاشق غذاخوری (كمى هم برای تزئین) خامه ۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان کافی ✍طرزتهیه: اول تخم گشنیز رو حدود ۲ دقیقه روی حرارت ملایم توى تابه تفت بدين تا شروع به پریدن كنه. بعد اونارو درشت آسیاب کنین. کره رو توى قابلمه بزرگی آب کنین و هویج، سیر و ۳ چهارم دانه های آسیاب شده گشنیز رو به اون اضافه کنین. در قابلمه رو بذارين و بذارين هویج روی حرارت متوسط بپزه و نرم بشه. تو اين مرحله آب مرغ با نمک و فلفل به اون اضافه کنین و بعد از به جوش آمدن، حرارت رو کم کنین و بذارين حدود ۲۰ دقیقه بپزه. بعد از این که سوپ خنک شد، سوپ رو با دستگاه غذاساز پوره كنين و دوباره توى قابلمه بريزين و خامه و گشنیز تازه رو به اون اضافه کنین و بذارين سوپ به جوش بیاد. سوپ آماده شده رو توى ظرف سرو بريزين و با خامه و گشنیز تزئین کنین. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#سوپ_گشنیز #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
✅شیرینی شکری😋 ✍موادلازم کره ۱۲۵ گرم پودرشکر نصف پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد آرد ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری شکر و پودر پسته برای تزیین 🍜طرزتهیه کره و پودر شکر را میزنیم تا کاملا نرم و‌سفید شود، تخم مرغ و‌ وانیل را اضافه میکنیم مجددا میزنیم ، سپس آرد و بیکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاد، خمیر را با وردنه باز میکنیم و‌قالب میزنیم سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم و‌در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شیرینی_شکری #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
مواد لازم📝 1-آرد جوانه گندم٢۵٠ گرم 2-خلال پسته و بادام١ لیوان 3-آرد سفید٢۵٠گرم 4-روغن حیوانی نیم کیلو 5-پودر قندنیم کیلو 6-زعفران١ قاشق مرباخوری 7-پودر هل ۱/۵ تا ۲ قاشق مرباخوری ✍طرز تهیه: آرد جوانه گندم و آرد سفید را باهم ترکیب کرده و چند بار از صافی می گذرانیم تا نرم شود. آب را اندک اندک می افزاییم و با دست ورز می دهیم تا تبدیل به خمیر شود (این خمیر باید به صورت مایع باشد). مواد فوق را روی حرارت گذاشته و پودر قند را به آن ها اضافه می کنیم. روغن را کم کم می افزاییم. آن قدر این مایع را می جوشانیم تا رنگ آن قرمز شود. سپس مواد را روی سطح صافی ریخته و با وردنه صاف می کنیم. خلال پسته و بادام را روی آن ریخته و فشار می دهیم تا به سوهان بچسبد. بعد از اینکه سوهان سرد شد با چند تکان آن ها را از ظرف جدا می کنیم🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#سوهان_قم #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
2ونیم لیوان گندم رو با آب به میزانی که گندم پخته بشه و نمک متعادل باهم روی شعله کم بذارید تا دو ساعتی بپزه حالا با گوشت کوب له کنید #آموزش_مرحله_به_مرحله_حلیم_خانگی 🌾 #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
گندم های له شده رو بریزید داخل صافی و پوست وشیر رو ازهم جدا کنید. #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
این صاف شده گندم کمی بهش شیر بزنید و حالا روی حرارت کم بذارید گرم بشه و شروع به زدن حباب کنه. یادتون باشه مرتبا با لیسک پاروی هم بزنیدش که نه گلوله بشه و نه ته بگیره. #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
گوشت گردن گوسفندسیصد گرم رو با چوب دارچین و پیاز و کمی نمک بذارید بپزید بعد از استخوان جدا کنید و ریش کنید حالا با گوشت کوب چوبی کف مال کنید کف مال یعنی کشیدن گوش به کف ظرف اصلا کوبدین نداریم. #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
مقداری از گندم رو به گوشت اضافه کنید و با لیسک خوب به خورد هم بدید. #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
حالاگوشت رو به‌بقیه مواد ترکیب کنید وخوب هم بزنید #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
کره یا روغن روهم اضافه هم بزنید تا به خورد گندم و گوشت بره. #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
حلیم ما اماده ست . برای چاشنی هم از دارچین استفاده میشه. این میزان برای سه نفر هست میتونید میزان رو تنظیم کنید. #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
کیک مواد لازم تخم مرغ 4 عدد ارد سمولینا 2/5پ ماست 1 پ شکر 1 پ بیکین پودر 2 ق غ سر خالی پودر نارگیل 1 پیمانه مواد میانی شیر دو پیمانه نشاسته ذرت 4 غ شکر 4 غ خامه صبحانه ی پاکت گلاب و هل به مقدار لازم مواد شهد اب 1 پ شکر1 پ گلاب و هل و زعفران طرزتهیه تخم و شکر با هم تا جایی بزنید که کرم رنگ بشه بعد ماست و روغن به ترتیب اضافه کرده و مخلوط کرده تمام مواد خشک با هم مخلوط کرده و کم کم اضافه کرده فر رو از قبل روشن کرده نصف مواد رو در سینی چرب شده ریخته به مدت 20 دقیقه در دمای 160 تا 180 درجه گذاشته تا پخته شود مواد میانی رو در این مدت درست کرده همه مواد رو به جز خامه و گلاب مخلوط کرده و کاملا حل میکنیم بعد روی گاز گذاشته تا سفت شود تقریبا مثل حلوا شود بعد خامه و گلاب و هل رو اضافه کرده و خاموش میکنیم بعد روی کیک پخته شده ریخته به بقیه مواد 1/4پیمانه اب ریخته روی کیک ریخته و صاف میکنیم دوباره درون فر گذاشته اول حدودا 20 دقیقه در فر گذاشته و تا کمی پخته شود بعد گریل روشن کرده تا رویه کیک پخته شود چون لایه زیرین پخته شده زیاد شعله پایین روشن باشه کیک زیری میسوزه بعد پخت شهد اضافه اضافه کرده این کیک مجلسی و زیبا و خوشمزه س برای مهمونهای خاص مناسب 🔴مواد شهد گذاشته قوام امده و در اخر روی کیک ریخته اگه کیک سرد باید شهد داغ باشه اگه کیک داغ باید شهد سرد باشه اگه هردو داغ باشه کیک خمیر میشه اگه هردو سرد باشه به خورد کیک نمیره و ته نشین میشه 🔴من ارد سمولینا خارجی بود 1/5پیمانه ریختم و یک پیمانه ارد اگه ایرانی استفاده کردید 2/5پیمانه ریخته 🔴فر من گازی و برقی بود اگه فر شما برقی برای مرحله دوم از اول گریل بالا رو روشن کنید 🔴بذارید کیک کاملا سرد بشه بعد برش بزنید 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳